Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na Pogoni ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
komin
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7462 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 19:32
DOPING NA MECZU Z ŁĘCZNĄ Z SEKTORA 12 BYŁ O NIEBO KORZYSTNIEJSZY POMIMO MNIEJSZEJ ILOŚCI KIBICÓW NA TYM SEKTORZE. NA lechu BYŁO BLADO.

ZAWSZE WIERNI
goral1982
Kibic
Na forum od 7712 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 19:35

hooli napisał:  
Jakie śmieszne jestem ciekawa kto to wymyślił ?? selekcja na Pogońi ???????? weżcie niebądzcie smieszni i nie psujcie chociaz wy POGONI !!!!!!!!! POGOŃ ma być SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA !!!!!!! a nie ze jakis frajer se wymytślił ze dziewczyny i dzieciaki mają na młyn niewchodzic a co stare dziadki mają wchodzić ??? to jak dziewczyny niewpuszczaliście to co ja tam robilam ?? nieogarnieci chłopcy !!!!!!! pozdro ;)' i pamiętajcie kibic to kibic a nie jakis nieogarnięty chłopiec !! POGOŃ SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA !!!!!!!!!!!!

To nie jest psucie tylko naprawa atmosfery na stadionie.Na Lechu mlyn byl kilka razy wiekszy niz na Łecznej , a doping tylko istnial w czasie bluzgania.Przychodzila masa gowniarzy , ktorzy moga sie wydzierac pod warunkiem ze w jednym zdaniu poleci wiecej przeklenstw niz cenzuralnych slow.Skoro nie masz szacunku do osob ktore podjely taka decyzje to oznacza , ze nie ma dla ciebie miejsca w mlynie.Na takich "specyficznych sektorach nie ma miejsca na demokracje.Ktos musi trzymac to twarda reka.

hooli
*zablokowany
Na forum od 7056 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 19:41
spoko zgadzam sie do tego ze na tym meczu atmosfera byla o wiele lepsza niz na meczu z lechem ale widzialam jak niechcieliscie wpuszczac niektore dziewczyny i szczerze to powiem ze niektore dziewczyny są bardziej ogarnięte ... i tez powinny byc na tym młynie

Od kołyski aż po grób wieże w ukochany klub ..POGOŃ SZCZECIN
Kochaj, szalej i miej wszystko w DUPIE..
mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 19:45

hooli napisał:  
spoko zgodzam sie do tego ze na tym meczu atmosfera byla o wiele lepsza niz na meczu z lechem ale widzialam jak niechcieliscie wpuszczac niektore dziewczyny i szczerze to powiem ze niektore dziewczyny są bardziej ogarnięte ... i tez powinny byc na tym młynie

Mi się wydaje, że raczej właśnie te "bardziej ogarnięte" tam były... ;)
No może poza paroma przypadkami...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 19:53
a ja proponuje by dziewczyny ktore poczuly sie "bardzo" pokrzywdzone selekcja pomogly mamie w kuchni albo wyniosly smieci zamiast sie napinac tutaj, robic z igly widly i siac zamęt i herezje. bardzo dobrze ze ktos w koncu to ogarnal i im szybciej sie z tym pogodzicie tym lepiej. ja kibicuje im i mam nadzieje ze ta akcja jak najszybciej efekty przyniesie.
a przy okazji zadajcie sobie pytanie: co jest dla mnie wazniejsze? Pogoń czy lansowanie sie na mlynie? bo z wiekszosci waszych wypowiedzi wynika jasno i wyrazie ze to drugie. a przeciez milosc do klubu mozna okazywac z kazdego sektora, nawet z zerowego, prawda?;) takze nie pierdolcie trzy po trzy tylko zrobcie cos pozytecznego:D

