Jak na tyle masek doping mugł by byc o niebo lepszy panowie widzimy że ktoś nie śpiewa zwrócmy mu uwage nie pomoże to zajebac strzała i zacznie śpiewac wiem bo sam dzisiaj tak zrobiłem.
Pozdro i dozobaczenia w Świnoujściu
hehehe to Ty wywaliles jakims dzieciakom slonecznik za plot na samej gorze i ich straszyles z kolesiem?
Nie to nie ja
Brodo stał jakoś przy gnieździe z tego co pamiętam.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Jak na tyle masek doping mugł by byc o niebo lepszy panowie widzimy że ktoś nie śpiewa zwrócmy mu uwage nie pomoże to zajebac strzała i zacznie śpiewac wiem bo sam dzisiaj tak zrobiłem.
hehehe to Ty wywaliles jakims dzieciakom slonecznik za plot na samej gorze i ich straszyles z kolesiem?
Nie to nie ja
a szkoda bo dobra akcja byla jakis chlopak z kolesiem "namowili" 2 troche mlodszych do spiewania
Nie to nie ja
Brodo stał jakoś przy gnieździe z tego co pamiętam.
Kurka, coz za debata. 15 lat temu za niespiewanie na piekle byl wpierdol i utrata szala. Doping za to byl jak trzeba.
15 lat temu kolezko nie było tyle 14 latków u nas na młynie tylko klimat tworzyli naprawde konkretni ludzie. To były piękne czasy ale niestety mineły. Teraz mamy takie czasy ze bijecie swoich i nie wpuszczacie kobiet, a co poniektorzy boja sie wyjsc za piekielko jak kibice lecha chodza i spiewaja pod zegarem za waszymi plecami Spojrz Krav`erze na frekwencje na PP ilu wiernych kibiców było na sektorze.
Kurka, coz za debata. 15 lat temu za niespiewanie na piekle byl wpierdol i utrata szala. Doping za to byl jak trzeba.
15 lat temu kolezko nie było tyle 14 latków u nas na młynie tylko klimat tworzyli naprawde konkretni ludzie. To były piękne czasy ale niestety mineły. Teraz mamy takie czasy ze bijecie swoich i nie wpuszczacie kobiet, a co poniektorzy boja sie wyjsc za piekielko jak kibice lecha chodza i spiewaja pod zegarem za waszymi plecami Spojrz Krav`erze na frekwencje na PP ilu wiernych kibiców było na sektorze.
Pzdr. dla zagorzałych Portowców jak i pikników
Jak starsi nie przyjda to mlodych zawsze bedzie wiecej. Dlatego sprezyc sie i przyjsc
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 27/08/2009 23:25
No najłatwiej pierdolić, że nie idę na młyn, bo tam małolaci, przyszedł by jeden z drugim to by małolaci zgineli w tłumie, a po czasie można by było wprowadzić selekcje. A tak, smucicie dalej ze 15 lat temu, jest 2009 a nie 1994.
No najłatwiej pierdolić, że nie idę na młyn, bo tam małolaci, przyszedł by jeden z drugim to by małolaci zgineli w tłumie, a po czasie można by było wprowadzić selekcje. A tak, smucicie dalej ze 15 lat temu, jest 2009 a nie 1994.
Ci małolaci przynajmniej dopingują i nie jedną pieśń zaśpiewają lepiej od weteranów...
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Ci małolaci przynajmniej dopingują i nie jedną pieśń zaśpiewają lepiej od weteranów...
Zgadza się, nie którzy na młyn przychodzą nie dla lansu, tylko po to bo Pogoń mają w sercu i chcą wesprzeć swoją drużynę. Dodam parę słów od mnie
Ja tylko dodam, że Ci, którzy sięgają aż tak daleko pamięcią trochę idealizują (choć to naturalny proces). Bezsensowna dyskusja moim zdanie dzisiaj i jutro ma swoje blaski i cienie jednakże liczy to co jest Tu i Teraz i to co czynimy i możemy uczynić, kim jesteśmy teraz i kim możemy być jutro.
Ostatnio edytowany przez: ARCADIUS, 28 sierpnia 2009, 09:32 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762078 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.