Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na Pogoni ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mks1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7571 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 23:05
Burdel się robi przez nie blokowanie takich tematów… do niektórych po prostu to i tak nie dotrze z wiadomo jakich przyczyn… było to przecież do przewidzenia ze większość 14-16 itp.. latek tak zareaguje takie wiec nie rozumiem po co jeszcze ta dyskusja trwa na forum, zbędne pisanie… bądźcie bardziej ogarnięci i ignorujcie odpisywanie na te bzdury

MaT
Kibic
Na forum od 8021 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 23:06

hooli napisał:  
znajdziesz mnie na 12 sektorze ;)'

nie znajdzie Cie nikt bo masz szczescie ze internet od Neostrady jest anonimowy ;]

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 26/09/2006 01:44

MaT napisał:  

hooli napisał:  
znajdziesz mnie na 12 sektorze ;)'

nie znajdzie Cie nikt bo masz szczescie ze internet od Neostrady jest anonimowy ;]

teoretycznie,ale jak pochwali sie kolezankom w gimnazjum to bedzie bohaterka i jak to u gowniar bywa wyjdzie w koncu na wierzch...hooli chyba dupa cie boli..pekla czy jak??!!

przyjdzie na mlyn i przedstawcie sie wraz z kasia a wtedy dostaniecie xywki karierowiczki i opierdolicie ze 20 na ciepło...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
P_S
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 26/09/2006 09:42
O jaaa. Bez takich :D

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
mysterious
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 26/09/2006 11:35
pojechałeś po całości - bez przesady :)

Nieznany !!!
Kibic
Na forum od 7118 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 26/09/2006 19:40
O nieee ale pojechał po całości ... Grubo !!!

kus
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 26/09/2006 20:09
http://www.youtube.com/watch?v=sRiV3E3SMCE - ich wzorem jest kazia :P

eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 26/09/2006 21:27
Naszym wzorem jest - Kasia dwadzieścia sześć!

mysterious
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 26/09/2006 21:59
Dajcie jej już spokój chłopcy :]

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 00:39

mysterious napisał:  

tylko nie chłopiec !! :D

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 13:04

Ekipant napisał:  

mysterious napisał:  

Chlopcy to są w agencjach, My jesteśmy BANDA ROGALA!!

MKS Pogoń Szczecin Polska
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 13:13

monter napisał:  

Ekipant napisał:  

mysterious napisał:  

Chlopcy to są w agencjach, My jesteśmy BANDA ROGALA!!

Amen :D

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
KEER
Kibic
Na forum od 8472 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 21:14
no to sie zaczyna...GW

Segregację kibiców Pogoni na lepszych i gorszych wprowadziła nieformalna grupa tzw. Młodych Wilków. Do sektora pod zegarem nie wolno wchodzić kobietom i nastolatkom.
- Nie dopingują oni drużyny, nie śpiewają piosenek, nie udzielają się w naszym środowisku - tłumaczy Daniel Wolniak, członek Młodych Wilków odpowiedzialny za organizację dopingu. - A my chcemy, by w naszym sektorze zasiadali tylko ludzie, którzy w śpiew włożą całe swe serce.

Chodzi o to, że zorganizowany doping na Pogoni jest coraz gorszy. Podczas meczów z Arką Gdynia i Koroną Kielce szalikowcy milczeli na znak protestu przeciwko pobytowi piłkarzy w Gutowie Małym pod Łodzią. Teraz Pogoń trenuje w Szczecinie, ale i tak na meczu z Lechem Poznań kilkusetosobowa grupa przyjezdnych z Poznania była głośniejsza od kilkutysięcznej rzeszy zorganizowanych kibiców Dumy Pomorza.

- Debata na temat słabej atmosfery na stadionie trwa od dłuższego czasu - wywodzi Wolniak. - Związane jest to ze spadkiem prestiżu naszego sektora. Wyciągnęliśmy wnioski ze słabego dopingu w meczu z Lechem i podjęliśmy takie decyzje.

W sobotnim meczu z Górnikiem Łęczna u bram sektora szalikowcy zorganizowali selekcję. Nie wpuszczali nikogo, kto nie pasował do ich obrazu prawdziwego kibica - głównie pań i nastoletnich chłopaków.

- To niesprawiedliwe - uważa fanka Kasia, która doświadczyła szykan. - Pogoni kibicuję od dziecka i nie czuję się gorsza od chłopaków. Na "dwunastce" zawsze śpiewałam i pomagałam drużynie. Jestem dyskryminowana ze względu na płeć.

