Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Amica 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kosmos22
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7279 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:41
Zbieranina i nic wiecej nawet jak paru jest lepsza niż przecitnośc to długo jeszcze nie bedzie zespołu nie da się w dwa miechy zbudować drużyne teraz wyjazd do Zabrza i mecz na murawie gorszej pewnie niż na Koronie czyli baty pewne a wtedy zacznie się już robić nerwowo bo do strefy spatku może być bardzo blisko

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:43
pakowac ich w samolot i spowrotem do brazylii

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:43
Tak pobieznie przyczytalem komentarze i musze powiedziec,ze wyniki sportowe w tej rundzie wisza mi jak nigdy,ale ciekaw jestem jak wygladala frekwencja.
Czy moglby ktos zdradzic ile wiary bylo??? tak na oko rzecz jasna

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
net chóls
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:44
A co mieli kurwa pierwszy mecz wygrać 3-0 ? bez jaj
druga bramka podłamała im skrzydła

żyro chuj żyro chuj i tyle w tym temacie

za dwa tygodnie klepiemy Wisłe :)
browaaarrr sie leje sialalala

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:44
13-15 tys. na oko

Ptr.
Kibic
Na forum od 7895 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:45

Bosmaniak napisał:  
Tak pobieznie przyczytalem komentarze i musze powiedziec,ze wyniki sportowe w tej rundzie wisza mi jak nigdy,ale ciekaw jestem jak wygladala frekwencja.
Czy moglby ktos zdradzic ile wiary bylo??? tak na oko rzecz jasna

cos ponad 10tys na moje oko:P

chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:46
Do 40 minuty jeszcze to jakoś wyglądało, a potem to tragedia. Przy rzucie rożnym chyba nikt do piłki nie skoczył! Przy pozostałych bramkach sędziowie zrobili swoje... Inna sprawa to taktyka, którą brazylijskie gwiazdki chyba szybko się od Panika nauczyli. 2 z przodu reszta w obronie...Cieniutko widzę tą gre...nie wykorzystaliśmy tego, że Amica zagrała słaby mecz.

barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:46

eF^ napisał:  
13-15 tys. na oko

na oko chłop w szpitalu umarł :] mam wyjebane na tych murzynów :]

POGOŃ SZCZECIN!
kibic24
Kibic
Na forum od 7445 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:48
popieram przedmowce, macie swoja brazyliska Pogoń pikniki zachcialo wam sie pilki ,jak w nastepnych meczach beda podobne wyniki umieram ze smiechu a ptak to debil stulecia

Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7790 dni

*

Zmarzłem xD hehe

Mecz totalna trafedia, chaos pod naszą bramką ...

Gorzej być już nie może !

Obrazek jpg wstawiony na forum
Kriss
Kibic
Na forum od 7974 dni

benny napisał:  
taka krotka relacja na "goraco": nie grali zle poprostu pech i wynik taki a nie inny. trzeba dac im czas a czuje ze bedzie duzo lepiej! chcial bym poruszyc inna sprawe. oblodzone wyjscie przy witkiewicza. poprostu tragedia przy wyjsciu sam widzialem wywrotke 4 osob a pozniej 3 osoby utykajace badz trzynajace sie za noge. tak nie moze byc!!

Chyba kurwa byles na innym meczu. Grali przejebanie, zero zgrania, zero szybkosci, zero wytrzymalosci, zero walki. Nie powiem cos tam kiwali ale chuj z tego wyszedl. Jezeli Antek pierdolnie jeszcze jednym tekstem ze brazylijczycy kupieni przez Legie nie lapali by sie do skladu a na Danielu sie nie poznali to mu chyba osobicie wypierdole z bani.
Ogolnie to wcale sie nie zdziwilem. Trzeba dac im czasu? Spoko. Juz widze wyniki z Zabrza, z Warszawy, z Kielc i Lubina. To ze mecz w Kielcach sie nie odbyl to naprawde blogoslawienstwo.
Pozdro dla wszyskich latyno-optymistow! Napewno bedzie lepiej :D Jest dobrze, bedzie lepiej :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
(Misiek)
Kibic
Na forum od 7328 dni

ku....a mać zmarzłem jak ja pier....le czarni dostali 3 w plecy i w ogóle wielka chu...a ale jestem opytmistą i myśle że będzie lepiej z meczu na mecz