100% PD
Sara
Kibic
Na forum od 7194 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 20:32
Jejku chyba się zastanowie nad zmianą plci chociaż do dziś odpowiadało mi bycie kobietą, ale po przeczytaniu kilku wypowiedzi płci pięknej zo zastanawiam się czy w niektóych przypadkach nie należało by pwoeidzć płci mniej inteligentnej, jejku czy do niektóych argumenty nie docierają, oki rozumiem nie chcecie słuchać facetów, ale chcociąz zastanówice się nad słowami swojej własnej płci przecież to już nawet nie jest dyskusja tylko obrzucanie się nawzajem błotem. Uważacie że jesteście dobrymi kibicami, że zasługujecie aby wchodzić na młyn oki to pokarz to wlasnie w tej dyskucji a pozniej na stadionie stan za brama sektora i dopingój z całego serca nie oszczędzając gardła i mysle że ktos twoje wysiłki doceni. Mnie osobiscie nie przeszkadza, że nie weszła na młyn bo mimo, że regularnie chodze na Pogoń( odo niedawna na młyn) i udzielam swego głosu ile tylko moge, czasem jestem nawet na wyjazdach, to przykro ale nie uważam że mam teraz prawo domagać się żeby mnie na młyn wpuszczono. I tak na koniec to powiem szczerze że ogromną fradje sprawiło mi kibicowanie na 13 kiedy spora liczba osób jakoś tak dziwnie sie na mnie patrzyła, a i dzieki temu troche osób tez zaczeło spiewać, bo doping ma byc na całym stadione a nie tylko na młynie. Dlatego naprawde temat uważam za zamknięty bo jeśli te wypisane tu argumenty wielu osób nie działają na was to nic was nie przekona. Nie mnie zycze powodzenia w próbach wejścia na 12 :)

U-96
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 21:02

lukassen napisał:  

Wszedłem sobie na forum. Dawno nie czytałem co się dzieje w świecie kibiców Szczecińskiej Pogoni. Widzę, że nie dzieje się za dobrze. Cała ta selekcja i w/w cytat dobitnie świadczy o tym, że ta cała sytuacja przypomina jakiś Holocaust! Zaczeliście wybierać kogo "zagazujecie" a kogo nie ?
Ja pierdole...

no, pierdolnij sie, najlpeiej z rozbiegu glowa w kraweznik

Szlugi, wóda, gołe baby !
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 21:14
Hmm tak ogarniam ten temat i ogarniam i doszedłem do wniosku, że spora część dziewczyn z tego forum ma coś ostro z głową hehe ale wyjątki też są i własnie od nich powinniscie się uczyć od normalnych kibicek ;)

i takie małe stwierdzenie: "Pogoń powinna jednoczyć, lecz nie frajerów"

Pogoń To My!
eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 21:14
Nie wiedzialem ze w Szczecinie mamy takie hardcorowe niewiasty eek?
Wszystkie chcą byc ostre i przebywać na 12 stce!
Obawiam sie ze jak hooli się wkurwi tak na powaznie to zbieze ekipe swoich "ogarnietych inaczej" kolezanek z gimnazjum i zrobia porzadek z Banda Rogala.
Oj będzie sie działo...Hrhr

monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 21:20

lukassen napisał:  

malolat_ps napisał:  

Banda Rogala nie ufa czemus co krwawi przez 5 dni i nie zdycha ...

Wszedłem sobie na forum. Dawno nie czytałem co się dzieje w świecie kibiców Szczecińskiej Pogoni. Widzę, że nie dzieje się za dobrze. Cała ta selekcja i w/w cytat dobitnie świadczy o tym, że ta cała sytuacja przypomina jakiś Holocaust! Zaczeliście wybierać kogo "zagazujecie" a kogo nie ?
Ja pierdole...

Hamas, Hamas, juden auf den gas !!

toporek

Ostatnio edytowany przez: monter, 25 września 2006, 21:30 [1 raz(y)]

MKS Pogoń Szczecin Polska
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 21:33
Lukassen dobra selekcja nie jest zła heeheh ;)

Pogoń To My!
hooli
*zablokowany
Na forum od 7056 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 21:57
Nie wiedzialem ze w Szczecinie mamy takie hardcorowe niewiasty
Wszystkie chcą byc ostre i przebywać na 12 stce!
Obawiam sie ze jak hooli się wkurwi tak na powaznie to zbieze ekipe swoich "ogarnietych inaczej" kolezanek z gimnazjum i zrobia porzadek z Banda Rogala.
Oj będzie sie działo...

heh dobre dobre z gimnazujm ;p' fajnie =D' jak pisalam wczesniej bylam na 12 sektorze ale mi chodzilo głównie o to ze ta selekcja mi sie nie podoba ale cóż nic nie poradze na to ze tak wymysliliscie i tyle na te zakonczenie tematu ..pozdro dla prawdziwych kibiców

Od kołyski aż po grób wieże w ukochany klub ..POGOŃ SZCZECIN
Kochaj, szalej i miej wszystko w DUPIE..
Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 22:00
To ja pozwole dodać sobie jeszcze coś od siebie....Dziewczyny szanujcie się....

