W ich imieniu podpisal sie ich menadzer dawidek
A tak powaznie to pewnie ktos z rodziny lub zlozyli odcisk palca tak jak to sie robi w czasie wyborow w niektorych krajach trzeciego swiata.
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 22:10
Pogoń Szczecin – Odra Wodzisław 1:3 (0:2). Murarze nie zamurowali bramki. naglowek z vplki Drugiego – Jakub Grzegorzewski w 21 minucie, po szybkiej kontrze. Podawał Jan Woś, błąd przy tej bramce popełnił Tinga (z zawodu murarz).
Lepiej późno niż wcale...choć niektórzy zrozumieli to szybciej niż po 4 latach Widzów na meczu...z tysiąc(!) + 8 z Odry. Brawo Odra, łódzkie ku... wypier.....!
W sumie śmiechowy mecz, aż mnie szczęka boli od śmiechu, za sprawą los brazilianos i komentarzy z sektora. Odra oddała mniej więcej tyle celnych strzałów, ile strzeliła bramek, nic nie pokazała. Największe brawa otrzymały dziewczyny z Shockdance, sędzia, gdy przeskoczył nad piłką i oczywiście TINGA.
Dla mnie najlepszym podsumowaniem meczu jest tekst, który padł na sektorze po kolejnym kiksie: "Wypuścić lwy!"
Nie pozwola mu na to miedziaki i inne dziady.Jakby to wytlumaczyli , gdyby rezerwy urwaly punkt albo lepiej sie zaprezentowaly Przeciez ta cala Lodzka zgraja to ludzie , ktorzy nie potrafi przyznac sie do porazki.Zobacz wywiady z nielotem. Najpierw mowi , ze brazylijska koncepcja nie sprawdzila sie , a kilka zdan dalej cos bredzi ze potrzebne jest wiecej czasu.
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 09/05/2007 23:53
w sumie mozna bylo usmiac sie bardziej niz na Ani Mru Mru albo KMN, tylko ze z drugiej strony to nie jest kurwa smieszne, co sie dzieje w naszym klubie...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 - 10/05/2007 00:44
kurwa, a wracając z treningu spojrzałem na plakat i przeszła mnie myśl "Może wygrają, bo jak nie z Odrą to z kim w końcu ?" , wchodzę, patrzę - o kurwa ;f
nie wiem juz co sie dzieje..ptak juz osiagnal wiecej niz chcial..nie tylko do ze podli klub na całą Polske że smiej ą sie z nas wszyscy..ale ogłupił na tyle że huczymy nawet my sami..o kurwa źle sie dzieje zrobmy cos z tym
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
juz dawno pisalem ze na jego miejscu tak bym zrobil..sam sobie nie zaszkodzi wszak jego czas predzej czy pozniej jest skonczony i on to wie..wiec na zlosc powinien to zrobic..a wynik i tak bedzie taki sam
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775364 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.