Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 02:35
Brawo! Wkoncu wprowadziliscie selekcje! Na sektor 12 nie wchodza dziewczyny. Przyklasnac i przemilczec... głupocie... okaze sie za miesiąc, ze Panowie posiadający wlosy spiewają gorzej, wiec tylko łysych będa wpuszczali, a potem, i łysych trzeba bedzie wyrzucic bo nie mają poczucia rytmu i mają problemy z zapamiętaniem tekstów piosenek... i nikt nie zostanie na 12... bo po co...
Jak szalec to szalec, moze wprowadzmy selekcje na caly stadion? Moze nad kazdym sektorem bedzie numerek 12... ? A tak na marginesie, to i selekcja w druzynie by sie przydala, bo skoro na stadionie są "lepsi" czyt. sektor 12 i ekipa... n/c n/c, to i w druzynie pewnie są lepsi i gorsi? Czarni i biali, zółci i czerwoni...
Smiech na sali dla "dzieciaków" ktorzy to wymyslili, ja nie obrazam MW bo szacunek sie nalezy za oprawy, akcje itp. ale niektore "pomysły" są po prostu smieszne, ze ktos mi zabroni wejsc na sektor, na ktory chodze powiedzmy od czasów, których niektore osoby z MW nawet nie pamietają...
Jesli temat zostanie skasowany, to bedzie tylko dla mnie potwierdzeniem tego co wyzej napisalam. Mam nadzieje, ze jednak jakas dyskusja będzie miala tu miejsce. Z powazaniem, kaska
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 02:39
Droga Kasiu, temat nie zostanie skasowany(moze zostac przyblokowany jak zacznie schodzic na dziwne tory), jednakze nie ma o czym nawet dyskutowac.Pozdrawiam sedecznie
ps.ladny usmiech
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 02:44
Dziekuje Panie Moderatorze, za komplement, i pozostawienie tematu... nie rozumiem, tylko czemu ja mam byc gorsza? Czemu mam sie tak czuc? Nie tylko ja, ale i jeszcze kilkadziesiąt reprezentantek płci pięknej. Dajmy przyklad prosty z zycia.. "kobieta lagodzi obyczaje", nieprawdaz? Ile bylo sytuacji, kiedy kobiety studziły zapał do róznego typu bijatyk swoich "boy'ów" itp. Moge zrozumiec, ze jest selekcja pod wzgledem wiekowym, powiedzmy dzieci 10 letnie, nie powinny tam byc, powinny raczej siedziec z rodzicami itp. ale zeby kobiet nie wpuszczac? Niedlugo bede bala sie wyjsc do supermarketu, bo sie okaze ze jestem gorsza?
Nie czuje sie gorsza... a jesli wam tak na tym zalezy, to powodzenia... Predzej czy pozniej zakaz i tak zniknie.
Idziemy na calosc! Ponizej prezentujemy koszulki + logo (sorry, za podwędzenie pomysłu )
A po co to wszystko? Mała prowokacja, żeby dyskusja ruszyła... *(zauważcie, ze przygotowałam też wersje męską koszulki...)
Ostatnio edytowany przez: kaska26, 24 września 2006, 03:24 [2 raz(y)]
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 09:08
Nie wiem czy nie myle osob, ale wczoraj chyba nie potrafilas poprawnie sklecic swojej argumentacji dlaczego wlasnie Ciebie powinnismy wpuscic na 12. Jak slyszalem co 2 slowo k... i ch.... to, az mi zal sie tej osoby zrobilo. Dzieki wczorajszej seklekcji jakos dopingu poprawila sie. Znikly dziwne piski malolatow i malolatek. Swiadczy to tylko o tym, ze selekcja] byla i jest ona potrzebna...
Ps. Nie wygladasz mi, ze zaslugujesz na dopisek 26. Bo on napewno nie oddaje Twojego prawdziwego wieku..
Ps. 2. Selekcja to nie tylko MW, a nawet nie ich inicjatywa Na Pogoni jest jeszcze pare innych grup. Ale skoro o tym nie wiesz to swiadczy o Twojej wiedzy kibicowskiej, ktora nie posiada sie przychodzac dla lansu na 12. Nawet niektore Panie, ktore maja, wiecej wyjazdow niz Ty lat uwazaja, ze mlyn to nie jest dla nich miejsce. Wiec moze na tym wywodzie skonczmy ta dyskusje.
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 24 września 2006, 09:15 [1 raz(y)]
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 09:25
Może nie jest to do końca uczciwe ale zobacz jak młyn wyglądał tydzień temu, POŁOWA ludzi to były albo dziewczyny ktore przyszły sie lansować, albo 12 letnie dzieci ze szlugiem rzucające mięsem na prawo i lewo... a co najgorsze to ze rzadko wnosili coś do dopingu.
Na pewno pani kasiu26 (tak wnioskuje) nie zaliczasz sie do w/w grupy, ale przez takich niestety tracisz miejsce na '12'...smutne...potrzebne...prawdziwe...
