| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 11:54
Nie jestem wielbicielem Ptaka .chodze na Pogoń juz 10 lat chodzilem na prawie wszystkie mecze .bylem z nia kiedy spadala do 2 ligi ,kiedy grala w 2 lidze jak i wtedy kiedy zdobywala wice mistrzostwo jak rowniez w poprzednim sezonie kiedy spadala z ligi w fatalnym stylu. ale nie bylem jeszcze na zadnym wyjezdzie i jakos nie uwazam sie za gorszego od tych ktorzy jezdza na wyjazdy. chociaz na wiosne zamierzam zaliczyc 3 wyjazdy(konin,stragard, icos jeszcze byc moze) a w zasadzie 2 powazne bo stragradu nie mozna zaliczyc jako wyjazdu
wert gmbh popieram to co napisales.......
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 11:55
> Przykro mi to powiedzieć, ale większość z Was jest po prostu POJEBANA.
> paniska! Zapomnieliście tylko o jednym - lepiej być gównem wśród panisk, niż
> paniskiem wśród gówien.
Jeżeli Pogoń upadnie, może jeszcze kiedyś tego
> pożałujecie. Jak zmądrzejecie.
cale zycie czekalem na taka madrosc. slabosc czlowieku -z wieloma 666666(cyferka- kojarzy mi sie z gownem) twojej paplaniny polega na tym ze zawsze chcesz byc GOWNEM. jezeli dobrze ci z tym to ok. ja sadze ze napiales sie i jakos ci nie wyszlo. trzeba miec wiekszy szacunek do siebie. a jezeli sie ukladac to na zasadach ktore sa do przyjecia przez dwie strony. dales przyklad realu i co twoja percepcja nie dopuszcza ludzi ktorzy maja idealy. co ci w tym przeszkadza- to wlasnie dzieki tym ludzia real jest takim klubem. spokojnie posiedz i pomysl. i nie traktuj ludzi kategoriami - jezeli wasze poglady roznia sie od moich - "zmadrzejcie"
pozdrawiam.
|
acidland
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 11:59
CeZy - 100 raz powtorze ze LICZY SIE POSWIECENIE !!!
to jakim jestes kibicem , zalezy od tego jak duze bedzie ow poswiecenie dla klubu, przeciez poswiecajac mu 4 godziny w na dwa tygodnie (chodzac na mecze u siebie) jestes tylko marnym cieniem chlopakow ktorzy poswiecaja 36 godzin na wyjazd + 4 w Szczecinie , czyli w sumie 10 krotnie wiecej niz TY !
i tu tylko podalem czas , dochodzi rezygnacja z np: baletow w weekendy, olewasz dziewczyne, rodzine , po to aby byc z klubem na dobre i zle , zawsze i wszedzie
dlatego kibic ktory jezdzil kiedys , jezdzi obecnie , zawsze bedzie bardziej szanowany od typkow co sobie chodza na mecze u siebie, w siebie jestes 1 z 15000 ludzi , a na wyjezdzie 1/50 a to juz o czyms swiadczy !!!
ZEBY W TO UWIERZYC MUSISZ TO PRZEZYC !!!!
p.s - i KURWA ostatni raz was prosze nie mowie ze nie macie KASY na wyjazdy bo to pierdolenie o szopenie !!!!! ja bez grosza (doslownie) docieralem chocby do Krakowa na mecz z Wisla i jakos kurwa nie nazekam!!!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 12:00
> Mam pytanie czy Pogoni Nowej jako takiej nie ma czy jest tylko jako rezerwy
> Pogoni i czy w razie czego jak ptak sobie pojdzie to bedzie 4liga i Pogon nowa?
z tego co wiem w przypadku odejscia "Nielota" Pogoń nowa bedzie w tej samej lidze w ktorej byla w momencie odejscia "nielota" i chyba w umowie jest tez zapisane ze w przypadku gdyby ciazyly na niej jakies dlugi po "nielocie" to te dlugi beda anulowane i Pogoń nowa bedzie zaczynala "od zera"
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 12:32
a tak mam pytanie bo mnie tak naszlo
Co bedzie jak ptak odejdzie ??(to kieruje do min. malego i innych "kumatych")
jezdzicie na wyjazdy(nie bylem na zadnym choc juz sie wybieralem ,moze w tej rundzie bedzie mi dane gdzies pojechac) poswiecacie klubowi wiecej niz ci ktorzy chodza na mecze tylkow szczecinie ,uwazacie sie za lepszych od innych ,macie w dupie ptaka ,uwazacie sie za jedynych prawdziwych kibicow ,a ja sie pytam co takie zrobicie jak Pogoń bedzie w 4 lidze ??
