Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni Szczecin w IV lidze << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8277 dni

**

Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 04/08/2007 20:38
Co prawda Pogoń rozpoczyna swoje występy za tydzień (sobota godz. 17), ale reszta ligi zaczęła grać.

Wyniki (i nie tylko) sobotnich spotkań pierwszej kolejki IV ligi

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 04/08/2007 22:55
Ej to kiedy Pogoń gra swoj pierwszy mecz bo ja już sie pogubiłem??

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
UI
Kibic
Na forum od 7836 dni

*

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 04/08/2007 23:21
W sobote z Przecławiem

Obrazek gif wstawiony na forum
Ostry
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 05/08/2007 10:03
a Victoria po dosc dobrym meczu pokonala Victorie Sianów 2:1. Na meczu obecny byl Rafałowicz i Długosz.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
db1948
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 05/08/2007 19:49

Cytat:  
W sobotę 11 sierpnia piłkarze Pogoni Szczecin podejmować będą na własnym boisku Victorię Przecław. Będzie to inauguracyjny mecz Portowców w IV lidze.
Szczecińscy kibice ze względu na przygotowywaną specjalnie oprawę apelowali do działaczy Pogoni o rozegranie tego spotkania o jak najpóźniejszej godzinie. Ustalono wspólnie, że będzie to godzina 19.
Jak się jednak okazuje pora ta nie odpowiada drużynie Victorii. Spotkanie Pogoni z Przecławia rozpocznie się więc o godz. 17.

Czy o godzinach rozpoczęcia meczy w niższych ligach (bo wiadomo w 1 to TV ustala godzinki) nie decydują gospodarze danych spotkań? Goście mogą oczywiście wysłać wniosek do organizatora meczu o zmianę godziny ale on nie musi być dla, w tym przypadku Victorii, rozpatrzony pozytywnie. Od razu nasuwa się pytanie co nie tak (dla Victorii) jest w tej 19(?) Za daleki wyjazd czy co? Czy ta decyzja jest już w 100% potwierdzona i pewna?

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 05/08/2007 20:16
Pewnie zdecydowal pozny powrot do domu, czesc zawodnikow moze pracowac na nocna zmiane . Decyduje chyba gospodarz , ale lepiej zyc dobrze z innym druzynami bo tez bedziemy pewnie chcieli kiedys przelozyc. Sa zespoly , ktore swoje mecze rozgrywaja o 11 czy 12 godzinie . A wielu osoba taka godzina tez nie bedzie pasowac.

Musiek
Kibic
Na forum od 6755 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 06/08/2007 19:35
Mam pytanko kiedy jest pierwszy wyjazd i skim i kiedy sie pojawi jakis terminarz?

phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 06/08/2007 20:32

Sziler. napisał:  
Mam pytanko kiedy jest pierwszy wyjazd i skim i kiedy sie pojawi jakis terminarz?

terminarz jest od dawna na v-ce a pierwszy wyjazd do Barlinka

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
luki_717
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 06/08/2007 22:17
Dobra informacja napłynęła dla fanów Pogoni Szczecin z Przecławia. Włodarze klubu i trenerzy Victorii 95 Rolhurt wyrazili chęć gry przy jupiterach. Na pewno jest to dobra informacja. Wszystkim zależy na odbudowie Dumy Pomorza i atmosfery piłkarskiego święta.

Cieszy fakt, iż klub z Przecławia wyraził zgodę i umożliwi tym samym przeżycie, pierwszy raz w naszym województwie, meczu na tak niskim szczeblu przy sztucznym oświetleniu.

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Rch.
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 06/08/2007 22:59

phoenix napisał:  

Sziler. napisał:  

terminarz jest od dawna na v-ce a pierwszy wyjazd do Barlinka

Dokładnie to 15.08.2007 (chyba o 17:00 mecz).Dodam jeszcze, że to środa i wypada w święto państwowo/katolickie (WNMP). Czyli wolny dzień. To sprzyja aby zjawić się tam w liczniejszej grupie, a więc do zobaczenia w Barlinku. pzdr.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 15:33
mecz jest o godz.19 ! WSZYSCY NA MECZ POKAŻMY ŻE JESTEŚMY NAJLEPSI W POLSCE ! ZRÓBMY KAPITALNĄ ATMOSFERE NA STADIONIE

Marian Dziędziel
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 15:38
.

Ostatnio edytowany przez: Marian Dziędziel, 7 sierpnia 2007, 18:31 [1 raz(y)]

cokolwiek czynisz, czyń to rozważnie
anathema
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 16:00
ja tylko chciałem zwrócic na maly ale z punktu widzenia całego sezonu i walki o awans bardzo istotny i raczej pomijany że zwycięzca ligi zagra w barażu o awans do nowej II ligi ze zwycięzcą IV ligi pomorskiej. wiec starałbym skupić sie nam wszystkim nie tylko na tej "naszej" grupie i wcale potencjalne zwycięstow w naszej grupie niczego nie znaczy...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
YAKIN
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 17:52
Mnie ciekawi tylko jaka frekwencja będzie na czwartej lidze??? Wielu się deklaruje, wielu napina a i tak pewnie większośc pójdzie w sobotę trzepac orzechy w lesie...mam nadzieje że się myle. Ja wybieram się na PAPRICANE!!!

