Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 29/01/2011 15:43
Prowadzili 4:1,by ostatecznie zremisować z trzecioligowcem.Mimo,że to był tylko sparing,ale z takimi drużynami z niższych lig powinni wygrywać.Ktoś zna skład Pogoni
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 29/01/2011 16:25
Mecz średni w wykonaniu Pogoni.1 bramka wtopa Rogala,który stracił piłkę tuż przed polem karnym.Z kwarty na kwartę co raz gorzej grali,czwartej odsłony nie ma co komentować,zagrali jak chłopcy we mgle,tonę chaosu i Błękitni to wykorzystali bez problemu,dobrze,że i tak w ostatniej części stracili tylko tyle bramek bo pachniało kolejną.Nie wiem jak u innych co byli,ale dla mnie to było słabe spotkanie,na plus Wólkiewicz,który bardzo mocno pracował na skrzydle.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 29/01/2011 19:55
Ja apeluję tradycyjnie o spokój Tak naprawdę najważniejsze będą 2 ostatnie sparingi, bo teraz są w środku zapierdalania i budowania formy fizycznej. Nie wszystko na razie wychodzi, ale wierzę, że błędy jakie popełniają na razie piłkarze wyjdą tylko na dobre w lidze. Fajnie jakby gromili teraz każdego, ale najpierw muszą się nauczyć gryźć trawę i grać z ambicją.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 29/01/2011 22:00
Jak dla mnie nazywanie tego czterema kwartarami jest głupotą. Pierwszy mecz Pogoń wygrała 4-1 drugi przegrała 3-0.. To były zupełnie inne drużyny jak i ich gra. Ta druga w ogóle nie miała pomysłu na atak, bez sensowne wrzutki wyłapywane przez bramkarza Błękitnych. Większość akcji kończących się przed polem karnym bez oddania strzału, albo nawet za nim udało im się ledwo wejść na połowę przeciwnika.
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 29/01/2011 22:59
Nie ma nic lepszego na poprawe humoru z wieczora, niż poczytać posty niektórych osób sugerujących się tym że jak zremisowaliśmy z Błekitnymi to nie mamy o co walczyć w lidze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.