Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń w Pucharze Intertoto! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Trapen
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7620 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 21:45
jeden z madrzejszych komentarzy na temat zadym z Sigma z oficjalki: "porownywac sie chcesz do innych??co z tego ze na cracovi sie bija??chcemy miec europejska pilke w szczecinie a sie nie potarfimy zachowc na marnym meczyku intertoto. skad wogole jakies palenie flagi sie wzielo?? Pogoń nigdy nei miala takich tardycji. dopiero w latach 90 zaczal sie burdel na stadionie. ploty, bijatyki. i nie piszcie ludzie o realiach. jesli ktos jest za takimi akcjami jak ta z flaga i niby to jest normalne dlaczego uefa sie przyczepila?? i dlaczego kibice ktorzy uwazaja sie za najbardziej wiernych narazaja klub na starty finansowe?? ta flage spaliliscie za klub?? dla pozostalych kibicow czy tylko dla siebie?? kibice z sigmy stukali sie po glowach jak nasi zerwali ich flage. wielkie zdziwienie ze w olomuncu piwo na stadionie. kurde to normalka na europejskich stadionach. u nas jest zacofanie. nie potarficie sie zachowac i tyle. to pzrez takich ludzi sa druty kolczaste na stadionie. ale taka jest parwda ze jak gowniarze chodza na mecze i od kad pamietaja ze byly zasieki na stadionie to uwazaja to za normalne. brak slow.
Robert " - popieram.

L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 21:52

yzerman napisał:  
jeden z madrzejszych komentarzy na temat zadym z Sigma z oficjalki: "porownywac sie chcesz do innych??co z tego ze na cracovi sie bija??chcemy miec europejska pilke w szczecinie a sie nie potarfimy zachowc na marnym meczyku intertoto. skad wogole jakies palenie flagi sie wzielo?? pogon nigdy nei miala takich tardycji. dopiero w latach 90 zaczal sie burdel na stadionie. ploty, bijatyki. i nie piszcie ludzie o realiach. jesli ktos jest za takimi akcjami jak ta z flaga i niby to jest normalne dlaczego uefa sie przyczepila?? i dlaczego kibice ktorzy uwazaja sie za najbardziej wiernych narazaja klub na starty finansowe?? ta flage spaliliscie za klub?? dla pozostalych kibicow czy tylko dla siebie?? kibice z ]sigmy stukali sie po glowach jak nasi zerwali ich flage. wielkie zdziwienie ze w olomuncu piwo na stadionie. kurde to normalka na europejskich stadionach. u nas jest zacofanie. nie potarficie sie zachowac i tyle. to pzrez takich ludzi sa druty kolczaste na stadionie. ale taka jest parwda ze jak gowniarze chodza na mecze i od kad pamietaja ze byly zasieki na stadionie to uwazaja to za normalne. brak slow.
Robert " - popieram.

0 szaczunku do miasta w którym mieszka i do klubu któremu kibicuje...i to ma być mądry komentarz:] Opanuj się bo ja odpadambaby

MW'03
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 21:53
nie chce mi sie nawet czytac waszych wypocin, dajcie sobie juz wszyscy spokoj!!!
i ci co za przeciwko takim jazda i ci co sa za !!! wszyscy morda i ucinamy dyskusje !!!

i na koniec : JLB Banda, z nami ostra jazda, skandalem konczy sie kazda balanga!!!!!!!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 21:53

yzerman napisał:  
jeden z madrzejszych komentarzy na temat zadym z Sigma z oficjalki: "porownywac sie chcesz do innych??co z tego ze na cracovi sie bija??chcemy miec europejska pilke w szczecinie a sie nie potarfimy zachowc na marnym meczyku intertoto. skad wogole jakies palenie flagi sie wzielo?? Pogoń nigdy nei miala takich tardycji. dopiero w latach 90 zaczal sie burdel na stadionie. ploty, bijatyki. i nie piszcie ludzie o realiach. jesli ktos jest za takimi akcjami jak ta z flaga i niby to jest normalne dlaczego uefa sie przyczepila?? i dlaczego kibice ktorzy uwazaja sie za najbardziej wiernych narazaja klub na starty finansowe?? ta flage spaliliscie za klub?? dla pozostalych kibicow czy tylko dla siebie?? kibice z sigmy stukali sie po glowach jak nasi zerwali ich flage. wielkie zdziwienie ze w olomuncu piwo na stadionie. kurde to normalka na europejskich stadionach. u nas jest zacofanie. nie potarficie sie zachowac i tyle. to pzrez takich ludzi sa druty kolczaste na stadionie. ale taka jest parwda ze jak gowniarze chodza na mecze i od kad pamietaja ze byly zasieki na stadionie to uwazaja to za normalne. brak slow.
Robert " - popieram.

