Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Najgorsi piłkarze w historii Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sb
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7384 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 11:07
Dlaczego prawie każdy ocenia piłkarzy po dwóch czy trzech gorszych meczach a nie po tym co zaprezentował w kilku innych. Już w pierwszym meczu jaki zagrał dał mi do zrozumienia że to naprawdę niezły piłkarz... a było to na meczu sparingowym z Policami bodaj... z może z Groclinem... mniejsze o to. Oceniając piłkarza nie można pominąć kilku spotkań, w których zagrał naprawdę dobrze. Ma chłopak predyspozycje do gry na prawej obronie z odważnymi wyjściami i to widać. Nie porownuj z Silverą ktory moze mial technike ale byl dziadkiem.

Rogas
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 11:47
1 Poledica
2 Terlecki
3 Rodriguez

Obrazek jpg wstawiony na forum
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 11:53

Heaton napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

Kurwa nastepny,dlaczego tu ludzie uwaznie nie czytaja co ktos pisze??

Murphy co Ty gadasz :D, kto byl tym poprzednim, ktory nie czytal uwaznie?

hehe w innym temacie tez ten Praga pld. mi uwage zwracal,ze cos zle napisalem czy ze niewiem co pisze i teraz znowu sie odezwal czuje sie ``napastowany``:]niewiem o co mu chodzi kompleksy jakies ma?

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 13:29
Sorki, chcodziło mi o to że Slivera był starszy od tavaresa. ;P
Tavares, no dobrze może i wychdzi ale z tych wyjść nic dobrego nie wynika, mamy przyklad w ostanim meczu gdzie, przyczynił się do przegranej.
W Policach pokazał się jako tako, ale tego co w treningach i sparingach pokazuje nie potarfi przenieść na ligowe bosika.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7418 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 14:23

R.P McMurphy napisał:  

Heaton napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

hehe w innym temacie tez ten Praga pld. mi uwage zwracal,ze cos zle napisalem czy ze niewiem co pisze i teraz znowu sie odezwal czuje sie ``napastowany``:]niewiem o co mu chodzi kompleksy jakies ma?

Murphy, a kto nie ma kompleksow:). Ja po prostu nie lubie jak ktos gada glupoty. Paweł Drumlak jest dobrym pilkarzem i nalezal do wyrozniajacych sie zawodnikow naszego klubu . A jakim jest czlowiekiem to juz inna sprawa.Temat jest o warsztacie pilkarskim a nie o cechach charakturu wiec kto tutaj nie zrozumial tematu.

Ostatnio edytowany przez: Praga Płd, 1 listopada 2005, 14:29 [2 raz(y)]

WYCHOWANY NA POGONI
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 16:53

Praga Płd napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

Heaton napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

Murphy, a kto nie ma kompleksow:). Ja po prostu nie lubie jak ktos gada glupoty. Paweł Drumlak jest dobrym pilkarzem i nalezal do wyrozniajacych sie zawodnikow naszego klubu . A jakim jest czlowiekiem to juz inna sprawa.Temat jest o warsztacie pilkarskim a nie o cechach charakturu wiec kto tutaj nie zrozumial tematu.

a gdzie w temacie jest napisane ze chodzi o umiejetnosci pilkarskie? mozna to dwuznacznie zrozumiec Najgorszy czyli kiepski pilkarz lub ``malosympatyczny`` pilkarz. Drumlak zawsze yl dobrym pilkarzem ale okazal sie Judaszem poszedl gdzie lepiej placa a podobno tak KOCHA Pogon wlasnie na Cracovii widzialem jak KOCHA. I nie tylko liczy sie warsztat pilkarski ale takze to jakim jest czlowiekiem!! Pilkarz Ok Ale FRAJER i dlatego DLA MNIE jest jednym z tych ``wielu``.

Orło
Kibic
Na forum od 8313 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 02/11/2005 20:43
Z tych słabych piłkarzy według mnie można by było złożyć całkiem ciekawą jedenastkę. I odrazu mówię ze wielu osobom mój wybór może się niepodobać, ale umieszczę tam piłkarzy którzy wg. mnie byli słabi i nieprzepadałem zbytnio za nimi.

Pilarz

Poledica Witkowski Chwastek Mauro

Terlecki Kuchar

Dubicki Adriano

Kaczorowski Kosmalski

rezerwowi: Salenko, Kore, Glauber, Kaliciak, Gajewski
a trenerem oczywiscie Bohumil Panik :D:D:D:D

Babilon Team
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 02/11/2005 20:46
Ja bym usunal z tej ``11`` Kaczorowskiego, Gajewskiego i Panika:) a juz napewno starego pijaka Kosmalskiego:] ale jednak jako jedyny sie wyroznial z ``Gondorowskiej`` Pogoni.

Orło
Kibic
Na forum od 8313 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 02/11/2005 20:48

R.P McMurphy napisał:  
Ja bym usunal z tej ``11`` Kaczorowskiego, Gajewskiego i Panika:) a juz napewno starego pijaka Kosmalskiego:] ale jednak jako jedyny sie wyroznial z ``Gondorowskiej`` Pogoni.

