Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 23/03/2005 07:39
Fragment wywiadu z Przemkiem Kazmierczakiem z Glosu Szcz.
"
- W dwóch meczach rundy wiosennej oddałeś tylko jeden celny strzał. To chyba jednak zdecydowanie gorzej niż w rundzie jesiennej?
- Żebym mógł uderzyć na bramkę muszę mieć dobre podanie lub pozycję, a niestety w dwóch ostatnich spotkaniach takiej nie miałem. Albo brakowało pozycji albo podań. W meczu z Legią nie było żadnej okazji, z Górnikiem tylko jedna"
wow Przemek wypowiada sie jak rasowy napastnik, prawdziwy lowca bramek, ktorego zadaniem jest brylowac bod bramka przeciwnika i nigdzie wiecej Kurde a ja zawsze myslalem ze wlasnie zadaniem POMOCNIKA jest wystawianie pilki napastnikom , bo chyba o pozycji , ktora wynika raczej z zalozen przedmeczowych i "cwaniactwa" zawodnika to nie trzeba wspominac.
Ogolnie ten fragment przyprawil mnie o usmiech... a szkoda
:p
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 24/03/2005 17:38
tak trzymac pawelek grzelak nie dosc ze ciota, nie umie grac i tylko sie pluje do sedziow na boisku to jeszcze ma w dupie nas kibicow.kibicuje Pogońi ale nie grzelakowi mial tylko jeden blysk zlegia chyba w PP i koniec, NO
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Spokojnie wchodza bylem na ostatnim meczu i mialem bilet tylko dla siebie moj mlody m,a 5 lat i wszedl za darmo ...co do dzisiejszego meczu zdecydowane NIE dosyc eksperymentow .
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
koles postawił na górnika w zeszłym sezonie i sie przejechał. To był ten mecz w zabrzu gdzie Pogoń jedyny raz wygrała z Górnikiem na wyjeździe. obyś i ty dzisiaj wtopił kupon.
ps. nigdy nie stawiam przeciwko Pogoni. Najwyżej na remis.!!! albo wogóle nie obstawiam meczu z Pogonią pozdro
2 poważne mecze za nami i chyba można pokusić się o jakieś oceny - 1 punkt z tych dwóch meczów to po prostu kompromitacja, nawet jeśli byliśmy lepsi od Górnika (wg relacji radiowej, nie wiem jak wyglądało to z trybun), a z ŁKS mecz był równy i przy odrobinie szczęścia mógł być remis.
Ściągamy Brazylijczyków po to, by odstawać technicznie od innych drużyn, a gramy takim stylem jakim gra się w okręgówce - jeżeli tak to ma wyglądać, to ta koncepcja dziś ostatecznie upadła. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że przy zakupie każdego nowego "kontenera" zostawiamy jakiś tam trzon, który potem kompletnie zawodzi (gdzie jest Lilo który kiedyś grał świetnie na skrzydle, gdzie jest Amaral który rządził i dzielił w środku, gdzie jest Edi którzy strzelał na zawołanie?) i na dzień dzisiejszy o żadnym zawodniku z tego składu nie można powiedzieć, że jest pewniakiem na kolejną rundę...
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 18:30
Totalne DNO. Co za pokaz drewniactwa z obu stron. Podsumowaniem tego meczu była sytuacja gdy gracz Górnika chciał kopnąć piłke i się przewrócił o własne nogi. Ta sytuacja doprowadza już wszystkich do frustracji i dobrze że wreszcie zostaje to pokazane. Łódzkie kurwy WYPIERDALAĆ!!!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze -:- - 10/03/2007 18:31
nie bylem na meczu z ŁKSem i bylem bardzo ciekaw jak zaprezentuja sie nowi Brazylijczycy... niestety sie rozczarowalem, wyrozniali sie tylko stoperzy i zaimponowal mi Marcelo, ktory przypomina mi Kake szkoda ze gra odbiega od niego widac u niego dobra technike i przeglad pola ale jest malo dynamiczny, Tinga, Campos, Felipe, Thiago moga spowrotem odleciec; wiecej spodziewalem sie po Edim, ktory dostosowal sie do poziomu dzisiejszego meczu... smiesza mnie kolejne prostesty w formie braku dopingu, flag etc...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784130 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.