Oj yzerman po co caly czas to walkujesz skoro to do niczego nie prowadzi? ;) nie wiem dlaczego duzo osob nazywa akcje z flaga zadyma.

Pogoń To My!
seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 22:41

yzerman napisał:  
. wielkie zdziwienie ze w olomuncu piwo na stadionie. kurde to normalka na europejskich stadionach. u nas jest zacofanie.

Z akcji wywiadowczej po meczu wyszlo iz lali bezalkocholowe :D
A no i z ta Europa, szczerze to ja chce Polski na trybunach a nie Europy, rozrywka dla calych rodzin - spox, ale popcornu i bezalkocholowego ?? nie do tego mi nie spieszno, na vivie niemieckiej dzisiaj fajny program widzialem, Brainiac, meczyk bodajze Luton i chlopy chca fale zrobic, 7 osob potrzebowali i gadki z polowa trybyny zeby im wyszlo, do tego tak spieszno, zeby jedyna wzmianka po meczu bylo nie wspaniala oprawa i glosny doping tylko "Sprzedano 1456 kubkow piwa i 1789 opakowan popcornu, jeden chuligan zostal zlapany gdyz oszczedzajac 3 ojro szczal pod plotem" Polska jaka jest taka jest, ale po co ja zmieniac na sile, mnie sie tu podoba i ten klimat na stadionach moze nie jest idealny ale "dla mnie bomba" tyle

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
ace
Kibic
Na forum od 7532 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 23:08

Lissek napisał:  
0 szaczunku do miasta w którym mieszka i do klubu któremu kibicuje...i to ma być mądry komentarz:] Opanuj się bo ja odpadambaby

cały czas starasz sie byc mądrzejszy niż kumatszy.

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 18/07/2005 23:17

yzerman napisał:  
Robert " - popieram.

prosze Cie, prosze Cie ....

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 19/07/2005 10:48
Komisja dyscyplinarna UEFA poprosiła szczecińską Pogoń o wyjaśnienie zdarzeń, które miały miejsce na stadionie przy ul. Twardowskiego podczas rewanżowego spotkania z Sigmą Ołomuniec. Przypomnijmy, że tuż po rozpoczęciu spotkania do sektora VIP-ów, w którym zasiadała garstka kibiców z Czech, wtargnęło kilku wyrostków ze Szczecina. Ich celem była biało-niebieska flaga Sigmy. Doszło do krótkiego spięcia z fanami Sigmy i ochroniarzami.

Pseudokibicom Pogoni udało się jednak zdobytą flagę spalić w swoim sektorze. Po meczu niemiecki delegat chwalił klub za szybkie rozwiązanie zdarzenia, ale UEFA prosi o dodatkową dokumentację.

Szczeciński klub może się spodziewać wysokiej kary finansowej, bo nie ma jeszcze decyzji w sprawie zadym podczas meczu w Ołomuńcu, gdzie również chuligani z Polski (Szczecina i Warszawy) bili się z ochroniarzami i czeską policją.

Jak wysoka może być kara? Wątpliwe, by UEFA zamknęła szczeciński obiekt, ale może zakazać kibicom Pogoni wyjazdu na najbliższy mecz (w przyszłym sezonie) w europejskich pucharach. Skutki głupiego zachowania pseudokibiców klub odczuje również finansowo, nawet w granicach 30 tys. franków szwajcarskich.

