Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eJay
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 18:52
Spoko, jeszcze nie doszedł certyfikat woźnego, praczki, sektretarki i szewca z Brazylii. Dopiero wtedy możemy myśleć o punktach :D :D :D

Ptakowi udało się coś o co bym siebie nie podejrzewał - przegraną (bo ten remis jest jak przegrana) Pogoni przyjmuje z uśmiechem na ustach. Kiedyś (nawet z poczatkiem ery Ptaka) emocjonowałem sie meczami, teraz ogladam je jednym okiem, a drugim spogladam na zegar i czekam na koniec.

Srać na druzyne, wazne są barwy i tradycja.

Ostatnio edytowany przez: eJay, 10 marca 2007, 20:16 [1 raz(y)]

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 18:57
. . .

Ostatnio edytowany przez: hPS, 10 marca 2007, 22:06 [1 raz(y)]

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 19:08
na konferencji prasowej Baranowski prosil o podkreslenie i napietnowanie sytuacji z 50 minuty:) byl Baranek bardzo zdenerwowany:)

Pio091
Kibic
Na forum od 7734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 19:10

Łysy napisał:  
Jebać to wszystko - race na boisko :)

Gratuluje pozytywnej akcji tylko szkoda tej holenderskiej trawy

Pozdrawiam
Ps Teraz na Gdynie!!

no
Kibic
Na forum od 6941 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 19:30
Wiele ciekawego aczkolwiek niepokojącego w obozie Pogoni działo się tuż przed meczem. W piątek doszło do kłótni pomiędzy pomocnikiem Amaralem a trenerem Igorem Palą.

źródło: onet.pl hah xD

W 90. minucie Moskal zachował się przedziwnie w polu karnym Pogoni. Był już 5 metrów od bramki gospodarzy, spojrzał na Majdana i nie wiedzieć czemu wycofał piłkę poza pole karne. Tej akcji nie mógł się nawet nadziwić Jerzy Engel, który obserwował mecz z trybun. "Zacięte widowisko. Moim zdaniem remis był sprawiedliwy, bo choć Pogoń miała więcej z gry to i Górnik miał sytuacje, które mógł wykorzystać, ale tego nie zrobił. Uważam, że zespół Pogoni potrzebuje czasu, po to żeby się zgrać. Przynajmniej kilku zawodników pokazało dziś, że nie są złymi piłkarzami. Najbardziej podobał mi się Marcelo, który w środku pola pokazał się z jak najlepszej strony" - powiedział Engel.

również onet.pl

Alain85
Kibic
Na forum od 7022 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 19:42
Mecz bez komentarza. Brawa za akcje z racami, juz innej drogi nie widze...

"Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi"
wacek57
Kibic
Na forum od 7218 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 19:44
"Kończ waść, wstydu oszczędź" - tymi słowami posumowałbym ten dzisiejszy "spektakl". Miałem wrażenie jakbym był na meczu IV ligowej floty świnoujście. Jak obcokrajowcy mają nam podnieść poziom rozgrywek to stawiam pytanie: " z której strony?".

RACE :D
Może w końcu stadion zostanie zamknięty, bo nie da się na to patrzeć. To jest śmieszne. To ma być pierwsza liga. Brechtam. Najpierw jeden z naszych traci piłkę jak dziecko na podwórku (zresztą nie pierwszy raz), a potem zawodnik zabrzan się o własne nogi potyka. Ciekawi mnie ile oni zarabiają za taką gre pieniędzy. Jeżeli z 5-10 tysiecy miesiecznie to jest to jakies nieporozumienie.

Niech ten Ptakowy Cyrk spadnie i spierdala z tego miasta, niech MOSiR nie przedluza z nimi zadnych umow o wynajmowanie stadionu. Niech sie to wszystko rozpierdoli.

Wszystkiego dobrego życzę Nowej Pogoni na Nowej drodze życia.
"POGOŃ TO MY"

no
Kibic
Na forum od 6941 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 19:49

lukassen napisał:  
"Kończ waść, wstydu oszczędź" - tymi słowami posumowałbym ten dzisiejszy "spektakl". Miałem wrażenie jakbym był na meczu IV ligowej floty świnoujście. Jak obcokrajowcy mają nam podnieść poziom rozgrywek to stawiam pytanie: " z której strony?".

RACE :D
Może w końcu stadion zostanie zamknięty, bo nie da się na to patrzeć. To jest śmieszne. To ma być pierwsza liga. Brechtam. Najpierw jeden z naszych traci piłkę jak dziecko na podwórku (zresztą nie pierwszy raz), a potem zawodnik zabrzan się o własne nogi potyka. Ciekawi mnie ile oni zarabiają za taką gre pieniędzy. Jeżeli z 5-10 tysiecy miesiecznie to jest to jakies nieporozumienie.

Niech ten Ptakowy Cyrk spadnie i spierdala z tego miasta, niech MOSiR nie przedluza z nimi zadnych umow o wynajmowanie stadionu. Niech sie to wszystko rozpierdoli.

