Protest kibiców - 14/08/2006 13:14
... i w tym temcie pare decyzyjnych osob powinno wyjasnic szarej masie o co chodzi doglebnie z tym protestem, gdyz wiekszosc tak naprawde nie ma pojecia o co tu chodzi ....
i o wyjasnienie sytulacji z Radkiem, gdyz cos mi sie zdaje ze incydent z Edim nie ma nic wspolnego ze sprawa ...
Odp: Protest - 14/08/2006 13:31
A co do tematu to tez jestem ciekaw o co chodzi z Radkiem.
mozna miec do niego pretensje o wiele ale ta cala akcja z Edim to jakies nieporozumienie?
Odp: Protest - 14/08/2006 13:32
A mi się wydaje, że niestety niektórym osobom trzeba coś wytłumaczyć... Jeżeli chodzi o Majdana to jakieś sprostowanie też by się przydało...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Protest - 14/08/2006 14:01
"Kibice zapowiedzieli, że swój protest będą kontynuować na każdym meczu. A jeśli nie będzie odzewu, to przestaną przychodzić na stadion i całą futbolową miłość przeleją na miejscową drużynę z B-klasy."
A jak myslisz o naszej szczecińskiej Pogoni w B-klasie to nie jest Ci ona bliższa niż ta ptakowa w ekstraklasie?
POGOŃ JEST TYLKO JEDNA! Nie lubie kopii. Ta w 1 lidze i obojetnie czy spadnie do 3 czy 2 ligi ale jest jedna jedyna Pogoń. Wytór kibiców ok ale nie jest tą prawdziwa Pogonia. Nie przejmie Historii, Tradycji co najwyzej kibiców... Ok niech bedzie Pogoń w B klasie niech bedzie zlozona TYLKO z młodziezy Szczecinskiej. Niech sie szkola. Ok ale napewno NIGDY nie bedzie ta wlasciwa Pogonią. Obojetne mi jest w ktorej lidze i kto jest prezesem Ptak czy inny. To jest ten klub! I zaden inny!
A jak myslisz o naszej szczecińskiej Pogoni w B-klasie to nie jest Ci ona bliższa niż ta ptakowa w ekstraklasie?
POGOŃ JEST TYLKO JEDNA! Nie lubie kopii. Ta w 1 lidze i obojetnie czy spadnie do 3 czy 2 ligi ale jest jedna jedyna Pogoń. Wytór kibiców ok ale nie jest tą prawdziwa Pogonia. Nie przejmie Historii, Tradycji co najwyzej kibiców... Ok niech bedzie Pogoń w B klasie niech bedzie zlozona TYLKO z młodziezy Szczecinskiej. Niech sie szkola. Ok ale napewno NIGDY nie bedzie ta wlasciwa Pogonią. Obojetne mi jest w ktorej lidze i kto jest prezesem Ptak czy inny. To jest ten klub! I zaden inny!
Odp: Protest - 14/08/2006 14:18
ahaha a ptakowa Pogoń to ta prawdziwa ?
nieodpowiadaj
ten temat ma służyć wyjaśnieniu oco walczymy i dlaczego
więc takie prowokacyjne wpisy jak Ramzesa czy WM usuwać
Albo masz krótka pamięc albo 11 lat. Przeciez wlasnie chodzisz na mecze kopii.
Odp: Protest - 14/08/2006 14:30
nawet po dobrocii sie nie da wam wytłumaczyć...! nie macie sie udzielać i pisać co na ten temat sądzicie tylko macie czytać, czytać i jeszcze raz czytać KURWA ZE ZROZUMIENIEM...!
Odp: Protest - 14/08/2006 16:29
Dzis wpadly mi w oczy opinie i słowa poparcia od kibiców z całej Polski dla naszego protesu.. nie wiem ile prawdy w słowach np kibiców Lecha czy Lechii ale jednak jakos pewniejszy sie po tym czuje.. nie jesteśmy sami i niedługo Pogoń wróci na wybrzeże
Odp: Protest - 14/08/2006 16:47
Sprawa protestu przeciwko dzialaczom jest oczywista - pewne sprawy zaszly za daleko i trzeba bylo wziac sprawe w swoje rece i dobrze ze w koncu to ma miejsce. Choc nie do konca jest wyjasnione co jest naszym ostatecznym celem -ale sadze ze nawet Ci ktorzy podejmuja decyzje tego jeszcze nie wiedza. Wszystko pewnie ebdzie zalezalo od sytuacji. Bo Pogon B-klasowa to chyba najbardziej osateczne i najgorsze w sumie rozwiazanie (co nie zmienia faktu ze lepsze niz obecna sytuacja).
ogolnie nie ma co tego komentowac bo jak ktos tego nie rozumie to juz nie zrozumie raczje nigdy.
Ale do wyjasnienia ejst sprawa ulotek przeciwko Radkowi. Ogolnie ktokowliek stoi za tymi ulotkami to jest osoba godna pozalowania bo takich rzeczy honorowi ludzie nie robia po prostu. I watpie ze byli to kibice, tym bardziej Ci stojacy za protestem Pogon szczecinska albo zadna -ale jakos nikt nie chce tego wprost pwoiedziec wiec chcialbym by w koncu ktos to wyjasnil. Tyle ze nawet jesli wyjasni sie ze to akcja polityczna czy cos to chcialbym tez wiedziec czemu Radek nie mial odpowiedniego przywitania? w drugiej polwoie tlumaczylismy sobie z kolesiem ze pewnie bylo przed emczem spiewane. ale teraz mam watpiwosci.
