Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Groclin 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
christoph
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 12:05
Tam powinien być przecinek po tym nie, bo gdyby nie miał na myśli polskiego trenera to jaki sens miałoby pytanie o związek ze Szczecinem ?

Dziękuję :)
mark_oni
Kibic
Na forum od 8122 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 12:37

christoph napisał:  
Tam powinien być przecinek po tym nie, bo gdyby nie miał na myśli polskiego trenera to jaki sens miałoby pytanie o związek ze Szczecinem ?

Masz racje Christoph. Rzeczywiscie w wywiadzie przecinka nie ma, ale logika wskazuje ze byc powienien. Kto wie zatem czy rzeczywiscie nie zdecyduje sie na Kurasa, tak aby kibice mogli choc z trenerem sie utozsamiac (czytaj: w ogole przychodzili na stadion). Ale czy to by bylo dobre rozwiazanie?Ja osobiscie nie jestem przekonany.Nie mowie, ze Kuras jest zlym trenerem, ale to on przygotowywal Radomiaka do tej rundy i on odpowiadal za transfery przed ta runde.A wyniki?Piec porazek pod rzad mowi samo za siebie...Mysle, ze Pogon gralaby podobnie jak za Panika, wiec taka zmiana chyba jednak nie ma sensu...

oiram123
Kibic
Na forum od 7365 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 12:52
Siemka mam pytanko wiecie moze kto jest wykonawca tej piosenki co spiewa ja jakas manowa slowa ,, everytime out " coś takiego ciagle prawie leci na POGONI wczoraj tez była !!!!! a POGOŃ to my

POGOŃ TO MY !!!!!!
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 12:52
Moze Szukiełowicz??:)

Nie zdziwie sie jednak, jak wroci Baniak:D:D:D:D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 12:59

eJay napisał:  

wydaje mi sie ze opcja z Baniakiem jest calkiem prawdobodobna. z Hydrobudową nie wiedzie mu sie zbyt dobrze.

Żyleta
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 13:03

eJay napisał:  

hahaha ja wczoraj sobie na meczu zażartowałem że juz lepiej poprowadził by ich Baniak :p Może się sprawdzi <LOL>

Bo jest paru ludzi... Piraci
BzM
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 13:27

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Nie rozumiem calkowicie wczorajszych okrzykow na mlynie...

ja tez czegos nie mogę pojąć.
Jak można śpiewać w jednej chwili
"po co przyszliscie, jak w druzyne juz zwatpiliście" (to zapewne do reszty stadionu),
by po chwili
"po co wy gracie, jak wy ambicji nie macie!" (to już do pilkarzy).
dwie zupelnie sprzeczne piosenki

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 13:36

Cytat:  
Nie rozumiem tych, ktorzy dra koty na Paniku. W czym jest jego wina, ze prezes sprowadzil 20 czarnuchow i teraz nie ma kim grac?

To owszem nie jego wina - jego winą jest to, że odkąd tu pracuje (3-cia szansa) to drużyna NIGDY nie prezentowała jakiejś nawet średnio dla oka ładnej piłki. Zawsze jest to gra bez pomysłu, bezproduktywne pchanie się środkiem boiska - długie wrzutki na osamotnionego zawodnika. Do tego dodajmy nagminne niezrozumiałe zmiany, obronę wyniku remisowego.

Wszystko to cecha charakterystyczna dla drużyny prowadzonej przez Panika - pamiętajmy, że gdy poprzednio był trenerem to nie miał 20 brayzlijczyków, lecz teoretycznie lepszy i bardziej "polski" skład. A gra wyglądała identycznie.

Prawda jest taka, że gdyby temu facetowi dali poprowadzić Barcelonę, to po 2 miesiącach była by to drużyna grająca najbrzydszy futbol w lidze i nawet podstarzała zbieranina gwiazdorów z Realu by ich ogrywała.

Dlatego Panik jest tak nie lubiany i nie ma się temu co dziwić... Ptak może pościągać najlepszych piłkarzy w lidze, a z Panikiem i tak nic nie osiągną.

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 14:09

Nie rozumiem tych, ktorzy dra koty na Paniku. W czym jest jego wina, ze prezes sprowadzil 20 czarnuchow i teraz nie ma kim grac?

Nie rozumiem calkowicie wczorajszych okrzykow na mlynie. Na poczatku sezonu, kiedy malpy wygrywaly bito im brawo, skandowano "Neneca" itp. W Kielcach jeden baran nawet mial na sobie bluze Brazylii. Na niepochlebne okrzyki grupki zapalencow reagowano "zoba, zoba nazisty. Pewnie maja fastyki".
Az tu nagle kiedy czarnuchy dostaja baty taki przyplyw nienawisci? O skandowaniu "ole" kiedy pilke mieli pilkarze Groclinu nie wspomne.
Jak jestescie takimi choragiewkami to idzcie sobie na inny sektor, nie tlumaczcie sie drozszymi biletami, jak ktos mnie poprosi to sam go zaprowadza na 6 czy 7, gdzie bedzie mogl w spokoju obejrzec widowisko sportowe.

