Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Halk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 08:37
Panie Kubikowski i gastronomicy, uratujcie nasz klub przed zlym Kozminskim !!

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 08:48
Dante pierdolisz jak potłuczony. Nasza inicjatywa zniszczyła ten klub?

Ja się kurwa nazywam Ćwikła, Miedziak, Pawlak, Waszak, PTAK?
Chore pomysły debili z centralą w Rzgowie zniszczyły ten klub.
My nie chcemy inwestora z zewnątrz co w dupie ma Pogoń, a liczą się tereny.
Jak dostanie tereny to Pogoń będzie tylko kosztownym dodatkiem który musi przestać dużo kosztować.
Przez 2 lata będzie czas by znależć majętnego sponsora na 1 ligę, ale takiego co Kocha bądź pokocha ten klub, a interseów nikt w Szczecinie nikomu nie broni.

Dante i jeszcze jedno. Chuj w dupe tobie i takim jak ty-grabarzom normalności dla mojej miłości

ktotojest
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 09:01

Dante napisał:  
Co wy robicie...rozumiem ze Pogoń Nowa to WASZ klub...sami o niego dbacie itd...ale co MNIE np. on interesuje? Nie myślcie o sobie tylko o reszcie kibiców!Pod waszym listem do prezydenta podpisaly sie wszystkie grupy kibicowskie, bo oni tez sie angazuja w PN!
I co za 3,4 lata co zrobicie? Przyjmijmy fakt ze awansowujemy pieknie co rok klase wyzej..mamy II lige i co TERAZ? Skad kasa na II lige?Wtedy zaczniecie szukać Koźmińskich itd? A może któryś z kibiców jest na tyle bogaty że sam bedzie płacił za klub? Jestem też sflustrowany faktem że na każdym meczy dawałem na oprawy jakieś pieniądze...a i nie ja jeden i mojego wkładu nie zobaczyłem! Ponieważ WY postanowiliście pieniądze dawane na meczach Pogoni (I liga) i dla tej właśnie drużyny,przeznaczyć na B klasową Pogoń Nową! Nigdy nie przyjde na PN bo to WASZA głupia inicjatywa zniszczyła Pogoń! Gdyby nie Pogoń Nowa nasza Pogoń byłaby dalej w I lidze!

jak Pogoń Nowa mogła zniszczyć SSA to oni im kazali prowadzić taka politykę transferową czy może zatrudnić miedziaka, jako prezesa zgodzę sie z tym, że dzięki PN ptak stracił jedyny atut, jaki miał szantaże wobec miasta i kibiców zrozumiał ze nic więcej tutaj nie ugra i stwierdził ze spuści Pogoń do 2 ligi gdyby nie było PN to teraz byś siedział i płakał, bo przyjechałby następny kontener kanarków a ptak by mówił ze jak sie nie podoba to zabierze Pogoń do innego miasta a wracając do tych pieniędzy, które dałeś, kiedy były w tej rundzie zbierane pieniądze na oprawę, bo nic nie wiedziałem żeby była jakąś taka akcja mimo ze nic takiego nie było to siejesz ferment czyżby teraz koźmińscy nas mieli uczyć, kto jest prawdziwym Portowcem itd. żeby nam sie to znowu czkawka nie odbiło kiedyś ŁKS mówił żeby nie zgadzać się na ptaka to nikt nie słuchał teraz Górnik mówi to samo o koźmińskim i tez nikt nie słucha beda grali włosi z 4 ligi włoskiej i tez bedzie płacz ze zbieramy baty jak dla niego wychowankowie sa za drodzy to, jakich on piłkarzy chce kupić pewnie tanich a w drugiej lidze nie bedzie lekko, ale pożyjemy zobaczymy jak to będzie

Albo znajdę drogę albo ją sobie utoruje
Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 09:51

Hulk napisał:  
Panie Kubikowski i gastronomicy, uratujcie nasz klub przed zlym Kozminskim !!

chyba zwariowales... ten Kubikowski to jeszcze gorzej niz Kozminski...

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 10:48

Szołn napisał:  

Zaskoczę cię - ja już laskę kładę na tą dyskusję, mam głęboko w dupie to, czy ktokolwiek zgadza się z moimi poglądami, nie spuszczam z kija na widok przychylnych komentarzy na swój temat.
Wszyscy macie rację, jesteście nieomylni, doskonali i w ogóle przezajebiści - ja Pogoń znam tylko z livescore'a, nie mam pojęcia o niczym, rację miewam tylko przypadkiem i generalnie jestem beznadziejny. Aloha.

