Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LEOnek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7287 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 21:57

kiko napisał:  

4 mecze 0% szans na choć jedno zwycięstwo. Pytanie ile bramek stracimy w tych mecach 15? 20? może więcej :)

po 3 bramki w każdym - kolo 12 .... w tym moze z 2-3 samoboje ...

Szczerze powiem ze wolalem juz czasy gondora ... chociaz nie straszył nas kolejnym kontenerem sprzedawcow bananow, butow , krawatow itp ....

JA tam jestem za tym moze i ciasne moze i w B klasie (teraz juz A - a moze i wyżej) ale własne.

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 21:59

Szymon! napisał:  
Pytanie roku jak ci analfabeci podpisali sie na kontrakcie ? krzyżykiem ? Beznadzieja . antek wez juz skoncz ten jebany cyrk i spadaj!!

W ich imieniu podpisal sie ich menadzer dawidek:)
A tak powaznie to pewnie ktos z rodziny lub zlozyli odcisk palca tak jak to sie robi w czasie wyborow w niektorych krajach trzeciego swiata.

TaDeX
Kibic
Na forum od 8954 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 22:05
Grali jak nigdy... przegrali jak zawsze :) :P

kibic79
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 22:10
Pogoń Szczecin – Odra Wodzisław 1:3 (0:2). Murarze nie zamurowali bramki. naglowek z vplki 1 miejsce Drugiego – Jakub Grzegorzewski w 21 minucie, po szybkiej kontrze. Podawał Jan Woś, błąd przy tej bramce popełnił Tinga (z zawodu murarz). :D

http://e-dieselservice.pl/
Frz
Kibic
Na forum od 8890 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 22:17
Tinga wyrasta na gwiazde polskiej ekstraklasy...

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 22:24

Pogoniarz73 napisał:  
... i musiały minąc prawie cztery lata ażebyśmy przejżeli w końcu na oczy jaki niewybaczalny błąd zrobiliśmy godząc się na przyjście ptaszyska razem z tą całą rzgowsko-łódzką bandą nieudaczników...

Lepiej późno niż wcale...choć niektórzy zrozumieli to szybciej niż po 4 latach ;) Widzów na meczu...z tysiąc(!) + 8 z Odry. Brawo Odra, łódzkie ku... wypier.....!

Sz.
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 22:27
Tingaaaaaa! Magik futbolu! Najlepiej jak chciał wrzucać stojąc tuż przy końcowej linii boiska po stronie Odry i kopnął w kierunku 12...

W sumie śmiechowy mecz, aż mnie szczęka boli od śmiechu, za sprawą los brazilianos i komentarzy z sektora. Odra oddała mniej więcej tyle celnych strzałów, ile strzeliła bramek, nic nie pokazała. Największe brawa otrzymały dziewczyny z Shockdance, sędzia, gdy przeskoczył nad piłką i oczywiście TINGA.

Dla mnie najlepszym podsumowaniem meczu jest tekst, który padł na sektorze po kolejnym kiksie: "Wypuścić lwy!"

P. S.
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 22:33

Nirvaq napisał:  
Dla mnie najlepszym podsumowaniem meczu jest tekst, który padł na sektorze po kolejnym kiksie: "Wypuścić lwy!"

BBBUUUUAAAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAAAAAAA

1 miejsce

stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 09/05/2007 23:01
Jak mozna w sytuacji sam na sam z bramkarzem kopnac pilke na aut ???

Jak mozna minac 3 rywali i zamiast strzelac w kierunku bramki (tak- / ) to strzelic (tak- | ) bedac ~~7m od bramki ???

Thiago, Tinga, Thiago Martins
Pozdrawiam

byku
Kibic
Na forum od 7809 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 09/05/2007 23:02
Niech Baniak wezmie chlopakow z rezerw,jak juz przegrywac to przynajmniej z Polakami.Mam nadzieje,ze tak zrobi.

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 09/05/2007 23:04

byku napisał:  
Niech Baniak wezmie chlopakow z rezerw,jak juz przegrywac to przynajmniej z Polakami.Mam nadzieje,ze tak zrobi.

