Jako jedni z pierwszych wprowadzilismy race na stadiony, i dlugo byly one nieodlacznym elementem spotkan w Szczecinie.Prosba, by wszyscy klikneli na stronce "Poprzyj nasz prostest"
zastanow sie, gdzie miala wyladowac jak mlyn byl zapchany??
swoja droga oczywiscie prasa nie napisze, ze na 100 stadionach protest zostal przeprowadzony bezpiecznie, tylko ze na jednym byl wypadek, eh zycie....
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Ultra Protest - 16/10/2006 12:37
Swoja droga zastanawiam sie czy na innych stadionach tez byla taka reakcja delegata PZPN? Napis wszedzie byl ten sam a ten nasz chcial przerywac mecz. Powodem bylo:
a) trafilismy na wyjatkowego pedala i wazeliniarza
b) taki mial nakaz z gory
c) Kocha Pogon jak cala "centrala"
d) wszystko razem.
Odp: Ultra Protest - 16/10/2006 16:23
Na chłodno. Protest widoczny i "ogarniety" (race nie poleciały na płytę). Jednak zakaz rac na stadionach to norma w Europie i nie sądzę żeby kiedyś mogło sie to zmienić. Same w sobie race, dymy to w zasadzie elementy, które miały uatrakcyjnić główną atrakcję czyli mecz. Z czasem stały się dla wielu rzeczą ważniejszą. Moim zdaniem (chociaż zapewne odosobnionym na tym forum) race nie są aż tak ważne. Ja wolę dobry mecz na boisku, który porwie ludzi do spontanicznego dopingu. To znaczy wolę, żeby to mecz tworzył atmosferę widowiska a nie dodatki do niego. Ale przy obecnej mizerii piłkarskiej coraz to trudniej o takie mecze.
Podsumowując, myslę że protest niewiele da.
Odp: Ultra Protest - 16/10/2006 18:11
Miejmy nadzieje ,że protest da oczekiwane rezultaty . Pod czas meczu z Legia race wg. i z tego co widzialem w filmikach nagranych podczas meczu sa naprwade ozdoba , efekt byl swietny .
Uwierz, że to właśnie race bardzo pomagają w spontanicznej reakcji całego stadionu.
Wczoraj był od razu przykład: zostały odpalone i z miejsca cały stadion zaśpiewał ''pzpn...''
Protest słuszny i potrzebny.
Do tej pieśni jak i do "zawsze i wszędzie..." myślę, że nie trzeba zachęcać całego stadionu. Każdy wie jaką "mizerię" z Polskiej piłki robi pzpn, natomiast z tym drugim "organem" wielu ma nieprzyjemności nie tylko podczas meczu, ale także w życiu codziennym. Tak więc wydaje mi się i z obserwacji wnioskuję, że te "pieśni" zawsze donośnie i wyraźnie niosą się po stadionach.
Oczywiście popieram protest, bo to chyba jedyna forma jaką można zaprotestowac przeciwko tej nieprzemyślanej decyzji związku. Co do ostatecznego wyniku protestu... narazie jestem pesymistą i z niecierpliwością czekam na pierwsze decyzje pzpn-u. Ciekaw jestem ile pzpn zarobi na ostatniej kolejce?? Gdzieś czytałem, że u nas odpalono 50rac, więc jeśli się nie mylę każda za "tysiaczka"... a to daje tylko u nas pokaźną sumę... a sporo takich rac zapłonęło na stadionach ekstraklasy i nie tylko .
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784136 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.