Ptakowi udało się coś o co bym siebie nie podejrzewał - przegraną (bo ten remis jest jak przegrana) Pogoni przyjmuje z uśmiechem na ustach. Kiedyś (nawet z poczatkiem ery Ptaka) emocjonowałem sie meczami, teraz ogladam je jednym okiem, a drugim spogladam na zegar i czekam na koniec.
Srać na druzyne, wazne są barwy i tradycja.
Ostatnio edytowany przez: eJay, 10 marca 2007, 20:16 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
W 90. minucie Moskal zachował się przedziwnie w polu karnym Pogoni. Był już 5 metrów od bramki gospodarzy, spojrzał na Majdana i nie wiedzieć czemu wycofał piłkę poza pole karne. Tej akcji nie mógł się nawet nadziwić Jerzy Engel, który obserwował mecz z trybun. "Zacięte widowisko. Moim zdaniem remis był sprawiedliwy, bo choć Pogoń miała więcej z gry to i Górnik miał sytuacje, które mógł wykorzystać, ale tego nie zrobił. Uważam, że zespół Pogoni potrzebuje czasu, po to żeby się zgrać. Przynajmniej kilku zawodników pokazało dziś, że nie są złymi piłkarzami. Najbardziej podobał mi się Marcelo, który w środku pola pokazał się z jak najlepszej strony" - powiedział Engel.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 19:44
"Kończ waść, wstydu oszczędź" - tymi słowami posumowałbym ten dzisiejszy "spektakl". Miałem wrażenie jakbym był na meczu IV ligowej floty świnoujście. Jak obcokrajowcy mają nam podnieść poziom rozgrywek to stawiam pytanie: " z której strony?".
RACE
Może w końcu stadion zostanie zamknięty, bo nie da się na to patrzeć. To jest śmieszne. To ma być pierwsza liga. Brechtam. Najpierw jeden z naszych traci piłkę jak dziecko na podwórku (zresztą nie pierwszy raz), a potem zawodnik zabrzan się o własne nogi potyka. Ciekawi mnie ile oni zarabiają za taką gre pieniędzy. Jeżeli z 5-10 tysiecy miesiecznie to jest to jakies nieporozumienie.
Niech ten Ptakowy Cyrk spadnie i spierdala z tego miasta, niech MOSiR nie przedluza z nimi zadnych umow o wynajmowanie stadionu. Niech sie to wszystko rozpierdoli.
Wszystkiego dobrego życzę Nowej Pogoni na Nowej drodze życia.
"POGOŃ TO MY"
co do Pogoni Nowej.. słuchaj dla mnie to jest Tylko klub przez który mogą przejść jakieś talenty które przydadzą się tej prawdziwej Pogoni z 1ligi.. nie to ze mam coś do Pogoni Nowej ..ale nie zabardzo nią sie fascynuje.. nasza Pogoń to jest w 1lidze to jest nasz herb nasza duma.. ale rozumiem bojkoty są potrzebne bo Ptak musi odejść albo zmienić polityke transferową!! niech wkońcu zrozumie że my chcemy zawodników związanych z Pogonią a nie brazylijczyków którzy przyjadą aby tylko zarobić kase..
A mnie śmieszysz Ty! Jak można być tak ślepym(?) Ludzie nie widzicie co ten zezol i jego paczka robią z Pogonią? Czy na 3500 ludzi na meczu tylko połowę(?) stać na pokazanie, że jest bardzo źle(!) i dłużej tak być nie może...Reszta ma to w dupie (jest Wam to obojętne) - nie mówię aby każdy rzucał race ale wystarczy chociażby jakby cały stadion porządnie ryknął co o tym myśli (Wy tego nie umiecie nawet!).
Albo jesteście tak zapatrzeni w to co mówi zarząd ( w te obietnice co rundę ) albo jesteście bandą tanich sprzedajnych ku...!
PS. RACE NA BOISKO i tak dalej aż do skutku!
PS 2. Łódzkie ku... WYPIER....!!!!!
Brak flag już tydzień temu nie był winom jakiegoś protestu... Ale widzę Ty nawet z internetu korzystać nie potrafisz (nie mówię już o udzielaniu się na meczech). A dziś to poprostu "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie..."
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 20:33
O ile o akcji "race" można mieć różne zdanie to sytuacja z obrzucaniem ludzi na trybunie VIP-ów to czyste chamstwo i debilizm. Przecież siedzi tam też trochę naprawdę oddanych Pogoni kibiców, sponsorów, dzieci itd. W ten sposób na pewno nie zdobędzie się poparcia większości kibiców. I co tym obrzucaniem wielu niewinnych ludzi chciano osiągnąć? Żenada, wstyd, pokaz najgorszego bezmózgowia.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 - 10/03/2007 20:36
dla akcji z racami - nie wiem co wam sie podoba , grupka idiotów - udajaca prawdziwych kibicow .
Szkoda ze na stadionie ne ma pozadnego monitorinu zeby wylapac tych wszystkich debili , za race , i za akcje z sektorem Vipów
Do tej pory wasz szanowal, sadziłem ze o cos walczycie , chcecie czegos dobrego - teraz widze ze jestescie grupa idiotow .
nie podniecajce sie tak bardzo tym ze stadion gwizdal ( czy okrzyki wypierdalac) z wami na zarzad , wiekszosl ludzi z sektora 3 i 4 krzyczalo to do Was
mozecie mnie jechac , mam to gdzies , bo opinia ludzi zachwianych emocjonalnie - mnie nie ruszy
Co do meczu , z mojego pkt widzenie , mecz byl slaby , bylo kilka przeblyskow w grze Pogoni , ale to za malo aby wygrac nawet ze slabym Górnikiem .Powiem tez ze nie moge zrozumiec dlaczego Panik , woli w obronie zawodnika z 2 niz Julcimara . Kolejna rzecza której nie trawie
to zmiany - dlaczego panik sciaga Ediegi i Marcelo(23) - ktorzy starali sie cos grac a trzyma ciagle przeszkadzajacych 7 i 15 .
Prawdziwy kibic z ciebie no nie pogadasz , tylko chcialbym zauwazyc ze trenerem Pogoni nie jest Panik. Zobacz jeden z "idiotow" cie poprawil... bez komentarza
"Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi"
a ty jestes tak slepy, ze nie mozesz nawet poprawnie odczytac mojego postu... czy ja cos pisalem o ptaku? nie i nie bede komentowac jego dzialan, bo to co on robi to kazdy widzi... wkurwia mnie tylko, ze piszecie ze ptaka macie w dupie licza sie barwy i tradycje a gowno robicie zeby je podtrzymac... umiecie tylko narzekac!
Niedawno lecial mecz Lecha...wczoraj Legii...az serce sie kraja jak patrzy jak kibice tam sie bawia, jakie sa tam oprawy...ale tu oczywiscie musi pozostac szczecinska rzeczywistosc
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784155 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.