Nie pozwola mu na to miedziaki i inne dziady.Jakby to wytlumaczyli , gdyby rezerwy urwaly punkt albo lepiej sie zaprezentowaly:) Przeciez ta cala Lodzka zgraja to ludzie , ktorzy nie potrafi przyznac sie do porazki.Zobacz wywiady z nielotem. Najpierw mowi , ze brazylijska koncepcja nie sprawdzila sie , a kilka zdan dalej cos bredzi ze potrzebne jest wiecej czasu.

el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 09/05/2007 23:12

Nirvaq napisał:  

:D:D:D po prostu haslo tego sezonu :D:D:D cieszy ze zdrowy duch w narodzie nie zamiera:D:D:D mimo wszystkich zniewag niestety...

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Marynarzyk
Kibic
Na forum od 6879 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 09/05/2007 23:13
Pojde jeszcze dalej,nielot łudzi sie,ze na tych rzemieslnikach zbije duza kase i to wccale nie w Polsce

Hehe chlopa ma fantazje,z calego serca za to co zrobil Pogoni zycze mu bankructwa:)

POGOŃ & LEGIA
crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 09/05/2007 23:53
w sumie mozna bylo usmiac sie bardziej niz na Ani Mru Mru albo KMN, tylko ze z drugiej strony to nie jest kurwa smieszne, co sie dzieje w naszym klubie...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
nara
Kibic
Na forum od 7679 dni

**

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 10/05/2007 00:44
kurwa, a wracając z treningu spojrzałem na plakat i przeszła mnie myśl "Może wygrają, bo jak nie z Odrą to z kim w końcu ?" , wchodzę, patrzę - o kurwa ;f

Marynarzyk
Kibic
Na forum od 6879 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 10/05/2007 00:56
Odra wygrala z BOtem i z Wisla,wiec nawet w tym meczu nie ludzilem sie chocby na remis...

POGOŃ & LEGIA
Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 10/05/2007 00:59

Nirvaq napisał:  

1 miejsce

Najlepszy tekst. :D

Mecz - żenada.
Nawet zdjęcia wychodzą jakieś kiepskie jak się je robi takim łże-piłkarzom. ; )

anathema
Kibic
Na forum od 7189 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 10/05/2007 01:18

Nirvaq napisał:  
Tingaaaaaa! Magik futbolu! Najlepiej jak chciał wrzucać stojąc tuż przy końcowej linii boiska po stronie Odry i kopnął w kierunku 12...

W sumie śmiechowy mecz, aż mnie szczęka boli od śmiechu, za sprawą los brazilianos i komentarzy z sektora. Odra oddała mniej więcej tyle celnych strzałów, ile strzeliła bramek, nic nie pokazała. Największe brawa otrzymały dziewczyny z Shockdance, sędzia, gdy przeskoczył nad piłką i oczywiście TINGA.

nie wiem juz co sie dzieje..ptak juz osiagnal wiecej niz chcial..nie tylko do ze podli klub na całą Polske że smiej ą sie z nas wszyscy..ale ogłupił na tyle że huczymy nawet my sami..o kurwa źle sie dzieje zrobmy cos z tym

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 10/05/2007 01:33

mks78 napisał:  
HHEHE JA PIERDOLE!!
ale wynik jeszcze kilka kojelek do konca i moja przepowiednia sie spelni pierwsza w historii runda bez zwycieskiego meczu!
e powiem wam tak zostawcie murarza TINGE w spokoju GU tez dobry chlopak reszta analfabetow tez ok ale kto ich znalazl?
TRENER PO CHUJU LICENCJE TEMU PATALACHOWI OD WYSZKOLENIA POWINNI ZABRAC Panik kondon jeden ekspert od przygotowania fizycznego taktyk
slepy chuj

i poszła w pizdu przyjazn polsko cZeska..poze ktorys z naszych pojdzie rozjebac parte praga
?;)

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
anathema
Kibic
Na forum od 7189 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 10/05/2007 01:45

Shivan napisał:  
spojzcie na date dokladnie rok temu :).
skoro wydala sie informacja o profesjonalistach z brazilieros to czemu nie graja chlopaki z rezerw? Czyzby Baniak az tak autonomiczny nie byl, jak mowi?

juz dawno pisalem ze na jego miejscu tak bym zrobil..sam sobie nie zaszkodzi wszak jego czas predzej czy pozniej jest skonczony i on to wie..wiec na zlosc powinien to zrobic..a wynik i tak bedzie taki sam

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775364 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005