To powiedz odrazu kogo byś dał na ich miejsce i dlaczego, może jakas ciekawsza dyskusja się rozpocznie :)

Babilon Team
galerro87
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 02/11/2005 21:35
ja byl dal Norko zamiast Pilarza :)
p.s gdzie gra teraz Norko ?

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 02/11/2005 22:26

Orło napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

To powiedz odrazu kogo byś dał na ich miejsce i dlaczego, może jakas ciekawsza dyskusja się rozpocznie :)

Ja do tej paki dorzucilbym z pewnoscia Bednarza! a dalej Kalenga(niewiem czy ktos go wogole pamieta) Koscielniak , Lewczenko,Podbrozny,PROBIERZ!,Saranovic,Solnica no i pewnie kilku by sie znalazlo:] ale glowne miejsca w tej ``11`` dla Bednarza,Probierza.

stahu
Kibic
Na forum od 8166 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 02/11/2005 22:28
Norko

Romaniuk Rosa Wydmuszek Mauro

Silvera Drumlak

Probierz Adriano

Kaczorowski Rodrigez

rezerwowi:Glauber, Lewczenko, Gajewski, Tomasiewicz, Chwastek,
Trener : Baniak :)

kurczak
Kibic
Na forum od 8307 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 03/11/2005 00:16

stahu napisał:  
Drumlak

Nie mam pojęcia co Ty do niego masz?
Chłopak zostawił kawał zdrowia na boisku Pogoni, wkładał w gre dla nas serce Moim zdaniem to jeden z lepszych piłkarzy jacy się nam przytrafili... A to ze przeszedł do niezbyt lubianego przez kibiców Pogoni klubu... cóż musi jakoś zarobc na "chleb"

imo
Norko
Kaczorowski

Ostatnio edytowany przez: kurczak, 3 listopada 2005, 00:21 [1 raz(y)]

Safe
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 03/11/2005 17:55

kurczak napisał:  

stahu napisał:  
Drumlak

Nie mam pojęcia co Ty do niego masz?
Chłopak zostawił kawał zdrowia na boisku Pogoni, wkładał w gre dla nas serce Moim zdaniem to jeden z lepszych piłkarzy jacy się nam przytrafili... A to ze przeszedł do niezbyt lubianego przez kibiców Pogoni klubu... cóż musi jakoś zarobc na "chleb"

imo
Norko
Kaczorowski

wypowiadasz sie na ten temat tak jakbys nie rozumial czemu jest JUDASZEM moze wyjasnie w skrocie bardzo syzbkim czasem nei dysponuje w tym momencie a wiec :
Drumlak nie dlatego jest JUDASZEM ze przeszedl tylko dlatego w jaim stylu to zrobil mowil ze kochan Pogon a poszedl za pieniedzmi ...
Popatrz na Dymkowskiego ktory gral w Arce OLO ktory gra w Arce i duzo duzo innych czy oni sa nazywani JUDASZAMI
Jak cos nie tak sry nei myslalem jak pisze ^^

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Porto
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 03/11/2005 20:32

Cytat:  
Podbrozny

no akurat tu jakos sie z toba nie zgadzam moim zdaniem Gumis dobrze gral w Pogonii zwlaszcza tej gdzie zostalismy V-ce Mistrzem bo pozniej owszem nie gral juz tak dobrze :)

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7975 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 03/11/2005 21:41
Salenko bezapelacyjnie nr 1
Norko 2
Kaczorowski 3

Kosmalski mieszkał ulice dalej odemnie na Żwirki i Wigury . Ogółem był to dla mnie najepszy piłkarz z paki Gondora . Gdzie on teraz gra ?! w Polonii ?!
Pozdro

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
SamAxe
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 03/11/2005 22:23
Cala jedynastke :p

Norko- Rodrigo, Mauro, Rosa,Poledica - Kuchar, Adriano, Silvera , Terlecki - Kaczorowski , Lewczenko

A trener to Panik

Prawie wszyscy przylecieli z Ptakiem :P
:D

kiks
Kibic
Na forum od 7587 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 04/11/2005 17:49
pare lat temu na końcówki wchodził niejaki Ratajczak,pamiętam że było troche śmiechu...

GRZ
Kibic
Na forum od 8268 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 05/11/2005 13:10
Jak dla mnie:

Norko
Romaniuk Włódarczyk Rosa Poledica
Adriano Silvera Terlecki Bednarz
Rodrigez Salenko

Przepraszam kazdego pilkarza ktory nie zostal nominowany do tej zaszczytnej '11' Kapitanem nasz wspanialy krol strzelcow Sebastian Rodrigez :D

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
KaRoLeX
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 05/11/2005 14:50

stahu napisał:  
Norko

Romaniuk Rosa Wydmuszek Mauro

Silvera Drumlak

Probierz Adriano

Kaczorowski Rodrigez

rezerwowi:Glauber, Lewczenko, Gajewski, Tomasiewicz, Chwastek,
Trener : Baniak :)

Ogólnie zgodziłbym się z tobą, poza jednym zawodnikiem. To że Drumlak to kurwa to każdy wie, ale nie można powiedzieć że był najsłabszym zawodnikiem Pogoni. On zawsze był kluczowym zawodnikiem i grał całkiem dobrze, ja na jego miejsce wrzuciłbym Kuchara. :]

Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770304 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005