| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 19:09
Sorka wszystkim, że ja kibic ŁKS-u ŁÓDŹ się tu wcinam, ale wiadomość o zamknięciu przez antka jednej z Waszych stron wkurwiła mnie okropnie. Nie dość, że rozpierdala polską piłkę to jeszcze miesza się w sprawy kibiców. Jeszcze trochę to zacznie decydować jak kibice mają przychodzić na stadion ubrani, co śpiewać itd. Myślę, że nie powinniście pozwolić mu na ingerencję w sprawy kibicowskie. Dziennikarz czy felietonista ma prawo pisać to co uważa za stosowne. MA TEŻ PRAWO DO POMYŁKI jeżeli ta nie była zrobiona w złej intencji. Myślę, że zamknięcie tego serwisu jest błędem, który Ptakowi pozwoli na dalszą ingerencję w sprawy kibiców.
NIE DAJCIE SIĘ ZASTRASZYĆ. wALCZCIE I WYGRAJCIE. sTAĆ JEST WAS NA POKONANIE PRÓB WPROWADZENIA CENZURY!!!
|
"NAPISZ NA PIASKU TO CO SAM DAŁEŚ
WYRYJ NA SKALE TO CO DOSTAŁEŚ"
autor nieznany
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 19:27
Załóżmy tak:
Z 20 tys. kibiców którzy zjawią się na meczu z Wisłą o
> istnieniu strony Pogoń.v.pl wie 8 tys. Z tych 8 tys. ok. 3 tys. choć raz było na
> tej stronie, z tych 3 tys. ok. 1000 osób odwiedza ją regularnie. Z tego 1000
> osób o sprawie wie (jako tako) 700 osób, a z tych 700 osób o proteście wie ok.
> 300. Z tych 300 jakaś 70 wyjdzie 
Kto mówi o wychodzeniu ze stadionu W końcu bilety nie sa tanie   ale aby opuścić sektor na kilka minut. SEKTOR a nie STADION
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 19:54
> KIBICE POGONI.PATRZCIE I UCZCIE SIE CO ROBIA KIBICE LEGII.NAJPIERW WYSZLI ZE
> STADIONU A TERAZ MILCZĄCO PROTESTUJĄ.I TERAZ CAŁA POLSKA WIE ZE Z KIBICAMI
> ŻARTOWAC NIE WOLNO.PROTESTUJĄ PRZECIWKO PODWUŻCE CEN BILETÓW
I do tego wywieszony transparent: "Teraz kupicie sobie kibiców??"
Co do braku dopingu nie jestem do końca przekonany, to się odbije na piłkarzach, a po takim meczu, jak ten z Lechem, byłoby nie fair wobec nich, ale na pewno trzeba zaprotestować, bo tu nie chodzi o podwyżkę cen biletów, ale próbę szantażu!! !!
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 19:58
Legia - Zagłębie, za stroną Legia.com.pl
"Mecz rozpoczął się od wywieszenia na trybunie odkrytej transparentu: "Teraz kupicie sobie kibiców?" Kibice z otwartej opuścili swoje miejsca, a w ślad za nimi z trybuny krytej. Wszyscy powrócili na swoje miejsca dopiero po około 10 minutach."
Źle się dzieje w polskiej piłce!!!!
[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-08-22 20:18]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 20:08
Witam
Rzadko wpisuje sie na forum ale ta sprawa mnie ostro wkurwila.Do tej pory bylem neutralny tzn.nie bylem ani za ani przeciw Ptakowi.Przygladalem sie z boku jego poczynaniom , wszystkim zalom ktore wylewal, ze prasa go szkaluje, ze miasto oszukuje, ze kibice sa beee itd.Wysluchiwalem z przymruzeniem oka placzu ile on to doklada i ze stratny jest.Ale zrobil w Szczecinie wynik mamy 1 lige wiec luz mozna przymknac bylo oko na jego wczesniejsze szantaze gdyz mial troche racji odnosnie wladz miasta i gazet ze budowali zly klimat wokol klubu.Ale teraz przegial ostro pale na calego.To co zrobil z v.pl to zywcem metody przeniesione z czasow komuny w najgorszym wydaniu.Do tej pory zastanawiam sie jak czlowiek ktory uwaza sie za "powaznego" biznesmena uzaleznia dalsze funkcjonowanie klubu od istnienia "jakies" tam strony internetowej ktora czyta procentowy ulamek kibicow Pogoni ??Toz to jest niepojete w skali swiatowej Juz w tej chwili cala Polska z nas sie smieje ze tanczymy jak nam Ptaszek zagra.Nie dzieiwe sie ludziom odpowiedzialnym za v.pl ze zawiesili dzialanosc bo kierowali sie dobrem klubu nie cchieli dac mu pretekstu .Ale uwazam ze jako spolecznosc kibicow ktorym na sercu lezy dobro Pogoni powinnismy cos zrobic w tej sprawie bo niedlugo Ptak moze zarzada abysmy wszyscy chodzili na Twardowskiego w koszulkach z napisaem We love Ptak !!!Wlasnie teraz przekonalem sie jak bardzo Ptakowi lezy na sercu dobro kluby jesli byl w stanie momentalnie spakowac manatki i wycofac sie z finansowania klubu z powodu v.pl .Jesli ma stosowac takie metody to dla mnie moze w tej chwili zawinac sie i wracac do Lodzi .Plakac nie bede.Oczywiscie ze szkoda mi bedzie 1 ligi ciekawych meczy z udzialem markowych klubow jak Lech Legia itd. ale cos za cos.Najwyzej bedziemy chodzic na 4 lige i wtedy okaze sie kto tak naprawde jest wierny Pogoni .
