No ale jednak tacy zawodnicy jak: Sapela, Baran, Lacić, Popek, Drzymont, Szyndrowski, Tanevski, Wróbel, Gol, Małkowski, Późniak, Ujek, Gregorek, Janus to nie są anonimowi gracze i taki sparing na pewno będzie dla naszych bardzo pożyteczny
edit: 40 GOL! Z lewej strony piłkę dośrodkował Popek, do pustej bramki futbolówkę skierowal Gol.
początek drugiej połowy, karny na Ropiejce i Zawadzki nie wykorzystuje..............
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 13 lipca 2010, 17:01 [2 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 13/07/2010 17:23
72 GOL! Błąd popełnił Jarun i w jego konsekwencji Pogoń straciła bramkę. Da Silva podał do Bartusiaka, a ten wykorzystał szansę i ulokował futbolówkę w siatce.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 13/07/2010 17:26
ale baty gks niestety lepszy pod każdym względem. chyba muszę stwierdzic ze nasza drużyna to jakaś zbieranina która nie nadaje się do gry w extraklasie zo baczymy jak bedzie w sparingu z lechią
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 13/07/2010 17:46
Ooo,wynik chyba nie pozostawia złudzeń, mimo że Bełchatów rzekomo miał być okrutnie osłabiony.I jakoś specjalnie nie jestem nim zaskoczony. Szczerze powiedziawszy to wole takie 0-3 w plecy w sparingu, niz ogrywanie jakiś ogórków z Victorii po 10-0 co nie jest miarodajne a i klasy zespołu nie odzwierciedla do końca.Drużyna jest w budowie i zasadniczo teraz widzimy czarno na białym jak w chuj roboty czeka jeszcze Mandrysza
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 13/07/2010 17:56
Nie rozumim po co Mandrysz tak kombinuje ze sladem...wystawianie Mysiaka na prawej, upychanie Petasza na lewej obronie, bez sensu.
Ogolemto zaraz liga a Piotrek zamiast zgrywac pierszwy sklad to miesza wszystkich jak sie da, a potem znowu bedzie gadanie ze transfery byly dobre ale slabo sie zgrali chlopcy.
Widziałeś mecz na żywo,że oceniasz?! Po paru sparingach wyciągasz wnioski na cały sezon i 34 mecze,które nas czekają.Chyba muszę przyznać,że pewna cześć forum to zbieranina,która nie nadaje się nie tylko nie na ekstraklasę,ale na samo komentowanie forum.Ja właśnie puki co jestem spokojny o ligę,wyrównany mecz z cracovią,wypunktowanie drużyn z niższych lig,słabszy mecz z Bełchatowem.Czyli na zero,nie ma rewelki,nie jest tragicznie,a w tej chwili to chyba najbardziej wskazane.
Dokładnie. Kubeł zimnej wody naszym graczom na pewno nie zaszkodzi. Byśmy wygrali to większość zawodników by pomyślała, jacy to oni nie są zajebiści. A tak zobaczyli, że jeszcze sporo pracy przed nimi Mają czas do 31 lipca
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 13/07/2010 20:12
Ciezko wyciagnac jakiekolwiek wnioski, wlasciwie nie da sie ich wyciagnac, bo meczu nikt z nas nie widzial, a poza tym Mandrysz troche poprobowal ze skladem, zwlaszcza w II polowie zagrali zawodnicy, ktorych za czesto ogladac w lidze nie bedziemy, do tego doszly indywidualne bledy i wynik jest jaki jest. Jednak po tym co wyczytalem utwierdzam sie tylko w przekonaniu, ze w tej druzynie nie ma miejsca dla Ropiejki i Jaruna. II liga to max, gdzie sie odnajda...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 14/07/2010 00:48
Na papierze mamy najlepszych zawodnikow w 1 lidze ale granie takim systemem na hura nic nam nie da w dzisiejszej pilce koniecznoscia jest granie przynajmiej jednym defensywnym pomocnikiem 90% osob na forum wie kto powinien tam grac tymczasem robi sie jakies dziwne eksperymenty Nowak do srodka Mysiak na prawa to z tego wynika ze w srodku w pierwszym skladzie defensywnego zagra syn trenera?
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 14/07/2010 10:35
Pewnie zgara prox,a potem wszyscy sie dziwia ze hujowa atmosefra w szatni.Nie ma sie co dziwic.Juz kiedys pisalem ze zawsze komus nie bedzie sie podobac gra w 1 skladzie syna,nawet jak by byl w niewiadomo jak dobrej formie.Najlepiej nie dopuszczac do takich sytuacij,podobnie z pchaniem na sile Petasza czy Pietruszki,ktory poza niezlymi wrzutkami malo co potrafi,o dynamice nie wspomne
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.