| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 17:50
Jędrek: Dopingu nie było na Odrze Wodzisław, ale chyba nie przez Ptaka.
Co do tej sytuacji to mogę tylko powiedzieć słowa G.Halamy: "Ja wiedziałem, że tak będzie " Ptaszysko zaczyna cyrk. Zauważcie tylko, że z każdym kolejnym klubem zostawia po sobie coraz większe zgliszcza. ŁKS zostawił w drugiej lidze, ale bez długów. Piotrcovia praktycznie nie istnieje. Szczecin: zaczyna cyrki. Życzę wam żeby był to tylko incydent, taki kaprysik zezola, ale myślę że on sie rozkręca dopiero.
|
PRZETRWALIŚMY HITLERA, STALINA I PTAKA, PRZETRWAMY I DRUGOLIGOWE LATA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:09
Myśli, że ma kase to może wszystko.Takim działaniem jak zamykanie witrynek o Pogońi na pewno nie zyska przychylności kibiców,którzy budują atmosfere wokół klubu. Jak nie będzie dobrej atmosfery nie będzie także nowych sponsorów klubu,co za tym idzie każdy wie. Ptak ukazuję teraz swoje prawdziwe oblicze despoty,który uważa, że wszystko ma iść po jego myśli. Jestem naprawde ciekaw kiedy się przypierdoli do następnych instytucji...A odnośnie v.pl. Stronka była naprawde dobra choć w ostatnim czasie spuściła troche tonu..Sam już nie wiem kto miał racje w sprawie Milara..Mi kurwa wisi, z której on jest ligi ważne jest jak gra a w meczu z Lechem pokazał się z dobrej strony..naprawde szkoda v.pl no ale cóź...
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:13
Chociaż ciężki jest czas
Ptak gnębi nas
Będą, będą kibice na Pogoń szli....
Szkoda słów...
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:16
Teraz miarka się przebrała, tak się nie postępuje w cywilizowanym kraju.
Wielu było przeciwników Ptaka już na starcie, ja postanowiłem dać mu czas. Teraz wiem, że popełniłem błąd, posypuję głowę popiołem.
Jeżeli tak to ma wyglądać, to wolę trzecią/czwartą/piątą ligę. PTAK, WYPIERDALAJ!
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:20
> Teraz miarka się przebrała, tak się nie postępuje w cywilizowanym kraju.
Wielu
> było przeciwników Ptaka już na starcie, ja postanowiłem dać mu czas. Teraz wiem,
> że popełniłem błąd, posypuję głowę popiołem.
Jeżeli tak to ma wyglądać, to wolę
> trzecią/czwartą/piątą ligę. PTAK, WYPIERDALAJ!
DOKŁADNIE JA TEZ NIE SKREŚAŁEM GO ODRAZU JAK WIELU ALE MUSZĘ PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDU ALE MOIM ZDANIEM V NIE POWINNA ZAWIESZAĆ DZIAŁALNOŚCI NIE WIERZĘ ŻE PTASZYSKO ODELECIAŁO BY ZE SZCZECINA A JEŚLI CHCE TO ZROBIĆ TO I TAK I TAK TO ZROBI PRZECIEŻ WSZYSTKO MOŻNA ZAŁATWIĆ,PÓJŚĆ NA KOMRPOMIS ehhhhh..... [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-08-22 18:26]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:34
> [tnij cytaty jezeli sie do nich nie odnosisz!!!! poza tym naduzywasz caps locka]
> [regulamin "Duże litery stosuje się wyłącznie to wyrażenia krzyku. Jesteśmy na forum, więc krzyczenie nie jest potrzebne - podsumowując nadużywanie dużych liter będzie karane." - admin]
MOIM SKROMNYM ZDANIEM POWINNIŚCIE WZNOWIĆ DZIAŁALNOŚĆ Pogoń.v.pl NIECH SIĘ PTAK WYNIESIE W PIZDU, BO PRZECIEŻ ON WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ I TAK ZNAJDZIE PRETEKST DO TEGO ŻEBY ODFRUNĄĆ I JA OSOBIŚCIE WOLĘ ŻEBY TO BYŁO WCZEŚNIEJ NIŻ WTEDY KIEDY NAPRAWDĘ ZOSTANĄ ROZPALONE NADZIEJE NA WIELKĄ PIŁKĘ W SZCZECINIE.
TO ŻE ZAMKNELIŚĆIE STRONE UTWIERDZIŁO GO TYLKO W JEDNYM ŻE JEST WŁADCĄ KTÓRY W SZCZECINIE MOŻE WSZYSTKO BO KAŻDY POD PRESJĄ ZROBI WSZYSTKO CO TYLKO MU W CHOREJ GŁOWIE ZAŚWITA.
