Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Victoria Sianów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kuleK
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7120 dni

Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 15:17
W piątek 21.09.07 w Szczecinie o godzinie 19 odbędzie się mecz pomiędzy Pogonią Szczecin a Victorią Sianów ! W tym temacie wszystko o meczu komentarze, filmy , zdjęcia itd. Wszyscy na stadion !

Ostatnio edytowany przez: kuleK, 20 września 2007, 15:24 [1 raz(y)]

Obrazek gif wstawiony na forum
szczepaneq
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 18:03
No raczej nie wszyscy, grypa mnie rozłożyła :/ Mam nadzieje, ze bedzie relacja live [;

no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 18:22
kto jest za aby na kazdym sektorze był taki sandał? który by zagrzewal wszystkich do kibicowania !!!! aby cały stadion spiewal!!

bluntoman
Kibic
Na forum od 6984 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 18:44

MolestaEwenement napisał:  
kto jest za aby na kazdym sektorze był taki sandał? który by zagrzewal wszystkich do kibicowania !!!! aby cały stadion spiewal!!

Ja za tym jestem, a ile masz takich Sandałów??

w oczekiwaniu na normalną Pogoń
Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 18:58

bluntoman napisał:  

Ja za tym jestem, a ile masz takich Sandałów??

Molesta ma klonokopiarke ;) Zrobi sie Sandałów tyle ile jest sektorów i będzie dobrze ;D

Against modern wszystko!
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 19:21

nie wiem czy zawuazyles ale bodajrze na meczu Pogoń-Sokół, nawet Sandal gowno pomogl jezeli chodzi o kryta(z caly szacunkiem do jego osoby)[to ludzi z krytej nie ogarnieci sa]

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8542 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 20:04

Tak to by było ciekawe jak by kazdy Sandał z kazdego sektora kazał spiewać co innego haha w jednym momencie !

Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 20:21

kibol napisał:  

Tak to by było ciekawe jak by kazdy Sandał z kazdego sektora kazał spiewać co innego haha w jednym momencie !

to trzeba by bylo tym Sandałom zalozyc lacznosc radiowa .. sluchawke w uchu i mikrofon przy garniturze .. ;P jak w filmach ;D

Against modern wszystko!
szczepaneq
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 20:56
widze ze macie szeroka wyobraznie :D

g
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 21:16
atak klonów ;)

- Tylko Pogoń -
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 21:38
koniec dej dyskucji piszmy na temat meczu :]

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 21:40
ale mi o to nie chodzi, chodzi o to że jakby np. 12 sektor zaczoł dopingować to kazdy taki "Sandał" z danego sektora by mobilozowal kazdego do spiewu a tak to gówno.. i tylko 12 sektor spiewa:|:|:|

to nie takie trudne, tylko trzeba znalezc wiernych kibiców ktorzy by byli zainteresowani tym żeby podlaczac wszystkich pod doping z sektora 12

Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 21:46
i trzeba znalezc wiernych piknikowiczow ktorzy z łaski swojej zaczeliby spiewac .. szczerze to watpie w takie rozwiazanie .. skoro sam Sandał nie dal rady ich rozruszac to nikt tego nie zrobi ..

Against modern wszystko!
Lisu
Kibic
Na forum od 7236 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 22:21
Wróciłem do Kraju i mam pytanie: czy można teraz gdzieś bilet kupić na mieście, czy przy kasie tylko? Czy wszystkie wejścia są otwarte?
P.S. Może trochę offtop, ale widziałem jakiś film z ostatniego meczu i... coś się zmienia na lepsze z dopingiem chyba? "Ja kocham Pogoń" było śpiewane wolno (!) i równo, no i przede wszystkim- śpiewane.
Do zobaczenia na meczu.

