Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Groclin 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Gawron
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7717 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 23:56
no i teraz za wielkim przerposzeniam ale musze to napisać .......... św Pan Florian napewno przewraca sie teraz w groibe przez to co robi "P"taszek :(:(:(:(:(:( żal na to patrzeć ......

Pogoń !!
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 23:59

psychopig napisał:  
Może się myle ,ale na 90 % jestem przekonany,że mecze z GKS Bełchatów i Groclinem były odpuszczone.
Walka o utrzymanie,a Ptak kręci lody,bo i tak pozostała nam tylko gra o pietruchę i nic więcej.
Panik to ciota.Wiadomo,ale z drugiej strony jaki trener zrobi tutaj karierę ,skoro nie odpowiada on za polityke transferową i wszystko ma narzucone z góry?

Panikowi to na reke. Polize dupsko. Powie jaka to pan prezes swietna jedenastke na najblizszy mecz wybral, w czasie meczu pomruczy pod nosem i na koniec dostanie za to kase. Czego chcec wiecej.

chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 00:01

Cytat:  
Słyszę jakieś zwątpienie w Pana głosie? Czyżby dojrzał Pan do decyzji o zmianach na stanowisku trenera?
- To trudne decyzje i nie można ich podejmować pochopnie. Pewnie dobrze by było, aby tym piłkarzom przyjrzał się jeszcze ktoś z zewnątrz.
Ma Pan na myśli trenera z Europy czy Brazylii?
- Nie mam na myśli polskiego trenera. Mam nadzieję, że kibice dobrze go znają.
Czy to będzie ktoś związany ze Szczecinem?
- W tej chwili nie potwierdzę i nie zaprzeczę tej informacji.

to z oficjalki

Czyżby Kuras...?

Żyleta
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 00:10

chrisxx napisał:  

Cytat:  
Słyszę jakieś zwątpienie w Pana głosie? Czyżby dojrzał Pan do decyzji o zmianach na stanowisku trenera?
- To trudne decyzje i nie można ich podejmować pochopnie. Pewnie dobrze by było, aby tym piłkarzom przyjrzał się jeszcze ktoś z zewnątrz.

to z oficjalki

Czyżby Kuras...?

Oj wątpie... :P

Bo jest paru ludzi... Piraci
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 00:23

chrisxx napisał:  

Cytat:  

to z oficjalki

Czyżby Kuras...?

eee
prędzej pawlak zasiądzie na ławce rezerwowych
trzy kurwy znam trzy kurwy znam panik pawlak i antek ptak!!!
3xp wypierdalać!!!

Better dead than red!
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 00:29

Rafał napisał:  

chrisxx napisał:  

Cytat:  

to z oficjalki

Czyżby Kuras...?

eee
prędzej pawlak zasiądzie na ławce rezerwowych
trzy kurwy znam trzy kurwy znam panik pawlak i antek ptak!!!
3xp wypierdalać!!!

Rafal... sry ze wogole sie zapuytam ale poco to gadanie ?
nie lepiej :
Pogon to MY!
Panik,Pawlak,Ptak .. Co? Wy wiecie co !
Polska Bialo-czerwoni
skandynmowanie nazwisk takich jak Marek Kowal,Piotr Celeban,Kamil Grosicki

i kilka innych ?
ch*j z nimi .. Chcemy Pogoni, w Szczecinie chcemy Pogoni...
3xP + Brazylianos (no oprocz Julcimara ktory cos soba prezentuje no i Edi ...) Dowidzenia..
jak na necie - chyba starczy.. prawda ?
i proponowalbym nasz repertuar sprowadzic do 5piosenek ... + tak jak Randall wspomnial jakis protest... ale jak zawsze to tyko moja ew. ''propozycja'' ;)
i tak wogole .. S. ... PORTOWCY?! oni nawet nei wiedza przeciez kto to / co to / oco chodzi ..

mam jeszcze ''pare groszy'' do wrzucenia ale to pmoze jutro ... (chodzi mi o moje prtzemyslenia co do stworzenia prawdziwej Pogoni :) )
Pozdrawiam ..
i na koniec...
'' Wierze w Pogon a nie w .... ??? Brazylie ? Brazylijczykow ? Ptaka ? w caly ten .... ''

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 00:29

Gawron napisał:  
no i teraz za wielkim przerposzeniam ale musze to napisać .......... św Pan Florian napewno przewraca sie teraz w groibe przez to co robi "P"taszek :(:(:(:(:(:( żal na to patrzeć ......

Strasznie mnie denerwują takie wypowiedzi, jak cos piszesz to pisz że piłkarze sa do kitu - bo są - a nie że ktoś w grobie się przewraca, to troche nie na miejscu tym bardziej że minąło zaledwie kilkanascie dni od pogrzebu naszego Wielkiego Pogoniarza. Co do gry piłkarzy to nie ma złudzeń że jak się obronimy w tej rundzie przed spadkiem to będzie już sukces. Mam nadzieje że w przyszłej rundzie będzie normalnie jeśli chodzi o skład Pogoni i będą grali już sami Polacy - chociaż zapowiedzi Ptaka tego niepotwierdzaja, ale moim zdaniem tak czy tak będzie musiał ulec presji kibiców którzy niechcą już oglądać takiej żenady.

Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 00:57
Rafal... sry ze wogole sie zapuytam ale poco to gadanie ?
nie lepiej :
Pogon to MY!
Panik,Pawlak,Ptak .. Co? Wy wiecie co !
Polska Bialo-czerwoni cyt.
juz nie badz taki delikatny:D

Obrazek gif wstawiony na forum
Zgred
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 01:08

psychopig napisał:  
Może się myle ,ale na 90 % jestem przekonany,że mecze z GKS Bełchatów i Groclinem były odpuszczone.
Walka o utrzymanie,a Ptak kręci lody,bo i tak pozostała nam tylko gra o pietruchę i nic więcej.
Panik to ciota.Wiadomo,ale z drugiej strony jaki trener zrobi tutaj karierę ,skoro nie odpowiada on za polityke transferową i wszystko ma narzucone z góry?

Zacznijmy od tego który trener chciałby pracować z takim "zarządem" chyba tylko Panik.Smuda juz mówił w jakimś wywiadzie ze mógłby pracować w Pogoni "ale nie z tymi ludzmi" wiadomo chyba kogo miał na myśli...

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 01:11

1337 napisał:  
Ja troche odbiegne od tematu:
Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie powstrzymam sie. O ku**a. Zenujace do prawdy. :/

jako jeden z niewielu (Matlak, Kaziu) podziekowal za doping. a reszta... miala nas w dupie i zmyla sie do szatni. zenada !!

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
kiks
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 01:54
nie jestem rasista ale zacytuje goscia ,ktory siedzial kolo mnie-"kurwa to jednak regula ze jak slonce zaswieci to czarnuchom len sie wlancza"

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 01:55

Luk2 napisał:  

1337 napisał:  
Ja troche odbiegne od tematu:
Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie powstrzymam sie. O ku**a. Zenujace do prawdy. :/

jako jeden z niewielu (Matlak, Kaziu) podziekowal za doping. a reszta... miala nas w dupie i zmyla sie do szatni. zenada !!

Ja tez tą reszte miałem w dupie:D i wyszełem czym prędzej by juz na nich wiecej nie patrzeć... Czarno mi sie robiło przed oczami :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
samhain
Kibic
Na forum od 7425 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 07:25
Może być Panik, może być Mourinho, Benitez, Kasperczak, Kuras czy nawet Stefan z Poczty...
A prawdą jest tu pewne powiedzenie, że "z gówna bata nie ukręcisz".

Macias
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 09:11
Nie ma co, na następny mecz Antek powinien wpuścic wszystkich za darmo, bo stadion konkretnie opustoszeje...

Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 09:53

Macias napisał:  
Nie ma co, na następny mecz Antek powinien wpuścic wszystkich za darmo, bo stadion konkretnie opustoszeje...

U nas w klubie robi sie grzecznie mowiac burdel, ale wez sie czlowieku chociaz ty ogarnij.

M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 10:21

Macias napisał:  

I to by bylo bardzo fajne gdyby na stadionie nie bylo kompletnie nikogo.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 10:41

Matys. napisał:  

Macias napisał:  

I to by bylo bardzo fajne gdyby na stadionie nie bylo kompletnie nikogo.

Nie wiem czy ludzie dla ktorych Pogoń to cos wiecej niz te smieszne pilkarzyki, dla ktorych Pogoń to historia i tradycja zgodziliby się nie przyjsc na nastepny mecz. Choc z drugiej strony akcja by była dobra, ale marne szanse na poskutkowanie.

MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 11:21

chrisxx napisał:  

Cytat:  

to z oficjalki

Czyżby Kuras...?

Ja powiem tak nikt z dobrych i szanujacych sie trenerow polskich(np.Kasperczak,Smuda itp.)nie przyjdzie pracowac do Ptaka z wiadomych wszystkim zwgledow.Pozostaja trenerzy z zagranicy lub tacy ktorych Ptak zna osboiscie od paru lat np.Pietrzak.Tak wiec na jakiegos super trener bym nie liczyl.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
mark_oni
Kibic
Na forum od 8122 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 11:47

chrisxx napisał:  

Cytat:  

to z oficjalki

Czyżby Kuras...?

Jaki Kuras, przeciez jest wyraznie napisane,ze nie chodzi o polskiego trenera...Moze to bedzie ten asystent Mourinho, o ktorym ostatnio wspominal Ptak...Kto by to nie byl to i tak w tej rundzie juz nic nie zdziala...Za to bedzie mial wplyw na transfery w lecie, wiec mam nadzieje, ze to bedzie jakis naprawde dobry trener, ktory nie wezmie takich czarodziejow jak Valdir, Junior, Wagner, Cleison itd.

Macias
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 16/04/2006 11:59

mark_oni napisał:  

chrisxx napisał:  

Cytat:  

to z oficjalki

Czyżby Kuras...?

Jaki Kuras, przeciez jest wyraznie napisane,ze nie chodzi o polskiego trenera...Moze to bedzie ten asystent Mourinho, o ktorym ostatnio wspominal Ptak...Kto by to nie byl to i tak w tej rundzie juz nic nie zdziala...Za to bedzie mial wplyw na transfery w lecie, wiec mam nadzieje, ze to bedzie jakis naprawde dobry trener, ktory nie wezmie takich czarodziejow jak Valdir, Junior, Wagner, Cleison itd.

A może Liczka ?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802791 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005