Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń latem w ekstraklasie?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
anathema
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7188 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 25/04/2008 15:56

Krzaku napisał:  

Przema napisał:  
A co jesli Slask tez awansuje do I ligi i bedzie gral na swojej licencji polaczony z Dyskobolia? Wtedy beda rozmawiac o miejscu Dyskobolii? Przeciez to idiotyzm jest.

Jak Śląsk awansuje to będzie można wykupić miejsce w 1 lidze bo obecny Śląsk będzie grał na licencji Dyskobolii a stara licencja Śląska będzie wolna (na sprzedaż). Trochę logiki....

Logika nakazuje co innego,awans w sensie sportowym a nie przy zielonym stoliku! Gdzie takie coś sie praktykuje? Przykład? Takie awanse ze sportem nie mają nic wspólnego. I zakończmy ten chory temat,bo jeżeli nawet do tego dojdzie to napewno nie z udziałem Pogoni.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
avelyn
Kibic
Na forum od 8471 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 25/04/2008 16:44

anathema napisał:  
Gdzie takie coś sie praktykuje? Przykład? Takie awanse ze sportem nie mają nic wspólnego.

W Hiszpanii zespół Granada 74 zakupił za 20 mln € miejscie w dugiej lidze od Ciudad de Murcia[

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
nocek
Kibic
Na forum od 6477 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 25/04/2008 17:31
PO 1 GRANADA 74 nie kupila miejsca tylko zaplacila kare,a murcia spadla.a po 2 mieszkam w hiszpani i takie przekrety jak w oe tu nie maja miejsca.ostatnio czytalem w marce ze aby uzdrowic polska pilke powinien platini rozpieprzyc listkowistkowo i spolke.ale to kolesie reka reke myje.jestem kibicem Pogońi od malego ,a mam 36lat i wole takie rozwiazanie (4 liga)niz laczene ze slaskiem czy innym korestwem.chociaz wiocha z tramwajami jak sie mowi o sczecinie cos gdzies poprzekreca.mowie o wladzach.a jak by to mialo byc,raz juz bylo gutowo male a teraz co wroclaw.wole latac do gol na lotnisko lub berlina i stamdad na mecze.a moze kupimy klub w hiszpani jest na sprzedaz,nie kosztuje duzo i miejsce mamy z marszu w segunda division gr 2

anathema
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 25/04/2008 18:15

avelyn napisał:  

anathema napisał:  
Gdzie takie coś sie praktykuje? Przykład? Takie awanse ze sportem nie mają nic wspólnego.

W Hiszpanii zespół Granada 74 zakupił za 20 mln € miejscie w dugiej lidze od Ciudad de Murcia[

to co u nas jest standartem,w innych ligach jest marginalne. w sumnie mniejsza o większość-wybraliśmy odbudowanie od 4 ligi i tego sie trzymajmy. osobiście nie jestem zwolennikiem 4 ligowego kopania sie w czoło,ale skoro nie było innej opcji zaakceptowałem ją. dlatego mam dość szwindli i pchania sie na siłe wyżej kuchennymi drzwiami. jeżeli zespół nawali w barażach będzie to jednoznaczne z tym że sportowo nie zasługujemy na grę w wyzszej klasie rozgrywkowej. konsekwencje mogą być dramatyczne,ale przynajmniej nikt nigdy nam nie zarzuci że jesteśmy wyżej kosztem kogokolwiek lub czegokolwiek.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 10:12
Dlaczego robić z Pogoni ofiarę na xxx lat i kazać jej grać w jakiś podrzędnych ligach w imię honoru...? Moim zdaniem honorem Pogoni jest gra w I lidze. Sprowadzona do 4 ligi została przy zielonym stoliku, więc przy nim powinna wrócić do I w miejsce Śląska czy kogo tam obojętne.

jns
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 12:39

Janek80 napisał:  
Dlaczego robić z Pogoni ofiarę na xxx lat i kazać jej grać w jakiś podrzędnych ligach w imię honoru...? Moim zdaniem honorem Pogoni jest gra w I lidze. Sprowadzona do 4 ligi została przy zielonym stoliku, więc przy nim powinna wrócić do I w miejsce Śląska czy kogo tam obojętne.

A Ty tak będziesz co stronę pisał to samo i odkopywał ten temat? Sprawa ucichła więc pora zakończyć dywagacje.

kijevo
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 13:23

Janek80 napisał:  

Moim zdaniem nie masz honoru i tu jest ten problem.

