Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 11:07
Dlaczego prawie każdy ocenia piłkarzy po dwóch czy trzech gorszych meczach a nie po tym co zaprezentował w kilku innych. Już w pierwszym meczu jaki zagrał dał mi do zrozumienia że to naprawdę niezły piłkarz... a było to na meczu sparingowym z Policami bodaj... z może z Groclinem... mniejsze o to. Oceniając piłkarza nie można pominąć kilku spotkań, w których zagrał naprawdę dobrze. Ma chłopak predyspozycje do gry na prawej obronie z odważnymi wyjściami i to widać. Nie porownuj z Silverą ktory moze mial technike ale byl dziadkiem.
hehe w innym temacie tez ten Praga pld. mi uwage zwracal,ze cos zle napisalem czy ze niewiem co pisze i teraz znowu sie odezwal czuje sie ``napastowany``niewiem o co mu chodzi kompleksy jakies ma?
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 13:29
Sorki, chcodziło mi o to że Slivera był starszy od tavaresa.
Tavares, no dobrze może i wychdzi ale z tych wyjść nic dobrego nie wynika, mamy przyklad w ostanim meczu gdzie, przyczynił się do przegranej.
W Policach pokazał się jako tako, ale tego co w treningach i sparingach pokazuje nie potarfi przenieść na ligowe bosika.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Kurwa nastepny,dlaczego tu ludzie uwaznie nie czytaja co ktos pisze??
Murphy co Ty gadasz , kto byl tym poprzednim, ktory nie czytal uwaznie?
hehe w innym temacie tez ten Praga pld. mi uwage zwracal,ze cos zle napisalem czy ze niewiem co pisze i teraz znowu sie odezwal czuje sie ``napastowany``niewiem o co mu chodzi kompleksy jakies ma?
Murphy, a kto nie ma kompleksow. Ja po prostu nie lubie jak ktos gada glupoty. Paweł Drumlak jest dobrym pilkarzem i nalezal do wyrozniajacych sie zawodnikow naszego klubu . A jakim jest czlowiekiem to juz inna sprawa.Temat jest o warsztacie pilkarskim a nie o cechach charakturu wiec kto tutaj nie zrozumial tematu.
Kurwa nastepny,dlaczego tu ludzie uwaznie nie czytaja co ktos pisze??
Murphy co Ty gadasz , kto byl tym poprzednim, ktory nie czytal uwaznie?
Murphy, a kto nie ma kompleksow. Ja po prostu nie lubie jak ktos gada glupoty. Paweł Drumlak jest dobrym pilkarzem i nalezal do wyrozniajacych sie zawodnikow naszego klubu . A jakim jest czlowiekiem to juz inna sprawa.Temat jest o warsztacie pilkarskim a nie o cechach charakturu wiec kto tutaj nie zrozumial tematu.
a gdzie w temacie jest napisane ze chodzi o umiejetnosci pilkarskie? mozna to dwuznacznie zrozumiec Najgorszy czyli kiepski pilkarz lub ``malosympatyczny`` pilkarz. Drumlak zawsze yl dobrym pilkarzem ale okazal sie Judaszem poszedl gdzie lepiej placa a podobno tak KOCHA Pogon wlasnie na Cracovii widzialem jak KOCHA. I nie tylko liczy sie warsztat pilkarski ale takze to jakim jest czlowiekiem!! Pilkarz Ok Ale FRAJER i dlatego DLA MNIE jest jednym z tych ``wielu``.
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 02/11/2005 20:43
Z tych słabych piłkarzy według mnie można by było złożyć całkiem ciekawą jedenastkę. I odrazu mówię ze wielu osobom mój wybór może się niepodobać, ale umieszczę tam piłkarzy którzy wg. mnie byli słabi i nieprzepadałem zbytnio za nimi.
Pilarz
Poledica Witkowski Chwastek Mauro
Terlecki Kuchar
Dubicki Adriano
Kaczorowski Kosmalski
rezerwowi: Salenko, Kore, Glauber, Kaliciak, Gajewski
a trenerem oczywiscie Bohumil Panik
Ja bym usunal z tej ``11`` Kaczorowskiego, Gajewskiego i Panika a juz napewno starego pijaka Kosmalskiego ale jednak jako jedyny sie wyroznial z ``Gondorowskiej`` Pogoni.
To powiedz odrazu kogo byś dał na ich miejsce i dlaczego, może jakas ciekawsza dyskusja się rozpocznie
Ja bym usunal z tej ``11`` Kaczorowskiego, Gajewskiego i Panika a juz napewno starego pijaka Kosmalskiego ale jednak jako jedyny sie wyroznial z ``Gondorowskiej`` Pogoni.
To powiedz odrazu kogo byś dał na ich miejsce i dlaczego, może jakas ciekawsza dyskusja się rozpocznie
Ja do tej paki dorzucilbym z pewnoscia Bednarza! a dalej Kalenga(niewiem czy ktos go wogole pamieta) Koscielniak , Lewczenko,Podbrozny,PROBIERZ!,Saranovic,Solnica no i pewnie kilku by sie znalazlo ale glowne miejsca w tej ``11`` dla Bednarza,Probierza.
Nie mam pojęcia co Ty do niego masz?
Chłopak zostawił kawał zdrowia na boisku Pogoni, wkładał w gre dla nas serce Moim zdaniem to jeden z lepszych piłkarzy jacy się nam przytrafili... A to ze przeszedł do niezbyt lubianego przez kibiców Pogoni klubu... cóż musi jakoś zarobc na "chleb"
imo
Norko
Kaczorowski
Ostatnio edytowany przez: kurczak, 3 listopada 2005, 00:21 [1 raz(y)]
Nie mam pojęcia co Ty do niego masz?
Chłopak zostawił kawał zdrowia na boisku Pogoni, wkładał w gre dla nas serce Moim zdaniem to jeden z lepszych piłkarzy jacy się nam przytrafili... A to ze przeszedł do niezbyt lubianego przez kibiców Pogoni klubu... cóż musi jakoś zarobc na "chleb"
imo
Norko
Kaczorowski
wypowiadasz sie na ten temat tak jakbys nie rozumial czemu jest JUDASZEM moze wyjasnie w skrocie bardzo syzbkim czasem nei dysponuje w tym momencie a wiec :
Drumlak nie dlatego jest JUDASZEM ze przeszedl tylko dlatego w jaim stylu to zrobil mowil ze kochan Pogon a poszedl za pieniedzmi ...
Popatrz na Dymkowskiego ktory gral w Arce OLO ktory gra w Arce i duzo duzo innych czy oni sa nazywani JUDASZAMI
Jak cos nie tak sry nei myslalem jak pisze ^^
no akurat tu jakos sie z toba nie zgadzam moim zdaniem Gumis dobrze gral w Pogonii zwlaszcza tej gdzie zostalismy V-ce Mistrzem bo pozniej owszem nie gral juz tak dobrze
Kosmalski mieszkał ulice dalej odemnie na Żwirki i Wigury . Ogółem był to dla mnie najepszy piłkarz z paki Gondora . Gdzie on teraz gra ?! w Polonii ?!
Pozdro
rezerwowi:Glauber, Lewczenko, Gajewski, Tomasiewicz, Chwastek,
Trener : Baniak
Ogólnie zgodziłbym się z tobą, poza jednym zawodnikiem. To że Drumlak to kurwa to każdy wie, ale nie można powiedzieć że był najsłabszym zawodnikiem Pogoni. On zawsze był kluczowym zawodnikiem i grał całkiem dobrze, ja na jego miejsce wrzuciłbym Kuchara.
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770304 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.