Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 05/11/2005 15:28
był kiedyś w Pogoni taki piłkarz jak Edi.... Saranovic, jeden ze słabszych zawodników jaki kiedykolwiek grał w Pogoni, nie mówcie mi tylko że nie bo jak sobie czasem przypomne to ...... dla przypomnienia za gondora, POZDRO
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 05/11/2005 16:48
prosze was nie wspominajcie dream teamu gondora
juz sam fakt ze marek walburg byl jednym z najlepszych pilkarzy tamtej druzyny mowi wszystko
dno...i pol metra mulu
co jeden to lepszy a raczej gorszy
Ten post, jak i kilka poprzednich w których miejsce znalazł m.in. Walburg, Podbrożny, Pilarz, Rycak świadczą raczej o "nierozgarnięciu w temacie". Moim zdanie, jako kibica młodszego pokolenia każdy z nich w jakiś sposób zasłużył się dla Pogoni, a na boisku jakiś poziom prezentowali i na pewno na takie "wyróżnienie" (?!) nie zasłużuli.
Zauważmy, że 99% podanych nazwisk to reprezentańci barw Pogoni sprzed maks 5 lat. W temacie widze "...w historii Pogoni", tak więc tutaj pole do popisu powinni mieć starsi kibice, znający Pogoń troche dłużej.
Swoją drogą śmieszy mnie ocenianie wg jednego występu, np Tomasiewicz w meczu z Fylkirem. Każdy z Nas jest tylko człowiekiem i mylić się jest rzecza normalną, no chyba że są ludzie nieomylni.
Mam nadzieje, że co niektórym ten post da do myślenia (na niektóre nazwiska aż przykro się patrzy) i nie ujrzymy na liście np Dymkowskiego.
Tyle z mojej strony, Pozdrawiam.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
a czy ja dawalem Rycaka, Podbroznego(sam nawet go bronilem kilka stron wczesniej) Pilarza rowniez nie dalem, a co do Peskovicia to przez ten czas od kiedy sie interesuje Pogonia czyli przeszlo 10 lat to Pestk jest najgorszym bramkarzem ktory pelil role 1
Ostatnio edytowany przez: Porto, 7 listopada 2005, 16:17 [1 raz(y)]
a cy ja dawalem Rycaka, Podbroznego(sam nawet go bronilem kilka stron wczesniej) Pilarza rowniez nie dalem, a co do Peskovicia to przez ten czas od kiedy sie interesuje Pogonia czyli przeszlo 10 lat to Pestk jest najgorszym bramkarzem ktory pelil role 1
Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, szczególnie pierwsze zdanie. Czytanie za zrozumieniem to jednak unikalna zdolność w tych czasach. Jeśli uważasz, że Peskovic jest najsłabszym bramkarzem (nr 1) na przestrzeni 10 lat w Pogoni, to gratuluje poczucia humoru.
Pozdrawiam
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
a cy ja dawalem Rycaka, Podbroznego(sam nawet go bronilem kilka stron wczesniej) Pilarza rowniez nie dalem, a co do Peskovicia to przez ten czas od kiedy sie interesuje Pogonia czyli przeszlo 10 lat to Pestk jest najgorszym bramkarzem ktory pelil role 1
Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, szczególnie pierwsze zdanie. Czytanie za zrozumieniem to jednak unikalna zdolność w tych czasach. Jeśli uważasz, że Peskovic jest najsłabszym bramkarzem (nr 1) na przestrzeni 10 lat w Pogoni, to gratuluje poczucia humoru.
Pozdrawiam
wiesz to moje zdaniem w koncu Forum jest od tego by wyrazac swoje poglady, wolnosc slowa Pozdrawiam
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 07/11/2005 23:21
Dla mnie kazdy piłkarz ktory wystepując w Pogoni coś soba reprezentował lub przynajmniej sie starał . Niektorzy z was juz skreslają Milara czy Pestkovica co mnie normalnie smieszy . Jeszcze nie odeszli z Pogonii a już ich sa najgorszymy . Zartujemy czy mowimy powaznie ?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766075 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.