Odp: Kibice Pogoni na The Tall Ships - 02/08/2007 19:07
a ja sie pojawie w ten dzien na sparingu Pogoni a dopiero potem na zlot zaglowcow
To byloby najlepsze wszyscy kibice na mecz i potem w barwach razem na zlot ale .... to tylko marzenie niestety
Dobry pomysł! Jak będzie sporo osób, to zapewne grupa/tłum wpadnie w oko kamer [MM Moje Miasto Szczecin]
taa,tak jak w zeszlym roku na Dniach Morza na gorce utworzyl sie nawet mlyn nawet fajny byl dzis pokaz przedpremierowy sztucznych ogni i dosyc dlugo trwal szczegolnie ladny widok z Columbusa,sobota zapowiada sie naprawde ciekawie...
edit: a co do odpalania to rzeczywiscie 1 gosciu odpalal heh ale jak an probe moze byc...
Dobry pomysł! Jak będzie sporo osób, to zapewne grupa/tłum wpadnie w oko kamer [MM Moje Miasto Szczecin]
taa,tak jak w zeszlym roku na Dniach Morza na gorce utworzyl sie nawet mlyn nawet fajny byl dzis pokaz przedpremierowy sztucznych ogni i dosyc dlugo trwal szczegolnie ladny widok z Columbusa,sobota zapowiada sie naprawde ciekawie...
edit: a co do odpalania to rzeczywiscie 1 gosciu odpalal heh ale jak an probe moze byc...
no ja jestem chetny do spiewania
Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775440 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.