I Ci młodzi i Ci trochę mniej młodzi, Ci co chodzą na młyn i Ci co siadają na meczach na krytej albo niskiej, Ci co jeździli kiedyś, Ci co jeżdżą teraz i Ci co jeżdżą cały czas...
WSZYSCY RAZEM!
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: MOBILIZACJA : Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów, 29 października godzina 18:00 - 28/10/2016 20:54
Tak więc pękło 6000 szt.. I idzie cały czas do przodu.
Z jednej strony wiem że frekwencja będzie całkiem dobra, z drugiej musimy nauczyć się przy takich mobilizacjach brać bilety szybciej.
Spodziewajcie się sporych kolejek przed kasami, dlatego zachęcajcie wszystkich do zakupu online. To banalne.
No nic, jutro mecz - wszystko inne precz. Do zobaczenia !
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Niepelnoletnia kolezanka i twoj nick pasuja jak ulal😀, bez obrazy oczywiscie - to zart.
Co do tematu to niech moc bedzie z wami panowie. Czas na powrot na wlasciwe tory jak w latach 90
Na k.net tak napisali a ty musiałeś się tym szybciutko pochwalić? Kurwa ludzie ogarnijscie się, ilu ich będzie to się okaże. Zamiast siedzieć w domu i się tym podniecać idź na miato namawiać ludzi na mecz
Nie każdy ma czas tak jak ty, żeby siedzieć przed komputerem i przeglądać wszystkie strony w internecie. Podałem info dla zainteresowanych, jeśli Tobie to nie odpowiada to nie czytaj i nie zaśmiecaj forum hejtowskimi nic nie wnoszącymi komentarzami.
Info potwierdzone. Jadą dwie grupy z Torunia i Chorzowa.
Na k.net tak napisali a ty musiałeś się tym szybciutko pochwalić? Kurwa ludzie ogarnijscie się, ilu ich będzie to się okaże. Zamiast siedzieć w domu i się tym podniecać idź na miato namawiać ludzi na mecz
Nie każdy ma czas tak jak ty, żeby siedzieć przed komputerem i przeglądać wszystkie strony w internecie. Podałem info dla zainteresowanych, jeśli Tobie to nie odpowiada to nie czytaj i nie zaśmiecaj forum hejtowskimi nic nie wnoszącymi komentarzami.
Chłopak.. Nie spinaj sie tak.. Skoro każesz komuś bujać sie na miasto namawiać ludzi to dlaczego sam tam nie jesteś ? Ochłonąć radze.
Druga sprawa. Stowarzyszanie podało info, że nie będzie jednak można przemieszczać sie miedzy strefami I i II.
Oczywiście problem widzi policja..
Nie obrazam sie bo sam o tym pomyslalem. Zeby jednak rozwiac domysly zapewniam, ze kolezanka ma prawie 18 lat. Ma jednak rygorystycznego ojca a szkoda bo nie pojsc na taki mecz to jak kara
jak możecie to pożyczcie kartę (tylko koniczynie kobiety) danych osobowych nigdy nie sprawdzają
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757234102 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.