z roznych zrodel mi wiadomo ze pilarz zadebiutuje w pierwszym meczu na wiosne.
No to masz pewne zrodla, wiarygodne...
Panowie oni (prezesik Pogońi) pozbyli sie go bo byl za dobry.. Tu nie chodzi o POGON,SZCZECIN, tu chodzi o forse...
A mial sie szkolic pod fachowym okiem Wielkiego specjalisty trenera GKS BELCHATOW...
hahahahaha.. Smiac sie chce.. I wrocic do Pogoni jeszcze bardziej ograny
Może ktoś z działaczy przeczyta to forum i weżnie sobie to do serca
PS. A moze zrobic taka duza flage ktora zajmowalaby cale pieklo z napisem " POJECHALISMY PO PILARZA I OLA. WROCIMY JAK ONI BEDA" albo "JESTESMY W BELCHATOWIE NA MECZU ZOBACZYC JAK PILARZ SIE OGRYWA, SIEDZAC NA LAWIE"
Masz talent chlopaku do wymyslania hasel na transparentach...
Powiedz jak mam to traktowac Jako zart czy co
Napisalem takie hasla bo mi te przyszly na mysl. Poprostu sie wkurwilem ze Pilarz siedzial na lawie i napisalem takie a nie inne
PS. A moze zrobic taka duza flage ktora zajmowalaby cale pieklo z napisem " POJECHALISMY PO PILARZA I OLA. WROCIMY JAK ONI BEDA" albo "JESTESMY W BELCHATOWIE NA MECZU ZOBACZYC JAK PILARZ SIE OGRYWA, SIEDZAC NA LAWIE"
oj ma ma !!
Ja jestem za!!
Albo taki transparent... podobny do tego co było z panem Florianem...
Ptaki się same wydymały... daleko z tą swoją polityką klubową nie zajadą - zawsze znajdzie sie jakiś tańszy piłkarz
Mówię też o Aleksandrze Ptaku
hehe dobre ale jakby nie patrzec to Pilarz sam sie wydymał - Bełchatów to był bardzo niepewny teren i teraz się dzieje tak jak miało być
A mi się wydaje że my czegoś nie wiemy. Bo skoro tam nie miał pewnego miejsca to by nie odchodził... zresztą przy przejściu Peskovicia mówili że musimy mieć 2 równorzędnych bramkarzy by zwiększyć rywalizację.
oj ma ma !!
Ja jestem za!!
Albo taki transparent... podobny do tego co było z panem Florianem...
"Dziękujemy Krzysiu! Ale juz wracaj!" haha :p
Dobre macie pomysly chlopaki pozdro Naprawde dobre.Szczerze mowiac te transparenty to chyba koniecznosc bo jak tak dalej bedzie to ani Pogoń ani Pilarz nie zagrają w 1 lidze w nastepnym sezonie.Oczywiscie tego nie zyczę ani druzynie,ani Krzyskowi ,ani sobie i wam tez nie.
Odp: Krzysztof Pilarz - 22/03/2005 16:40
To niestety było do przewidzenia, Krzysiek na ławce czyli niszczenie przez Ptaków wszystkiego czego się dotkną, od indywidualności po zespół!!!!!
Przykre ale prawdziwe!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 23/03/2005 00:18
Widać że Krzyska można powoli nazywać prawdziwym Pogoniarzem, chce grać w Pogoni, obchodzą go sprawy zwiazane z naszym klubem jak i kibice a to najważniejsze! Niech juz wraca lepiej do nas!!!!!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 23/03/2005 18:26
A ja jestem z Bełchatowa i szczerze współczuję wam takich władz w klubie, które nie liczą sie ze zdaniem kibiców. A co do Pilarza to cieszę się że do nas przyszedł, bo po kontuzji Łukasza Sapeli nie mieliśmy nawet przeciętnego zmiennika dla Olka Ptaka, a Pilarz będzie równorzędnym golkiperem. Mimo wszystko był zbyt pewny miejsca w pierwszej 11, kiedy do nas przychodził. Ja widziałem jego grę na treningach i nie dziwię się trenerowi że postawił na sprawdzonego Ptaka niż Pilarza bo ten nie prezentował się wcale lepiej. Jednak ostatecznej oceny dokonam jak zobaczę jego grę w poważnym meczu, a szansę dostanie chyba niedługo bo jutro gramy w PP z Wisłą Płock a w meczach pucharowych zawsze bronił rezerwowy golkiper. Moze wtedy zyska zaufanie naszych kibiców bo na razie pełne wsparcie ma Olek Ptak, który jest zasłużonym graczem naszej drużyny a Pilarz - cóż życzę mu powodzenia ale to tylko wypożyczony zawodnik który najprawdopodobniej przewinie się po prostu przez nasz klub...
