Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 22:41
Co do meczu, specjalnie go nie oglądałem ale z tego co kątem oka ujrzałem, nic nadzwyczajnego sie nie działo. Co do dopingu, ja bym tylko poszerzyl repertuar o jakies nowe* piesni (*nowe - moga byc te stare;]). Do prowadzącego nie mam żadnych zastrzeżeń.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 10/04/2006 15:50
No i uslyszalem madre slowa po tym meczu od eskpertow z TVN docenili Bohumila i zawodnikow, i nie wiem oco chodzi jak ludzie nie chca go widziec na lawce?. Pogoń atakowala tylko ze te ataki rozbijali wysocy stoperzy tzw wrzutki rozpaczy. Pomsyl na gre napewno byl tylko tyle ze zawodnicy zabardzo chcieli i wszytko robili chaotycznie.Mnie cieszy zwyciestwo, niewazne ile licza sie 3ptk. Czesto ludzie(m.in.piłkarze)mowia na temat Wisly... za rok jush nikt nie bedzie pamietal jak gralsimy beda tylko pamietac wynik.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Gdybyś w jakiejkolwiek pracy pisemnej miał takie zdanie to ... każdy polonista by Ci zaznaczył bład... Zdanie sie powinno tak konstruować, by nie powtarzały się te same wyrazy.
Bez odbioru
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 10/04/2006 17:11
PogońFaN,
nie jestem polonistą mówię tu tylko o moich bardzo subiektywnych odczuciach. Co do pytania do polonisty, to jak nie zapomnę to jutro się o to zapytam.
Zdecydowałem się zwrócić na to uwagę, bo moje subiektywne odczucia pokryły się z podobnymi spostzreżeniami innych osoób. Koniec tematu.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 10/04/2006 17:45
Szkoleniowiec Pogoni Bohumil Panik. Lubiący się w taktycznych nowinkach, był pod wrażeniem pracy Dariusza Wdowczyka.
- Widać, że Darek Kubicki ma pojęcie o taktyce. I to niemałe – kiwał z uznaniem Panik
Coś chyba nie tak jest w tym tekście....
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802761 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.