Bo dla mnie Radek to prawdziwy Portowiec i czlowiek ktorego szanuje. I nic tego raczej nie zmieni. Oczywiscie ludzie moga miec powody by nie skandowac jego nazwiska, no ale ciekawi mnie jakie one sa bo sprawa z Edim i tym karnym jest smeiszna wrecz. chodzi mi o doping dla niego. Bo ulotek nie komentuje -frajerstwo.
No i moze by otworzyc jakis temat w zwiazku z wyjazdem do Plocka? jesl ima byc nas tam tak duzo to warto by sprawe bardziej naglosnic.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Protest - 14/08/2006 17:09
Czy Wy nie rozmuniecie co tu jest napisane? To nie ma byc temat do nastepnych spekulacji, co , kto i za co. Tylko oficjalnle stanowisko LFS.
Pokasowac wszystkie posty oprocz pierwszego, lacznie z miom.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Protest - 14/08/2006 18:57
Kurcze.. myślałem po pierwszym poście, że wreszcie tak jak w nim napisane dokładnie dowiem się o co chodzi... Jednak niektórzy naprawde muszą się ponapinać.. proponuje w ogóle zamknąć temat i umieścić oficjalne stanowisko jako ogłoszenie bo takich osób jak Ramzes_ i WM nie da się uniknąć..
P.S: Miałem nie pisać w tym temacie (ogólnie mało pisze na forum) ale jak zobaczyłem posty w/w osób to niestety nie mogłem się powstrzymać..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
i proponuje do czasu oficjalnego stanowiska (o ile takie będzie) LFS zamknąć temat
szkoda nerwów na gamoni
Dokladnie Rafal !
Dzisiaj dostalem mnustwo telefonow z poparciem i to nie tylko od kibicow Pogoni,wreszcie pokazalismy jaja i JEDNOSC !
Bedzie wyjasnienie naszego protestu na dniach,bardzo dokladne i rzeczowe.
Nie piszcie juz o tym ze zaczniemy od B - klasy,bo jak ptaka nie bedzie to wystartujemy z o wiele wyzszej polki.INNI DALI RADE TO TYM BARDZIEJ MY TEZ DAMY !
ps
Narazie super sie stalo ze powstala B- klasowa druzyna na bazie Pogoni 04 i badzcie pewni ze to nie ostatnie nasze kibicowskie slowo.Teraz tylko trzeba robic swoje i wspierac zespol kibicow.
POGON JEST JEDNA I TAKA TEZ BEDZIE.ZERO PODZIALOW.
Protest kibiców- o co dokładnie chodzi? - 25/08/2006 09:54
Do założenia tego tematu skłoniła mnie beznadziejna sytuacja wśród kibiców Pogoni tzn.coraz większe podziały, najeżdżanie jednych na drugich itp.
Według mnie wynika to przede wszystkim z braku informacji odnośnie celów protestu.
Dlatego proszę organizatorów protestów o jasne olreślenie o co im dokładnie chodzi? Bo jeśli protest ma mieć szanse powodzenia to musi być akceptowany przez kibiców. A nie może być akceptowany, jeśli większość (nawet tych co wykrzykują obraźliwe hasła pod adresem Zarządu) tak do końca nie wie jaki jest ostateczny cel protestu i co dokładnie rozumieć pod hasłem "Pogoń szczecińska albo żadna".
Proszę więc o wyjaśnienie czy celem protestów jest:
- przeniesienie Pogoni do Szczecina?
- zmniejszenie czy wręcz wyrugowanie graczy zagranicznych z Pogoni?
- zmiana sposobu zarządzania klubem?
- doprowadzenie do wyprowadzki Ptaka ze Szczecina?
- coś innego?
Aby protest był skuteczny, trzeba najpierw bardzo jasno określić cele a następnie mówiąc w krócie kto, kiedy, gdzie i jakimi metodami bedzie te cele realizował.
Przy całym szacunku dla organizatorów protestów (dzięki, że się komuś jeszcze coś chce robić) odnoszę czasami wrażenie, że nie do końca wiedzą oni czego docelowo chcą i jak to osiągnąć.
Musicie też Panowie brać pod uwagę to, że Pogoń dla wielu ludzi od kilkunastu lat to coś więcej niż tylko co sobotnie przychodzenie na mecze. Pomimo tego, że nie jeżdżą na wyjazdy, nie wywijają flagami czy nie śpiewają przez 90 minut to jednak są prawdziwszymi kibicami naszej Pogoni niż niejeden "szalikowiec". Zobaczymy młodzi przyjaciele ilu z Was będzie chodziło na Pogoń za 10-15 lat, gdy zaczniecie pracować, założycie rodziny itp. Łatwo jest pewne rzeczy zburzyć w młodzieńczym zapale ale ciężko coś zbudować.
Zaznaczam, że nie jestem zwolennikiem Ptaka a właściwie nie jestem zwolennikiem sposobu prowadzenia przez niego naszej Pogoni. Już sama przeprowadzka czy jak to nazwiemy do Szczecina i zniszczenie innego klubu (nieważne czy przychodziło na jego mecze po 5 tys czy po 50 kibiców ale zawsze to był ich ukochany klub) pozostawi u mnie kaca moralnego na zawsze.
Proszę też darujcie sobie internetowe, dziecięce napinki w stylu "ogarnięci wiedzą", "spadaj na oficjałkę" itp. Wydaje mi się, że tylko jasne określenie celu protestu może choć częściowo uzdrowić sytuację wśród nas kibiców.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770640 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.