Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 27/02/2010 17:24
W końcu można się dowiedzieć kto w Pogoni jest wyznaczony do wykonywania rzutów karnych. W rundzie jesiennej chyba ani jednego nie dostaliśmy (u siebie na pewno).
Już wcześniej było wiadomo kto do karnych podchodzi, w meczu z Energetykiem Rogalski karnego strzelił a w meczu z Duńczykami bramkarz jego strzał obronił.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 27/02/2010 19:35
chyba nikt nie ma zludzen ze na dzien dzisiejszy Pyskaty moze zagrozic Janukiewiczowi w walce o 1 sq. dobrze ze Klatt w koncu strzelil no i juz sie nie moge doczekac spotkania z TSP
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 27/02/2010 23:47
Jestem ciekawy jak wyglada sprawa Bella tzn.czy podpisze kontrakt czy Mandrysz wyśle go z powrotem do USA(transfery kończą sie w polskiej lidze jutro wieczorem, nie wiem jak jest z kontraktami).W sparingach graał z tego co wiem średnio ale może dłuższa aklimatyzacja w naszym mieście coś jeszcze zmieni na lepsze u niego.;]
Jestem ciekawy jak wyglada sprawa Bella tzn.czy podpisze kontrakt czy Mandrysz wyśle go z powrotem do USA(transfery kończą sie w polskiej lidze jutro wieczorem, nie wiem jak jest z kontraktami).W sparingach graał z tego co wiem średnio ale może dłuższa aklimatyzacja w naszym mieście coś jeszcze zmieni na lepsze u niego.;]
Ja stawiam na to, że podpiszą krótki kontrakt. Bell ma duży potencjał ale i duże braki taktyczne. To taki brylant do oszlifowania. Kiedyś Tobi Heyot, później Elokan, Julcimar, Edi i przede wszystkim Chifon - czarni gracze w Pogoni zawsze zapierniczali na boisku i było z nich dużo korzyści. Pozbyliśmy się Kowala, przyszedł Klatt. Przez wiele miesięcy nie zagra Prędota - przyda się Bell...
Ja stawiam na to, że podpiszą krótki kontrakt. Bell ma duży potencjał ale i duże braki taktyczne. To taki brylant do oszlifowania. Kiedyś Tobi Heyot, później Elokan, Julcimar, Edi i przede wszystkim Chifon - czarni gracze w Pogoni zawsze zapierniczali na boisku i było z nich dużo korzyści. Pozbyliśmy się Kowala, przyszedł Klatt. Przez wiele miesięcy nie zagra Prędota - przyda się Bell...
a gdzie ten potencjał zobaczyłeś ?:>
Po tylu sparingach w których zagrał to jedyną osobą która może ocenić jego potencjał jest Mandrysz. Tak jak napisał Thorgal w obliczu kontuzji Prędoty może się przydać. Co do aklimatyzacji to taki Cleison też nie dostał czasu/szansy pokazania swoich możliwości a mógł być naprawdę dobry...
W przerwie w rozgrywkach spowodowanej żałobą narodową po tragedii w Smoleńsku trener Piotr Mandrysz zorganizował w sobotę dla swoich zawodników grę wewnętrzną.
Zawodnicy szerokiej kadry, wsparci dwoma juniorami, podzieleni zostali na dwa zespoły - żółtych i czerwonych. Spotkanie trwało 2x35 minut. W trakcie gry trener wymieniał zawodników pomiędzy obiema drużynami. Mecz zakończył się zwycięstwem żółtych 3:1.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 17/04/2010 15:10
W tym test meczu mimo, że krótko to fajnie zaprezentował się junior Wołyński. Wszedł na lewą stronę w drużynie czerwonych. Może by z niego kawał zawodnika. Mały, zwrotny, niesamowicie szybki i bardzo fajna lewa noga. Miałem okazję ogląda go w kilku meczach juniorów i rezerw. Fajny grajek.
[...] bełchatowianie wyjadą na 10-dniowe zgrupowanie do Grodziska Wielkopolskiego, podczas którego zmierzą się kolejno z Wartą Poznań (7 lipca), Widzewem Łódź (10 lipca) oraz Pogonią Szczecin (14 lipca).
Poznaliśmy sparingpartnerów Lechii Gdańsk podczas obozu przygotowawczego w Grodzisku Wielkopolskim, który odbędzie się w dniach 15-25 lipca. 17 lipca - sparingi, Pogoń Szczecin i Olimpia Grudziądz
Ostatnio edytowany przez: kiko, 4 czerwca 2010, 18:17 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.