Wojtas.
Kibic
Na forum od 7880 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 14:00

Janek80 napisał:  

Jedź sobie do Poznania na I lige jak Ci coś nie pasuje rozumiesz? Nie ciągnij bezsensownie tematu ,bo tylko irytujesz ludzi. Wielki mi honor grać w I lidze w miejsce innej drużyny :|

Tylko Pogoń!
anathema
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 14:20

Wojtas. napisał:  

Janek80 napisał:  

Jedź sobie do Poznania na I lige jak Ci coś nie pasuje rozumiesz? Nie ciągnij bezsensownie tematu ,bo tylko irytujesz ludzi. Wielki mi honor grać w I lidze w miejsce innej drużyny :|

cos czuje,pisze to nez ironi,że część ludzi jeździ do Poznania na mecz...Zreszta ja to nie czuje-ja to wiem...

kuleK
Kibic
Na forum od 7120 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 14:35

anathema napisał:  
cos czuje,pisze to nez ironi,że część ludzi jeździ do Poznania na mecz...Zreszta ja to nie czuje-ja to wiem...

Mnie się wydaje że ze Szczecina nie jeżdzą na Lecha
1. Duża odległośc
2. Przywiązanie do Pogoni - Osoby które od zawsze były z Pogonią nie pojadą na Lecha nawet jezeli gramy w IV lidze ;]
Oczywiscie mogą byc osoby które urodziły się w Poznaniu a mieszkają w Szczecinie i jeżdza na Lecha ;]
Tak samo jest z kibicami Pogoni mieszkającymi w Poznaniu ;]

Jebac Przeżutów !

Obrazek gif wstawiony na forum
Nerson48
Kibic
Na forum od 6823 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 15:05

anathema napisał:  

Lech zdech kolejorz , zadem prawdziwy kibic Pogoni nie pojedzie na mecz lecha....

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6870 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 15:17

(L)ukasz . napisał:  

anathema napisał:  

Lech zdech kolejorz , zadem prawdziwy kibic Pogoni nie pojedzie na mecz lecha....

tu chyba nie chodzi o lecha,raczej o klase rozgrywkową-tak mi sie wydaje

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Szymen
Kibic
Na forum od 6497 dni

**

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 15:42

nowa od nowa napisał:  

(L)ukasz . napisał:  

anathema napisał:  

tu chyba nie chodzi o lecha,raczej o klase rozgrywkową-tak mi sie wydaje

nie krzyczcie chłopaki :)
mi się zdaje że chcąc zobaczyc kawałek dobrej piłki wystarczy kopnąc sie do Berlina na Herte :)
co nie zmiena faktu ze nasza IV liga ma swoj urok rowniez

Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 20:34
Pogoń powinna grać w I lidze i to wszystko. Nie wykorzystanie możliwości szybkiego powrotu do I ligi byłoby czystą głupotą.

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 20:48
Powinna, ale nie jest. Trzymajmy się tej opcji którą wybraliśmy, czyli Pogoni IV ligowej ;)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 04/05/2008 22:16

Janek80 napisał:  
Pogoń powinna grać w I lidze i to wszystko. Nie wykorzystanie możliwości szybkiego powrotu do I ligi byłoby czystą głupotą.

Spokojnie niedlugo bedzie 1 liga.W przyszlym sezonie bedziemy juz w 2 lidze . Kolejny sezon , moze dwa sezony i bedzie 1 liga :) .

WH02
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 05/05/2008 15:33

Janek80 napisał:  

Czysta glupota jest twoj wpis tutaj

Jedność Lojalność Braterstwo
eJay
Kibic
Na forum od 7848 dni

**

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 05/05/2008 15:50

Janek80 napisał:  

A sobie wyobraź taką sytuację. Kupujemy od Śląska miejsce w lidze za kilka baniek, a kilka tygodni później okazuje się, że Śląsk był umoczony w korupcję. I co teraz? Będziesz wąchał ten smród?

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
WH02
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 05/05/2008 15:51

eJay napisał:  

Janek80 napisał:  

A sobie wyobraź taką sytuację. Kupujemy od Śląska miejsce w lidze za kilka baniek, a kilka tygodni później okazuje się, że Śląsk był umoczony w korupcję. I co teraz? Będziesz wąchał ten smród?

Bedzie wachal palec :D

Jedność Lojalność Braterstwo
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 05/05/2008 23:28

eJay napisał:  

Janek80 napisał:  

hmm czyli co? jezeli nawet kupimy tylko i wylacznie samo miejsce od Slaska i do nich sie do jebia o korupcje to bysmy byli umoczeni? przeciez to tylko miejsce a nie przejecie spolki czy fuzja i nie zwiazujemy sie ani z tradycja,finansami i historia Slaska....ogolnie jebac to wszystko,teraz tylko baraz sie liczy jesli nie awansujemy niewiemco dalej bedzie.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768766069 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005