... zegnamy bez zalu....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Dante
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 10:57

NN napisał:  
Dante pierdolisz jak potłuczony. Nasza inicjatywa zniszczyła ten klub?

Ja się kurwa nazywam Ćwikła, Miedziak, Pawlak, Waszak, PTAK?
Chore pomysły debili z centralą w Rzgowie zniszczyły ten klub.
My nie chcemy inwestora z zewnątrz co w dupie ma Pogoń, a liczą się tereny.
Jak dostanie tereny to Pogoń będzie tylko kosztownym dodatkiem który musi przestać dużo kosztować.
Przez 2 lata będzie czas by znależć majętnego sponsora na 1 ligę, ale takiego co Kocha bądź pokocha ten klub, a interseów nikt w Szczecinie nikomu nie broni.

Dante i jeszcze jedno. Chuj w dupe tobie i takim jak ty-grabarzom normalności dla mojej miłości

Ptak swoją drogą, ale gdyby nie WY to Szczecin nie byłby podzielony!I WY choć dobro Pogoni jest dla WAS najważniejsze nie chcecie by była jedna Pogoń! Cieszyłeś się jak ogrywaliśmy drugą lige?Na pewno! Tak jak i każdy! Dobry i rok zajebistej drużyny niż pare lat jakiegoś B klasowego gówna! Co do sponsora to kogo znajdziesz? "majętnego sponsora na 1 ligę, ale takiego co Kocha bądź pokocha ten klub"? Lepiej spróbować niż gdybać...

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 11:08

Dante napisał:  
Jestem też sflustrowany faktem że na każdym meczy dawałem na oprawy jakieś pieniądze...a i nie ja jeden i mojego wkładu nie zobaczyłem! Ponieważ WY postanowiliście pieniądze dawane na meczach Pogoni (I liga) i dla tej właśnie drużyny,przeznaczyć na B klasową Pogoń Nową!

Heheh, do reszty sie nie bede odnosil, bo nie ma sensu sie meczyc.
Napisales ze na kazdym meczu dawales na oprawy :), to ja sie pytam, komu dawales i w jaki sposob??
Bo z tego co wiem, to pieniadze na meczach nie byly zbierane od dluuuugiego czasu.Tak wiec rejestrujac sie dziasiaj i piszac klamstwa sam sobie wystawiasz opinie sfLustrowany dzieciaku

Sami przeciw wszystkim!!!
Castaway
Kibic
Na forum od 6858 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 11:19

Dante napisał:  

Ptak swoją drogą, ale gdyby nie WY to Szczecin nie byłby podzielony!I WY choć dobro Pogoni jest dla WAS najważniejsze nie chcecie by była jedna Pogoń! Cieszyłeś się jak ogrywaliśmy drugą lige?Na pewno! Tak jak i każdy! Dobry i rok zajebistej drużyny niż pare lat jakiegoś B klasowego gówna! Co do sponsora to kogo znajdziesz? "majętnego sponsora na 1 ligę, ale takiego co Kocha bądź pokocha ten klub"? Lepiej spróbować niż gdybać...

Dante Ty chyba konia waliles na necie przez ostatnie kilka lat i nie wiesz co sie dzieje na swiecie skoro tak pierdolisz..wez sie juz moze nie odzywaj..

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Dante
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 12:27
Łatwo zbluzgać...pierdolnięci idioci...jeden durgiemu konia by zwalił...walicie sie w dupe na tym forum czy co? Nie mają własnego zdania szmaty tylko kontynuuja...myslisz ze jak wybluzgasz to jestes zajebisty?Teraz juz wiem czemu Pogoń nowa to takie gówno!Bo chodzą tam takie prostaki i kurwy jak Ty!

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 12:32

Dante napisał:  
Łatwo zbluzgać...pierdolnięci idioci...jeden durgiemu konia by zwalił...walicie sie w dupe na tym forum czy co? Nie mają własnego zdania szmaty tylko kontynuuja...myslisz ze jak wybluzgasz to jestes zajebisty?Teraz juz wiem czemu Pogoń nowa to takie gówno!Bo chodzą tam takie prostaki i kurwy jak Ty!

Kurwa z pustakiem to cIE zrobiła! bana kretynowi!

Dante
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 12:33

malolat_ps napisał:  

... gowno to jestes ty , twoj stary , stara i kogo tam jeszcze masz w rodzinie , wiec nie pierdol smieciu jebany

Taki mądry?Może się zmierzymy?