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 19/07/2005 11:02
Tylko jeden polski zespół zagra w przyszłym roku w piłkarskim Pucharze Intertoto. To decyzja obradującego w poniedziałek prezydium zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej. W poniedziałek przyjęte zostały regulaminy rozgrywek o mistrzostwo Idea Ekstraklasy oraz 2. ligi w sezonie 2005/06. Istotną zmianą jest wprowadzenie, zgodnie z sugestią UEFA, zapisu precyzującego udział polskiego zespołu w Pucharze Intertoto. Od sezonu 2006/07 w rozgrywkach tych nasz kraj będzie reprezentować jeden zespół, który znajdzie się w tabeli na miejscu (4. lub 5.) bezpośrednio za drużyną uprawnioną do startu w Pucharze UEFA.

Źródło: onet.pl

To za rok już sobie nie zagramy:(

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 19/07/2005 14:50
UEFA ukarała Pogoń! 19.07.05 - 14:29

Z siedziby UEFA w Genewie nadeszła wiadomość, że Komisja Dyscyplinarna nałożyła na MKS Pogoń Szczecin SSA karę finansową w wysokości 12 tysięcy franków szwajcarskich czyli ponad 30 tysięcy złotych!
Jest to efekt karygodnego zachowania "kibiców" Pogoni podczas meczu Intertoto w Ołomuńcu. Wiele miejsca poświęciliśmy w ostatnim czasie tej bulwersującej sprawie i dziś mamy jej finał w postaci dolegliwej kary finansowej, jaką nałożono na Klub czyli na wszystkich kibiców Pogoni.
W wielu opiniach skierowanych przez prawdziwych kibiców na adres Pogoni, wyrażane jest głębokie oburzenie z powodu tego co się stało podczas meczu w Ołomuńcu. Wszyscy odcinają się od tych, którzy szargają dobre imię Pogoni. Jedno jest pewne, że dla takich zachowań i dla takich "kibiców" nie ma miejsca na żadnym sektorze szczecińskiego stadionu. Takie zdarzenia z udziałem "kibiców" Pogoni spowodują też zamknięcie im drogi na inne stadiony, bo kto pozwoli sobie na wizytę niepoważnych gości.
Zarząd Pogoni, dysponując bogatym materiałem zdjęciowym z "wyprawy" do Ołomuńca zastanowi się z pewnością nad sprawiedliwym rozłożeniem kosztów zadymy pomiędzy jej uczestników.

Nie zapominajmy, że w połowie sierpnia, Komisja Dyscyplinarna UEFA będzie rozpatrywać sprawę incydentu w sektorze VIP podczas meczu Pogoń - Sigma oraz spalenia flagi klubowej drużyny z Ołomuńca przez "kibiców" w sektorze 12.

Kto nie pije ten donosi....
rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 19/07/2005 18:38
Ja tak się zastanawiam po kiego ch...ja ten temat jeszcze wraca... widze że temat jest u góry i myśle że ktos ma jakieś przemyślenia na temat meczu, że cos skojażył po czasie itd... a tu znowu to samo... przecież każdy wie że nikogo nie przekona... jak ktoś chce się przytulic do flagi jego sprawa... a jeżeli ochrona uważa że tak nie mozna to wystarczy pare zdjęc, kolegium i wizyty na komisariace w godzinach meczów w Szczecinie i też będą szcześliwi.

I żeby nie było... kibicuje Depor poprostu bo ich lubie od 2000 roku, bo mam dobrego kumpla który tam mieszka, bo grają do przodu nie do tyłu co czasmi boli vide Monaco - Depor 8-3, ale nawet jak nie są w formie to na Santiago, Camp Nou czy San Siro chcą zjeść rywala (jeden wyjątek w meczu z Porto) itd.... i siedziałem nawet na ławce rezerwowych... swoją drogą to dobry temat na hyde park kto lubi kogo za co...

Ostatnio edytowany przez: rico, 19 lipca 2005, 18:49 [1 raz(y)]

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
kamiltum
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 20/07/2005 01:06
Nie wiem czy moge tu zabierac glos, bo jestem z Legii a nie z Pogoni, ale dodam cos od siebie. Piszecie, ze wstydem dla Pogoni bylo skrojenie flagi Sigmy... a to czasem nie wstydem Sigmy jest strata fany ???? Normalne jest, ze jak sie ma flage (i to na wyjezdzie) to trzeba sie liczyc z tym, ze mozna ja stracic! O jakis karach piszecie... przeciez to nie Wy bedziecie placic ze swojego portwela tylko klub, OK kasa mogla byc wydana na cos innego, ale takie wydatki tez sa napewno uwzglednione w budrzecie klubu.