>>>>>MKS POGOŃ SZCZECIN<<<<<
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:50
Panik po raz kolejny udowadnia, ze jest przypadkowym trenerem. Wystawia 1 napastnika do skladu i każe grać na remis od samego poczatku. Czysty idiotyzm. Pilkarze sa Bogu ducha winni, starali sie jako tako, ale taki Cleisson nie za wiele mogl pokazac skoro Bohumil P. postawil go na defensywnym pomocniku:/ Ciezko wskazac najlepszego pilkarza w naszych szeregach. Amica tez nie zagrala wielkiego meczu (do 40 minuty nie istniala). Ale byla zajebiscie skuteczna...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:50

chrisxx napisał:  
Do 40 minuty jeszcze to jakoś wyglądało, a potem to tragedia. Przy rzucie rożnym chyba nikt do piłki nie skoczył! Przy pozostałych bramkach sędziowie zrobili swoje... Inna sprawa to taktyka, którą brazylijskie gwiazdki chyba szybko się od Panika nauczyli. 2 z przodu reszta w obronie...Cieniutko widzę tą gre...nie wykorzystaliśmy tego, że Amica zagrała słaby mecz.

sedziowanie nie bylo takie zle. co do karnego to chyba jednak byl.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:51
heheh no widze ,ze to "oko" u kazdego ineczej wyglada ...rozpietosc 10-15 tys
OK :) niech bedzie kolo dychy i po temacie:)

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
PoGo
Kibic
Na forum od 7412 dni

**

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:52
Podsumuje krótko: świetna oprawa na wejście! :]

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:52

Cytat:  
sedziowanie nie bylo takie zle

- karny z dupy
- kartki z kosmosu
- gwizdanie nibyfauli
zalezy co rozumiesz pod pojeciem "zle" dla mnie sedziowanie stalo na miernym poziomie

kijevo
Kibic
Na forum od 7870 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:54
Czytam i czytam , zastanawiam się na co wy liczyliście ??
Ten twór był skazany na porażke od samego początku więc nadzieje ,które z nim wiązaliście to tylko nadmierny optymizm.
I tylko jedno wciąż mnie dręczy... Gdzie jest NASZA Pogon ? :(

LEOnek
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:54
Jestem ciekawy jak się Panik będzie tłumaczył. Pewnie wszystko na Serrao pójdzie. Qrwa jak ja tego Panika nie lubie. A jego podejście do taktyki mnie wqrwia. Kiedy wkóncu go wywalą na zbity pysk???? Przeciez tak być nie może być. Zachowawcza gra i obrona za wszelka cene.

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7285 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:55

Bratan napisał:  
Może i będzie lepiej a może i nie ale w 1meczu i to u siebie mogli pokazać cos więcej a tak to CAŁA Polska z nas sie śmieje:/

Boze... A co was odchodzi reszta Polski? MAM TO W DUPIE ZE SIE SMIEJĄ I WY TEZ POWINNISCIE ZLEWAĆ NA TO

RysieK napisał:  
biednie grali ;/, zimno tak bylo ze ledwo co mozna byl wyrobic :(. Żyro!!! co ??? ty kurwo !!!

1)Grali dobrze przez pierwsze 35 minut...
2)A zimno to fakt tak nigdy nie zmarzłem...
3)Znów bedziecie zwalać na sedziego?

Luk2 napisał:  
pakowac ich w samolot i spowrotem do brazylii

No tak przeciez AZ 1 mecz wy lidze zagrali... Ludzie cierpliwości przeciez to byl ich pierwszy mecz ligowy...

eJay napisał:  
Panik po raz kolejny udowadnia, ze jest przypadkowym trenerem. Wystawia 1 napastnika do skladu i każe grać na remis od samego poczatku. Czysty idiotyzm. Pilkarze sa Bogu ducha winni, starali sie jako tako, ale taki Cleisson nie za wiele mogl pokazac skoro Bohumil P. postawil go na defensywnym pomocniku:/ Ciezko wskazac najlepszego pilkarza w naszych szeregach. Amica tez nie zagrala wielkiego meczu (do 40 minuty nie istniala). Ale byla zajebiscie skuteczna...

Zgadza sie... Jak mozna wpuszczac Kazimierczaka zdejmujac Grzelaka?? Widać było ze byli cofnieci i w pewnym momencie bylo 3 defensywnych Pomocników... Gdy wychodzil napastnik z kontra nie bylo do kogo podać... Oni nie maja jeszcze zgrania i to było widać... Jednak nieraz jak 1 przechodzil 4 to sie miło ogladało:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815270 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005