nie często tu zaglądam( kiedyś, inna historia) ale widze ze to chyba lepiej dla mojego spokoju
To co piszecie tu teraz to jest wielki Shit i pochwała specom od manipulowania ludzkim umysłem.
Ciężko jest komuś kto na garnuszku Mamy, Taty Wujka h.. wie kogo jeszcze nie musi sie martwić o byt, że piłkarz to zawod a ze za tym moze iść przywiązanie do klubu to tylko trzeba chwalić, ale co w sytuacji jeśli ty kochasz kluib a klub nie kocha ciebie? skończyć kariere??
Bzdura!!!!! zostawcie Drumlaka bo bramka w meczu właśnie z Cracowią i jego zachowanie wtedy pokazało kto jest spoza układu, typowy nonkomformista i Ja go za to uznaje.
Węgrzyn Dżwigała spytajcie ich o mecz w Płocku a mistrozstwo mogło byc faktem, ale nie $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ number one!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Przywitanie judasza?! - 13/11/2004 11:55
Mimi iz przez wiele lat był "symbolem" i ulubieńcem Pogoni to za to ze przeszedl do znienawidzonej Pogoni powiino sie go wygwizdac,wyzywaci c...j na niego wylożyć!!!
Takie jest moje zdanie
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
nie często tu zaglądam( kiedyś, inna historia) ale widze ze to chyba lepiej dla mojego spokoju
To co piszecie tu teraz to jest wielki Shit i pochwała specom od manipulowania ludzkim umysłem.
Ciężko jest komuś kto na garnuszku Mamy, Taty Wujka h.. wie kogo jeszcze nie musi sie martwić o byt, że piłkarz to zawod a ze za tym moze iść przywiązanie do klubu to tylko trzeba chwalić, ale co w sytuacji jeśli ty kochasz kluib a klub nie kocha ciebie? skończyć kariere??
Bzdura!!!!! zostawcie Drumlaka bo bramka w meczu właśnie z Cracowią i jego zachowanie wtedy pokazało kto jest spoza układu, typowy nonkomformista i Ja go za to uznaje.
Węgrzyn Dżwigała spytajcie ich o mecz w Płocku a mistrozstwo mogło byc faktem, ale nie $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ number one!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zablysnac chciales?? Chuj Cie to powinno obchodzic na czyim garnuszku kto jest.
Drumlak przechodzac do Cracovii pokazal,ze nigdy nie byl prawdziwym Portowcem.
ogolnie przykro patrzec jakie z was buraki
co wy chcecie od pawla?
ptak (ktoremu t owlasnie wy sprzedaliscie dupe a nei drumi)
cos namieszal a wy wierzycie
sampajo czy jak ci tam kurwa buraku naucz sie pisac po polsku
co wy chcecie od pawla?
jestescie marne tepe pizdy nara
Proszę Cię zamknij się!!
Co do przywitania Drumlaka, miałem nadzieje że wiecej ludzi przyłączy sie do bluzgania :/
Drumalk pedał dupe sprzedał
co wy chcecie od pawla?
twoj drumi ma cie gdzies, chyba ze jestes kibicem carxy... takich rzeczy sie nie robi, mogl przejsc no prawie wszedzie ale wybral ten sku*** klub i dla jego poj*** kibicow teraz gra. Gdyby byl naprawde portowcem to by dokonal wlasciwego i wybral inny klub... widzial co robi, zrobil to swiadomie, pokazal ze ma nas w dupie - sam sobie zgotowal taki los.
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Odp: Przywitanie judasza?! - 13/11/2004 23:46
Bardzo zaciekawił mnie ten cytat: " Paweł przechodząc do nas był szczery. Kto zna choć trochę sytuacje na polskich trybunach wie, że przejście idola Szczecina do Cracovii to bardzo niełatwa sprawa. Drumi uczciwie przyznał, że gdyby miał szansę na grę w Pogoni albo przyzwoitą propozycje z innego klubu w Cracovii by się nie pojawił. Zaryzykował jednak, a nasi kibice docenili szczerość i został znakomicie przyjęty podczas debiutu na Kałuży."
twoj drumi ma cie gdzies, chyba ze jestes kibicem carxy... takich rzeczy sie nie robi, mogl przejsc no prawie wszedzie ale wybral ten sku*** klub i dla jego poj*** kibicow teraz gra. Gdyby byl naprawde portowcem to by dokonal wlasciwego i wybral inny klub... widzial co robi, zrobil to swiadomie, pokazal ze ma nas w dupie - sam sobie zgotowal taki los.
Olej tego kolesia bo on nie jest raczej stad (zreszta juz nic nie napisze na tym forum), a jesli chodzi o Drulaka to przejscie do Nozownikow to nie tylko jeden powod...Wyprawial tez niezle rzeczy zanim odszedl...
co wy chcecie od pawla?
Qurwa nie pamiętasz jak było w Szczecinie z zarobkami Pana Drumlaka (Pasiaka!!!). Jedyny dostawał kasę w drugiej lidze za przegrane mecze. Każdy by tak chciał, podreptać tam i z powrotem, i dostać kasę kosztem innych.
co wy chcecie od pawla?
powiem krotko...zamknij ryj ty pierdolona cioto a burak to masz na imie ...a jak ci sie pawelek tak podoba to izd mu opirdol lache judaszu jebany
co wy chcecie od pawla?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872616 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.