Race na Sylwestra! - 22/11/2009 20:22
W związku ze zbliżającym się sylwestrem grupa Młode Wilki będzie rozprowadzać wśród kibiców race morskie. Koszt jednej sztuki to 25 złotych, a zysk zostanie przeznaczony na cele ultras.
Zapisy na race prowadzone są drogą mailową do 4. grudnia 2009 roku (włącznie). W e-mailu wysłanym na adres [email protected] powinno znaleźć się imię i ilość zamawianych sztuk. E-mail powinien zostać zatytułowany "Zamówienie rac".
Odp: Race na Sylwestra! - 07/12/2009 23:32
W takim razie wszystkim zainteresowanym. Info o odbiorze będzie podane jutro -max w środę.
Co do spóźnialskich wszelkie informacje po weekendzie.
Odp: Race na Sylwestra! - 14/12/2009 19:37
W związku z drobnymi problemami czas na oczekiwanie na race trochę się przedłuży. Dla tych, którzy nie chcą czekać możemy zaoferować rakietnice morskie w tej samej cenie. Wszystkich, którzy wpłacili pieniądze i chcą otrzymać rakietnice prosimy o kontakt na adres e-mail [email protected]. Informację na temat rac będziemy mieli w piątek. Wszyscy, którzy nie będą mogli czekać dłużej otrzymają zwrot pieniędzy. Za opóźnienie przepraszamy.
Odp: Race na Sylwestra! - 20/12/2009 00:18
Dzięki za odpowiedź, lepsze to niż niewiedza.. Do sylwestra pozostało trochę czasu, więc może uda się ogarnąć coś na własną rękę. I stąd moje pytanie, czy jesteście w stanie podać jakiś namiar, gdzie można zaopatrzyć się w race? Najlepiej na terenie Sz-na. Pzdr.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Dzięki za odpowiedź, lepsze to niż niewiedza.. Do sylwestra pozostało trochę czasu, więc może uda się ogarnąć coś na własną rękę. I stąd moje pytanie, czy jesteście w stanie podać jakiś namiar, gdzie można zaopatrzyć się w race? Najlepiej na terenie Sz-na. Pzdr.
Można zamówić przez neta, osobiście polecam tą stronę: www.race.com.pl
Można zamówić przez neta, osobiście polecam tą stronę: www.race.com.pl
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.