Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Vlepy MW - Seria 2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
zwariowany wariat
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7468 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 19:20
Ej a tak wogóle to po ile hajsu vlepy są?

W ŻYCIU LICZY SIĘ JEDNO....
<-----LEGIA WARSZAWA--->
....I NIE ZMIENIA SIĘ NIC!!
1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 19:42
[cytat=Marian]Dworce:
Poznan ( nie obylo sie bez problemow. Bury pseudo fanow lecha, jednak porzadkowi staneli na wysokosci zadania :)

Ty to jestes chuligan.

MKSkibol
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 20:26

zwariowany wariat napisał:  
Ej a tak wogóle to po ile hajsu vlepy są?

2zł

Nieobliczalny użytkownik/Odmowa dostępu !!!!!POGOŃ SZCZECIN
Obrazek gif wstawiony na forum
seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 20:42
Scenka rodzajowa z dnia wczorajszego
Biegam po miescie bo kurde mnie natchnelo, ze nastepny mecz za dwa tygodnie nie ma co siedziec samemu u babki bo nie wytrzymam, wracam do domu, lookam na zegarek pozno :] mysle skocze jeszcze po vlepki, po bilecik na pociag i do domciu, podbijam do tej nieszczesnej pani co ktos ja przydzielil do siedzenia w tym "stoisku" (cholera wieje wiocha, ale nie narzekam, grunt ze jest) usmiecham sie ladnie niech ma cos dziewucha, bo patrzac na nia mozna odniesc wrazenie ze ja przeniesli z miesnego z lat 80' i ladna polszczyzna
- 10 arkuszy vlepek, tej drugiej serii poprosze
- nie ma
- ooo, jak to nie ma ??
- no nie ma, skonczyly sie
- a gdzie moge dostac ??
- na Pilsudskiego pan sprubuje w lotto
- dzieki
i lece dalej, a ze za cholere nie wiedzialem w ktorym miejscu Pilsudskiego jest ten sklep lotto to zapieprzam z buta z Galaxy i oczywiscie pod sklepem jestem o 18:06, zamkniete, puk puk nie ma nikogo :]
Konkluzja, cholera chyba najbardziej znane miejsce gdzie mozna kupic pamiatki zwiazane z Pogonia w tym vlepki (mowa o stoisku w Galaxy oczywiscie) a vlepki sie skonczyly, trudno, prawda jest bolesna, mialem przeszlo tydzien zeby kupic i jak zwykle wszystko na ostatnia chwile i nie zdazylem, nauczke mam, ale te braki w Galaxy to tez nieco dziwne

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
-HL
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 21:17

seeedzik napisał:  
Scenka rodzajowa z dnia wczorajszego
Biegam po miescie bo kurde mnie natchnelo, ze nastepny mecz za dwa tygodnie nie ma co siedziec samemu u babki bo nie wytrzymam, wracam do domu, lookam na zegarek pozno :] mysle skocze jeszcze po vlepki, po bilecik na pociag i do domciu, podbijam do tej nieszczesnej pani co ktos ja przydzielil do siedzenia w tym "stoisku" (cholera wieje wiocha, ale nie narzekam, grunt ze jest) usmiecham sie ladnie niech ma cos dziewucha, bo patrzac na nia mozna odniesc wrazenie ze ja przeniesli z miesnego z lat 80' i ladna polszczyzna
- 10 arkuszy vlepek, tej drugiej serii poprosze
- nie ma
- ooo, jak to nie ma ??
- no nie ma, skonczyly sie
- a gdzie moge dostac ??
- na Pilsudskiego pan sprubuje w lotto
- dzieki
i lece dalej, a ze za cholere nie wiedzialem w ktorym miejscu Pilsudskiego jest ten sklep lotto to zapieprzam z buta z Galaxy i oczywiscie pod sklepem jestem o 18:06, zamkniete, puk puk nie ma nikogo :]
Konkluzja, cholera chyba najbardziej znane miejsce gdzie mozna kupic pamiatki zwiazane z Pogonia w tym vlepki (mowa o stoisku w Galaxy oczywiscie) a vlepki sie skonczyly, trudno, prawda jest bolesna, mialem przeszlo tydzien zeby kupic i jak zwykle wszystko na ostatnia chwile i nie zdazylem, nauczke mam, ale te braki w Galaxy to tez nieco dziwne

To nie Twoja wina tylko nasza. W zeszly poniedzialek poszla dostawa do Galaxy ale widac ze i ona szybko sie rozeszla. Jutro juz powinno byc wszystko ok. Napewno vlepki sa na dzien dzisiejszy w Lotto, Realu, Carefour'ze i na stoisku z pamiatkami Pogoni na Turzynie. Pzdr

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 23:23

-HL napisał:  

To nie Twoja wina tylko nasza. W zeszly poniedzialek poszla dostawa do Galaxy ale widac ze i ona szybko sie rozeszla. Jutro juz powinno byc wszystko ok. Napewno vlepki sa na dzien dzisiejszy w Lotto, Realu, Carefour'ze i na stoisku z pamiatkami Pogoni na Turzynie. Pzdr

Po prostu jak zawitam nastepnym razem do Szczecina to po vlepki pojde na poczatku a nie na koncu odwiedzin w miescie, swoja droga skoro dostawa rozeszla sie w niecaly tydzien tzn. ze dobrze schodza, tylko sie cieszyc.

