Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
el_presidente
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 11:28
Zakladam nowy t. bo nie znalazlem nic pokrewnego.

Szczerze mowiac, myslalem iz znalezienie chetnego do kupna Pogoni "normalnego" biznesmena (nie mylic z handlarzem z targowiska) bedzie graniczylo z cudem. Jednak ostatnie doniesienia pozytywnie mnie zaskoczyly. Mowi sie o 2 kandydaturach: Z. Kozminskiego i Tomasza Kubikowskiego. O ile ten pierwszy,chyba dobrze pamietam, w KSG zupelnie sie nie popisal, o tyle drugi jegomosc (szczecinianin na szczescie) jest mi kompletnie nie znany. Czy ktos wie czym zajmuje sie ow pan?

Ostatnio edytowany przez: el_presidente, 24 maja 2007, 14:19 [1 raz(y)]

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
pit26
Kibic
Na forum od 8283 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 11:44
Jesli dobrze pamietam to swego czasu Kubikowski byl zamieszany w jakas afere zwiazana z handlem weglem chyba, nawet list gonczy za nim byl wystawiony...
No i nie jestem pewien, ale ma on chyba jakies zwiazki z Paszynskim...

Podkreslam,ze nie jestem w 100% pewien czy mnie moja pamiec nie myli!

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
edi1
Kibic
Na forum od 6852 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 12:31
nie !!!!!!!!! zadnych inwestorow, sponsorow czy pseudowlascicieli... kto to jest kozminski? co zrobil z gornikiem? tam mu sie "nie udalo" a u nas bedzie ok? juz w to wierze... poza tym podejrzewam, ze i tak predzej czy pozniej dostaniemy po dupie w zwiazku z afera korupcyjna bo nie wierze, ze Pogon za Ptaka (pewnie wczesniej tez) byla czysta ... niech ten klub upadnie a my odbudujemy sie razem z NOWA ... w 3 lidze juz zaliczymy kilka ciekawych wyjazdow ;)

nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 12:45
ja jestem optymistycznie nastawiony na koźmińskiego

tutaj jest troche o tym kubikowskim

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
Ron
Kibic
Na forum od 7346 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 12:47

nierozumiem napisał:  
ja jestem optymistycznie nastawiony na koźmińskiego

tutaj jest troche o tym kubikowskim

jednemu psu na imię Burek?..

Na forum od 7464 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 13:08
ja tam dał bym mu szanse, kto nie probuje ten nie istnieje:P. z Górnikiem nie wyszlo co nie przekresla go z POGONIĄ, lepsze to niz Ptak i jego Brazylijskie talenty, w Szczecinie i tak nic ciekawszego sie nie znajdzie dopoki prezydent nie zacznie coś robić by przyciagnać ciekawych inwestorow, a Pogoń Nowa zawsze mozna polączyć z Pogonia 1948 i nie bedzie problemu zadnego, w ogole te konflikty sa beznadzieje;/ tak postępuja tylko glupcy:) pozdrawiam ze stargardu :P

POGON to MY!!
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 13:13

pit26 napisał:  
Jesli dobrze pamietam to swego czasu Kubikowski byl zamieszany w jakas afere zwiazana z handlem weglem chyba, nawet list gonczy za nim byl wystawiony...
No i nie jestem pewien, ale ma on chyba jakies zwiazki z Paszynskim...

Podkreslam,ze nie jestem w 100% pewien czy mnie moja pamiec nie myli!

Dobrze kojarzysz, tyle że chodziło o "aferę paliwową". Zaraz spróbuję znaleźć coś na ten temat. W każdym razie niech ten gość trzyma się od Pogoni jak najdalej.

[1] [2] [3] [4] (wszędzie mowa o "Tomaszu K.", ale wiadomo o kogo chodzi).

Ostatnio edytowany przez: Szołn, 24 maja 2007, 13:20 [1 raz(y)]

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
anathema
Kibic
Na forum od 7189 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 16:18
ja załozylem swojego czasu podobny...ale został zdjety...moze Tobie sie uda pociągnąć ten wątek. a jesli idzie o nowego inwestora to tacy jacy sie "pchają" do Szczecina to ja wysiadam i podziekuje..niestety filantropów typu Cupiał czy Drzymała narazie nie widać wiec jedyne co mozna zrobic to zacząć od 4 ligi

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 17:25
A mnie ciekawi jak dokładnie wygląda sprawa z Koźmińskim. :)

PL
Kibic
Na forum od 7217 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 17:34
Jebac tych wszystkich pseudo biznessssmanów... lepiej czwartoligowa ale własna...

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 17:36
A na oficjalce jest artykul ze nawet Lesiu chce wrocic zenada crazy

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
69
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 18:10

Mexx napisał:  
Jebac tych wszystkich pseudo biznessssmanów... lepiej czwartoligowa ale własna...

To napiszmy pismo do Krzystka, które podpiszą wszystkie grupy kibicowskie, że nie chcemy 2 ligi tylko chcemy zacząć od 4. Bo znając życie na biadoleniu w necie się skończy i tyle. A Miasto dogada się z jakimś frajerem i sie skończy.

el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 18:27

Mexx napisał:  

No dobra ale jak zorganizowac pieniadze na gre w wyzszych ligach (nawet w III, przyklad Floty) bez sponsora strategicznego? z biletow sie tego kramu nie pociagnie. Swoja droga RAFek stwierdzil w innym temacie ze Pogon Nowa moze liczyc na budzet ok. 1,5 mln zl. Tylko niestety nie napisal skad dokladnie te pieniadze mialyby sie wziac. Wiec albo duzy sponsor, albo kilkunastu malych (?)

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
jarooo
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 18:29
A czy Pogon reprezentuja tylko grupy kibicowskie??? Chyba nie... Sa tez zwykli kibice!

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 18:38

jarooo napisał:  
A czy Pogon reprezentuja tylko grupy kibicowskie??? Chyba nie... Sa tez zwykli kibice!

ja pier....!!!

TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 19:52

jarooo napisał:  

I zwykli idioci. Wiesz coś o tym.

MaT
Kibic
Na forum od 8020 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 19:59

jarooo napisał:  

Najlepiej zrobmy referendum :D:D:D

phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 19:59
wy to odrazu chcecie abramowicza??
dajmy chlopakowi szanse
ptak nie, bekdas nie, gondor nie, kubikowski nie, koźminski nie to w kto w koncu przeciez jakbysmy zaczeli od 4 ligi to i tak ktos kiedys kupi pn

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
AlterEgo
Kibic
Na forum od 8229 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 20:03

nierozumiem napisał:  
wy to odrazu chcecie abramowicza??
dajmy chlopakowi szanse
ptak nie, bekdas nie, gondor nie, kubikowski nie, koźminski nie to w kto w koncu przeciez jakbysmy zaczeli od 4 ligi to i tak ktos kiedys kupi pn

Chłopcze drogi,
a znasz różnice między słowem: SPONSOR, a słowem: WŁAŚCICIEL ???

Obrazek gif wstawiony na forum
BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 20:08
W Polsce nie ma klubu na dobrym poziomie który utrzymywałby się ze sponsoringu większej ilości spółek a jeżeli taki jest to mnie ooswieccie. Wasze niektóre wizje są piękne ale niestety utopijne. Kozminski na razie nie zdradził konkretów , ale póki co widzę po jego wywiadach zdrową myśl na Pogoń ( chociazby jego koncepcja ze składem rady klubu ) .
Jak to się mówi " pożyjemy , zobaczymy "

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775417 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005