Shivan
Kibic
Na forum od 8542 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 22:59

Lisu napisał:  
Wróciłem do Kraju i mam pytanie: czy można teraz gdzieś bilet kupić na mieście, czy przy kasie tylko? Czy wszystkie wejścia są otwarte?
P.S. Może trochę offtop, ale widziałem jakiś film z ostatniego meczu i... coś się zmienia na lepsze z dopingiem chyba? "Ja kocham Pogoń" było śpiewane wolno (!) i równo, no i przede wszystkim- śpiewane.
Do zobaczenia na meczu.

nie wiem jak jest z biletami w dniu meczu o ktorej zwijaja je do klubowych kas, ale mozna bylo do tej pory kupowac w Fali i na Pilsudskiego, wejsca pootwierane sa wszystkie oprocz tych glownych od Twardowskiego. Co do dopingu, maglujemy i poprawiamy, do oporu :), teraz jest na to odpowiedni czas.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 23:49
musze zauwazyc jednak ze kryta czasami spiewa jak ktos tam zacznie krzyczec. Mysle ze moze chociaz polowa by spiewala a to zawsze cos. Sandala drugiego nie bedzie ale moze kilka osob ktore by staraly sie ozywic publike by sie znalazlo, i zauwazylem ze wystarczy kilka osob zacznie spiewac na krytej i potem coraz wiecej sie dolacza.
To moje spostrzezenia bo ostatnio bylem na krytej.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
Rch.
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 07:59
Połowa lub nawet więszość postów w tym temacie jest na temat. Gadka o dopingu to chyba nie tu.

Jesli chodzi o mecz z Victorią, to analizując jej dotychczasowe (a bardziej ostatnie) wyniki, to możemy smiało myśleć o wysokim zwycięstwie, ponieważ 2 ostatnie mecze drużyny z Sianowa to 2 wysokie porażki. Najpierw 1:7 z Wybrzeżem i 0:4 ze Stalą Szczecin. Więc co do zwycięstwa Pogoni raczej nie powinno być wątpliwości tymbardziej, że w klubie z Sianowa nie ma dobrych nastrojów. Związane są one z kłopotami finansowymi. (prezes klubu ma się podać do dymisji po meczu z Pogonią)

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
LEOnek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 15:13

Rychu napisał:  
Połowa lub nawet więszość postów w tym temacie jest na temat. Gadka o dopingu to chyba nie tu.

Jesli chodzi o mecz z Victorią, to analizując jej dotychczasowe (a bardziej ostatnie) wyniki, to możemy smiało myśleć o wysokim zwycięstwie, ponieważ 2 ostatnie mecze drużyny z Sianowa to 2 wysokie porażki. Najpierw 1:7 z Wybrzeżem i 0:4 ze Stalą Szczecin. Więc co do zwycięstwa Pogoni raczej nie powinno być wątpliwości tymbardziej, że w klubie z Sianowa nie ma dobrych nastrojów. Związane są one z kłopotami finansowymi. (prezes klubu ma się podać do dymisji po meczu z Pogonią)

Myślę że meczyk rozstrzygnie się w 1 połowie chłopaki strzelą z 2-3 bramki i będą podobnie jak ze Sławą kontrolować meczyk w 2 połowie nie wysilając się zbytnio . Jednak tak częste mecze muszą dać się we znaki kondycyjnie .

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 15:48
Pewnie będzie tak jak piszecie, Pogoń trafia w tej kolejce na rywala z ogona tabeli IV ligi i powinna wygrać (i to w cuglach). Jak będzie? Zobaczymy wieczorem.

Ciekaw jestem czy frekwencja dzisiaj podskoczy: 6 zwycięstw z rzędu, ładna pogoda przez cały dzień, początek weekendu.

Dominik
Kibic
Na forum od 6782 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 18:43

eF^ napisał:  
Pewnie będzie tak jak piszecie, Pogoń trafia w tej kolejce na rywala z ogona tabeli IV ligi i powinna wygrać (i to w cuglach). Jak będzie? Zobaczymy wieczorem.

Ciekaw jestem czy frekwencja dzisiaj podskoczy: 6 zwycięstw z rzędu, ładna pogoda przez cały dzień, początek weekendu.

taaa i kurwa piatek a nie sobota i wiekszosc pewnie tak jak ja w robocie jeszcze siedzi.. :[

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770672 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005