TO NIE JEST CZŁOWIEK KTÓRY BYŁBY WART REPREZENTOWAĆ POGOŃ SZCZECIN, JEŻELI POSŁUGUJE SIĘ TAKIMI METODAMI!!!!
TAK BYĆ NIE MOŻE, KATEGORYCZNE NIE!!!!!!!!!!!!!!
JESZCZE RAZ APELUJE - WLĄCZCIE STRONĘ!!!!!!
A JEŻELI SIĘ OBAWIACIE (JESTEM W STANIE TO ZROZUMIEĆ)ŻE WEŹMIECIE NA SIEBIE ZBYT DUŻĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, TO DOPUKI JESZCZE CHODZI FORUM TO MOŻE ZRÓBCIE RAFERENDUM NA FORUM!!!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:48
Coś zrobić trzeba - ale przestać dopingować? To jest tak głupie że brak mi słów... Transparent - to dobry pomysł, ale wyjście ze stadionu? Ludzie kto wam wyjdzie?? Załóżmy tak:
Z 20 tys. kibiców którzy zjawią się na meczu z Wisłą o istnieniu strony Pogoń.v.pl wie 8 tys. Z tych 8 tys. ok. 3 tys. choć raz było na tej stronie, z tych 3 tys. ok. 1000 osób odwiedza ją regularnie. Z tego 1000 osób o sprawie wie (jako tako) 700 osób, a z tych 700 osób o proteście wie ok. 300. Z tych 300 jakaś 70 wyjdzie 
Trochę to zagmatwane ale jakiś sens chyba ma
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 18:49
fan57 powiedział:
MOIM SKROMNYM ZDANIEM POWINNIŚCIE WZNOWIĆ DZIAŁALNOŚĆ Pogoń.v.pl NIECH SIĘ PTAK WYNIESIE W PIZDU, BO PRZECIEŻ ON WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ I TAK ZNAJDZIE PRETEKST DO TEGO ŻEBY ODFRUNĄĆ I JA OSOBIŚCIE WOLĘ ŻEBY TO BYŁO WCZEŚNIEJ NIŻ WTEDY KIEDY NAPRAWDĘ ZOSTANĄ ROZPALONE NADZIEJE NA WIELKĄ PIŁKĘ W SZCZECINIE.
TO ŻE ZAMKNELIŚĆIE STRONE UTWIERDZIŁO GO TYLKO W JEDNYM ŻE JEST WŁADCĄ KTÓRY W SZCZECINIE MOŻE WSZYSTKO BO KAŻDY POD PRESJĄ ZROBI WSZYSTKO CO TYLKO MU W CHOREJ GŁOWIE ZAŚWITA.
TO NIE JEST CZŁOWIEK KTÓRY BYŁBY WART REPREZENTOWAĆ POGOŃ SZCZECIN, JEŻELI POSŁUGUJE SIĘ TAKIMI METODAMI!!!!
TAK BYĆ NIE MOŻE, KATEGORYCZNE NIE!!!!!!!!!!!!!!
JESZCZE RAZ APELUJE - WLĄCZCIE STRONĘ!!!!!!
A JEŻELI SIĘ OBAWIACIE (JESTEM W STANIE TO ZROZUMIEĆ)ŻE WEŹMIECIE NA SIEBIE ZBYT DUŻĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, TO DOPUKI JESZCZE CHODZI FORUM TO MOŻE ZRÓBCIE RAFERENDUM NA FORUM!!!!!
Moje zdanie
Absolutnie popieram Twoje zdanie.
Antka podnieca tylko kasa, a pozostałe sprawy, to tylko pretekst do wszczęcia kłótni . Dla niego to będzie kolejny pretekst do czegoś o czym jeszcze niokt nie wie. My w ŁKS-ie juz to przerobiliśmy.
Antek wypierdalaj z polskiej piłki. Zostaw kluby w spokoju, bo do reszty wszystko spierdolisz!!!!!!!!!
|
"NAPISZ NA PIASKU TO CO SAM DAŁEŚ
WYRYJ NA SKALE TO CO DOSTAŁEŚ"
autor nieznany
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 19:08
> niech ptak spierdala ze szczecina.....nawet jeśli teraz pujdą mu wszyscy na ręke
> to prędzej czy póżniej i tak odejdzie-jak bekdas i gordon, a im szybciej
> ucieknie tym lepiej dla szczecina.......Ptak odfruń!!!!myśle że my kibice
> powinniśmy jakoś zaprotestować na meczu z wisła
Ty kibic weś lepiej ty spierdalaj ze Szczecina przynajmiej Ptak robi cośdla Pogońi ale hujowo że zawiesili Pogoń.v.pl
|
Walczyć Pogoń Walczyc...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7