POGOŃ 100% SZCZECIN
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 17:53

YAKIN napisał:  
Mnie ciekawi tylko jaka frekwencja będzie na czwartej lidze??? Wielu się deklaruje, wielu napina a i tak pewnie większośc pójdzie w sobotę trzepac orzechy w lesie...mam nadzieje że się myle. Ja wybieram się na PAPRICANE!!!

papri... co?

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Marian Dziędziel
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 18:32

Randall McMurphy napisał:  

YAKIN napisał:  

papri... co?

chyba pozostałość po apapie

cokolwiek czynisz, czyń to rozważnie
chtwo
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 18:53

anathema napisał:  
ja tylko chciałem zwrócic na maly ale z punktu widzenia całego sezonu i walki o awans bardzo istotny i raczej pomijany że zwycięzca ligi zagra w barażu o awans do nowej II ligi ze zwycięzcą IV ligi pomorskiej. wiec starałbym skupić sie nam wszystkim nie tylko na tej "naszej" grupie i wcale potencjalne zwycięstow w naszej grupie niczego nie znaczy...

sprawdzilem-mozemy trafic na takie ekipy jak Baltyk Gdynia,Gryf Slupsk,Lechia II czy tez Arka II-osobiscie z checia bym zawital do Gdyni na Baltyk albo do Slupska na Gryfa...

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
anathema
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 19:23

chtwo napisał:  

anathema napisał:  

sprawdzilem-mozemy trafic na takie ekipy jak Baltyk Gdynia,Gryf Slupsk,Lechia II czy tez Arka II-osobiscie z checia bym zawital do Gdyni na Baltyk albo do Slupska na Gryfa...

właśnie...niekoniecznie chętnie na Arke-wiadomo,uzupełnią połową pierwszego składu i kolejny rok może być w plecy...podobnie może być z Lechią. No chyba że obie pozostaną w drugiej lidze a że miedzy pierwszą drużyną a rezerwami muszą być o ile to nie uległo zmiania dwie klasy różnicy to może na nas nie będą sie prężyć w innym przypadku powtarzam-nawet przy wygraniu naszej grupy w cuglach,jako nie widze innego wyjścia to przy barażach cały misterny plan o awansach co roku cały moze szlag trafić. I wtedy niestety widze to w czarnych barwach

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 19:27

anathema napisał:  

chtwo napisał:  

anathema napisał:  

właśnie...niekoniecznie chętnie na Arke-wiadomo,uzupełnią połową pierwszego składu i kolejny rok może być w plecy...podobnie może być z Lechią. No chyba że obie pozostaną w drugiej lidze a że miedzy pierwszą drużyną a rezerwami muszą być o ile to nie uległo zmiania dwie klasy różnicy to może na nas nie będą sie prężyć w innym przypadku powtarzam-nawet przy wygraniu naszej grupy w cuglach,jako nie widze innego wyjścia to przy barażach cały misterny plan o awansach co roku cały moze szlag trafić. I wtedy niestety widze to w czarnych barwach

Nie musi byc roznicy 2 klas. Przepis ten dotyczy tylko zespolow 1 ligowych , ze musza miec rezerwy 2 klasy nizej. W przypadku druzyn 2 ligowych mozna miec rezerwy o klase nizej czyli w 3 lidze.Jezeli sytuacja ulozy sie tragicznie , w Pomorskim 4 lige wygra Arka lub Lechia (ale raczej jest to malo realne, te dwa kluby rezerwy maja bardzo slabe), mozemy zapomniec o awansie. Tym bardziej , ze mamy beznadziejny sztab szkoleniowy.

anathema
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 07/08/2007 19:48

goral1982 napisał:  

anathema napisał:  

chtwo napisał:  

anathema napisał:  

Nie musi byc roznicy 2 klas. Przepis ten dotyczy tylko zespolow 1 ligowych , ze musza miec rezerwy 2 klasy nizej. W przypadku druzyn 2 ligowych mozna miec rezerwy o klase nizej czyli w 3 lidze.Jezeli sytuacja ulozy sie tragicznie , w Pomorskim 4 lige wygra Arka lub Lechia (ale raczej jest to malo realne, te dwa kluby rezerwy maja bardzo slabe), mozemy zapomniec o awansie. Tym bardziej , ze mamy beznadziejny sztab szkoleniowy.

no to żeś zapodał wielką chochle dziegdziu to tego miodku, a ucieszył przeciwników 4 ligi... a ciekaw jak tam to wygląda w trzeciej lidze ewentualnie po awansie. mam nadzieje że jednak Arka i Lechia skupią sie na awansie...do Orange ekstraklasy...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762090 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005