A ja jestem z Bełchatowa i szczerze współczuję wam takich władz w klubie, które nie liczą sie ze zdaniem kibiców. A co do Pilarza to cieszę się że do nas przyszedł, bo po kontuzji Łukasza Sapeli nie mieliśmy nawet przeciętnego zmiennika dla Olka Ptaka, a Pilarz będzie równorzędnym golkiperem. Mimo wszystko był zbyt pewny miejsca w pierwszej 11, kiedy do nas przychodził. Ja widziałem jego grę na treningach i nie dziwię się trenerowi że postawił na sprawdzonego Ptaka niż Pilarza bo ten nie prezentował się wcale lepiej. Jednak ostatecznej oceny dokonam jak zobaczę jego grę w poważnym meczu, a szansę dostanie chyba niedługo bo jutro gramy w PP z Wisłą Płock a w meczach pucharowych zawsze bronił rezerwowy golkiper. Moze wtedy zyska zaufanie naszych kibiców bo na razie pełne wsparcie ma Olek Ptak, który jest zasłużonym graczem naszej drużyny a Pilarz - cóż życzę mu powodzenia ale to tylko wypożyczony zawodnik który najprawdopodobniej przewinie się po prostu przez nasz klub...
prosze jak Krzysia traktują w bełchatowie można to bylo przewidziec"tylko sie przewinie przez nasz klub" pewnie tak samo myślą działacze GKS mają dobrego bramkarza za marchewke A na naszych działaczy nie powiem nic bo szkoda słów
Przeciez taka sama sytuacja była u nas. Tylko tyle ze Peskovic to transfer definytywny a nie wypożyczenie. To tak jakby teraz Bełchatów wypożyczył Ptaka do innej drużyny.
Odp: Krzysztof Pilarz - 25/03/2005 08:23
Być może kogoś to interesuje więc wypowiem się ponownie: otóż zgodnie z moimi wcześniejszymi przewidywaniami Krzysztof Pilarz zagrał we wczorajszym meczu pucharowym pełne 90 minut. Mecz z Wisłą Płock zakończył się porażką 0:1 (zupełnie niezasłużoną bo mecz był wyrównany) a występ Pilarza oceniłbym na 7,5/10. Przy bramce nie miał szans a w jednej sytuacji popisał się kapitalnym refleksem broniąc strzał z ok 5 metrów, gdzie nawet ja zagorzały fan GKS widziałem już piłkę w bramce... Poza tymi sytuacjami poważniejszych strzałów nie było ale Pilarz grał bardzo pewnie - dobrze wychodził do piłek wyprzedzając dwukrotnie napastników Płocka, dobrze wychwytywał dośrodkowania. Jedynymi błędami jakie popełniał to kilka złych wyrzutów piłki, którą 2-3 razy dostarczył prosto pod nogi Płocczan. Podsumowując: występ Pilarza dobry, a trener Kuras będzie miał ciężki orzech do zgryzienia bo ma dwóch bramkarzy w podobnej, wysokiej formie. Podejrzewam że bronić będzie mimo wszystko Ptak, mający przewagę doświadczenia wynikającąz wieku. Pilarz natomiast jest jeszcze młody i ma czas na naukę. A jak będzie i tak czas pokaże...
Powiedz jak mam to traktowac Jako zart czy co
Napisalem takie hasla bo mi te przyszly na mysl. Poprostu sie wkurwilem ze Pilarz siedzial na lawie i napisalem takie a nie inne
Traktuj sobie jak chcesz Po prostu dla mnie sa lekko smieszne i nie pasuja mi za bardzo na wywieszenie ich na stadionie i to tyle Pozdro
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/04/2005 00:55
No to Pilarz wraca do nas spowrotem i teraz powinno byc lepiej.Jak narazie nowy prezes pokazal sie z dobrej strony,ze tak szybko sprowadzil Pilarza tylko przyklasnac
No to Pilarz wraca do nas spowrotem i teraz powinno byc lepiej.Jak narazie nowy prezes pokazal sie z dobrej strony,ze tak szybko sprowadzil Pilarza tylko przyklasnac
Mam nadzieję że takie opinie iż to nowy prezes załatwił pojawiać się nie będą. Z pewnością po takich kompromitacjach jakie musiał znieść Antonio P. jest to jeden ze sposobów żeby załagodzić kibiców, przyciągnąć ich na stadion, wzmocnić w końcu zespół i nie wyjść na totalnego idiotę. A cała sprawa pprzedstawiona jest zaraz po przyjściu nowego prezesa, że załatwił to niby on. Tak więc proponuję poczekać na jego pierwsze konkretne działania z których coś pozytywnego wyniknie i dopiero dawać mu jakiekolwiek plusy. Jak narazie chłop nic nie zrobił. A roboty jest sporo. Przydałoby się żeby pozbył się handlowca z naszego zespołu, opierdolił Baranowskiego, gościa od dźwięku, ochronę i profesjonalnie zorganizował mecze na Twardowskiego. Już o Pogońieniu piłkarzy nie mówiąc. Poczekamy zobaczymy.
Ostatnio edytowany przez: k(c)ompanyPL, 1 kwietnia 2005, 02:44 [2 raz(y)]
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Spójrz na datę... Tak na moje, to prima aprilis (obym się mylił)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815258 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.