Czy o godzinach rozpoczęcia meczy w niższych ligach (bo wiadomo w 1 to TV ustala godzinki) nie decydują gospodarze danych spotkań? Goście mogą oczywiście wysłać wniosek do organizatora meczu o zmianę godziny ale on nie musi być dla, w tym przypadku Victorii, rozpatrzony pozytywnie. Od razu nasuwa się pytanie co nie tak (dla Victorii) jest w tej 19(?) Za daleki wyjazd czy co? Czy ta decyzja jest już w 100% potwierdzona i pewna?
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 05/08/2007 20:16
Pewnie zdecydowal pozny powrot do domu, czesc zawodnikow moze pracowac na nocna zmiane . Decyduje chyba gospodarz , ale lepiej zyc dobrze z innym druzynami bo tez bedziemy pewnie chcieli kiedys przelozyc. Sa zespoly , ktore swoje mecze rozgrywaja o 11 czy 12 godzinie . A wielu osoba taka godzina tez nie bedzie pasowac.
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 06/08/2007 22:17
Dobra informacja napłynęła dla fanów Pogoni Szczecin z Przecławia. Włodarze klubu i trenerzy Victorii 95 Rolhurt wyrazili chęć gry przy jupiterach. Na pewno jest to dobra informacja. Wszystkim zależy na odbudowie Dumy Pomorza i atmosfery piłkarskiego święta.
Cieszy fakt, iż klub z Przecławia wyraził zgodę i umożliwi tym samym przeżycie, pierwszy raz w naszym województwie, meczu na tak niskim szczeblu przy sztucznym oświetleniu.
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Dokładnie to 15.08.2007 (chyba o 17:00 mecz).Dodam jeszcze, że to środa i wypada w święto państwowo/katolickie (WNMP). Czyli wolny dzień. To sprzyja aby zjawić się tam w liczniejszej grupie, a więc do zobaczenia w Barlinku. pzdr.
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 16:00
ja tylko chciałem zwrócic na maly ale z punktu widzenia całego sezonu i walki o awans bardzo istotny i raczej pomijany że zwycięzca ligi zagra w barażu o awans do nowej II ligi ze zwycięzcą IV ligi pomorskiej. wiec starałbym skupić sie nam wszystkim nie tylko na tej "naszej" grupie i wcale potencjalne zwycięstow w naszej grupie niczego nie znaczy...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 17:52
Mnie ciekawi tylko jaka frekwencja będzie na czwartej lidze Wielu się deklaruje, wielu napina a i tak pewnie większośc pójdzie w sobotę trzepac orzechy w lesie...mam nadzieje że się myle. Ja wybieram się na PAPRICANE!!!
Mnie ciekawi tylko jaka frekwencja będzie na czwartej lidze Wielu się deklaruje, wielu napina a i tak pewnie większośc pójdzie w sobotę trzepac orzechy w lesie...mam nadzieje że się myle. Ja wybieram się na PAPRICANE!!!
ja tylko chciałem zwrócic na maly ale z punktu widzenia całego sezonu i walki o awans bardzo istotny i raczej pomijany że zwycięzca ligi zagra w barażu o awans do nowej II ligi ze zwycięzcą IV ligi pomorskiej. wiec starałbym skupić sie nam wszystkim nie tylko na tej "naszej" grupie i wcale potencjalne zwycięstow w naszej grupie niczego nie znaczy...
sprawdzilem-mozemy trafic na takie ekipy jak Baltyk Gdynia,Gryf Slupsk,Lechia II czy tez Arka II-osobiscie z checia bym zawital do Gdyni na Baltyk albo do Slupska na Gryfa...
sprawdzilem-mozemy trafic na takie ekipy jak Baltyk Gdynia,Gryf Slupsk,Lechia II czy tez Arka II-osobiscie z checia bym zawital do Gdyni na Baltyk albo do Slupska na Gryfa...
właśnie...niekoniecznie chętnie na Arke-wiadomo,uzupełnią połową pierwszego składu i kolejny rok może być w plecy...podobnie może być z Lechią. No chyba że obie pozostaną w drugiej lidze a że miedzy pierwszą drużyną a rezerwami muszą być o ile to nie uległo zmiania dwie klasy różnicy to może na nas nie będą sie prężyć w innym przypadku powtarzam-nawet przy wygraniu naszej grupy w cuglach,jako nie widze innego wyjścia to przy barażach cały misterny plan o awansach co roku cały moze szlag trafić. I wtedy niestety widze to w czarnych barwach
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
właśnie...niekoniecznie chętnie na Arke-wiadomo,uzupełnią połową pierwszego składu i kolejny rok może być w plecy...podobnie może być z Lechią. No chyba że obie pozostaną w drugiej lidze a że miedzy pierwszą drużyną a rezerwami muszą być o ile to nie uległo zmiania dwie klasy różnicy to może na nas nie będą sie prężyć w innym przypadku powtarzam-nawet przy wygraniu naszej grupy w cuglach,jako nie widze innego wyjścia to przy barażach cały misterny plan o awansach co roku cały moze szlag trafić. I wtedy niestety widze to w czarnych barwach
Nie musi byc roznicy 2 klas. Przepis ten dotyczy tylko zespolow 1 ligowych , ze musza miec rezerwy 2 klasy nizej. W przypadku druzyn 2 ligowych mozna miec rezerwy o klase nizej czyli w 3 lidze.Jezeli sytuacja ulozy sie tragicznie , w Pomorskim 4 lige wygra Arka lub Lechia (ale raczej jest to malo realne, te dwa kluby rezerwy maja bardzo slabe), mozemy zapomniec o awansie. Tym bardziej , ze mamy beznadziejny sztab szkoleniowy.
Nie musi byc roznicy 2 klas. Przepis ten dotyczy tylko zespolow 1 ligowych , ze musza miec rezerwy 2 klasy nizej. W przypadku druzyn 2 ligowych mozna miec rezerwy o klase nizej czyli w 3 lidze.Jezeli sytuacja ulozy sie tragicznie , w Pomorskim 4 lige wygra Arka lub Lechia (ale raczej jest to malo realne, te dwa kluby rezerwy maja bardzo slabe), mozemy zapomniec o awansie. Tym bardziej , ze mamy beznadziejny sztab szkoleniowy.
no to żeś zapodał wielką chochle dziegdziu to tego miodku, a ucieszył przeciwników 4 ligi... a ciekaw jak tam to wygląda w trzeciej lidze ewentualnie po awansie. mam nadzieje że jednak Arka i Lechia skupią sie na awansie...do Orange ekstraklasy...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762090 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.