Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 08/03/2005 14:30
Tak jak przewidywalem, zainteresowanie darmowymi biletami na ten mecz jest duze.
Pocieszajace dla osob, ktore nie zalapaly sie na bilet jest fakt, iz moga kupic bilet po 15zl.
Niestety wycieczka autkiem odwołana!!.Bilecików gratisowych nie dostałem a prognoza na piątek jest niestety zimowa z opadami śniegu i jeszcze kumpel sę wykruszył.Zostanie tylko canalia+ i bezalkocholwe.
Tak jak przewidywalem, zainteresowanie darmowymi biletami na ten mecz jest duze.
Pocieszajace dla osob, ktore nie zalapaly sie na bilet jest fakt, iz moga kupic bilet po 15zl.
te bilety za 15 zł to bedzie mozna kupic na Legii w kasie :>
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 08/03/2005 19:58
a ja niestety nie moge pojechac ... ale juz sobie zalatwilem miejsce w pubie i bedzie trzeba ogladac na canał(sieci wodociagowych)+ ... w jakim pubie nie pamietam mysle ze inni z ktorymi sie wybieram pamietaja
www.pkp.pl lub na dworzec...na jakie ty info liczysz...ludziki przeciezż jeszcze kilka lat temy nie było ani netu ani komórek i mało kto mial domowy nawet,a wszyscy wiedzieli ci i jak.Najlepiej by było poimformować o której pociąg...kupić bilet na niego...kupić bilet na mecz...i jeszcze podwieść na dworzec...albo wogóle pojechać na ten mecz za ciebie!!!
www.pkp.pl lub na dworzec...na jakie ty info liczysz...ludziki przeciezż jeszcze kilka lat temy nie było ani netu ani komórek i mało kto mial domowy nawet,a wszyscy wiedzieli ci i jak.Najlepiej by było poimformować o której pociąg...kupić bilet na niego...kupić bilet na mecz...i jeszcze podwieść na dworzec...albo wogóle pojechać na ten mecz za ciebie!!!
a wiesz co to TELEPORT ? bo na dworcu info tez raczej nie dostaniesz a Barcish zapytal sie tak bardziej na zarty
EDIT: eee jak to... to Andrzej K. nie kupil biletow ? to ja jednak pierdole pociag wiedziałem ze teleport bedzie lepszy
Ostatnio edytowany przez: barcish, 9 marca 2005, 14:50 [1 raz(y)]
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 09/03/2005 15:41
moze zadam glupie pytanie :/
?Jest mozliwosc pojechania bez biletu / PKP /
Przeciez to tyle masek ze Szczecina bedzie jechac!!!! jak myslicie / doswiatczenia z podobnych wyjazdow/ jak ktos ma wolne miejsce w aucie to tez piszcie nr.gg w profilu
a wiesz co to TELEPORT ? bo na dworcu info tez raczej nie dostaniesz a Barcish zapytal sie tak bardziej na zarty
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 09/03/2005 17:01
Biletow za 15 zł juz prawie nie ma wiec kto nie ma to bedzie ostatni gwizdek do tego aby go zakupic potem trzeba kuopic ten za 30 zł na zylete w Warszawie .... pozdrawiam i dozobaczenia
Przeciez to tyle masek ze Szczecina bedzie jechac!!!! jak myslicie / doswiatczenia z podobnych wyjazdow/ ...
Za daleka trasa żeby dojechać bez biletu. Lepiej kup i miej spokój. Tak mi się wydaje
Przeciez to tyle masek ze Szczecina bedzie jechac!!!! jak myslicie / doswiatczenia z podobnych wyjazdow/ ...
Za daleka trasa żeby dojechać bez biletu. Lepiej kup i miej spokój. Tak mi się wydaje
W pełni zgadzam się z BzM.Kilka razy prubowałem i...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
W pełni zgadzam się z BzM.Kilka razy prubowałem i...
Kup bilet
Ostatnio edytowany przez: Łabek, 9 marca 2005, 19:12 [1 raz(y)]
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861492 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.