Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 24/07/2010 19:10
42' Kapitalne podanie Zawadzkiego. Ropiejko sam na sam z bramkarzem GKP. Próba lobowania zbyt niska i piłka pada łupem Janickiego. Dlaczego oni trzymają tego Ropieja..........??Do cholery co z tym napastnikiem?? Gdzie on jest Szanowni właściciele mogliby ruszyć d..py i kupić kogoś bo jak nie to o exklasie możemy pomarzyć!
Ostatnio edytowany przez: Saniusz, 24 lipca 2010, 19:19 [2 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 24/07/2010 21:09
Skoro mamy problem z napastnikami, to po jaką cholerę Mandrysz przestawia Prędote na szkrzydło? Tam przecież może grać Rogalski, Wólkiewicz i Bojarski. To mało? Kompletnie tego nie rozumiem.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 24/07/2010 21:49
skład z 2 połowy zagrał o wiele lepiej niż ten z 1. Ropiej sie nie nadaje, Gwaze elegancko ładna bramka, Lebedyński też spoko, Bojar waleczny jak zawsze jednak martwi postawa nowo zakontraktowanych szczególnie Kolendowicza który niczym się nie wyróżnił.
Dokladnie , Ropiej to padaka totalna , co chwile lezal na ziemi i nic nie robil , przy akcji sam na sam to gorzejj tego spierdolic nie mogl .
Co do Gwaze to chlopak widac ze ambitny , szuka gry , gol tez niczego sobie ; )
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 24/07/2010 22:30
W poprzednich meczach Gwaze mi się nie podobał, ale dziś zagrał naprawdę fajnie - parę ciekawych zagrań, piłek rozpoczynających groźne akcje i bardzo fajna bramka - huknął i tyle, a nie jak większość naszych jak znajduje się z piłką w polu karnym to próbuje tyle podań wymienić, żeby wejść z piłką do bramki (co zazwyczaj kończy się głupią stratą).
Ropiejko tragiczny, może czasem umie się dobrze ustawić, ale przepchnać się nie potrafi, wykorzystać sytuacji też nie - był dobrym strzelcem w niższych ligach i tego nikt mu nie ujmuje, fajnie że pomógł nam w awansie, ale według mnie z niego już nic nie będzie.
Na plus ambitny Bojarski (ładny strzał który z trudem wybronił bramkarz Gorzowa), Lebedyński.
Na minus cały blok defensywny w pierwszej połowie - w szczególności Matuszczyk praktycznie w każdej akcji piłkarze z Gorzowa mijali go jak tyczkę, dziwne to o tyle, że w poprzednich sparingach wyglądał mi na dużo pewniejszego obrońcę.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/07/2010 00:37
Gwaze w wcześniejszym sparingu z Chojniczanką średnio do mnie przemówił grą, ale dzisiaj pokazał ze można mu dać szanse się jeszcze pokazać. Niech reszta się uczy, że w takiej pozycji jakie się znalazł nie ma co szukać piłkarza na wolnej pozycji i strzelać do pustej bramki, tylko przymierzyć i strzelić na siłę , czego skutkiem była fajna bramka z fajnej akcji !
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/07/2010 00:38
Napastnicy nie strzelaja, ale za to Miki zaliczyl 2 asysty, co przy sposobie jego gry szczegolnie mnie nie dziiw. Juz w poprzednim sezonie bardzo dobrze wygladal pod tym wzgledem, smiem twierdzic, ze z jego gry bylo wiecej pozytu niz z Moskalewicza. Mam nadzieje, ze teraz do asyst dorzuci brameczki.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/07/2010 05:19
Szczerze to zdziwiła mnie obecnośc w środku Zawadzkiego w pierwszym składzie ,Gawaze licze na niego bo umiejętności ma spore tak mi sie wydaje , Ropiejko 4-5 liga to jest dla niego optymalna liga tam czuje się jak ryba w wodzie a gra Piotrka Petasza pokazuja jak On się nadaje na pozycje obrońcy gdyby nie interwencje Pietruszki i słaba skuteczność napastników Stilonu było by nie ciekawie . Prędota też mógł zagrać lepiej , podobał mi się Rogalski walczył w środku , Mandrysz plus za bramkę , Dymkowski widać potrafi kierować obroną chociaż w pierwszej połowie zdarzały się błędy ale mecz z chojniczanka pokazal ze panuje nad defensywa i potrafi ustawic kolegow. Mysiak na prawej też nieźle. Oceniając przygotowania jestem pełen optymizmu , szkoda Klata bo może zaczął by strzelać ale licze na zaangażowanie i walke do końca bo to wkońcu POGONI i nam należy się ekstraklasa !!
Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !!
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/07/2010 12:40
Kogo byście widzieli na stoperze na ŁKS Dymkowskiego z Hrymowiczem czy może Dymkowskiego z Nowakiem a może Mysiaka z Dymkowskim a na prawej obronie Nowaka które ustawienie byłoby optymalne na ŁKS jak myślicie bo Jarun popełnia błędy zresztą Hrymowicz też wypadł blado w sparingu z GKP.
Hrymowicz z Dymkowskim to chyba będzie optymalne zestawienie pary środkowych obrońców
dokładnie widzę to samo dodam jeszcze że Nowak prawdopodobnie będzie zmiennikiem ponieważ może grac w środku jak i na prawej stronie w razie potrzeby a patrząc na Jaruna to lepiej jest się właśnie tak zabezpieczyć.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/07/2010 13:16
A na prawej widziałbym Nowaka, zamiast kombinacji z Mysiakiem.. Ale to raczej nierealne, więc trzeba się przygotować, że zagra Mysiak.
Ogólnie widziałbym to tak :
Życzeniowo, to widziałbym Nowaka na prawej, tak jak pisałem wyżej, a Mysiaka zamiast Mandrysza, ale to nierealne. Tak samo jak to, że pewnie zagra Prędota a nie Rogalski.
A Bojarski dlatego, że wydaję mi się, że jest obecnie w lepszej formie i zdecydowanie bardziej przydatny drużynie niż Olo. Choć pewnie i tak on zagra.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.