Zawodnicy POGONI!! - 17/11/2007 10:48
Zakładam temat po ty byśmy zrobili sobie skarb kibica aktualnych zawodników. Piszmy własne zdania o zawodnikach Pogoni, o sztabie szkoleniowym.
Oceniajmy zawodników którzy powinni zostać w Pogoni, a którzy nie !!
I Piszcie którzy zawodnicy nadawali by się do Pogoni.
Odp: Zawodnicy POGONI!! - 17/11/2007 13:52
Moim zdaniem na wiosne w Pogoni juz nie powinni grac : Łapczyński,Cebulski,Celeban,Kowal i Kossakowski.W miejsce Łapczyńśkiego Judkowiak,Celubulski i Celeban to i tak rezerwowi ,w miejsce Kossakowskiego i Kowala chciałbym widziec Rafała Komara,ktory jest wypozyczony do Polic , no i ktoregos z tych lepszych strzelców 4 ligi (Dłubis albo Gajda),bo Przewoźniak tez jest nieskuteczny.
Co do najlepszych to uwazam ze Rydzak i Skórski zasługują na miano gwiazd Portowców.
Odp: Zawodnicy POGONI!! - 17/11/2007 14:29
Co do Łapczyńskiego to jak najbardziej się zgadzam, on jest najsłabszym ogniwem naszej drużyny z tej rundy - w każdym meczu jakieś niepewne interwencje i przy paru puszczonych bramkach na pewno mógł się zachować dużo lepiej.
Kowala bym przesunął do rezerw żeby wybić mu z głowy ciągłe popisy techniczne, w ostatnim meczu zagrał już nieco lepiej ale czasami po prostu cholery się dostawało kiedy patrzyło się na jego "fajerwerki techniczne".
Celeban według mnie ma naprawdę spory potencjał, co pokazał między innymi w meczach sparingowych przed sezonem, a to że Kaczmarek nie widział go w składzie i wpuszczał zawsze pod koniec meczu na jego ostatnie minuty to już nie jego wina. Czasu na pokazanie się wyraźnie czasem brakowało.
Cebulski, raczej nieporozumienie, według mnie do odstrzału.
Kossakowski zdecydowanie powinien zostać, pokazał na początku kiedy dochodził do drużyny, że potencjał ma naprawdę spory, im bliżej zakończenia rundy tym grał słabiej ale według mnie to wina przygotowań z poprzednią drużyną (a raczej jego brak) - według mnie będzie z niego w przyszłości na pewno dobry piłkarz.
Co do Rafała Komara, to kiedy grał w Pogoni to grał naprawdę ochłapy, dużo od Kowala nie odbiegał i do tego więcej razy tracił piłkę - to, że strzela w Policach o niczym nie świadczy, sam nie wiem.
Rydzak bez wątpienia pokazał w rundzie jesiennej, że nadaje sie do drużyny, jak się ogra i złapie trochę doświadczenia będzie z niego pożytek!
Odp: Zawodnicy POGONI!! - 17/11/2007 18:39
Według mnie Kossakowski powinien zostać, pokazał się z dobrej strony a na ostatnie mecze nie miał już siły. Jeżeli popracuje nad nim jakis dobry trener, niekoniecznie Kaczmarek to mogą być z niego ludzie.
Odp: Zawodnicy POGONI!! - 17/11/2007 19:45
zdecydowanie bramkarz Matusiak ktory fantastycznie zaprezentowal sie w 2 polowce meczu ....pozdro naprawde jestem pod wrazeniem jego gry
co do Komara to tutaj byl doslownie tlamszony przez Kaczmarka, gdy odszedl do Polic to tam mogl odetchnac co zaowocowalo dobra gra, mysle ze po dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym pokaze na co go stac takze Kowal, Kosakowski ma takze potencjal ale pod wodza Kaczmarka staczal sie coraz bardziej na dno, zostawil bym tych panow. Lapczynski czy jak mu tam out.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Zawodnicy POGONI!! - 02/12/2007 21:56
a ja bym wybór zawodników zostawił trenerowi.może ci co zawodzili sprężą sie i staną na wysokości zadania. błędem byłoby sprowadzania leśnych dziadkow,wypalonych już,bez ambicji, przychodząc so Szczecina po to by odcinać kupony. jeżeli już "znane" nazwiska to z głową a nie tylko dlatego że inni ich nie chcą.... napewno wymagane są korekty w śrdoku obrony na pozycji środkowego pomocnika, pomocnika i napastnika. ale w wyborze postawmy na jakość a nie ilośc,ale podkreślam jeszcze raz-jokość nie musi iśc w parze pod postacią "znanego nazwiska". jedno jest pewne-trener Kuras ma spory orzech do zgryzienia,ale wracając do klubu wiedział chyba co chce i co ryzykuje.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Zawodnicy POGONI!! - 12/12/2007 18:04
Co myśłicie o tych 3 zawodnnikach:
Maciej Ropiejko
Wojciech Żaczek
Łukasz Kargol
Czy nadają się do Pogoni i czy coś wniosą do gry Portowców??
Odp: Zawodnicy POGONI!! - 14/12/2007 16:29
W dniu dzisiejszym kontrakt z Pogonią Szczecin podpisał były piłkarz Widzewa Łódź, Andrzej Tychowski. Piłkarz jest wychowankiem Płomienia Żary. Głównym powodem dla którego przyszedłem do Pogoni są fantastyczni kibice. Pogoń to wielki klub z wielkimi tradycjami. Będę chciał pokazać się z jak najlepszej strony przed niesamowitą Szczecińską publicznością. - Mówi młody zawodnik.
Andrzej Tychowski jest nominalnym obrońcą. Urodził się 5 sierpnia 1981 roku w Żarach.
Informacje z 90minut.pl
Pozycja - obrońca
Do sezonu 04/05 grał głównie w Promieniu Żary z małą przerwą na grę w Zrywie Zielona Góra.
Sezon 05/06 był piłkarzem KSZO
Sezon 06/07 Widzew
Jego ostatnim klubem był zespół norweski - Drøbak-Frogn IL
Rewelacji w tym transferze nie widzę, ale myślę, że to jest pomysł Mario więc bądźmy dobrej myśli.
Odp: Zawodnicy POGONI!! - 14/12/2007 20:03
Do tej pory nikomu to nie prpzeszkadzało i tu wiadowo że chodzi o zawodników Pogoni tej wolnej od Ptaka!!! wiec gdzie problem??
endrjus weź się człowieku ogarnij, walisz post za postem zakładasz temat potrzebny, ale który już dawno jest i nowy jest zbędny, myślisz że jesteś fajny ? następny lotto i phoenix...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766072 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.