BARDZO DOBRZE, że była selekcja na 12 i BARDZO DOBRZE, że nie były wpuszczane laski. Młyn to nie miejsce dla kobiet. Śpiewać można na każdym innym sektorze też - nikt nie broni.
Oby ta selekcja pozostała już na stałe. Bo naprawdę miło było popatrzeć wczoraj na 12 sektor, może mniej liczny, ale nie liczy się ilość, ale jakość
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 09:58
ja czegos nie rozumiem. jak tak bardzo chcecie dziewczyny dopingowac to sobie idzcie na 10tke albo 13tke i stancie kolo plotu albo na mlynie za plotem kolo zegara. wczoraj pod wzgledem ilosci mlyn wygladal biednie w porownaniu z meczem z Lechem ale za to doping byl o wiele lepszy - nie liczy sie ilosc tylko jakosc, prawda? i tak byc powinno. teraz pewnie wroci spora liczba osob ktora z powodu tapeciar i gowniarzy przeniosla sie na inne sektory. z reszta Pszczolek juz wszystko w temacie powiedzial: malolaty rzucajace na prawo i lewo "kurwami" i "chujami" to raczej powot do wstydu niz chwalby.
Czy Ty aby nie czujesz sie ostatnio za dobrze przed monitorem? Sory zapomnialem, ze Ty wszystko wiesz ;]
Co do tematu wystarczy, ze wypowiadaja sie w nim panie, ktore same twierdza iz kobiety na mlyn powinny nie wchodzic. Po prostu to nie jest ich miejsce milego dnia
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 10:52
Bardzo dobrze że została wprowadzona selekcja dopingu owiele konkretniejszy sam nieposzedłem w tym meczu na piekło bo to co się działo na meczu z lechem to już była tragedia wczorajszy doping owiele wiele konkretniejszy i w 99% o POGONI a nie tak jak było tydzień temu że 99% było o przeciwniku i bluzgi ogólne mam nadzieję że selekcja zostanie utrzymana a poziom dopingu dzieki temu jeszcze bardziej niż wczoraj podniesie się pozdrawiam
Czyli w butach sportowych juz na sektor nie moge wejsc tak?
A tak na serio jesli chodzi o ta selekcje... mowicie ze dziewczyny nie moga wchodzic a co robily na meczu szmule "super kibicow" z MW czy zaprzyjaznione z kibolami MW? Jak byc konsekwentnym to trzeba byc do konca a sami sobie zaprzeczacie... zalosne...
na mlynie nie trzeba lagodzic obyczajow. "chamskie chamstwo" jest tam potrzebne to ma byc mlyn a nie miejsce spotkan towarzyskich
Jak jakas dziewczyna chce wejsc to prosze o wczesniejsze przeslanie CV ze zdjeciem. zobaczymy co da sie zrobic
Pszczółek - dzięki za konstruktywna wypowiedz, jesli chodzi o:
to chyba nie bardzo chodzilo o moją osobę. Rozumiem, ze na piekle nie mozna przeklinac, czy cos podobnego, przeciez sami kulturalni i fajnie PANOWIE tam siedzą
czytając tego posta, próbuje sobie wyobrazić, jaka osoba moze wejsc na sektor nr 12.... mezczyzna lat 20-26, nie przeklinający, spiewajacy, fajny ... bleeeeeeeee
Czy wczoraj doping był, az tak fajny? Jesli sami sobie tak mowic, to extra to ja moge powiedziec, ze najlepszy byl na VIPACH ole!
Jesli juz te grupy dzialajace na POGONI, o których nie wiem PPPPPPPPPP wprowadzaja takie zmiany to sami se spiewajcie na 12 -stce, stwórzcie tam jeden chórek SZCZECINSKIE SŁOWIKI i spoko, nie spiewajcie tylko tekstów "cały stadion rece w góre", bo przeciez ja, kobieta, siedzac na innym sektorze (gorszym), nie powinnam wogle na mecz przychodzic, bo po co?
Chyba, ze dzialacie juz na maxa, to proponuje kilka korekt na stadionie, dajmy przyklad sektor nr 3, zamulaja tam dupe strasznie, leci fala, to zawsze 1......2..... a 3 juz dupy nie ruszy, to juz jest od kilku lat Moze wyslijcie PARU SUPER MENÓW z 12-stki, niech COs z tym zrobia. Zreszta grupa osob siedzacych w lozy VIP, tez niie najlepiej sie prezentuje podczas fali.
Zastanówmy sie nad selekcja pilkarzy.....
By swiat był piekniejszy i fajniejszy, WYKOPMY DZIEWCZYNY ZE STADIONÓW
P.S. - odnosnie zdjecia, gratuluje spostrzegalnosci, to byla fotka sprzed 3 lat, ale chcialam zeby w tle bylo boisko itp. a tylko tą mialam
P.S. 2 - na powższym zdjęciu można zobaczyć minium 15 kobiet, czyzby "selekcjonerzy" byli z soho haha, i mieli jakies uklady z innymi laskami? Jak to mozliwe, ze weszlo 15 kobiet, a niektóre z nich nie wygladaja na wiecej niz 16 lat? Czyzby ... nie wazne
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768789099 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.