Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Polscy sedziowie ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Macias
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7790 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 06/06/2005 21:57

Pionas napisał:  
Przekupstwa sedziow sa na kazdym szczeblu rozgrywek w Polsce zaczynajac od B-klasy.Nawet w juniorach zdazaja sie przypadki przekupstwa.....Wiem cos o tym.....

Może coś więcej ?
Moze byłeś ich świadkiem ?

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Polscy sedziowie ... - 06/06/2005 23:21

Macias napisał:  

Pionas napisał:  
Przekupstwa sedziow sa na kazdym szczeblu rozgrywek w Polsce zaczynajac od B-klasy.Nawet w juniorach zdazaja sie przypadki przekupstwa.....Wiem cos o tym.....

Może coś więcej ?

A żebyś wiedział, że pewnie był, bo w dzisiejszych czasach to każdy bierze w łape hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
jaka24
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 07/06/2005 11:45
nie ma co gadać skandal za skandalem. a jeszcze biedny moderator patyk steruje forum

POGOŃ TO MY....
Gawron
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 09/06/2005 20:59
to teraz bedzie ..ostatni mecz Pogoń - Odra i zobaczymy jak będą sedziowac nasi panowie ...

Pogoń !!
piges
Kibic
Na forum od 8692 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 10/06/2005 11:45
zapraszam do lektury Kuriera Szczecińskiego. Dziś na stronie 11 jest artykół pod tytułem: " Jak to kiedyś Pogoń mecze kupowała " . Całkiem niezły.
pzdr

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 11:00
Wrocławska policja zatrzymała pod zarzutem korupcji pierwszoligowego sędziego piłkarskiego Krzysztofa Z. z Łodzi.

Jeszcze dziś, prokuratura wystąpi z wnioskiem o jego aresztowanie.

90minut.pl

Kto nie pije ten donosi....
rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 11:23
No nie ma co ukrywać łódzki sędzia Krzysiu Zdunek już leci ciekaw kto mastepny.

Może ktos pamieta co on sedziował w tej rundzie ... może jakiś podejżany maczyk?

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
cofe_shop
Kibic
Na forum od 8157 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 11:44
Jezeli mnie pamiec nie myli to sedziowal nam ostatni mecz z Odra ,ale ten raczej podejrzany nie byl.

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
ace
Kibic
Na forum od 7532 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 12:48
Krzysztof Zdunek i jego mecze

1. 2004.07.31 GKS Katowice 0:3 Lech Poznań
4. 2004.08.29 Legia Warszawa 2:1 Cracovia Kraków
7. 2004.09.25 Amica Wronki 1:0 Polonia Warszawa
9. 2004.10.17 Odra Wodzisław 1:2 Wisła Kraków
14. 2005.04.19 Cracovia Kraków 1:0 Zagłębie Lubin
19. 2005.04.22 Zagłębie Lubin 1:1 Groclin Dyskobolia
23. 2005.05.21 Lech Poznań 3:0 Górnik Łęczna
25. 2005.06.09 Legia Warszawa 2:0 GKS Katowice
26. 2005.06.12 Pogoń Szczecin 4:1 Odra Wodzisław

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 13:37
No to drugi wpada... kto następny? Stawiam na Marczyka!

Obrazek gif wstawiony na forum
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 13:38
w STS powinny się pojawić zakłady na to, kogo następnego aresztują :D

A na powaznie, to bardzo dobrze, że policja wreszcie zabiera się do rozbijania tej bandy oszustów... mam nadzieję, że sie to gdzieś nie rozmyje po drodze

Swoją drogą i Fijarczyk i Zdunek to taka "stara gwardia" sędziów...

z młodszych to jestem pewien, że w końcu dobiorą się do tyłka takim panom jak Borski, czy Żyro

no i może na Werdera też coś znajdą...

rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 14:33
Powoli zaczynam kibicować FC Prokuratura Wrocław... a swoją drogą ciekaw jestem czy będą ostro cisnąć jak zaczną płynąć kwity na Śląsk hahah

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 14:39
Wrocławski Sąd Okręgowy aresztował na trzy miesiące zatrzymanego przez wrocławskich policjantów pierwszoligowego sędziego piłkarskiego Krzysztofa Z. Mężczyźnie postawiono zarzuty przyjmowania korzyści majątkowych w zamian za ustalanie wyników meczów.

Jak poinformowała Prokuratura Okręgowa we Wrocławiu, zatrzymanemu postawiono dwa zarzuty. Jeden dotyczy przyjęcia 40 tys. zł łapówki w zamian za ustalenie wyniku jednego ze spotkań pierwszoligowych w ubiegłym sezonie. Drugi z zarzutów dotyczy udziału Krzysztofa Z. w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się "ustawianiem" wyników spotkań.

