Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:41
Zbieranina i nic wiecej nawet jak paru jest lepsza niż przecitnośc to długo jeszcze nie bedzie zespołu nie da się w dwa miechy zbudować drużyne teraz wyjazd do Zabrza i mecz na murawie gorszej pewnie niż na Koronie czyli baty pewne a wtedy zacznie się już robić nerwowo bo do strefy spatku może być bardzo blisko
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:43
Tak pobieznie przyczytalem komentarze i musze powiedziec,ze wyniki sportowe w tej rundzie wisza mi jak nigdy,ale ciekaw jestem jak wygladala frekwencja.
Czy moglby ktos zdradzic ile wiary bylo tak na oko rzecz jasna
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:46
Do 40 minuty jeszcze to jakoś wyglądało, a potem to tragedia. Przy rzucie rożnym chyba nikt do piłki nie skoczył! Przy pozostałych bramkach sędziowie zrobili swoje... Inna sprawa to taktyka, którą brazylijskie gwiazdki chyba szybko się od Panika nauczyli. 2 z przodu reszta w obronie...Cieniutko widzę tą gre...nie wykorzystaliśmy tego, że Amica zagrała słaby mecz.
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:48
popieram przedmowce, macie swoja brazyliska Pogoń pikniki zachcialo wam sie pilki ,jak w nastepnych meczach beda podobne wyniki umieram ze smiechu a ptak to debil stulecia
Chyba kurwa byles na innym meczu. Grali przejebanie, zero zgrania, zero szybkosci, zero wytrzymalosci, zero walki. Nie powiem cos tam kiwali ale chuj z tego wyszedl. Jezeli Antek pierdolnie jeszcze jednym tekstem ze brazylijczycy kupieni przez Legie nie lapali by sie do skladu a na Danielu sie nie poznali to mu chyba osobicie wypierdole z bani.
Ogolnie to wcale sie nie zdziwilem. Trzeba dac im czasu? Spoko. Juz widze wyniki z Zabrza, z Warszawy, z Kielc i Lubina. To ze mecz w Kielcach sie nie odbyl to naprawde blogoslawienstwo.
Pozdro dla wszyskich latyno-optymistow! Napewno bedzie lepiej Jest dobrze, bedzie lepiej
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:48
ku....a mać zmarzłem jak ja pier....le czarni dostali 3 w plecy i w ogóle wielka chu...a ale jestem opytmistą i myśle że będzie lepiej z meczu na mecz
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:50
Panik po raz kolejny udowadnia, ze jest przypadkowym trenerem. Wystawia 1 napastnika do skladu i każe grać na remis od samego poczatku. Czysty idiotyzm. Pilkarze sa Bogu ducha winni, starali sie jako tako, ale taki Cleisson nie za wiele mogl pokazac skoro Bohumil P. postawil go na defensywnym pomocniku:/ Ciezko wskazac najlepszego pilkarza w naszych szeregach. Amica tez nie zagrala wielkiego meczu (do 40 minuty nie istniala). Ale byla zajebiscie skuteczna...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:51
heheh no widze ,ze to "oko" u kazdego ineczej wyglada ...rozpietosc 10-15 tys
OK niech bedzie kolo dychy i po temacie
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:54
Czytam i czytam , zastanawiam się na co wy liczyliście ??
Ten twór był skazany na porażke od samego początku więc nadzieje ,które z nim wiązaliście to tylko nadmierny optymizm.
I tylko jedno wciąż mnie dręczy... Gdzie jest NASZA Pogon ?
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:54
Jestem ciekawy jak się Panik będzie tłumaczył. Pewnie wszystko na Serrao pójdzie. Qrwa jak ja tego Panika nie lubie. A jego podejście do taktyki mnie wqrwia. Kiedy wkóncu go wywalą na zbity pysk? Przeciez tak być nie może być. Zachowawcza gra i obrona za wszelka cene.
Boze... A co was odchodzi reszta Polski? MAM TO W DUPIE ZE SIE SMIEJĄ I WY TEZ POWINNISCIE ZLEWAĆ NA TO
1)Grali dobrze przez pierwsze 35 minut...
2)A zimno to fakt tak nigdy nie zmarzłem...
3)Znów bedziecie zwalać na sedziego?
No tak przeciez AZ 1 mecz wy lidze zagrali... Ludzie cierpliwości przeciez to byl ich pierwszy mecz ligowy...
Zgadza sie... Jak mozna wpuszczac Kazimierczaka zdejmujac Grzelaka?? Widać było ze byli cofnieci i w pewnym momencie bylo 3 defensywnych Pomocników... Gdy wychodzil napastnik z kontra nie bylo do kogo podać... Oni nie maja jeszcze zgrania i to było widać... Jednak nieraz jak 1 przechodzil 4 to sie miło ogladało
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815270 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.