Na tym koncze swoj wywod i ide wpierdolic mazurka.

Jak w próbował pierwszy raz w składzie miał Polaków-nie wyszło, za drugim razem też większość składu to Polacy-też mu się nie udało. On nigdy nie odniósł żadnych sukcesów.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8805 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 14:36
Rzeczywiście troche śmiesznie wyglądały wczoraj te bluzgi na Panika.Czemu nie bluzgacie na Ptaka??? Co boicie się, że sie obrazi, zwinie swój cyrk i poleci odpierdalać pseudoshow do innego miasta??? Opamiętajcie się. Ptak teraz będzie chciał zachować przy sobie jakąś część kibiców i wie, że z pomocą chociażby Kurasa mu się to uda...A szkoda. Lepiej zeby Mario do nas nie przychodzil i nie firmował swoim nazwiskiem tej błazenady...inaczej tego nazwać nie można.Klub z taką tradycją i ponad 50 letnią historią stał się pośmiewiskiem na skale już chyba nie tylko kraju.I pomyśleć, że to wszystko przez zachcianki zezola i jego "wykształconego" synka. ŻAŁOŚĆ

barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 15:23

Nie rozumiem calkowicie wczorajszych okrzykow na mlynie. Na poczatku sezonu, kiedy malpy wygrywaly bito im brawo, skandowano "Neneca" itp. W Kielcach jeden baran nawet mial na sobie bluze Brazylii. Na niepochlebne okrzyki grupki zapalencow reagowano "zoba, zoba nazisty. Pewnie maja fastyki".
Az tu nagle kiedy czarnuchy dostaja baty taki przyplyw nienawisci? O skandowaniu "ole" kiedy pilke mieli pilkarze Groclinu nie wspomne.
Jak jestescie takimi choragiewkami to idzcie sobie na inny sektor, nie tlumaczcie sie drozszymi biletami, jak ktos mnie poprosi to sam go zaprowadza na 6 czy 7, gdzie bedzie mogl w spokoju obejrzec widowisko sportowe.

bambo jeden z drugim wygraja 2-3 mecze i znow bedzie wszystko cacy... taka juz natura niektorych (wiekszosci ;/ )

POGOŃ SZCZECIN!
Lrd
Moderator**
Na forum od 7640 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 15:38
Kutwa mac to co sie dzieje w tej druzynie to maksymalne przegiecie. jak tak mozna? w Polsce jest tylu dobrych zawodnikow, ale nie musi sciagac jakis bambusow

Against modern wszystko!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 15:45

MKSfaza napisał:  

chrisxx napisał:  

Cytat:  
Słyszę jakieś zwątpienie w Pana głosie? Czyżby dojrzał Pan do decyzji o zmianach na stanowisku trenera?
- To trudne decyzje i nie można ich podejmować pochopnie. Pewnie dobrze by było, aby tym piłkarzom przyjrzał się jeszcze ktoś z zewnątrz.
Ma Pan na myśli trenera z Europy czy Brazylii?
- Nie mam na myśli polskiego trenera. Mam nadzieję, że kibice dobrze go znają.
Czy to będzie ktoś związany ze Szczecinem?
- W tej chwili nie potwierdzę i nie zaprzeczę tej informacji.

to z oficjalki

Czyżby Kuras...?

Ja powiem tak nikt z dobrych i szanujacych sie trenerow polskich(np.Kasperczak,Smuda itp.)nie przyjdzie pracowac do Ptaka z wiadomych wszystkim zwgledow.Pozostaja trenerzy z zagranicy lub tacy ktorych Ptak zna osboiscie od paru lat np.Pietrzak.Tak wiec na jakiegos super trener bym nie liczyl.

Dokladnie tak. Jezeli Ptak mowi tu o Kurasie to albo on odmowi, bo wie w co sie moze wpakowac albo przyjdzie i szybko odejdzie jak juz zobaczy jak wyglada obecna Pogon. Jest jeszcze druga opcja... moze to byc: Albin Mikulski (sic!!!), ktory stworzyl tu kiedys naprawde silny team ale to co zrobil przy Gondorze stawia go na pewno w korzystnym swietle u Ptaka, bo moze grac podobnego przydupasa do Panika. Moze to tez Jerzy Wyrobek, bo dawno nie pracowal w 1 lidze a jest tu lubiany. Tylko jego umiejetnosci wcale nie przewyzszaja Panikowych - to slaby trener, ktory dawno nic nie osiagnal. Lorensa odrzucilem od razu, chociaz jak tak dluzej pomysle to czemu nie... ?

Obrazek gif wstawiony na forum
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 16:31
Takie małe pytanko .. Czy to Panik powiedział po sezonie że wymieni 10 zawodników czy Ptak !? Panik ma tu gówno do gadania Ptak ustala skład on kupuje zawodników i on ich zwalnia czy to jest normalne ?