Wszystkiego dobrego życzę Nowej Pogoni na Nowej drodze życia.
"POGOŃ TO MY"

co do Pogoni Nowej.. słuchaj dla mnie to jest Tylko klub przez który mogą przejść jakieś talenty które przydadzą się tej prawdziwej Pogoni z 1ligi.. nie to ze mam coś do Pogoni Nowej ..ale nie zabardzo nią sie fascynuje.. nasza Pogoń to jest w 1lidze to jest nasz herb nasza duma.. ale rozumiem bojkoty są potrzebne bo Ptak musi odejść albo zmienić polityke transferową!! niech wkońcu zrozumie że my chcemy zawodników związanych z Pogonią a nie brazylijczyków którzy przyjadą aby tylko zarobić kase..

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 19:53

MolestaEwenement napisał:  

W 90. minucie Moskal zachował się przedziwnie w polu karnym Pogoni. Był już 5 metrów od bramki gospodarzy, spojrzał na Majdana i nie wiedzieć czemu wycofał piłkę poza pole karne. Tej akcji nie mógł się nawet nadziwić Jerzy Engel, który obserwował mecz z trybun.

Czyżby Ptak pogodził się z tym, że tymi brazylijczykami nic nie ugra i "załatwił" remis?

Jeśli ten opis sytuacji jest prawdziwy (nie wiem, nie byłem) to nie zdziwię się jak ten mecz trafi pod lupę we Wrocławiu.

P.S. Brazylijczycy nie musieli o niczym wiedzieć - oni i tak są za słabi na strzelenie gola. Wystarczy, że piłkarze Górnika wiedzieli, co mają grać ;)

Drk
Kibic
Na forum od 7740 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 19:54
..

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 19:56

D.A.W napisał:  
nie bylem na meczu z ŁKSem i bylem bardzo ciekaw jak zaprezentuja sie nowi Brazylijczycy... niestety sie rozczarowalem, wyrozniali sie tylko stoperzy i zaimponowal mi Marcelo, ktory przypomina mi Kake ;) szkoda ze gra odbiega od niego :P widac u niego dobra technike i przeglad pola ale jest malo dynamiczny, Tinga, Campos, Felipe, Thiago moga spowrotem odleciec; wiecej spodziewalem sie po Edim, ktory dostosowal sie do poziomu dzisiejszego meczu... smiesza mnie kolejne prostesty w formie braku dopingu, flag etc...

A mnie śmieszysz Ty! Jak można być tak ślepym(?) Ludzie nie widzicie co ten zezol i jego paczka robią z Pogonią? Czy na 3500 ludzi na meczu tylko połowę(?) stać na pokazanie, że jest bardzo źle(!) i dłużej tak być nie może...Reszta ma to w dupie (jest Wam to obojętne) - nie mówię aby każdy rzucał race ale wystarczy chociażby jakby cały stadion porządnie ryknął co o tym myśli (Wy tego nie umiecie nawet!).
Albo jesteście tak zapatrzeni w to co mówi zarząd ( w te obietnice co rundę ) albo jesteście bandą tanich sprzedajnych ku...!

PS. RACE NA BOISKO i tak dalej aż do skutku!
PS 2. Łódzkie ku... WYPIER....!!!!!

Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 20:11
Jedyne co może cieszć po tym meczu to rezultat. Jeden punkt zawsze coś. gra drużyny to żenada:/

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 20:29

D.A.W napisał:  
smiesza mnie kolejne prostesty w formie braku dopingu, flag etc...

Brak flag już tydzień temu nie był winom jakiegoś protestu... Ale widzę Ty nawet z internetu korzystać nie potrafisz (nie mówię już o udzielaniu się na meczech). A dziś to poprostu "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie..."

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 20:33
O ile o akcji "race" można mieć różne zdanie to sytuacja z obrzucaniem ludzi na trybunie VIP-ów to czyste chamstwo i debilizm. Przecież siedzi tam też trochę naprawdę oddanych Pogoni kibiców, sponsorów, dzieci itd. W ten sposób na pewno nie zdobędzie się poparcia większości kibiców. I co tym obrzucaniem wielu niewinnych ludzi chciano osiągnąć? Żenada, wstyd, pokaz najgorszego bezmózgowia.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Maly09
Kibic
Na forum od 8596 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 20:36
dla akcji z racami - nie wiem co wam sie podoba , grupka idiotów - udajaca prawdziwych kibicow .
Szkoda ze na stadionie ne ma pozadnego monitorinu zeby wylapac tych wszystkich debili , za race , i za akcje z sektorem Vipów
Do tej pory wasz szanowal, sadziłem ze o cos walczycie , chcecie czegos dobrego - teraz widze ze jestescie grupa idiotow .