Pozdrawiam
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 20:09
> Ty kibic weś lepiej ty
> spierdalaj ze Szczecina przynajmiej Ptak robi cośdla Pogońi ale hujowo że
> zawiesili Pogoń.v.pl
Weź sie kurwa zamknij i idź włazić pTAKOWI w dupę gdzieś indziej.....najlepiej na oficjalkę....
Lepiej chodzić na czystą V ligę niż na tą pierdoloną monarchię absolutystyczną w I lidze.
Takie moje zdanie
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 20:13
>Kto mówi o wychodzeniu ze stadionu W
> końcu bilety nie sa tanie   ale aby opuścić sektor na kilka minut. SEKTOR
> a nie STADION
Dokładnie o tym wcześniej pisałem.
Wyjdźmy z sektorów na 10 minut.
Akcję wystarczy nagłośnić na mieście.I kazdy kto o niej bedzie wiedział powinien juz na sektorze przekazywać całej reszcie.Możliwe ze nie wyjdzie nawet połowa wystarczyłby sam MŁYN i transparent.
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 20:15
Qurde - jakis czas mnie nie byl - wracam a tu taki nius :-| Jezeli Ptak rzeczywiscie zrobil cos takiego to jest zwykly prostacki i chamski szantaz. Wstyd panie Ptak. Jak tak ma wygladac prezesowanie Ptaka w Pogoni to niech juz lepiej sie stad zabiera. Dotychczas nie bylem jakims wielkim zwolennikiem Ptaka ale tez nie mialem nic przeciwko - nie udzielalem sie tez na falce - ale po czyms takim nie chce juz Ptakow w Szczecinie. CO to qurde jest za jakies obrazanie sie i taki szantaz piecioletniego dziecka ze zabieram swoje zabawki i ide do domu...
pzdr
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 20:26
Mecz z Wisłą jest nie za 2 tygodnie tylko za 3 tyg. Ale Ptak i tak nie ustąpi więc i tak będzie protest.Chociaż teraz będzie więcej czasu na "rozgadanie" tego po mieście.Najwżniejsze żeby większość młynu wyszła !! Pożyjemy, zobaczymy....
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 20:36
> Witam
Rzadko wpisuje sie na forum ale ta sprawa mnie ostro wkurwila.Do tej pory
> bylem neutralny tzn.nie bylem ani za ani przeciw Ptakowi.Przygladalem sie z boku
> jego poczynaniom , wszystkim zalom ktore wylewal, ze prasa go szkaluje, ze
> miasto oszukuje, ze kibice sa beee itd.Wysluchiwalem z przymruzeniem oka placzu
> ile on to doklada i ze stratny jest.Ale zrobil w Szczecinie wynik mamy 1 lige
> wiec luz mozna przymknac bylo oko na jego wczesniejsze szantaze gdyz mial troche
> racji odnosnie wladz miasta i gazet ze budowali zly klimat wokol klubu.Ale teraz
> przegial ostro pale na calego.To co zrobil z v.pl to zywcem metody przeniesione
> z czasow komuny w najgorszym wydaniu.Do tej pory zastanawiam sie jak czlowiek
> ktory uwaza sie za "powaznego" biznesmena uzaleznia dalsze funkcjonowanie klubu
> od istnienia "jakies" tam strony internetowej ktora czyta procentowy ulamek
> kibicow Pogoni ??Toz to jest niepojete w skali swiatowej Juz w tej chwili
> cala Polska z nas sie smieje ze tanczymy jak nam Ptaszek zagra.Nie dzieiwe sie
> ludziom odpowiedzialnym za v.pl ze zawiesili dzialanosc bo kierowali sie dobrem
> klubu nie cchieli dac mu pretekstu .Ale uwazam ze jako spolecznosc kibicow
> ktorym na sercu lezy dobro Pogoni powinnismy cos zrobic w tej sprawie bo
> niedlugo Ptak moze zarzada abysmy wszyscy chodzili na Twardowskiego w
> koszulkach z napisaem We love Ptak !!!Wlasnie teraz przekonalem sie jak bardzo
> Ptakowi lezy na sercu dobro kluby jesli byl w stanie momentalnie spakowac
> manatki i wycofac sie z finansowania klubu z powodu v.pl .Jesli ma stosowac
> takie metody to dla mnie moze w tej chwili zawinac sie i wracac do Lodzi
> .Plakac nie bede.Oczywiscie ze szkoda mi bedzie 1 ligi ciekawych meczy z
> udzialem markowych klubow jak Lech Legia itd. ale cos za cos.Najwyzej bedziemy
> chodzic na 4 lige i wtedy okaze sie kto tak naprawde jest wierny Pogoni
> .
Pozdrawiam
Ziomall, popieram twoja opinię w 100%.
Jeśli tak to ma wyglądać w przyszłości, jak w tej chwili, to niech ten Ptak wypierdala w kosmos, a Bosman niech przejmie stery.
NIE dla metod Ptaka!
Pozdrawiam zdrowo myślących
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 20:45
korwa jebany Ptak mysli ze jak sponsoruje Pogoń to mu wszystko wolno>>na ta oficjalna strone moze sobie sam wchodzic bo jest ona bardzo chujowa!!!a jak sie cos tam napisze to i tak tego nie opublikuja chuje pierdolone!!! POGONONLINE.PL to najlepszy serwis Pogońi jaki jest!!!!jebany zyd z tego Ptaka!!!!!!! ptak powiem ci jedno Prosze cie....
|
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6