| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 20:26
ciekawe czy jakis madrala ma lepszy pomysl na druzyne na poziomie w Szczecinie czy tylko kazdy taki mozny w gadce na forum.takie dretwe gadki przyprawiaja mnie o odruch wymiotny i przypominaja w 100% gadki poknikow na stadionie jacy to zawsze oni madrzy co by nie zmienili jak to oni by nie zagrali o wogle ze sa najmadrzejsci a trener zawodnicy i prezes to debile bo sie na pilce nie znaja i wogle na niczym co zwiazane z prowadzeniem zespolu i zarazem firmy ciekawe ze wy wszyscy tazu madrzy a polowa to ledwo gimnazjum albo liceum utlukla..a tak wogle to nie wiele osob przychodzilo na NOWA w tym sezonie a pierdolicie ze niby tak byscie sie dla niej poswiecali a wcale tego nie bylo widac na jesien....wezcie dajcie se spokoj z tymi dretwymi dialogami i tak niec z tego nie wynika bo i tak jestesmy zdani na laske i nielaske Ptasznika....zrobi to na co bedzie mial ochote bo to jego szmal jego zawodnicy i jego firma.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 20:42
> wezcie dajcie se spokoj z tymi dretwymi dialogami i tak niec z tego nie wynika bo i tak jestesmy zdani na laske i
> nielaske Ptasznika....zrobi to na co bedzie mial ochote bo to jego szmal jego zawodnicy i jego firma.....
Pełna zgoda... Nie ma sensu już dłużej o tym rozmawiać - mam tylko nadzieję, że wszystko potoczy się tak jakbyśmy my (ja i osoby myślące podobnie do mnie) chcieli.
Pozdrawiam rozsądnych, których na całe szczęście jest więcej niż myślałem.
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 20:52
No jak dlamnie odejście Ptaka i zostawienie klubu to już tylko kwestia czasu. Jutro, za Tydzień za miesiąc za pół roku ale napewno w tym roku. Chociaż mam ogromną nadzieje że się mylę. No ale niestety nadzieja matką głupich.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 21:31
zgadzam sie w wiekszosci z Shawnem i Seedzikiem ! z tego co przedstawil ptak na konferencji to on wszystko robi dobrze ale wiadomo ze tak nie jest tez ma na swoim sumieniu kilka rzeczy. niech pan ptak poczyta najpierw gazety dokladnie to wtedy moze zrozumie za co one go krytykuja, co mu zarzucaja ? przeciez wiadomo ze wszystkim chodzi tylko o dobro klubu wiec jak gazety pisza o popelnianych bledach to moze warto byloby sie tym zainteresowac. przeciez wszystkim normlanym kibicom chodzi tylko o dziwna polityke personalna w klubie (czesny,tomaszewski,konflikt z drumlakiem, brak nowych zawodnikow,cala sytuacja z adamskim ,pietrzak). za ptakiem przemawiaja dobre kontakty z Super Marjanem Jurczykiem(wsteona zgoda na sniezna gorke) ,list intencyjny z browarem rowniez koniunktura na futbol jest tu bardzo duza co pokazala pilkarska jesien . moim zdaniem ptak powienien wyrzucic czesnego ......izaczac sie starac o nowych pilkarzy a krytyka napewno ucichnie........inie dawac zadnych pretekstow do krytyki anie w przeciagu trzech tygodni od swiat kiedy mowil ze wszystko jest ok nagle wywolywac zamet jakimis glupimi konferencjami . po co caly ten teatrzyk?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 21:57
a Ptak co sie tak dziwi, ze prasa na niego najezdza?? o tym co sie dzieje w klubie nic nie wiadomo, nie ma rzecznika prasowego, oficjalna strona internetowa przestala istniec, czyzby mieli cos do ukrycia, nie wiadomo nic o transferach, nie wiemy kogo sie mozemy spodziewac, nie wiemy tez kto jeszcze podzieli los Zebrowskiego i Godrasa, wszystkim nam zalezy na tym, zeby w Pogoni dzialo sie jak najlepiej, a ze brak informacji, stad cala ta sytuacja, ktorej winni sa dzialacze jak i tez Ptak, nalezy tez pamietac, ze Pogon to MY, a nie Ptak i jego pieniadze, nie bedzie Ptaka a Pogon bedzie nadal, ale bez nas-kibicow- nie bedzie Pogoni, a Ptak swoim zachowaniem skutecznie nas do siebie zniecheca
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 21:59
Zobaczcie jak to wyglada:
Podali krótkie info, że Ptak sie wacha, że bedzie konferencja.
Stado napinaczy rzuciło sie do bluzów jakby odejscie Ptaka stało sie faktem.
Jedno mni boli. Ludzie są jak chorągiewki. Jak powieje tak sie układają 
Jeszcze pare miesięcy temu wiekszość waliła achy i ochy, a dzis bluzgają
Dlaczego? Odpowiedz jest prosta. Bo inni bluzgają. Za pare miesięcy będzie awans ( oby !!) i Ci którzy dziś najgłosniej krzyczą, beda Ptaka na rękach nosić!
Ja wstrzymuje sie od komentowania posunięc Ptaka. Jest mi On zupełnie obojetny, ale nie mogłem sie juz powstrzymać 
[Ostatnio edytowane przez TomY: 2004-01-17 22:03]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 22:17
zostawiamy ten temat i tak nikt nikogo teraz nie przekona za pol roku sie go odswierzy i zobaczymy kto mial racje
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 00:21
A ja tak z ciekawości spytam tych wszystkich co wielbią ptaszynkę i jego klub...ilu z was jeżdzi na wyjazdy za klubem Ptaka?...pewnie mało który albo i nikt bo macie po 15 lat a pierdolicie jacy to z was wielcy fani obecnej Pogoni...raczej na wyjazdy to się wybierają Ci, którym Ptak jest obojętny lub nawet chujowy...tacy z was zajebiści kibole,oglądnąć meczyk w Szczecinie i do domciu...