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 20/07/2005 08:42
kamiltum Twoj post mnie rozbroil ... szczegolnie ostatnie zdanie

77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 20/07/2005 09:08

kamiltum napisał:  
Nie wiem czy moge tu zabierac glos (..) ale dodam cos od siebie.

Lepiej nie dodawaj już nic od siebie, bo głupoty piszesz. Róbcie z (L) co chcece, ale od Pogoni wara! Weź łopatkę z piaskownicy i walnij się w łeb - może pomoże!

kamiltum napisał:  
Piszecie, ze wstydem dla Pogoni bylo skrojenie flagi Sigmy... a to czasem nie wstydem Sigmy jest strata fany ? Normalne jest, ze jak sie ma flage (i to na wyjezdzie) to trzeba sie liczyc z tym, ze mozna ja stracic!

Kolejny koleś którego nie obchodzi klub (nieważne Pogoń czy Legia), nie chodzi o to jak gra jego drużyna tylko o to jakie są relacje między hoolsami. To wstyd stracić flagę, a to nie wstyd, a to siara, a to nie. "Bohaterscy" hoolsi Pogoni zabrali flagę ... dziadkom i emerytom z Sigmy. Przypomina to kradzież dziecku lizaka, albo starszej babci torebki.

kamiltum napisał:  

O jakis karach piszecie... przeciez to nie Wy bedziecie placic ze swojego portwela tylko klub, OK kasa mogla byc wydana na cos innego, ale takie wydatki tez sa napewno uwzglednione w budrzecie klubu.

Przecież to właśnie na Legii zarząd klubu podniósł ceny biletów przez zadymy na trybunach! Klub płacił za kary, ale w końcu odbił sobie na biletach i karnetach! Czyli dostaliście po kieszeniach - tylko dlaczego wszyscy?!
U nas może będzie inaczej. Oto cytat z oficjalki, co prawda o zdarzeniu z Ołomuńca, ale pewnie to co odbyło się w Sz-nie też będzie miało taki finał:
"Zarząd Pogoni, dysponując bogatym materiałem zdjęciowym z "wyprawy" do Ołomuńca zastanowi się z pewnością nad sprawiedliwym rozłożeniem kosztów zadymy pomiędzy jej uczestników".

F48
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 20/07/2005 10:15
To ja może proponuje zablokować już ten temat bo widząc ostatnie posty pachnie tu niezłymi konfiturami... ;)

Pozdro

Ostatnio edytowany przez: F48, 11 kwietnia 2006, 09:58 [1 raz(y)]

W Jedności Siła...
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 20/07/2005 11:18
wszystkim konfidentom chuj w ryj !!!!!!!
widze co poniektorzy prosza sie rozwiazanie sytuacji jak na cracovii,trzeba bedzie przejsc sie po sektorach :]

Ostatnio edytowany przez: ktn, 20 lipca 2005, 13:08 [2 raz(y)]

Better dead than red!
lukas86
Kibic
Na forum od 7584 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 20/07/2005 19:55

Rafał_MKS napisał:  
widze co poniektorzy prosza sie rozwiazanie sytuacji jak na cracovii,trzeba bedzie przejsc sie po sektorach :]

To raczej nic nie da,ponieważ większość internetowych napinaczy nie chodzi na stadion. ;)

TYLKO POGOŃ!
MKSkibol
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 20/07/2005 22:10

lukas86 napisał:  

Rafał_MKS napisał:  

To raczej nic nie da,ponieważ większość internetowych napinaczy nie chodzi na stadion. ;)

Oni patrzą na relacje live :]

Nieobliczalny użytkownik/Odmowa dostępu !!!!!POGOŃ SZCZECIN
Obrazek gif wstawiony na forum
Dubiel
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 21/07/2005 06:36
Jak na razie to ptak dużop obiecal a malo zrobil mialy byc puchary a my w intertoto odpadamy z sigma parodia moze komedie nakrecimy??

Pazur
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 23/07/2005 21:41
odpadniecie z sigmą nie przynosi nam zadnej ujmy, wkoncu wyeliminowali borussie !!!!!!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768814919 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005