| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kibice Pogoni grają z WOŚP - 12/01/2008 11:45
Witam wsystkich Granatowo-Bordowych. Od pewnego czasu na stronkach Naszego Klubu ukazuja się informacje o imprezie w Galaxy w ramach WOŚP.Stowarzyszenie kibiców Portowcy zamierza czynnie wziąc udział w tej niezwykłej akcji. Zostalismy jako kibice zaproszeni do turnieju w bowlingu,oraz do przemarszu korowodu przez ulice Naszego Miasta. Ja ze swojej strony,oraz kibiców ze stowarzyszenia serdecznie wszystkich zapraszam do wspólnego udziału w zabawie,jaką mam nadzieje stworzymy. Pokażmy,że wspólnie nie tylko mozemy bawic sie na stadionie,ale równiez pomóc tym najmłodszym w kulturalny,a przy okazji fantazyjny sposób :-) Odbędzie się również licytacja róznych,klubowych gadzetów(od siebie podarowałem koszulke z nr12,która przeżyła troszkę:-) więc odmówcie sobie różnorakiej przyjemnosci i kasę z tego przeznaczcie na WOŚP. 11.45 Pazim. Zbiórka OBOWIĄZKOWA!!! ;-) Dziękuje za przybycie. Sandał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kibice Pogoni grają z WOŚP - 12/01/2008 19:48
obowiazkowo, nie dosc ze mozemy tym sposobem wrzucic swoje 3 grosze do pomocy, to my jako kibice Pogoni mozemy pokazac rowniez sie w mediach ze nie jestesmy wcale upadlymi a dopiero tymi co tworza cos mocnego i trwalego od nowa jakby.Tak bylo na The Tall Ships' Races , sporo osob w barwach no i ta akcja z sektorowka i racami
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kibice Pogoni grają z WOŚP - 12/01/2008 22:07
Ja bede szedl na 12 do pracy to wpadne na zbiorke
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kibice Pogoni grają z WOŚP - 13/01/2008 19:17
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080113/WOSP01/115734386
Wprawdzie niewiele tego ale zawsze coś 
Cóż korowód poszedł w świat, urywki oflagowaną ciężarówką pokazywano między innymi w wydaniu "Fakty TVN" o 19 także oprócz wymiaru dobroczynnego dochodzi aspekt medialny
|
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
|
|
|
|
|
|
|
|
|