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 12:38

Dante napisał:  

Chcialem usunac, ale w sumie po co.Zero odniesienia sie do faktow.Zero odniesienia sie do odnalezionego bezczelnego klamstwa.Rzeczywiscie jestes sfLustrowny hehe
Jelsi chcesz dalej pobluzgac to moze na zywo co??:D

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 12:39

Dante napisał:  

malolat_ps napisał:  

... gowno to jestes ty , twoj stary , stara i kogo tam jeszcze masz w rodzinie , wiec nie pierdol smieciu jebany

Heheh, no prosze, od razu pisze w Jego imieniu, ze chetnie:D:D:D

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 12:41
Jest okres komunii, więc trzeba gdzieś potestować liveboxa ;)

tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 13:09
Do wszystkich dzieciaków i gamoni którzy już tak mocno są za nowym panem i władcą. Jak tak bardzo chcecie powiedzieć co myslicie o kibicach Pogoni Nowej to śmiało zasuwać na ich mecz i wyrazić swoje zdanie :D. Ja powiem jedno, wszyscy ogarnięci trzymają się jednego postanowienia którego nie musze przypominać. A wam tak mocno protestującym na necie pozostaje tylko siedzieć cicho bo świat kibiców nie wie co to demokracja :) i wielkie K.O można zaliczyć za tępe wypowiedzi :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 13:19
pewnie banda kretynów z pod lodzkiej wsi chce jeszcze choc z milion zl wyciagnac za to cos od kozminskich a tu nagle moga nawet i nie miec tego wiec nerwowe komentarze pojawiaja sie z ich strony
olac cieplym moczem nawet nie wiedza o czym pisza kretyni
IV liga IV liga MKS!!!... i nie zmienia sie nic :)

Better dead than red!
ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 13:37
Troszkę historii i opinia: Co dalej z Pogonią?

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 13:44

Cytat:  
innych klubów. "Brazyliana" odleciała już do ojczyzny. W tej sytuacji coraz bardziej zasadne jest pytanie, jaką drużynę zgłoszą do rozgrywek drugoligowych Koźmińscy – o ile rzeczywiście przejmą akcje SSA. Zbigniew Koźmiński zdążył już powiedzieć, że nie chce żadnego z piłkarzy, którzy wiosną grali w Szczecinie. Polacy są według niego... za drodzy. Kto będzie w sam raz na ich kieszeń na razie nie wiadomo. Możemy się spodziewać kolejnego zaciągu najemników...

tak na zakonczenie dla sympatykow 2 ligi w Szczecinie

Better dead than red!
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 14:00

ch. napisał:  
Troszkę historii i opinia: Co dalej z Pogonią?

Jest jeszcze 4 mozliwosc, najgorsza.Ptak sprzedaje Pogon inwesorowi, ktory co prawda dogaduje sie z miastem(stadion) i stwoarzyszeniem(co nietrudne zwazywszy na osobe Waszaka, ktory za stolek jest w stanie przehandlowac herb), ale nie okazuje sie byc powaznym i zalezy mu tylko na ternach/inwestycji w porcie.Kibice skupieni wokol grup nie popieraja tego inwestora, publika poczatkowo stawia sie licznie wierzac i majac nadzieje, jednak kiepskie wyniki sportowe szybko studza entuzjazm.

....oby kurwa nie:/
IV liga wydaje sie najrozsadniejszym rozwiazaniem.Znalezienie PORZADNEGO inwestora w ciagu paru tygodni to jakas kpina.Jak przychodzil Ptak mial do zaoferowania druzyne na bazie Piotrcovii.Obecny'przyszly' nie ma zadnego pilkarza i jakby padlo na Kozminskich skoro wychowankowie na dorobku sa za drodzy to ja sam nie wiem, moze ja sie zglosze zeby pokopac pilke.Nastepna kwestia to jest to, ze wisi nad SSA widmo 'Wroclawia'.Nie ma co tu ukrywac.Jesli z drugiej ligi karnie zdegraduja nas do III , to jestesmy praktycznie na tym samym poziomie co bylaby Pogon w IV lidze na bazie Nowej i Stowarzyszenia.Z tym jednym minusem ze w obcych rekach.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 14:07

Dante napisał:  

... damskie sie nie licza ....

P. napisał:  

Dante napisał:  

malolat_ps napisał:  

Heheh, no prosze, od razu pisze w Jego imieniu, ze chetnie:D:D:D

Rowniez potwierdzam jestem chetny !!

... i czekam na konkretna oferte z data i miejscem

Ostatnio edytowany przez: malolat_ps, 31 maja 2007, 14:17 [1 raz(y)]

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779257 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005