PS Zapewne uslysze odpowiedz w stylu "nie jestes prawdziwym kibicem ,to nie twoja sprawa" wiec nie zbywajcie mnie takimi tekstami tylko podajcie jakies konkretne plany
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 12:48
co zrobimy to samo co robili kibice Zawiszy, LEchii czy Stilonu, bedziemy na kazdej wiosce na ktora trzeba bedzie jechac !!!!
bedziemy porywac krowy wiesniakom , gwalcic wiejskie kobiety , i bedziemy czekali na awans do 3 ligi dumni z tego ze jestesmy w 4 lidze z Pogonia , ktora jest nasza religia....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 13:12
>bedziemy porywac krowy
> wiesniakom , gwalcic wiejskie kobiety , i bedziemy czekali na awans do 3 ligi
> dumni z tego ze jestesmy w 4 lidze z Pogonia , ktora jest nasza religia....
Wieśniak to Cie zrobił ....
Skoro ty obrażasz mnie ( jestem z Choszczna) i wielu innych użytkowników tego forum ( Goleniów, Police itd) to i ja moge pojechać po to Tobie.
Tyle w temacie 
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 13:20
>
>bedziemy porywac krowy
>
Wieśniak to Cie zrobił ....
Skoro ty obrażasz mnie ( jestem z Choszczna)
> i wielu innych użytkowników tego forum ( Goleniów, Police itd) to i ja moge
> pojechać po to Tobie.
Tyle w temacie 
szkoda ze ludzie tacy jak ty sa mocni przez internet dla ciebie dedykuje piosenke O.S.T.R feat Tede-Ziom za Ziomem , jest tam kilka wersow o tobie!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 13:53
> co zrobimy to samo co robili kibice Zawiszy, LEchii czy Stilonu, bedziemy na
> kazdej wiosce na ktora trzeba bedzie jechac !!!!
bedziemy porywac krowy
są plusy tego....już niebedziecie musieili posiwecac tyle kasy na wyjazd i może Pogoń przyjedzie do was np. do mnie do Gryfina na mecz ligowy LoL
I przestańcie sie klucić każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować bo sie to zle skoczy chociaż wiem ze niektózy maja szczescie ze są anonimowi w necie... [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-18 13:56]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 14:09
heh Rejestrując sie na tym forum spodziewalem sie czegos wiecej,ze bede mogl o sprawach klubowych sie wypowiedziec i przeczytac posty innych .... tymczasem nic takiego niema miejsca ! oprócz bez sesnsownych kłótni i bluzgów nic sie nie dzieje na tym forum , heh nawet zarzuca mi się ze jestem gorszym kibolem bo nie jezdze na wyjazdy albo nie jestem na kazdym meczu.Liczy sie to co ma się w sercu , jak szanuje sie ten klub i jak sie przezywa emocjonalnie jego mecze.Myślenie na podstawie " bylem na wiecej meczach niz ty wiec ejstem lepszym i wierniejszym kibicem" jest poprostu chore bo ilosc to tylko i wylacznie statystyka.Osobiscie jestem na kazdym meczu na jakim moge byc.
Pozdro dla normalnych kibiców dla których najważniejsze jest dobro klubu.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 15:10
"gdziekolwiek Pogon bedzie grac, blisko czy daleko stad,
tam bedzie z nia Szczecinska Brac, by dopingowac ja"
bo wyjazdy panowie, tak jak i derby to dla kibica priorytet, nie masz kasy to zarób, zbieraj butelki, oszczedzaj, nie pal, nie pij, albo jedz na spontanie, ja najbardziej szanuje tych kibicow, ktorzy jezdza, wiadomo nie zawsze mozna (szkola,praca), ale jak jest tylko okazja trzeba jechac
pozdrawiam wszystkich
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|