Wyprowadzany przez policjantów Krzysztof Z. powiedział dziennikarzom, że nie przyznaje się do winy, a zarzuty wobec niego, to tylko "pomówienia Antoniego F.".

Zatrzymanie sędziego Z. ma związek ze śledztwem prowadzonym przez Prokuraturę Okręgową we Wrocławiu w sprawie ustalania wyników meczów w polskiej lidze. Mężczyzna został zatrzymany w miejscu zamieszkania.

Tymczasem od 23 maja we wrocławskim areszcie przebywają: sędzia piłkarski Antoni F., oraz jego wspólnik, znany działacz Marian D. Antoniemu F. zarzuca się, że przyjął 100 tys. zł łapówki w zamian za ustalenie wyniku meczu. Obu mężczyznom postawiono też zarzuty udziału w zorganizowanej grupie przestępczej "mającej na celu podejmowanie działań zmierzających do ustalania wyników meczów piłkarskich".

Zdaniem prokuratury, podejrzani działali w Krakowie i innych miejscowościach w okresie od maja 2004 do maja 2005.
źródło wp.pl

Niedługo to w Polsce niebędzie miał kto meczy sędziować i wtedy będą sami słowaccy arbitrzy i nową reformę zaproponuje nasz Antoni aby wszystkie mecze prowadzili arbitrzy z Brazylii a Dawidek pojedzie i ich wybierze :D:D:D:D

Ostatnio edytowany przez: Orło, 17 czerwca 2005, 21:44 [1 raz(y)]

Babilon Team
...
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 14:50

Orło napisał:  

Niedługo to w Polsce niebędzie miał kto meczy sędziować i wtedy będą sami łowaccy arbitrzy i nową reformę zaproponuje nasz Antoni aby wszystkie mecze prowadzili arbitrzy z Brazylii a Dawidek pojedzie i ich wybierze :D:D:D:D

:D to dobre bylo

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 19:08
Panowie F. i Z. będą teraz prowadzić rozgrywki ligi więziennej... z tą różnicą, że nie będzie jak dotychczas "Gwiżdż dla nas, dostaniesz 100 tysięcy" tylko "Gwiżdż dla nas, bo cię w celi przecwelimy"

P_S
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 22:12

Macias napisał:  

Pionas napisał:  

Może coś więcej ?

No zebys wiedzial.I bylem swiadkiem i sam mialem "przyjemnosc" ( chciano mnie przekupic) i tu uwaga....w juniorach:) prezesik klubu chcial mi dac 20zl wiecej za mecz.W zamian mialem nie wpisac zoltej kartki jednemu z zawodnikow.Wiec jezeli juz w juniorach mozna sie spotkac z probami przekupstwa to co dopiero sie dzieje w 1 lidze.Wiec watpie zeby kiedykolwiek mecze byly "czyste".Parodia jak chuj.Jak chcial mi dac te 20zl to myslalem ze mu namelam na ryj.:D

Ostatnio edytowany przez: P_S, 18 czerwca 2005, 08:16 [1 raz(y)]

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 23:01

Jay-J napisał:  
No to drugi wpada... kto następny? Stawiam na Marczyka!

Moim zdaniem powinien byc Werder chociaz On lize dupy ... a moze postawiimy na najlepszego sedziego ?

TYP : ... Piotr Siedlecki (Szczecin) wykladowca na studiach i sedzia ... a co najwazniejsze nie byle jaki wedlug mnie ... chociaz oczywiste ze przydaza mu sie bledy czasami ..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 23:04
Ale co do tematu to uwazam ze przydaloby sie oczyscic troche srodowisko i ulatwic awanse tym ktorzy naprawde sie staraja i sedziuja dobrze, sa mlodzi ambitni i sa przede wszystkim dobrzy.

I slowko do klocka - Siedlecki jest perspektywicznym sedzia i jak dla mnie, moze byc uwazany za jednego z lepszych i uczciwych sedziow.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 18/06/2005 01:13

Pionas napisał:  
No zebys wiedzial.I bylem swiadkiem i sam mialem "przyjemnosc" ( chciano mnie przekupic) i tu uwaga....w juniorach:) prezesik klubu chcial mi dac 20zl wiecej za mecz.W zamian mialem nie wpisac zoltej kartki jednemu z zawodnikow.Wiec jezeli juz w juniorach mozna sie spotkac z probami przekupstwa to co dopiero sie dzieje w 1 lidze.Wiec watpie zeby kiedykolwiek mecze byly "czyste".

rotfl

Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Polscy sedziowie ... - 18/06/2005 09:12

Luk2 napisał:  

I slowko do klocka - Siedlecki jest perspektywicznym sedzia i jak dla mnie, moze byc uwazany za jednego z lepszych i uczciwych sedziow.

Do tego jako człowiek jest frajerem a wiem co mówię

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768792676 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005