Być może jestem naiwny ale mimo wszystko jakoś bardziej ufam obecnej rządzącej miastem, niż za czasów Jurczyka dlatego wierzę, iż nie pozwolą się "wykiwać" a działania które podejmą jako strona będą ustalana za aprobatą kibiców.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Być może jestem naiwny ale mimo wszystko jakoś bardziej ufam obecnej rządzącej miastem, niż za czasów Jurczyka dlatego wierzę, iż nie pozwolą się "wykiwać" a działania które podejmą jako strona będą ustalana za aprobatą kibiców.
Łudź sie dalej, burak krzystek w swoich dzialaniach niczym sie nie rozni od Mariana TW "Swiety" Jurczyka. obaj sa niekompetentni i szkodza miastu. obecny prezydent to chyba najchetniej by wyruzcili ptakowa Pogon ze Szczecina, a PN zostawil w A- klasie(co jak wiemy juz jest niby niemozliwe), byloby to mu najbardziej na reke ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 14:32
W poniedziałek na spotkanie z prezydentem Szczecina zaproszony został Andrzej Grajewski. - Zastanawiam się czy warto inwestować w drugoligową Pogoń - przyznał były właściciel Widzewa Łódź. Przedstawiciele Pogoni w sprawie sprzedaży klubowych udziałów kontaktowali się również z Waldemarem Kitą polskim milionerem mieszkającym we Francji.
Łudź sie dalej, burak krzystek w swoich dzialaniach niczym sie nie rozni od Mariana TW "Swiety" Jurczyka. obaj sa niekompetentni i szkodza miastu. obecny prezydent to chyba najchetniej by wyruzcili ptakowa Pogon ze Szczecina, a PN zostawil w A- klasie(co jak wiemy juz jest niby niemozliwe), byloby to mu najbardziej na reke ;]
Łatwo wieszać psy na Krzystku, który przejął cały ten bałagan po Jurczyku... Twierdzisz, iz szkodzi miastu tak ?! - oświeć mnie czym tak Szczecinowi "napaskudził". Póki co jego kadencja trwa krótko ale jeżeli chodzi o jego osobę jest konsekwentny w działaniu i za to póki co ma u mnie kredyt zaufania.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Łatwo wieszać psy na Krzystku, który przejął cały ten bałagan po Jurczyku... Twierdzisz, iz szkodzi miastu tak ?! - oświeć mnie czym tak Szczecinowi "napaskudził". Póki co jego kadencja trwa krótko ale jeżeli chodzi o jego osobę jest konsekwentny w działaniu i za to póki co ma u mnie kredyt zaufania.
avelyn miał zapewne przede wszystkim na myśli Dni Morza.
Ja powiem tak: poczekam do następnego roku z wydawaniem opinii na temat Krzystka, ponieważ dopiero co przejął ten syf i dysponuje budżetem uchwalonym jeszcze przez Jurczyka.
Jeżeli na rok 2008 budżet będzie wyglądał tak samo beznadziejnie, jak na ten i jeżeli w planach będzie ponownie tak mało inwestycji, to wtedy mocno skrytykuje prezydenta. Na razie się wstrzymuję.
a zrobil cos w koncu konkretnego? bo jakos nie moge zadnych jego konkretnych dzialan zauwazyc (czyli tym samym szkodzi miastu gdyz nie wykorzystuje potencjalu). oczywiscie to nie tylko jego wina, ale takze radnych, ktorzy zajmuja sie szukaniem roboty dla mamy, taty, wujcia, cioci itp (np. taki marcinkiewicz- 22 czy 23 lata, a juz kawal nepotycznego skurwiela)
Ja powiem tak: poczekam do następnego roku z wydawaniem opinii na temat Krzystka, ponieważ dopiero co przejął ten syf i dysponuje budżetem uchwalonym jeszcze przez Jurczyka.
ja nie bede czekal. trzeba od razu krytycznie podchodzic do dzialan wladz, jak zaczna dobrze rzadzic, to bardzo dobrze, ale nie nalezy miec zbytnich nadziei typu: poczekam jeszcze 12 miesiecy i zobaczymy co bedzie ;]
dobra, nie rozmywajmy tematu ;]
Bazy szkoleniowej nie ma żadnej, stadionu nie ma, piłkarzy nie ma - słowem, niczego nie ma
a nie mowil tego przypadkiem o wisle krakow?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
ja nie bede czekal. trzeba od razu krytycznie podchodzic do dzialan wladz, jak zaczna dobrze rzadzic, to bardzo dobrze, ale nie nalezy miec zbytnich nadziei typu: poczekam jeszcze 12 miesiecy i zobaczymy co bedzie ;]
dobra, nie rozmywajmy tematu ;]
To nie nadzieje, tylko wstrzymanie się z oceną. Zapraszam do "Polityki"
Bazy szkoleniowej nie ma żadnej, stadionu nie ma, piłkarzy nie ma - słowem, niczego nie ma
a nie mowil tego przypadkiem o wisle krakow?
