Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Amica 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 19:45
Ehhh...... ten komentator czasem nie wiem jakie nazwisko wypowiedziec....:D:P

0:3

Ps. Ciekawe ile w tej rundzie bedzie karnych przez Daniela...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
blessmaster
Kibic
Na forum od 7788 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 19:48
omg Drapie się klnie

FC Gryfice
Tyler Durden
Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 19:51
Do przewidzenia.. w następnych meczach powinno być lepiej :]

In every game and con there's always an opponent, and there's always a victim. The trick is to know when you're the latter, so you can become the former.
pchela
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 19:52

Tyler Durden napisał:  
Do przewidzenia.. w następnych meczach powinno być lepiej :]

Hehe oby było lepiej , no to było do przewidzenia.Ehhhhm, szkoda gadac.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Tyler Durden
Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 19:56
Koniec. 0:3. Jedynym pozytywem może być to, że (według relacji radiowej) piłkarze walczyli czyli robili to czego brakowało drużynie z pierwszej połowy sezonu. Umiejętności napewno mają, pozostaje kwestia zgrania. Narazie jest za wcześnie, żeby ich oceniać zobaczymy po 3-4 kolejkach jak będą się prezentować..

In every game and con there's always an opponent, and there's always a victim. The trick is to know when you're the latter, so you can become the former.
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:16
Ptak dziekujemy !

btw. z 12 sektora widzialem nawet ze wybil pilke, nie bylo karnego

taka walke to sobie w dupe moga wsadzic, do 40 min. ladnie walczyli potem grali tak niemrawo ze szkoda nawet gadac

jak przywroci mi sie czucie w rekach i nogach to skrobne wiecej

Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:22
Jak dla mnie to troche przejebali sprawe. Liczyłem na więcej na własnym stadionie. Oby w następnych meczach było dużo lepiej.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
czerwo13
Kibic
Na forum od 7488 dni

Brak mi slów wielka mi to kurwa Brazylia w Szczecinie oni sie nadaja na 30-45 minut a nie na caly mecz

Obrazek gif wstawiony na forum
LEOnek
Kibic
Na forum od 7288 dni

Ogólnie taktyka Panica. Jeśli w ataku raptem jest 2 zawodników przy 9 obroncach przeciwnika to reszte historyjki mozna sobie dopisać. Ogólnie neneca przy 2 bramce odbił piłke prosto pod nogi przeciwnika. Neneca w miare dobry. Matheus najlepszy z obrony reszta kiszka. Kaźiu i Grzelu powinni grać od pierwszej minuty. Aktywny Edi ale bez wsparcia za przeproszeniem nie ma czego szukac w ataku. Amaral zajebiście chyba jedyny zawodnik który włożył całe serducho w gre.Ogólnie DUPA WIELKA I POŚMIEWISKO NA CAŁA POLSKE. Dawid powinien nie grac tyle w footballl managera. Jedna Panika powinniśmy pożeganć WIELKIM KOPEM W DUPE. ktoś napisał ze POGOŃ nie może grać gorzej niż za Gondora- ależ może i mamy tego przykład.

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
LeOnik
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:23
Mi sie wydaje ze po 4-5 kolejkach naprawde ta Pogon bedzie wymiatac wszystkich. Umiejetnosci tych grajkow ze tak skromnie napisze - ponadprzecietne - ale na boisku panowal chaos i zero zgrania oraz slabiutka obrona. Amaral ? Rewelka - wymiatal strasznie duzo pilek, ladnie kiwal i odbieral.. beda z niego ludzie - zdecydowanie najlepszy defensywny pomocnik w naszej lidze. Nie bylo karnego dla Amiki ani kurwa spalonego po czym Edi strzelil :o Akurat siedzialem na 1-2 wiec wiem dobrze. W takim razie - ta Pogon jest w dalszym ciagu nieobliczalna. Trzeba dac poprostu im czas. Mam nadzieje ze efekty juz niedlugo przyjda. Chociaz i jeszcze nie rozumiem zmiany Kazmierczaka za Juniora - przeciez Junior w I polowie znakomicie gral :o I tak samo jak i Grzelak. Daniel - beznadzieja.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Bratan
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:26
Może i będzie lepiej a może i nie ale w 1meczu i to u siebie mogli pokazać cos więcej a tak to CAŁA Polska z nas sie śmieje:/

Gucio
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:26
Milosc jedno ma imie...wyjebongo w wynik Pogoń to MY :)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:27
hahaha.. i tyle...;/

Po życia kres!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:27
KOMPROMITACJA

BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:28
taka krotka relacja na "goraco": nie grali zle poprostu pech i wynik taki a nie inny. trzeba dac im czas a czuje ze bedzie duzo lepiej! chcial bym poruszyc inna sprawe. oblodzone wyjscie przy witkiewicza. poprostu tragedia przy wyjsciu sam widzialem wywrotke 4 osob a pozniej 3 osoby utykajace badz trzynajace sie za noge. tak nie moze byc!!

Jey - M
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:29
biednie grali ;/, zimno tak bylo ze ledwo co mozna byl wyrobic :(. Żyro!!! co ??? ty kurwo !!!

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Zbyszek
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:33

JuN napisał:  
KOMPROMITACJA

To mało powiedzne

celciusz
Kibic
Na forum od 8914 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:35

JuN napisał:  
KOMPROMITACJA

to chyba za mocne slowo nie bylo az tak zle chyba ze sie ludzie spodziewali ze wyjda i pojada Amice 5:0

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:36
Ogolnie przez caly mecz Amica miala optyczna przewage, rozgrywala lepiej akcje, i co wazne te akcje byly grane z pomyslem (nie wszystkie, ale widac bylo ze gracze sie rozumieja). Ze strony Pogoni, kompletny chaos, pare naprawde fajnych technicznych zagran poszczegolnych zawodnikow ale jesli chodzi o gre calej druzyny to mozna okreslic ja jednym slowem - beznadzieja. Teraz pewnie sypna sie komentarze, ze eee to byl pierwszy mecz i pewnie sie rozegraja, moze tak ale ja nie kupuje biletow na mecz po to zeby patrzyc jak oni sie rozgrywaja tylko jak wygrywaja, rownie dobrze mogli w tym meczu dac walkowera, nie stracilbym nic poza oprawa na poczatku i czaaaasami dopingiem.

Kibice pokazali sie tylko z nieco lepszej strony niz pilkarze, w 1 polowie jeszcze bylo niezle ale w drugiej juz spiewala tylko nieduza grupka z prawej strony mlyna, czasami przeblyski calego mlyna. Rozumiem ze mamy zgode z Legia i czaasmi wypada o tym zaspiewac (sam tez spiewam), ale kurwa nie rozumiem dlaczego polowa mlyna wlaczala sie tylko do spiewu kiedy byl motyw Legii, a jak byl spiew dot. Pogoni to siedzieli jak trusie.
Na uwage zasluguje tez fajna oprawa na poczatku meczu, bardzo ladnie to wyszlo naprawde.

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 20:37
Wstyd na całą Polske...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815270 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005