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 17:00
A ja bym sie nie zdziwil gdyby Ptak wpadl na pomysl zatrudnienia Kurasa. Moze i jest on kretynem jezeli chodzi o klub pilkarski i swoje wizje ale przede wszystkim jest biznesmenem i to niezlym - potrafi kalkulować i widzi że mu się grunt wali pod nogami, wiec mozemy sie spodziewać kolejnej zamydlajacej oczy zagrywki (patrz poaczatki "nowej" Pogoni - mocno szczecinskiej)... kibice chca bardziej szczecinskiej Pogoni? to dostana. Kuras bedzie pierwszym a Panik drugim... po 3 tygodniach prowadzenia bambusow i kolejnych 6 porazkach Ptak stwierdzi ze Kuras sie nie nadaje i go wyjebie, Panik wroci, a "kibicom" polepszą się humorki.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
bosman1980
Kibic
Na forum od 7799 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 17:07

pablo_mks napisał:  
Rzeczywiście troche śmiesznie wyglądały wczoraj te bluzgi na Panika.Czemu nie bluzgacie na Ptaka??? Co boicie się, że sie obrazi, zwinie swój cyrk i poleci odpierdalać pseudoshow do innego miasta??? Opamiętajcie się. Ptak teraz będzie chciał zachować przy sobie jakąś część kibiców i wie, że z pomocą chociażby Kurasa mu się to uda...A szkoda. Lepiej zeby Mario do nas nie przychodzil i nie firmował swoim nazwiskiem tej błazenady...inaczej tego nazwać nie można.Klub z taką tradycją i ponad 50 letnią historią stał się pośmiewiskiem na skale już chyba nie tylko kraju.I pomyśleć, że to wszystko przez zachcianki zezola i jego "wykształconego" synka. ŻAŁOŚĆ

W 100% popieram. Tak dalej być nie może !! Zacznijmy w końcu coś robić. Ptak niech odlatuje do ukochanej Brazylii i tam tworzy z synkiem swoją drużynę marzeń. My sobie sami poradzimy bez niego (pójdźmy w ślady Lechii, Jegielloni a teraz GKS Katowice) .
Jedno serce jeden klub - POGOŃ SZCZECIN

a melanż trwa i trwa - OLD BOYS POGODNO
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 17:13

Rosa napisał:  
Takie małe pytanko .. Czy to Panik powiedział po sezonie że wymieni 10 zawodników czy Ptak !? Panik ma tu gówno do gadania Ptak ustala skład on kupuje zawodników i on ich zwalnia czy to jest normalne ?

hehe Panik to sobie może wymienić... baterie w zegarku.

Cytat:  
Czemu nie bluzgacie na Ptaka

No... Ptakowi też by się należało - choć z drugiej strony gdyby nie Ptak, to nie musielibyśmy wogóle bluzgać, bo w naszym mieście nie było by piłki.
Poza tym - jak by Ptak odszedł, to nie widać za bardzo alternatywy.
Jak by Panik odszedł, to alternatyw jest mnóstwo i na pewno jego odejście w niczym by nie zaszkodziło.

eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 17:43

bosman1980 napisał:  
pójdźmy w ślady Lechii, Jegielloni a teraz GKS Katowice

Przy naszych "fanatycznych" kibicach sukcesu , ktorzy jednego dnia uwielbiaja bambusów a gdy ci maja kiepske wyniki od razu psiocza na nich - nigdy nie bedzie takiego klimatu jak na Lechii w 6 lidze czy teraz na GKS.

bosman1980
Kibic
Na forum od 7799 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 18:13
O klimat to my się nie musimy martwić. Wystarczy się zorganizować (spotkanie wszystkich grup kibicowskich - EG, WT, MW, PW oraz innych fanklubów) i zacząć działać. Bo inaczej pewnego razu obudzimy się z palcem w ...... i wtedy będzie za późno.

a melanż trwa i trwa - OLD BOYS POGODNO
mundek
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 18:40
I co Shownie?? Jak tym razem zaczniesz tlumaczyc postawe brazylijskiej zbieraniny na ktora" jestesmy skazani"?? Kiedy bedzie lepiej?? A moze znowu bedziesz Ty i tobie podobni probowal wmowic mi, ze kieruje sie jakas nieistniejaca ideologia?? Jesli tak to odpowiadam juz teraz - Ptak odejdzie, brazyliana odejdzie, wiekszosc kibicow odejdzie, ale ja i moja jak Ty to nazywasz "ideologia" zostanie.

Czekam tylko kiedy sektor 12 odwazy sie zasugerowac prezesowi wyprowadzke:), ale nie wchodze jednoczesnie w ich kompetencje. Ile jeszce wstydu bedziemy musieli sie najesc? Niedowiarkom jeszce raz przypominam ze z budzetem 2 milonowym mozna utrzymac "zdrowy" klub w II lidze. Niech "ideologia" wezmie gore nad "praktykami" owczesnych wladz. Bez tozsamosci nie da sie zbudowac niczego dobrego w Szczecinie.

ja kocham Pogon
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802790 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005