PS. Teraz vlepek nie mam ale jakos nie wyobrazam sobie jak biegam po miescie i rozlepiam z radoscia po szybach i znakach nalepki :D Moze to dlatego ze u mnie w miescie jak bym vlepil po sezonie wakacyjnym (kiedy nie ma namietnych nastolatkow przybywajacych na kolonie/obozy, o zgrozo jak z potora roku temu ide ulica a tu bach znak drogowy kierunkowskach na jakies pierdziszewo i dup "Wisla, tu bylem" czy tam tego pokroju, smiechu coniemiara bo kurde nigdy niespotkalem tych vlepkarzy oko w oko, ale to chyba normalne ze sie dzieciaki nie afiszowali, bo co prawda u mnie w miasteczku nie ma jakis kibicowskich awaturnikow ale w dziub ma kto dac :], ale najwiekszy ubaw mialem pare dni pozniej, wracam z koleszkami z kosza i jeden z nich podchodzi do znaku i dzierga kluczem po tej vlepce, dopiero po chwili oprzytomnialem ze na Odre jezdzi do Opola :D, ale nie zaklejal tylko zdzieral, na pytanie czemu rozbrajajaco stwierdzil ze nie ma tyle zeby zalepic i jak cos nakleji to tez mu zdzieraja, ot taka zawisc :D, ale jak sobie przypomne to w Olomuncu jakos sie weselej robilo jak wracajac tu i uwdzie widzialem nasze vlepki, wiec jak sie jakis zagraniczny wojaz trafi to mozna cos oblepic) (ale rozmylem :] ) wiec jakbym nakleij to bym przez pol roku musial ogladac, chyba ze bym zobaczyl kolege dziergajacego kluczem, ale wtedy to bym tylko satysfakcje poczul rotfl, podsumowujac niepotrzebne pare linijek tekstu vlepki nabede przy nastepnej okazji i moze sobie zeszyty(zeszyt :D ) obkleje. Pozdrawiam.

-HL
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 23:32
Mozemy wyslac poczta - w ramach tego wysilku poswieconego na zakup vlep, wysylka na nasz koszt. Napisz na maila [email protected] ile wyslac i gdzie. Pzdr

seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 23:50

-HL napisał:  
Mozemy wyslac poczta - w ramach tego wysilku poswieconego na zakup vlep, wysylka na nasz koszt. Napisz na maila [email protected] ile wyslac i gdzie. Pzdr

Maila wyslalem, z opcji gratis przesylki nie skorzystam, bo wyjde na jakiegos malkontenta co marudzi o byle co :D starczy bo temat rozmywam. pozdro

kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 11/08/2005 10:31
Ja mam pytanie!

Czy jak dziś bym wysłał zamówienie,to vlepki doszły by do soboty?bo w niedziele wyjeżdżam,przy okazji by sie porozklejalo troche.

Z góry dzięki za szybką odpowiedz.
Pozdrawiam

Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 11/08/2005 15:48
ludziska drogie powiedzcie co daja te gwiazdki pod nickiem, wiem ze to nie na temat ale chce sie dowiedziec.
z gorki thx

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
spl1nt
Kibic
Na forum od 7474 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 11/08/2005 15:58

kamil334 napisał:  
ludziska drogie powiedzcie co daja te gwiazdki pod nickiem, wiem ze to nie na temat ale chce sie dowiedziec.
z gorki thx

Gwiazdki pod nickami mają osoby nie zadające tak głupich pytań jak Ty :P

-HL
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 11/08/2005 16:22

kondzik napisał:  
Ja mam pytanie!

Czy jak dziś bym wysłał zamówienie,to vlepki doszły by do soboty?bo w niedziele wyjeżdżam,przy okazji by sie porozklejalo troche.

Z góry dzięki za szybką odpowiedz.
Pozdrawiam

Nie da rady...

Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 11/08/2005 16:23

spl1nt napisał:  

kamil334 napisał:  
z gorki thx

Gwiazdki pod nickami mają osoby nie zadające tak głupich pytań jak Ty :P

no co skad mam wiedziec.

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 11/08/2005 16:55
Kamil wystarczylo wejsc w pomoc i zakladka ta ktora jest w linku ;)http://forum.pogononline.pl/informacje.php?txt=pomoc#gwiazdki

Pogoń To My!
Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 11/08/2005 17:23

Dejvi napisał:  
Kamil wystarczylo wejsc w pomoc i zakladka ta ktora jest w linku ;)http://forum.pogononline.pl/informacje.php?txt=pomoc#gwiazdki

dzieki ci bardzo, na przyszlosc bede wiedzial zeby tam szukac jak cus nie wim:P

Ostatnio edytowany przez: Szczeper, 11 sierpnia 2005, 17:47 [1 raz(y)]

E(L)dudek
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 15/08/2005 23:25
piwoja własnie zakupiłem ,bedac w Szczecinie bardzo mi sie podobaja,bede vlepial aż miło

bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 15/08/2005 23:34
ja zavlepkowałem wieś:D byłem u babci i stodoły obklejałemi inne rzeczy w Kobylance pewnie mało kto wie gdzie to jest
pozdro.

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/08/2005 02:38

bos_man napisał:  
ja zavlepkowałem wieś:D byłem u babci i stodoły obklejałemi inne rzeczy w Kobylance pewnie mało kto wie gdzie to jest
pozdro.

ja wiem =D

za to ja zalepilem cale miedzyzdroje z Kemotem:]
molo jest nasze :>

Obrazek jpg wstawiony na forum
1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 16/08/2005 20:15

bos_man napisał:  
pozdro.

To sie soltys ucieszy :D

Konrad MKS
Kibic
Na forum od 7658 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/08/2005 17:16
Jechałem do Torunia Pks-em. Piła- zalepiona, Recz-zalepiony!! Innych przystanków nie pamietam. O Toruniu powiem tylko tyle ze 10 arkusze straciłem na samej starówie!!!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815313 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005