nie podniecajce sie tak bardzo tym ze stadion gwizdal ( czy okrzyki wypierdalac) z wami na zarzad , wiekszosl ludzi z sektora 3 i 4 krzyczalo to do Was

mozecie mnie jechac , mam to gdzies , bo opinia ludzi zachwianych emocjonalnie - mnie nie ruszy

Co do meczu , z mojego pkt widzenie , mecz byl slaby , bylo kilka przeblyskow w grze Pogoni , ale to za malo aby wygrac nawet ze slabym Górnikiem .Powiem tez ze nie moge zrozumiec dlaczego Panik , woli w obronie zawodnika z 2 niz Julcimara . Kolejna rzecza której nie trawie
to zmiany - dlaczego panik sciaga Ediegi i Marcelo(23) - ktorzy starali sie cos grac a trzyma ciagle przeszkadzajacych 7 i 15 .

Janie Pawle II - [*]
spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 20:41
Jeb.. zezookiego...Nie moge czytac jak ludzie pisza w komentarzach Pan Ptak..A co to ko...a jakis autorytet;/?

,,Vi är överallt,,- POGON
Alain85
Kibic
Na forum od 7022 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 20:51
http://pogon007.wrzuta.pl/film/fJqYSwkMUv/pogon_to_my filmik z dzisiaj z zajscia z racam

Maly09 napisał:  

dla akcji z racami - nie wiem co wam sie podoba , grupka idiotów - udajaca prawdziwych kibicow .
Szkoda ze na stadionie ne ma pozadnego monitorinu zeby wylapac tych wszystkich debili , za race , i za akcje z sektorem Vipów
Do tej pory wasz szanowal, sadziłem ze o cos walczycie , chcecie czegos dobrego - teraz widze ze jestescie grupa idiotow .

nie podniecajce sie tak bardzo tym ze stadion gwizdal ( czy okrzyki wypierdalac) z wami na zarzad , wiekszosl ludzi z sektora 3 i 4 krzyczalo to do Was

mozecie mnie jechac , mam to gdzies , bo opinia ludzi zachwianych emocjonalnie - mnie nie ruszy
Co do meczu , z mojego pkt widzenie , mecz byl slaby , bylo kilka przeblyskow w grze Pogoni , ale to za malo aby wygrac nawet ze slabym Górnikiem .Powiem tez ze nie moge zrozumiec dlaczego Panik , woli w obronie zawodnika z 2 niz Julcimara . Kolejna rzecza której nie trawie
to zmiany - dlaczego panik sciaga Ediegi i Marcelo(23) - ktorzy starali sie cos grac a trzyma ciagle przeszkadzajacych 7 i 15 .

Prawdziwy kibic z ciebie no nie pogadasz , tylko chcialbym zauwazyc ze trenerem Pogoni nie jest Panik. Zobacz jeden z "idiotow" cie poprawil... bez komentarza

"Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi"
Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 20:57

oczko82 napisał:  

A mnie śmieszysz Ty! Jak można być tak ślepym(?) Ludzie nie widzicie co ten zezol i jego paczka robią z Pogonią? Czy na 3500 ludzi na meczu tylko połowę(?) stać na pokazanie, że jest bardzo źle(!) i dłużej tak być nie może...Reszta ma to w dupie (jest Wam to obojętne) - nie mówię aby każdy rzucał race ale wystarczy chociażby jakby cały stadion porządnie ryknął co o tym myśli (Wy tego nie umiecie nawet!).
Albo jesteście tak zapatrzeni w to co mówi zarząd ( w te obietnice co rundę ) albo jesteście bandą tanich sprzedajnych ku...!

PS. RACE NA BOISKO i tak dalej aż do skutku!
PS 2. Łódzkie ku... WYPIER....!!!!!

a ty jestes tak slepy, ze nie mozesz nawet poprawnie odczytac mojego postu... czy ja cos pisalem o ptaku? nie i nie bede komentowac jego dzialan, bo to co on robi to kazdy widzi... wkurwia mnie tylko, ze piszecie ze ptaka macie w dupie licza sie barwy i tradycje a gowno robicie zeby je podtrzymac... umiecie tylko narzekac!

Niedawno lecial mecz Lecha...wczoraj Legii...az serce sie kraja jak patrzy jak kibice tam sie bawia, jakie sa tam oprawy...ale tu oczywiscie musi pozostac szczecinska rzeczywistosc

HERRING POWER
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:01
Gdzie ty wczoraj na Legii oprawe widziałeś ? :D:D

Z daleka nie będzie widać.
Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 21:08

Maly09 napisał:  
Co do meczu , z mojego pkt widzenie , mecz byl slaby , bylo kilka przeblyskow w grze Pogoni , ale to za malo aby wygrac nawet ze slabym Górnikiem .Powiem tez ze nie moge zrozumiec dlaczego Panik , woli w obronie zawodnika z 2 niz Julcimara .

Ten z numerem 2 grał nawet dobrze. Ale tylko dlatego że cała druzyna była słaba.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784155 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005