Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 19:42
[cytat=Marian]Dworce:
Poznan ( nie obylo sie bez problemow. Bury pseudo fanow lecha, jednak porzadkowi staneli na wysokosci zadania
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/08/2005 20:42
Scenka rodzajowa z dnia wczorajszego
Biegam po miescie bo kurde mnie natchnelo, ze nastepny mecz za dwa tygodnie nie ma co siedziec samemu u babki bo nie wytrzymam, wracam do domu, lookam na zegarek pozno mysle skocze jeszcze po vlepki, po bilecik na pociag i do domciu, podbijam do tej nieszczesnej pani co ktos ja przydzielil do siedzenia w tym "stoisku" (cholera wieje wiocha, ale nie narzekam, grunt ze jest) usmiecham sie ladnie niech ma cos dziewucha, bo patrzac na nia mozna odniesc wrazenie ze ja przeniesli z miesnego z lat 80' i ladna polszczyzna
- 10 arkuszy vlepek, tej drugiej serii poprosze
- nie ma
- ooo, jak to nie ma ??
- no nie ma, skonczyly sie
- a gdzie moge dostac ??
- na Pilsudskiego pan sprubuje w lotto
- dzieki
i lece dalej, a ze za cholere nie wiedzialem w ktorym miejscu Pilsudskiego jest ten sklep lotto to zapieprzam z buta z Galaxy i oczywiscie pod sklepem jestem o 18:06, zamkniete, puk puk nie ma nikogo
Konkluzja, cholera chyba najbardziej znane miejsce gdzie mozna kupic pamiatki zwiazane z Pogonia w tym vlepki (mowa o stoisku w Galaxy oczywiscie) a vlepki sie skonczyly, trudno, prawda jest bolesna, mialem przeszlo tydzien zeby kupic i jak zwykle wszystko na ostatnia chwile i nie zdazylem, nauczke mam, ale te braki w Galaxy to tez nieco dziwne
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
To nie Twoja wina tylko nasza. W zeszly poniedzialek poszla dostawa do Galaxy ale widac ze i ona szybko sie rozeszla. Jutro juz powinno byc wszystko ok. Napewno vlepki sa na dzien dzisiejszy w Lotto, Realu, Carefour'ze i na stoisku z pamiatkami Pogoni na Turzynie. Pzdr
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Po prostu jak zawitam nastepnym razem do Szczecina to po vlepki pojde na poczatku a nie na koncu odwiedzin w miescie, swoja droga skoro dostawa rozeszla sie w niecaly tydzien tzn. ze dobrze schodza, tylko sie cieszyc.
PS. Teraz vlepek nie mam ale jakos nie wyobrazam sobie jak biegam po miescie i rozlepiam z radoscia po szybach i znakach nalepki Moze to dlatego ze u mnie w miescie jak bym vlepil po sezonie wakacyjnym (kiedy nie ma namietnych nastolatkow przybywajacych na kolonie/obozy, o zgrozo jak z potora roku temu ide ulica a tu bach znak drogowy kierunkowskach na jakies pierdziszewo i dup "Wisla, tu bylem" czy tam tego pokroju, smiechu coniemiara bo kurde nigdy niespotkalem tych vlepkarzy oko w oko, ale to chyba normalne ze sie dzieciaki nie afiszowali, bo co prawda u mnie w miasteczku nie ma jakis kibicowskich awaturnikow ale w dziub ma kto dac , ale najwiekszy ubaw mialem pare dni pozniej, wracam z koleszkami z kosza i jeden z nich podchodzi do znaku i dzierga kluczem po tej vlepce, dopiero po chwili oprzytomnialem ze na Odre jezdzi do Opola , ale nie zaklejal tylko zdzieral, na pytanie czemu rozbrajajaco stwierdzil ze nie ma tyle zeby zalepic i jak cos nakleji to tez mu zdzieraja, ot taka zawisc , ale jak sobie przypomne to w Olomuncu jakos sie weselej robilo jak wracajac tu i uwdzie widzialem nasze vlepki, wiec jak sie jakis zagraniczny wojaz trafi to mozna cos oblepic) (ale rozmylem ) wiec jakbym nakleij to bym przez pol roku musial ogladac, chyba ze bym zobaczyl kolege dziergajacego kluczem, ale wtedy to bym tylko satysfakcje poczul , podsumowujac niepotrzebne pare linijek tekstu vlepki nabede przy nastepnej okazji i moze sobie zeszyty(zeszyt ) obkleje. Pozdrawiam.
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 18/08/2005 17:16
Jechałem do Torunia Pks-em. Piła- zalepiona, Recz-zalepiony!! Innych przystanków nie pamietam. O Toruniu powiem tylko tyle ze 10 arkusze straciłem na samej starówie!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815313 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.