HPS-do końca... [Ostatnio edytowane przez Rafał_MKS: 2004-01-18 00:23]
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 00:56
> A ja tak z ciekawości spytam tych wszystkich co wielbią ptaszynkę i jego
> klub...ilu z was jeżdzi na wyjazdy za klubem Ptaka?...pewnie mało który albo i
> nikt bo macie po 15 lat a pierdolicie jacy to z was wielcy fani obecnej
> Pogoni...raczej na wyjazdy to się wybierają Ci, którym Ptak jest obojętny lub
> nawet chujowy...tacy z was zajebiści kibole,oglądnąć meczyk w Szczecinie i do
> domciu...
> HPS-do końca...
Ja sie nie wypowiedzialem na temat Ptaka, ale od Twojej wypowiedzi nie odejde obojetny... za kogo Ty sie uwazasz ze masz prawo mi mowic czy jestem lepszym czy gorszym kibicem Pogoni niz Ty ? To ze ktos nie jezdzi na mecze wyjazdowe Pogoni tylko dla tego ze nie ma pieniedzy na to, to musi byc na tym forum traktowany przez takich jak ty o klase nizej ? juz mnie to wqrwia po malu... jestes co najmniej beszczelny!! (ps. mam 20 lat ;p)
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 01:03
a ja mam 28 i jezdzilem na wyjazdy jak wiekszosc bywalcow forum na chleb mowila beb a na ksiedza zorro a teraz nie jezdze bo mi sie nie chce lecz chwala tym co jezdza a ty rafal_mks rozluznij troche poslady bo ci zylka peknie wreszcie jak taki spiety bedziesz wiecznie
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 01:04
Heh żle mnie zrozumiałeś...nie dzielę tutaj kibiców na lepszych i gorszych...chodzi mi oto że jakoś tych wszystkich wielbicieli Ptaka nie widać na meczach wyjazdowych...większość tych którzy jeżdzą po Polsce jakoś nie przepada za Ptakiem...ciekawe dlaczego?...
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 04:18
Szczerze mówiąc, nie widzę logicznego związku między jeżdżeniem na wyjazdy a stosunkiem do Ptaka... Chyba, że sugerujesz że Ci co jeżdżą na wyjazdy, robią to z niechęci do niego. Ale o taki absurd myślowy nawet Ciebie nie podejrzewam 
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 08:09
Ja cala runde jesienna spedzilem za granica. Do Szczecina mialem ok 300 km Niby nie duzo, ale jednak. Kazdy mecz ktory rozgrywala Pogon byl dla mnie meczem wyjazdowym, mimo to nie opuscilem zadnego spotkania ktore odbylo sie w Szczecinie. NIestety po wypowiedziech niektorych z was czuje sie gorszym kibicem od innych - dlaczego? Bo czegos nie rozumiem, bo nie jestem kumaty? Pierd..to.
Rafal MKS z tego co zrozumialem z twoich wypowiedzi (mam nadzieje ze dobrze to pojelem a jesli nie to naprostuj) ty nie krytukujesz tego ze wielu ludzi kibicuje Ptakom ale to ze uwazaja ze nadal poprostu kibicuja Pogonii. Dla ciebie i dla kilku osob ,nie tylko na tym forum, Pogon umarla w 2003. Mysle ze po czesci masz racje.
Ale powiedz mi tak szczerze -Pogon umarla i co dalej? Przeciez nadal jestes wielkim fanem futbolu. Chcesz aby w Szczecinie byla pilka nozna. Wiec co ty robisz Przestajesz kibicowac wogole czy majac w sercu PRAWDZIWA Pogon nadla wspierasz Szczecinska (byc moze inna) druzyne.
Pogon Ptaka byc moze nie jest 100 % spadkobierczynia Tamtej Pogoni, ALE DLA WIELU LUDZI ma wystarczajaco wiele cech by tak uwazac. Czesciowo stalo sie to dla tego ze do s-ki weszlo stowarzyszenie ktore wnioslo barwy itd.
Wiele osob nie jest tak kumate jak ty i nigdy nie bedzie. Wiele osob ma zupelnie inne poglady niz ty i nigdy ich nie zmieni. Jest tez wiele osob takich jak ty. To co sie teraz dzieje bardzo mnie boli.
Pogon zamiast laczyc ,dzieli.
Tylko wszyscy zdaje sie zapomnieli o jednym malym szczegole. Teraz druzyna Ptaka, POGON jest druzyna szczecinska (tzn gra dla miasta i w jego barwach - nie wchodze juz w szczegoly) i wszyscy powinnismy starac sie o jej dobro. I nie wazne Czy jest to spadkobierczyni Pogoni , czy tez zupelnie nowa druzyna .
Najwazniejsze jest to ze w sercach WSZYSCY mamy Pogon
sorry za rozpiske ale tak mi sie jakos zaczelo i nie chcialo skonczyc. Mam nadzieje ze mialo to jakis sens.
teraz sie pewnie zacznie jazda po mnie ale kazdy ma prawo do wlasnego zdanie
pozdrawiam
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 18/01/2004 11:09
BARDZO JEST MI PRZYKRO Z TEGO POWODY ŻE W SZCZECINE LUDZIE Z PIŁKI NOŻNEJ ROBIĄ SOBIE JAJA !! DOBRE ŻE MAMY CZWARTOLIGOWĄ POGOŃ W NIEJ NIEMA PRZEKRĘTÓW !!
[Ostatnio edytowane przez kliku: 2004-01-18 11:19]
|
Wolność piersiom, precz ze stanikami
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6