Mówił, aczkolwiek troche inaczej, bo ogólnikowo mówiąc, stwierdził ze nie wie na czym bedzie stał po ew. zakupie Wisły od Cupiała. Stąd teksty że nie ma stadionu itp.
A u nas przynajmniej jest tak przygotowane, że przejrzyście widać co może kiupić, bez żadnych niewiadomych
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 16:58
Myśle, że to jest ironia losu. Człoweik ze Szczecina, miał 15 lat jak wyjechał z miasta to musi pamietać o klubie Pogoń., a mimo wszystko chce kupić inny klub. Ciekawi mnie jedno. co by się stało jeżeli Miasto z kibicami wystosowałoby zaproszenie do negocjaji w sprawie Pogoni. Może dałby się namówić. Może właśnie on czeka na taką inicjatywę ze strony Miasta. To nic mnie kosztuje. To byłby właściwy człowiek. Myśle, że inne Miasto na pewno skontaktowałoby się z nim. No ale cóż. Trudno. Widocznie jesteśmy skazani na to co mamy. Dzis Górnik się cieszy. Ma inwestora z prawdziwego zdarzenia. A My nic. Pogoń nowa nie ma ochoty namówic wraz z Miastem Kite. Bo po co. Pozdrawiam
Nie moge w to uwierzyc. Doslownie w ciagu paru dni przychodzi kupic Ptakovie SSA taki Kozminski - prezes szmundak z Gornika... Historia praktycznie sie powtarza: byl Bekdas, Gondor, Ptak - wiadomo, ze znowu g*wno bedzie,a nie pilka (juz same zapowiedzi polityki transferowej o tym swiadcza, gadki nt "inwestycji" tez byly)... A tu co?
Poraz kolejny dac sie wyr*chac i zmarnowac kilka lat? Ile razy chcemy sie przekonywac, ze jak cos ma byc zrobione dobrze, to trzeba to zrobic samemu!
A teraz puenta:
Ch*j w dupe wszystkim bezmyślnym palantom skomlącym żałośnie o II lidze - niczego sie nie nauczyliscie...
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 19:25
to ze dla Kozminskiego obecnie grajacy Polacy (wychowankowie) sa za drodzy, mowi wszystko samo przez sie. Skoro taki Celeban, Kowal czy Grosicki sa za drodzy to on sciagnie kolejnych murarzy,sprzedawcow tyle ze z Wloch bo tam ma znajomych.
a ludzie klapki na oczy i dalej swoje.. Kurwa. Byl Gondor, Ptak... ilu jeszcze musi pogrzebac Pogoń zeby w koncu otworzyc ludziom oczy?
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 20:19
A Grajewski, Kubikowski ?? Moze jest jeszcze szansa, ze to oni a nie biedak Kozminski zostana wlascicielami Pogoni. Uruchommy nasze znajomosci biznesowe i sprawmy Pogońi dobrego sponsora!
to ze dla Kozminskiego obecnie grajacy Polacy (wychowankowie) sa za drodzy, mowi wszystko samo przez sie. Skoro taki Celeban, Kowal czy Grosicki sa za drodzy to on sciagnie kolejnych murarzy,sprzedawcow tyle ze z Wloch bo tam ma znajomych.?
Juz o tym pisalem: gosc tym rozni sie od Ptaka ze nie po pewnym czasie ale od samego poczatku pokazuje jak gleboko w dupie ma opinie mieszkancow Szczecina. Przeciez zamykajac drzwi Pogoni przed takimi nazwiskami mowi nam zebysmy nie liczyli na jakakolwiek zmiane, jakikolwiek szacunek dla barw i tradycji. Moze przynajmniej niech poda jaki za nowego wlasciciela bedzie glowny kierunek transferowy: Mongolia, Albania czy moze Mauretania -- tam taniej sily roboczej pod dostatkiem.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768783929 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.