Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 01/04/2008 00:17
Na v.pl jest informacja że Pogoń robi fuzję z Flotą i zajmie jej miejsce w zreformowanej I lidze, oczywiście zajmie o ile Flota awansuje (a dziś przyznali im punkty z powrotem).
nie tylko onet bo i 90 minut i ligowiec net i wp...wiec to nie jest prima...pozatym dzis mialo sie to rozstrzygnąć wiec wątpliwosci rozwiała raczej najbradziej wiarygodna w tym temacie oficjalna strona Floty... I bardzo dobrze,kujawsko-pomorski ozpn już za wczasu ferował wyrok. oby teraz tylko Flota uwieńczyła swoją dominacje na boisku...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 09/04/2008 23:44
Pytanie do Kałużnego
Pomysł odkupienia licencji od Śląska jest nadal aktualna ?
– Prawdopodobnie prędzej czy później dojdzie do spotkania z prezydentem Dutkiewiczem i będziemy rozmawiać o opcji odkupienia. Na razie skupiamy się na wygrywaniu czwarto ligowych meczów.
No i dalsze dłubanie przy tym temacie...Czasem mam wrażenie że to taka polisa,przy ewentualnej wpadce przy barażach. Bo cosik temacik póki co umarł śmiercią naturalną,czasem reanimowany mimochodem...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 20/04/2008 10:07
Jak to zwykle u nas w Polsce nic nie wiadomo. Mam nadzieje że dostanie się do ekstraklasy najszybszą z możliwych dróg. Pogoń tułająca się po 4 czy 3 ligach to jest porażka.
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/04/2008 21:33
Ponad miesiąc temu pojawiła się koncepcja, iż w przypadku fuzji piłkarskich drużyn Groclinu Grodzisk i Śląska Wrocław, w zwolnione miejsce w I lidze przez wrocławski zespół mogłaby wskoczyć Pogoń Szczecin.
Wczoraj od władz szczecińskiego klubu uzyskaliśmy informację, że są zainteresowane taką koncepcją i odbyły się już rozmowy w tej sprawie z władzami Szczecina, lecz teraz wszystko zależy od rozmów prezydenta naszego miasta Piotra Krzystka z prezydentem Wrocławia Rafałem Dutkiewiczem.
Konkluzja-albo ktoś tu z nami w wała leci,albo nie maja o czym pisać. prosze-jak coś bedzie pewnego-transfer,budowa stadionu etc wtedy o tym informujcie. tak tylko irytujecie!
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 24/04/2008 15:14
A co jesli Slask tez awansuje do I ligi i bedzie gral na swojej licencji polaczony z Dyskobolia? Wtedy beda rozmawiac o miejscu Dyskobolii? Przeciez to idiotyzm jest.
Jak Śląsk awansuje to będzie można wykupić miejsce w 1 lidze bo obecny Śląsk będzie grał na licencji Dyskobolii a stara licencja Śląska będzie wolna (na sprzedaż). Trochę logiki....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766071 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.