Mobilizacja na baraże ! - 04/06/2008 01:06
Sami wiecie Bracia ile dla nas znaczy awans więc nie wyobrażam sobie gdy wylosujemy grupe Pomorską ( Bałtyk , Zatoka pucka) rejon trójmiasta lub grupe Wielkopolską (Aluminium itp) a na meczach wyjazdowym pokaże się 100 osoób jak to ostatnio zdazyło się w Sławnie.
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 08/06/2008 13:38
Zapadły rozstrzygnięcia we wszystkich 4-tych ligach w zachodniej Polsce.
Za 90minut możemy trafic na:
- Zawiszę Bydgoszcz
- GKS Tychy
- Górnik Konin
- Zatokę Puck
- Polonię/Spartę Świdnicę
- Czarnych Żagań
- LZS Leśnica (z opolskiego).
Losowanie 10.06.
Osobiście chciałbym, zebysmy trafili na Górnika. Zawiszy i Tyskim należy się nowa II liga
po co? dla nas baraz o jest sprawa priorytetowa! kazdy czeka na wynik losowania i niema co tego porownywac do jakiegos slawna..pojedziemy i zwyciezymy!! TYLKO MKS!!
po co? dla nas baraz o jest sprawa priorytetowa! kazdy czeka na wynik losowania i niema co tego porownywac do jakiegos slawna..pojedziemy i zwyciezymy!! TYLKO MKS!!
p.s Jebac niemcow!!
Dokładnie - po co nagłaśniać kto chce to usłyszy ;]
p.s Nie dla mnie przyjaźń polskoniemiecka.......
p.s Jebac niemcow!!
Jebać,Jebać!!
A co do barażu to lepiej zeby nie bylo duzo i przypadkowo lepiej zeby bylo mniej a KONKRETNIE!!..Moje prywatne zdanie..
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 09/06/2008 17:41
A tak z ciekawości na kogo byście chcieli trafić w barażach?Ja...Górnik Konin,ponieważ ciekawy wyjazd,niezły zespół pod względem kibicowskim,no i do ogrania przez Portowców.
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 10/06/2008 08:21
Pod wzgledem kibicowskim wydaje mi sie ze najciekawszy wyjazd byłby na GKS Tychy ,ale pod wzgledem czysto sportowym zycze nam bysmy zgrali z Cz. Żagań-druzyna niezbyt znana na piłkarskiej arenie i nie grajaca kosmosu.
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 10/06/2008 18:21
A więc naszym rywalem będzie Zatoka Pucka, a mecz z nią odbedzie sie na stadionie arki gdynia. mecz 14 czerwca. a więc WSZYSCY NA GDYNIE !!!!!!
Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 11/06/2008 06:34
prędzej to stadion Bałtyku Gdynia, który gra tu od początku lat 70-tych,Arka dopiero od kilku lat!!! obecnie to stadion GOSiR, czli Gdyńskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji.Pozdro z biało-niebieskiej części Gdyni
prędzej to stadion Bałtyku Gdynia, który gra tu od początku lat 70-tych,Arka dopiero od kilku lat!!! obecnie to stadion GOSiR, czli Gdyńskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji.Pozdro z biało-niebieskiej części Gdyni
no to zabłysnęłeś...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 11/06/2008 22:07
Wszyscy do Gdynii !! Jak ktos stesknil sie za "normalnymi" wyjazdami to nie moze go zabraknac w Gdynii ! Najwazniejszy mecz sezonu w ciekawym zakatku Polski (nad morzem . W ten dzien wszytsko jest nie wazne-wazne jest tylko to zeby byc w Gdynii, mobilizowac sie i jechac zeby wspomoc pilkarzy w batalii o wyzsza klase rozgrywkowa i pokazac ze Pogon ma sie calkiem dobrze kibicowsko mimo niskiej ligi. Zadne Euro nie "smakuje" tak dobrze jak nasza polska liga.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766068 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.