Jak widać w kwestiach "pozasportowych" przygotowania do Euro 2012 idą pełną parą... Jeżeli sprawy nie zwolnią biegu to już wkrótce staniemy się podręcznikowym przykładem państwa policyjnego.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Możecie mi powiedzieć co to za szal (biało-czarny) wznoszony w 1:04 minucie ?? nie przypominam sobie żeby Legia miałą takowy ?? Proszę o szybką odpowiedź kogoś sensownego (BEZ NAPINKI)
Dzięki PogońFan. Z tego, co podałeś wynika, że tylko 26 maja wypada wyjazd w środę. W dodatku to całkiem prestiżowa eskapada, więc wypada już teraz zarezerwowac sobie czas.
Ostatnio edytowany przez: lukas86, 7 stycznia 2010, 23:05 [1 raz(y)]
Czy ktoś wie kiedy i gdzie będzie dostępny terminarz rundy wiosennej? Bo nigdzie nie mogę znaleźc, a nie wiadomo jak zaplanowac dni urlopu.
Dzięki PogońFan. Z tego, co podałeś wynika, że tylko 26 maja wypada wyjazd w środę. W dodatku to całkiem prestiżowa eskapada, więc wypada już teraz zarezerwowac sobie czas.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/01/2010 13:57
nie wiem czy ktoś zauwazył ale w weekend 5-6 maja gdy gramy z łksem w łodzi flota tez gra ale z widzewem i tez w łodzi. czy jak pojedziemy juz do łodzi to dało by rade wbić sie na obydwa mecze??
nie wiem czy ktoś zauwazył ale w weekend 5-6 maja gdy gramy z łksem w łodzi flota tez gra ale z widzewem i tez w łodzi. czy jak pojedziemy juz do łodzi to dało by rade wbić sie na obydwa mecze??
yhm. nocleg na stadionie i jazda na następny mecz
(p.s. 5-6 maj to nie weekend)
To jest 8-9 maja - weekend.
Pewnie by dało, tylko odpowiednio wcześnie trzeba by było zgłosić taki zamiar. Opcja całkiem ciekawa, tym bardziej że Widzew jest naszym rywalem w walce o awans.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757306321 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.