Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MaT
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8022 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 17:49
hmm a ciekawe co by bylo jak by np ktos z nas czyli my kibice opublikowal jakis artykul i by czytala cala polska ciekawe czy w tej sprawie wachaly by sie losy klubu Niedlugo p Ptak karze wycofac jakis portal wp onet interia bo bede o nim zle pisac :D:D

GumaŁKSŁÓD
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 17:50
Jędrek: Dopingu nie było na Odrze Wodzisław, ale chyba nie przez Ptaka.

Co do tej sytuacji to mogę tylko powiedzieć słowa G.Halamy: "Ja wiedziałem, że tak będzie:)" Ptaszysko zaczyna cyrk. Zauważcie tylko, że z każdym kolejnym klubem zostawia po sobie coraz większe zgliszcza. ŁKS zostawił w drugiej lidze, ale bez długów. Piotrcovia praktycznie nie istnieje. Szczecin: zaczyna cyrki. Życzę wam żeby był to tylko incydent, taki kaprysik zezola, ale myślę że on sie rozkręca dopiero.

PRZETRWALIŚMY HITLERA, STALINA I PTAKA, PRZETRWAMY I DRUGOLIGOWE LATA.
pjkw
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 17:59
To jest zamach na wolność, myśli oraz słowa, nie może być tak, że o to jeden człowiek dookoła nonstop wszystkich szantażuje. DOSYĆ. Nadszedł czas wojny....

...kocham te barwy, kocham ten klub...
...Szczecin moim miastem, Pogoń naszym klubem... Obrazek gif wstawiony na forum

Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:02
CO KOLWIEK BY SIĘ TERAZ STAŁO NIC JUŻ NIE BĘDZIE JAK DAWNIEJ ATMOSFERA ZOSTAŁA POPSUTA A PODOBNO TO PTAKOM TAK ZALEŻAŁO NA DOBREJ ATMOSFERZE

Bo jest paru ludzi... Piraci
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:07
Ptak znowu focha strzelił,przejdzie mu tak jak ostanio (bodajże w styczniu) ...
Zamiast sie napinać wstrzymajcie sie troche i poczekajcie na rozwój wydarzeń .
pozdro

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Bonio
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:08
ty kurwa Ptak nie badz taki hasla hasla bo jeszcze troche to sobie nagrabisz i dostaniesz golym chujem po mordzie i sie skonczy babci sranie.....wrrrr co za typ .....

Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:09
Myśli, że ma kase to może wszystko.Takim działaniem jak zamykanie witrynek o Pogońi na pewno nie zyska przychylności kibiców,którzy budują atmosfere wokół klubu. Jak nie będzie dobrej atmosfery nie będzie także nowych sponsorów klubu,co za tym idzie każdy wie. Ptak ukazuję teraz swoje prawdziwe oblicze despoty,który uważa, że wszystko ma iść po jego myśli. Jestem naprawde ciekaw kiedy się przypierdoli do następnych instytucji...A odnośnie v.pl. Stronka była naprawde dobra choć w ostatnim czasie spuściła troche tonu..Sam już nie wiem kto miał racje w sprawie Milara..Mi kurwa wisi, z której on jest ligi ważne jest jak gra a w meczu z Lechem pokazał się z dobrej strony..naprawde szkoda v.pl no ale cóź...

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
pietroc
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:09
chce sie powiedziec "a nie mowilismy..."

w koncu niestety mamy wieksze doswiadczenia z ptaszyskiem

www.lkslodz.pl
Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:13
Chociaż ciężki jest czas
Ptak gnębi nas
Będą, będą kibice na Pogoń szli....

Szkoda słów...

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
oset
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:15
Strona Kibiców Sokoła Pyrzyce potepia haniebne praktyki Ptaków i solidaryzuje sie z Pogoń.v.pl

tym razem chyba juz dostatecznie Ptaki udowodnili, ze wogole nie zalezy im na Pogoni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niedlugo jesien czas odlotow

Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:16
Teraz miarka się przebrała, tak się nie postępuje w cywilizowanym kraju.
Wielu było przeciwników Ptaka już na starcie, ja postanowiłem dać mu czas. Teraz wiem, że popełniłem błąd, posypuję głowę popiołem.
Jeżeli tak to ma wyglądać, to wolę trzecią/czwartą/piątą ligę. PTAK, WYPIERDALAJ!