- Nie możemy robić wyjątków - ripostuje Wolniak. - Przecież przed wejściem na sektor nie będziemy sprawdzać, jak głośno śpiewa dana dziewczyna. To by było absurdalne i śmieszne.

Co na to wszystko władze klubu? Wiceprezes Marek Pawlak (wywodzący się ze środowiska klubu kibica) - Kibicowi należy się miejsce w sektorze, na który kupi bilet, ale chcemy, by na stadionie kibice organizujący doping byli współgospodarzami.

To znaczy prawdopodobnie, że klub nie zamierza interweniować.

Jak w praktyce wyglądać będzie segregacja kibiców, okaże się 14 października podczas meczu Pogoni z zaprzyjaźnioną Legią Warszawa.

Komentarz redakcyjny

Doping na Lechu był słaby nie dlatego, że w 12. sektorze były kobiety. Był kiepski, bo - zamiast oglądać mecz i wspierać naszych zawodników - szalikowcy skupili się na obrzucaniu wyzwiskami kibiców z Poznania i wulgarnym wykrzykiwaniu swoich pretensji pod adresem prezesa Pogoni Krzysztofa Waszaka.

Żeby zachęcić "dziadków" z innych sektorów do głośnego dopingu, trzeba emanować pozytywną energią, a nie agresją. Trzeba zapraszać nowych kibiców na stadion, a nie wyganiać ich stamtąd chamstwem. Doping na meczu z Łęczną był słaby, bo coraz mniej szczecinian chce na Pogoń chodzić. A to zasługa nie tylko słabo grających piłkarzy, ale i złej atmosfery na trybunach.

Zakazywanie wstępu komukolwiek, kto ma ważny na 12. sektor bilet, jest bezprawiem. Służby porządkowe Pogoni nie powinny przymykać na to oczu.

Jerzy Połowniak

"W moim poduszkowcu jest pełno węgorzy"
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 21:40
heh, jak już pisałem, jestem za wywalniem z młyna pijanych gówniarzy i lanserek, trochę nie podoba mi się forma selekecji, ale dziwi mnie, że tyle nieścisłości znalazło się w tym artykule, zarówno po stronie autora jak i w zamieszczonych wypowiedziach.
"Nie możemy robić wyjątków" ...

No i:
"Zakazywanie wstępu komukolwiek, kto ma ważny na 12. sektor bilet, jest bezprawiem. Służby porządkowe Pogoni nie powinny przymykać na to oczu."

heh, próba interwencji ochrony na młynie? chyba ktoś sobie nie zdaje sprawy co by to spowodowało... chyba ktoś nie był na meczy z Jegielonią w II lidze, czy jakoś tak gdy ochrona próbowała "interweniowac" na łuku...

Ostatnio edytowany przez: Plum, 27 września 2006, 21:46 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 21:40
Gazeta Wyborcza : obrońca pokrzywdzonych i dziewic !

Cytat:  
Doping na meczu z Łęczną był słaby, bo coraz mniej szczecinian chce na Pogoń chodzić.

Ciekawe czy ten kto pisal ten artykul byl na meczu, nie sadze.

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 21:43
nie byl, zoabczyl zdjecia w internecie i ocenil ze doping byl slaby : P

gazeta.pl napisał:  
- To niesprawiedliwe - uważa fanka Kasia, która doświadczyła szykan. - Pogoni kibicuję od dziecka i nie czuję się gorsza od chłopaków. Na "dwunastce" zawsze śpiewałam i pomagałam drużynie. Jestem dyskryminowana ze względu na płeć.

1 miejsce

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 21:59
Podzielam trochę zdanie szanownego Pluma.Kasia pewnie jest teraz z siebie dumna że ma swoje 5minut.

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 22:01

gazeta.pl napisał:  

Jak komuś się chce to niech sprawdzi te 10 stron tematu czy nie przepisał na żywca wypowiedzi Kasi z tego forum.

Ostatnio edytowany przez: BTR, 27 września 2006, 22:13 [2 raz(y)]

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
maluch
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 22:19
to juz jest poprostu z waszej strony chamskie... ze obrażacie wwiekszosci oczywoscie nie wszyscy kazdą dziewczyne.. ktora chodzi na Pogon...o waszej głupocie świadczy i tyle...

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 27/09/2006 22:23

maluch napisał:  
to juz jest poprostu z waszej strony chamskie... ze obrażacie wwiekszosci oczywoscie nie wszyscy kazdą dziewczyne.. ktora chodzi na Pogon...o waszej głupocie świadczy i tyle...

Dziękujemy :] :thankyou:

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768789092 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005