Odp: Polscy sedziowie ... - 10/06/2005 11:45
zapraszam do lektury Kuriera Szczecińskiego. Dziś na stronie 11 jest artykół pod tytułem: " Jak to kiedyś Pogoń mecze kupowała " . Całkiem niezły.
pzdr
A na powaznie, to bardzo dobrze, że policja wreszcie zabiera się do rozbijania tej bandy oszustów... mam nadzieję, że sie to gdzieś nie rozmyje po drodze
Swoją drogą i Fijarczyk i Zdunek to taka "stara gwardia" sędziów...
z młodszych to jestem pewien, że w końcu dobiorą się do tyłka takim panom jak Borski, czy Żyro
Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 14:33
Powoli zaczynam kibicować FC Prokuratura Wrocław... a swoją drogą ciekaw jestem czy będą ostro cisnąć jak zaczną płynąć kwity na Śląsk hahah
Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 14:39
Wrocławski Sąd Okręgowy aresztował na trzy miesiące zatrzymanego przez wrocławskich policjantów pierwszoligowego sędziego piłkarskiego Krzysztofa Z. Mężczyźnie postawiono zarzuty przyjmowania korzyści majątkowych w zamian za ustalanie wyników meczów.
Jak poinformowała Prokuratura Okręgowa we Wrocławiu, zatrzymanemu postawiono dwa zarzuty. Jeden dotyczy przyjęcia 40 tys. zł łapówki w zamian za ustalenie wyniku jednego ze spotkań pierwszoligowych w ubiegłym sezonie. Drugi z zarzutów dotyczy udziału Krzysztofa Z. w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się "ustawianiem" wyników spotkań.
Wyprowadzany przez policjantów Krzysztof Z. powiedział dziennikarzom, że nie przyznaje się do winy, a zarzuty wobec niego, to tylko "pomówienia Antoniego F.".
Zatrzymanie sędziego Z. ma związek ze śledztwem prowadzonym przez Prokuraturę Okręgową we Wrocławiu w sprawie ustalania wyników meczów w polskiej lidze. Mężczyzna został zatrzymany w miejscu zamieszkania.
Tymczasem od 23 maja we wrocławskim areszcie przebywają: sędzia piłkarski Antoni F., oraz jego wspólnik, znany działacz Marian D. Antoniemu F. zarzuca się, że przyjął 100 tys. zł łapówki w zamian za ustalenie wyniku meczu. Obu mężczyznom postawiono też zarzuty udziału w zorganizowanej grupie przestępczej "mającej na celu podejmowanie działań zmierzających do ustalania wyników meczów piłkarskich".
Zdaniem prokuratury, podejrzani działali w Krakowie i innych miejscowościach w okresie od maja 2004 do maja 2005.
źródło wp.pl
Niedługo to w Polsce niebędzie miał kto meczy sędziować i wtedy będą sami słowaccy arbitrzy i nową reformę zaproponuje nasz Antoni aby wszystkie mecze prowadzili arbitrzy z Brazylii a Dawidek pojedzie i ich wybierze
Ostatnio edytowany przez: Orło, 17 czerwca 2005, 21:44 [1 raz(y)]
Niedługo to w Polsce niebędzie miał kto meczy sędziować i wtedy będą sami łowaccy arbitrzy i nową reformę zaproponuje nasz Antoni aby wszystkie mecze prowadzili arbitrzy z Brazylii a Dawidek pojedzie i ich wybierze
Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 19:08
Panowie F. i Z. będą teraz prowadzić rozgrywki ligi więziennej... z tą różnicą, że nie będzie jak dotychczas "Gwiżdż dla nas, dostaniesz 100 tysięcy" tylko "Gwiżdż dla nas, bo cię w celi przecwelimy"
Przekupstwa sedziow sa na kazdym szczeblu rozgrywek w Polsce zaczynajac od B-klasy.Nawet w juniorach zdazaja sie przypadki przekupstwa.....Wiem cos o tym.....
Może coś więcej ?
Moze byłeś ich świadkiem ?
No zebys wiedzial.I bylem swiadkiem i sam mialem "przyjemnosc" ( chciano mnie przekupic) i tu uwaga....w juniorach prezesik klubu chcial mi dac 20zl wiecej za mecz.W zamian mialem nie wpisac zoltej kartki jednemu z zawodnikow.Wiec jezeli juz w juniorach mozna sie spotkac z probami przekupstwa to co dopiero sie dzieje w 1 lidze.Wiec watpie zeby kiedykolwiek mecze byly "czyste".Parodia jak chuj.Jak chcial mi dac te 20zl to myslalem ze mu namelam na ryj.
Ostatnio edytowany przez: P_S, 18 czerwca 2005, 08:16 [1 raz(y)]
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
No to drugi wpada... kto następny? Stawiam na Marczyka!
Moim zdaniem powinien byc Werder chociaz On lize dupy ... a moze postawiimy na najlepszego sedziego ?
TYP : ... Piotr Siedlecki (Szczecin) wykladowca na studiach i sedzia ... a co najwazniejsze nie byle jaki wedlug mnie ... chociaz oczywiste ze przydaza mu sie bledy czasami ..
Odp: Polscy sedziowie ... - 17/06/2005 23:04
Ale co do tematu to uwazam ze przydaloby sie oczyscic troche srodowisko i ulatwic awanse tym ktorzy naprawde sie staraja i sedziuja dobrze, sa mlodzi ambitni i sa przede wszystkim dobrzy.
I slowko do klocka - Siedlecki jest perspektywicznym sedzia i jak dla mnie, moze byc uwazany za jednego z lepszych i uczciwych sedziow.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
No zebys wiedzial.I bylem swiadkiem i sam mialem "przyjemnosc" ( chciano mnie przekupic) i tu uwaga....w juniorach prezesik klubu chcial mi dac 20zl wiecej za mecz.W zamian mialem nie wpisac zoltej kartki jednemu z zawodnikow.Wiec jezeli juz w juniorach mozna sie spotkac z probami przekupstwa to co dopiero sie dzieje w 1 lidze.Wiec watpie zeby kiedykolwiek mecze byly "czyste".
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768792676 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.