Odp: Pala trenerem Pogoni - 21/12/2006 12:52
ehh tu już nawet brak słów żeby cokolwiek skomentować :/ ile razy można brnąć w to samo co od zawsze nieprzynosi efektów :/ I po co nam ten Pala(nt) po co ?!
Odp: Pala trenerem Pogoni - 21/12/2006 13:19
płaczecie juz , że ja pierdole... trzeba dać mu szanse a wy już za narodowośc oceniacie jego prace ... w Lechu mu nie wyszło zobaczymy co będzie teraz.
Odp: Pala trenerem Pogoni - 21/12/2006 13:33
Z jego zyciorysu trenerskiego wynika, ze jest totalnym zerem Albo pracowal na zadupiu, albo w rezerwach... Z jego reki wyszli Jankulovski i Baros? Przeciez Panik sie tym chwalił kiedys. Dziela sie tym osiagnieciem?
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
płaczecie juz , że ja pierdole... trzeba dać mu szanse a wy już za narodowośc oceniacie jego prace ... w Lechu mu nie wyszło zobaczymy co będzie teraz.
łudzisz sie, ze bedzie dobrze?
a mamy jakies inne wyjście ?
Tak! Ale sam do tego dojdź...
może jego postepowanie sie zmieni , zobaczymy kto przyjedzie z Brazyli
beztalencia prosto z plazy prowadzone przez Czecha, ktory energie czerpie z oceanu?
Odp: Pala trenerem Pogoni - 21/12/2006 14:56
Przeciez to juz jest kur*** nie do wytrzymania .Druzyne ze Szczecina trenuje dwoch Czechow mających pod wodzą 14 Brazylijczykow i paru Polaków (bo tak bedzie kazał PZPN)...:/ Ja osobiscie mam juz dosyc tego cyrku Ptaka od paru miesięcy dosyc ze nie ma goscia w klubie od 164 dni , zlewa na Nas kibicow na naszą kilkadziesiecioletnią tradycją, to jeszcze rozpierdala to co zostało normalne a tego jest juz niewiele ....aha noi przeczytalem w Głosie ze znow Gutow tutaj to juz nawet nic nie mowie
ej mark... dlugo nad tym myslales xD qrwa ludzie... nie widzieliscie go jeszcze a juz oceniacie... wiem ze kariery trenerskiej zbyt bujnej nie mial i tez sie boje ale moze dajmy mu szanse co
ej mark... dlugo nad tym myslales xD qrwa ludzie... nie widzieliscie go jeszcze a juz oceniacie... wiem ze kariery trenerskiej zbyt bujnej nie mial i tez sie boje ale moze dajmy mu szanse co
Następny...Co Wy tak liczycie na jakiś cud(?) Równie dobrze można było zostawić Kurasa. Po co ta zmiana wogóle(?) BETON maksymalny, antonio goń się!
Odp: Pala trenerem Pogoni - 21/12/2006 16:12
Pamiętajcie, że Brazylia leży nad oceanem - trener i piłkarze z pewnością nabrali już masę pozytywnej energii, musi być dobrze!
A tak całkiem serio - chujowy trener zatrudniony w chujowym stylu, chyba ciężko oczekiwać innego stylu gry niż za Kurasa czy przedtem za Panika... To będzie nerwowa runda.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784137 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.