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:20
> Teraz miarka się przebrała, tak się nie postępuje w cywilizowanym kraju.
Wielu
> było przeciwników Ptaka już na starcie, ja postanowiłem dać mu czas. Teraz wiem,
> że popełniłem błąd, posypuję głowę popiołem.
Jeżeli tak to ma wyglądać, to wolę
> trzecią/czwartą/piątą ligę. PTAK, WYPIERDALAJ!

DOKŁADNIE JA TEZ NIE SKREŚAŁEM GO ODRAZU JAK WIELU ALE MUSZĘ PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDU ALE MOIM ZDANIEM V NIE POWINNA ZAWIESZAĆ DZIAŁALNOŚCI NIE WIERZĘ ŻE PTASZYSKO ODELECIAŁO BY ZE SZCZECINA A JEŚLI CHCE TO ZROBIĆ TO I TAK I TAK TO ZROBI PRZECIEŻ WSZYSTKO MOŻNA ZAŁATWIĆ,PÓJŚĆ NA KOMRPOMIS ehhhhh..... [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-08-22 18:26]

Bo jest paru ludzi... Piraci
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:34
> [tnij cytaty jezeli sie do nich nie odnosisz!!!! poza tym naduzywasz caps locka]
> [regulamin "Duże litery stosuje się wyłącznie to wyrażenia krzyku. Jesteśmy na forum, więc krzyczenie nie jest potrzebne - podsumowując nadużywanie dużych liter będzie karane." - admin]

MOIM SKROMNYM ZDANIEM POWINNIŚCIE WZNOWIĆ DZIAŁALNOŚĆ Pogoń.v.pl NIECH SIĘ PTAK WYNIESIE W PIZDU, BO PRZECIEŻ ON WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ I TAK ZNAJDZIE PRETEKST DO TEGO ŻEBY ODFRUNĄĆ I JA OSOBIŚCIE WOLĘ ŻEBY TO BYŁO WCZEŚNIEJ NIŻ WTEDY KIEDY NAPRAWDĘ ZOSTANĄ ROZPALONE NADZIEJE NA WIELKĄ PIŁKĘ W SZCZECINIE.
TO ŻE ZAMKNELIŚĆIE STRONE UTWIERDZIŁO GO TYLKO W JEDNYM ŻE JEST WŁADCĄ KTÓRY W SZCZECINIE MOŻE WSZYSTKO BO KAŻDY POD PRESJĄ ZROBI WSZYSTKO CO TYLKO MU W CHOREJ GŁOWIE ZAŚWITA.
TO NIE JEST CZŁOWIEK KTÓRY BYŁBY WART REPREZENTOWAĆ POGOŃ SZCZECIN, JEŻELI POSŁUGUJE SIĘ TAKIMI METODAMI!!!!
TAK BYĆ NIE MOŻE, KATEGORYCZNE NIE!!!!!!!!!!!!!!

JESZCZE RAZ APELUJE - WLĄCZCIE STRONĘ!!!!!!

A JEŻELI SIĘ OBAWIACIE (JESTEM W STANIE TO ZROZUMIEĆ)ŻE WEŹMIECIE NA SIEBIE ZBYT DUŻĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, TO DOPUKI JESZCZE CHODZI FORUM TO MOŻE ZRÓBCIE RAFERENDUM NA FORUM!!!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
prax
Kibic
Na forum od 8200 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:34
RZĄDZI TEN, KTO MA KASĘ!!!!!!! PRZEZ 27 LAT NIC MONDRZEJSZEGO NIE USŁYSZAŁEM....

prax

kamyk
Kibic
Na forum od 8472 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:40
No comment

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:48
Coś zrobić trzeba - ale przestać dopingować? To jest tak głupie że brak mi słów... Transparent - to dobry pomysł, ale wyjście ze stadionu? Ludzie kto wam wyjdzie?? Załóżmy tak:

Z 20 tys. kibiców którzy zjawią się na meczu z Wisłą o istnieniu strony Pogoń.v.pl wie 8 tys. Z tych 8 tys. ok. 3 tys. choć raz było na tej stronie, z tych 3 tys. ok. 1000 osób odwiedza ją regularnie. Z tego 1000 osób o sprawie wie (jako tako) 700 osób, a z tych 700 osób o proteście wie ok. 300. Z tych 300 jakaś 70 wyjdzie :)

Trochę to zagmatwane ale jakiś sens chyba ma :P

Obrazek gif wstawiony na forum
Jędrek
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:49
fan57 powiedział:

MOIM SKROMNYM ZDANIEM POWINNIŚCIE WZNOWIĆ DZIAŁALNOŚĆ Pogoń.v.pl NIECH SIĘ PTAK WYNIESIE W PIZDU, BO PRZECIEŻ ON WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ I TAK ZNAJDZIE PRETEKST DO TEGO ŻEBY ODFRUNĄĆ I JA OSOBIŚCIE WOLĘ ŻEBY TO BYŁO WCZEŚNIEJ NIŻ WTEDY KIEDY NAPRAWDĘ ZOSTANĄ ROZPALONE NADZIEJE NA WIELKĄ PIŁKĘ W SZCZECINIE.
TO ŻE ZAMKNELIŚĆIE STRONE UTWIERDZIŁO GO TYLKO W JEDNYM ŻE JEST WŁADCĄ KTÓRY W SZCZECINIE MOŻE WSZYSTKO BO KAŻDY POD PRESJĄ ZROBI WSZYSTKO CO TYLKO MU W CHOREJ GŁOWIE ZAŚWITA.
TO NIE JEST CZŁOWIEK KTÓRY BYŁBY WART REPREZENTOWAĆ POGOŃ SZCZECIN, JEŻELI POSŁUGUJE SIĘ TAKIMI METODAMI!!!!
TAK BYĆ NIE MOŻE, KATEGORYCZNE NIE!!!!!!!!!!!!!!

JESZCZE RAZ APELUJE - WLĄCZCIE STRONĘ!!!!!!

A JEŻELI SIĘ OBAWIACIE (JESTEM W STANIE TO ZROZUMIEĆ)ŻE WEŹMIECIE NA SIEBIE ZBYT DUŻĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, TO DOPUKI JESZCZE CHODZI FORUM TO MOŻE ZRÓBCIE RAFERENDUM NA FORUM!!!!!

Moje zdanie

Absolutnie popieram Twoje zdanie.
Antka podnieca tylko kasa, a pozostałe sprawy, to tylko pretekst do wszczęcia kłótni . Dla niego to będzie kolejny pretekst do czegoś o czym jeszcze niokt nie wie. My w ŁKS-ie juz to przerobiliśmy.
Antek wypierdalaj z polskiej piłki. Zostaw kluby w spokoju, bo do reszty wszystko spierdolisz!!!!!!!!!

"NAPISZ NA PIASKU TO CO SAM DAŁEŚ
WYRYJ NA SKALE TO CO DOSTAŁEŚ"
autor nieznany
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:54
Sory Admin. całkowicie o tym zapomniałem, ale jestem tak wkór..... że już nie panuje nad sobą. jaszcze raz sory!!!
T o się więcej nie powtórzy!!!
[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-08-22 18:55]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
musi
Kibic
Na forum od 7895 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:56
niech ptak spierdala ze szczecina.....nawet jeśli teraz pujdą mu wszyscy na ręke to prędzej czy póżniej i tak odejdzie-jak bekdas i gordon, a im szybciej ucieknie tym lepiej dla szczecina.......Ptak odfruń!!!!myśle że my kibice powinniśmy jakoś zaprotestować na meczu z wisła

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 19:08
> niech ptak spierdala ze szczecina.....nawet jeśli teraz pujdą mu wszyscy na ręke
> to prędzej czy póżniej i tak odejdzie-jak bekdas i gordon, a im szybciej
> ucieknie tym lepiej dla szczecina.......Ptak odfruń!!!!myśle że my kibice
> powinniśmy jakoś zaprotestować na meczu z wisła

Ty kibic weś lepiej ty spierdalaj ze Szczecina przynajmiej Ptak robi cośdla Pogońi ale hujowo że zawiesili Pogoń.v.pl

Walczyć Pogoń Walczyc...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892187 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005