Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 14:06
JA bede bil brawo Kaziowi az mi rece odpadna Co prawda to prawda ze pozwal klub, ale to jego troskze praca-i nie pozwal Nas kibicow tylko wladze....
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 14:24
Dzisiaj zespół Cracovii o godz. 13 odbył rozruch na obiektach Energetyka w Gryfinie... zostali przywitani przez grupę około 40 sympatyków Pogoni, znajdujących się w towarzystwie Policji... nie obyło sie bez bluzgów... odziwo po zakończonym rozruchu do kibiców Pogoni podszedł Paweł Drumlak, a gdy został nazwany "Judaszem" powiedział: ".... tutaj gram i nikt mi tego nie zabierze jak w Pogoni..." a po chwili dodał: "... mam nadzieje ze obejrzycie dobre spotkanie a emocji nie zabraknie, nie boje sie przyjęcia kibiców..." w czasie rozruchu do kibiców zwrócił sie także Sławek Olszewski, który powiedział: "... jeżeli zagram to bedzie ciekawy pojedynek Pilarz-Olszewski"
Około godz. 14 zawodnicy Cracovii w eskorcie zeszli z płyty i udali się do autokaru...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
mhy to ja sie zastanawiam kto skandował nazwisko Węgrzyna jak grał w Szczecinie. A dlaaczego miałbym go przywitac oklaskami? Chociażby dlatego, ze nie obrazał nas kibiców, a w każdym meczu dla Pogoni wkładał całe swoje serce...
Nie ja. Dotej pory skandowanymi przeze mnie nazwiskami byly: Krygier, Kuras, Dymkowski, Mandrysz, Moskalewicz, Majdan i paru innych graczy grajacych w koncowce lat 90-tych. A wszystkich grajkow sprowadzonych za kadencji Bekdasa to mialem.... w szczegolnosci Mielcarskiego, ktory po zdobytym golu calowal herb Pogoni na koszulce... O prawidlowosci swojej opini przekonalem sie pare miesiecy pozniej.
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 14:55
Wegrzyn byl dobrym pilkarzem grajac w Pogońi ..przysluzyl sie nie raz ale jest mi zupelnie obojetny ..poprostu zwykly grajek i to wszystko a Drumlak scierwo to juz inna historia...porpstu nienawidze dwulicowej gnidy
Oby, oby. Dzisiaj jest tak przejebanie zimno, ze k.... brak mi słow. Co to ma być . Jak przyjdzie 17 tyś to bede bardzo pozytywnie zdziwiony. No co by tu nie mówić - 2 godziny na takim mrozie - choroba pewna..... Chyba ze ultrasi przygotują jakąś oprawe ktora by nas rozgrzala (podpalić sektor gości ??). A tak na poważnie to wszyscy na mecz i doping z wszystkich sil - wtedy zimno nie bedzie
A co do Węgrzyna to to naprawdę profesjonalista - zawsze daje z siebie wszystko i za to trzeba go cenić. A jesli niektorzy twierdzą ze nie utozsamia sie z druzyną to są w bledzie - czy pare wywiadow ze kibice są wspaniali bla bla jest wazniejsze niz pelne oddanie na boisku przez caly sezon?? Kaziowi nalezy się szacunek i tyle. Co nie znaczy ze zaraz trzeba mu super powitanie robić.......
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
a jeszcze jedno cos mi sie wydaje ze ta jego psychikan ie bedzie taka mocna jak 10 tys beedzie krzyczec Drumlak co ?? ty k****
Chyba 20 tysięcy !!
No co by tu nie mówić - 2 godziny na takim mrozie - choroba pewna..... Chyba ze ultrasi przygotują jakąś oprawe ktora by nas rozgrzala (podpalić sektor gości ??).
Tylko niepodpalać sektora gości palone gówno śmierdzi jeszcze gorzej niż nieruszane
A co do Węgrzyna to wydaje mi się że w porównaniu z Pawełkiem bedzie dla niego wyróżnieniem jak go po prostu niewygwizdamy i tyle
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Tylko niepodpalać sektora gości palone gówno śmierdzi jeszcze gorzej niż nieruszane
A co do Węgrzyna to wydaje mi się że w porównaniu z Pawełkiem bedzie dla niego wyróżnieniem jak go po prostu niewygwizdamy i tyle
Hehe Dobry tekst... W pełni się z Tobą zgadzam Scarface.
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 15:55
Ja już jestem szczęśliwym posiadaczem biletu na ten meczyk. I już na stadionie widziałem Patyka z ekipą, więc pewno jakies plany przygotowań są obmyślane
a jeszcze jedno cos mi sie wydaje ze ta jego psychikan ie bedzie taka mocna jak 10 tys beedzie krzyczec Drumlak co ?? ty k****
Chyba 20 tysięcy !!
No co by tu nie mówić - 2 godziny na takim mrozie - choroba pewna..... Chyba ze ultrasi przygotują jakąś oprawe ktora by nas rozgrzala (podpalić sektor gości ??).
Ano patrz przeoczylem ten jeden aspekt.... Poprawiam się - trzeba zrobic ognisko gdzie indziej....ale z drugiej strony - czasami trzeba się poświęcić dla wyzszych celow. Smród kiedyś minie, a ile pozytku bedzie....No i przede wszystkim bedzie cieplej - a tylko o to mi chodzi
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 16:29
Węgrzyn i Olszewski mi zwisają , takich jak oni przez Pogoń przewinęło się setki ...
Co do panienki drumlaka myśle że będzie miał sporo do myślenia po tym meczu ale wszystko z umiarem myśle że ciągłe bluzganie go od kurew nie będzie na miejscu przynajmniej takie jest moje zdanie.Co nie oznacza że pare męskich słów mu sie nie należy od strony kibiców
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 16:33
A co do Węgrzyna to wydaje mi się że w porównaniu z Pawełkiem bedzie dla niego wyróżnieniem jak go po prostu niewygwizdamy i tyle[/cytat]
dobre
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 17:25
to ze Kaziu gral u nas przez poltora roku nie oznacza od razu na jakis nadzwyczajny szacunek. Ok, mozemy go cieplo przywitac zeby wiedzial ze najlepsi kibice sa w Szczecinie, ale takich jak on bylo tu wielu.
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872617 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.