A chłopaków w imieniu swoim i pewnie pozostałyc h starszych kobiet ;) proszę o zamknięcie tematu

Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 25 września 2006, 22:05 [1 raz(y)]

"CSWD" i to się nie zmieni....
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 22:15
W sumie pierwsze 2 zdania które de facto napisała kaska26 mowia wszystko w tym temacie, nic wiecej dodawac nie trzeba

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 22:28

hooli napisał:  
HEH JA tu nikogo nie bede ciupać!!!!! a zebys sie człowieku nie zdziwil ja zawsze na 12 sektorze bylam i zawsze tam bede .....i po co tak sie cisnieniujesz przez neta ......podejdz do mnie na nastepnum meczu i powiec mi to w twarz ze moj ojciec to frajer a zobaczymy co bedzie i czy bedziesz taki mocny jak przez neta ;)' ?? znajdziesz mnie na 12 sektorze ;)'

Pamietaj jedno.. Na tym forum nikt nie jest incognito wiec radzę troszkę stopniować ton bo będziesz miec nie przyjemnie pani E. Za frajerów wiedz ze juz nie pojawisz sie na młynie bo po co siedzieć z wyzej wymienionymi osobami. I co ty pierodlsiz ze byłas na meczu jak nie byłas, bynajmniej na młynie wiec nie rob z siebie idiotki... bohaterke gimnazjalistek zgrywasz czy jaki chuj? zmien kurwa dilera...

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
mysterious
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 22:30
Ta ''dyskusja'' robi się coraz bardziej żałosna :/ niedługo niektóre dziewczyny udzielające się na forum będą skakać z okien z powodu nie wpuszczenia na młyn. Troszkę szacunku dla siebie dziewczyny. Także jestem przedstawicielką płci pięknej, ale mam zdrowe podejście do tej sprawy :/ może z racji wieku, a może z innych powodów. Pozdrawiam.

PL
Kibic
Na forum od 7217 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 22:43
Jak przez pare miesiecy prawie zadna szmulka sie nei udzielala sie na forum tak teraz mamy wysyp oburzonych nastolatek dlaczego nie weszly na 12 !!!! ojeej niee noo dragedia na maxa..co WY teraz bedziecie opowiadac koleżanka w gimnazjum!!!! i jeszcze jedno Nie weszlyscie i nie wejdziecie...przyzwyczajcie sie do tej mysli i po co biadolicie i piszecie swoje żale>?? LIVE is brutal..

Shee
Kibic
Na forum od 7513 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 22:50

Paulinus napisał:  
To ja pozwole dodać sobie jeszcze coś od siebie....Dziewczyny szanujcie się....

A chłopaków w imieniu swoim i pewnie pozostałyc h starszych kobiet ;) proszę o zamknięcie tematu

Amen. Chociaz z drugiej strony milo tak wejsc po dlugiej nieobecnosci i wpasc na taki "oryginalny" kwiatek w wykonaniu "bojowej" Kasi, walczacej o ... sama nie wiem o co... ;)

a to cytat z dedykacja dla Kasi:

"Kobieta uważająca się za inteligentną domaga się tych samych praw, co mężczyzna; kobieta inteligenta zrzeka się ich."

Colette

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 22:54
Kasia jest z ekipy Kazi Szczuki i walczy o równouprawnienie kobiet na sektorze nr 12!
Do boju!

Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 22:56

Shee napisał:  

Amen. Chociaz z drugiej strony milo tak wejsc po dlugiej nieobecnosci i wpasc na taki "oryginalny" kwiatek w wykonaniu "bojowej" Kasi, walczacej o ... sama nie wiem o co... ;)

:) No jak dla mnie kwiatek był zabawny przez pierwsze dwie strony....potem już żałość wielka...

PS. Szkoda że nasz tępiciel kobiet na stadionach (V) nie włączył się do dyskusji.....Diabełek

"CSWD" i to się nie zmieni....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793887 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005