Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/11/2009 23:03
Jest niedosyt ale mogło być gorzej gdyby gospodarze wykorzystali szanse trzech na jednego, 2-0 było by juz nie ciekawie. Szkoda Ropieja mial sam na sam.. trzeba sie cieszyc remisem PS!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/11/2009 23:53
Dziwny mecz. Mogła GieKSa pozamiatać na początku II połowy, Pogoń mogła(raczej powinna dobić ) GKS grając w przewadze. Nie wiem jak można tak absurdalne błędy w obronie robić. Mało brakowało a GKS grając w 9-ciu wbił nam 3 bramkę...a tej szansy Ropieja to nawet nie ma co komentować.
Z przebiegu całego spotkania, wygrana po prostu nam się nie należała, Nasi powinni podpatrzeć od zawodników z Katowic jak powinno zostawiać się serce na boisku...
Każdy wie, że dobrze przygotowany Kowal rozpieprza każdą defensywę w pojedynkę
chyba Ci się ligi pomyliły
Niektórych to ironia musiałaby kopnąć w dupę, aby ją zauważyli Dajcie im czas. Kowal to nie jest zły napastnik, a lepsi kosztują setki tysięcy złotych i rozkręcają się jak Dziuba.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
gks do momentu strzelenie przez siebie bramki kuriozum nie grał NIC. potem nas przygniotł i był lepszy. nawet w dziwiątke mieli przewage. remis zadawalający.
ps. Petrik tez do odstrzału. takiego słabego obroncy dawno nie widziałem
ps2-co robił na boisku Kowal?
Ostatnio edytowany przez: anathema, 8 listopada 2009, 10:19 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
krótko i zwięźle-okres ochronny sie skonczył-Ropiejko do odstrzału.
gks do momentu strzelenie przez siebie bramki kuriozum nie grał NIC. potem nas przygniotł i był lepszy. nawet w dziwiątke mieli przewage. remis zadawalający.
ps. Petrik tez do odstrzału. takiego słabego obroncy dawno nie widziałem
ps2-co robił na boisku Kowal?
Petrik? moim zdaniem dobry obrońca, nie miał wsparcia Petasza wczoraj, sam nic by nie zrobił a sporo sytuacji nam ochronil
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/11/2009 11:33
A mysle ze jak Janukiewicz oduczy sie tego dziwnego piastkowania w momentach gdy moglby pilke zlapac to bedziemy mieli naprawde dobrego bramkarza! A co do Kowala i Ropieja to mecz slabiutki w ich wykonaniu chyba jednak Predota i dziuba sa od nich lepsi...
P.S. Wolkiewicz tez nie dal dobrej zmieny w tym meczu troche malo widoczny ale jemu jeszcze mozna wybaczyc
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/11/2009 11:40
Ropiejko i Kowal po takich pauzach jak mieli to pewnie mogli by marzyc o grze w tej rundzie. Ale ktos musi grac a zauwazmy ze 3 napastnikow (Miki,Dziuba i Predota) w ogole nie znalezli sie w kadrze na mecz. Kowal wyszedl od poczatku a Ropiej w momencie gdy byl remis a Pogon starala sie wygrac czyli Mandrysz robil co mogl aby ugrac punkty! Sadzicie ze Kowal przy zdrowej wczesniej wymienionej 3 zagralby od poczatku a na zmiane wszedlby Ropiejko? A co do Petrika to jak na nasze warunki to dobry obronca! Trzeba na to spojrzec z perspektywy tego ze on musi trzymac CALA strone bo to co Petasz robi to jedno wielkie nieporozumienie! Bramki strzela piekne to fakt ale tytanem pracy w obronie to on na pewno nie jest i nie bedzie!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/11/2009 12:45
Szkoda bo zwycięstwo było blisko. Miejscami grali naprawdę nieźle, szkoda tylko że jak zwykle nie do końca skutecznie. Ale remis z Gieksą na ich boisku w sumie dość dobry wynik. Oby w środę było zwycięstwo.
PS: Fajna atmosfera w Kontrastach Ogólnie dobry pomysł takie wspólne oglądanie dla tych co nie na wyjeździe (jak jest transmisja).
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/11/2009 14:36
Przed meczem w ciemno brałem remis, lecz patrząc na to jak układał się mecz jest mały niedosyt. Martwią te błędy w obronie, ale myślę że II połowa wyglądał tak mizernie z powodu dużego zmęczenie, poobijania i braku kilku ważnych graczy. Z przodu byliśmy skazani na Kowala i Ropiejke, którzy są po długich urazach i nie ma co od nich wymagać cudów. Do tego od 80min Petasz kulał po boisku, Koman grał z nie wyleczoną do końca kontuzją.
Dla GieKSy był to najważniejszy mecz od dawien dawna. Na trybunach zasiadła masa potencjalnych sponsorów, gracze grali o swoją przyszłość i to było widać na boisku - do tego pełny stadion i fajna atmosfera. Już dawno nie widziałem tak walczącej ekipy. Grali najpierw w 10, później w 9 i....cały czas grali o wygraną. Tu zapadła mi w pamięć sytuacja z 90min meczu, wynik 2-2, GieKSa w 9, a Gorczyca biegnie z całych sił po piłkę by szybko zacząć i ruszyć z kolejną akcją. Mieliśmy dużo szczęścia, że tego nie przegraliśmy, choć z drugiej strony jak można było pozwolić się tak zepchnąć do tyłu...strasznie dziwny mecz i ta sytuacja Ropieja w 93min....szkoda. Porównując go do piątkowego Wisła-Legia to to była Liga Mistrzów
W związku z tym, że mecz Pogoń Szczecin - GKP Gorzów zakwalifikowano jako spotkanie podwyższonego ryzyka Pogoń Szczecin SA informuje:
- Osoba wchodząca na mecz musi posiadać przy sobie bilet na to spotkanie i dokument potwierdzający tożsamość.
W związku z tym, że identyfikacja osób wchodzących na stadion trwa kilkadziesiąt sekund prosimy o wcześniejsze przybycie na stadion aby uniknąć kolejek przed samym meczem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.