Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Matlak na grającego prezesa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
fan57
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8182 dni

Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 10:43
Grzesiek wykopany z Pogoni za "niesubordynacje", walcząc w słusznej sprawie o powrót zespołu do macierzy, powinien zostać w Pogoni jako działacz i - dlaczego nie, grający działacz?
Uważam że jest dobrym kandydatem na prezesa, jest waleczny jak na boisku tak i po za nim!
Posiada odpowiednie wykształcenie i wie jaka jest sytuacja, wierzę że potrafi ją uzdrowić.
Takiego człowieka nam potrzeba a nie przywiezionych cieć-manów w walizkach (z Łodzi).
Ptak niech sobie będzie właścicielem ale niech się odwali od naszych tradycji i niech nie prubóje żadnych sztuczek.

Grzesiek, jestem, za a nawet przeciw:)!!!

Wypowiedzcie się drodzy forumowicze w tej kwesti.

Pozdrawiam wszystkich kiboli!!!!!!!!!!
i

Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 lipca 2006, 10:53 [2 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:11
Pewnie kazdy (lub prawie kazdy) chcialby zeby Matlak zostal w klubie, ale wg mnie na prezesa to troszke doswiadczenia mu brakuje - plusem jest to ze zna doskonale realia szczecinskie i wiedzialby jak utrzymac dobra atmosfere w klubie

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:14
Doswiadczeniu owszem brakuje mu, ale wlasnie tu moglby jez zdobyc, jestem jak najbardziej za tym zeby obial funkcje prezesa

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
goral1982
Kibic
Na forum od 7712 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:22

fan57 napisał:  
Grzesiek wykopany z Pogoni za "niesubordynacje", walcząc w słusznej sprawie o powrót zespołu do macierzy, powinien zostać w Pogoni jako działacz i - dlaczego nie, grający działacz?
Uważam że jest dobrym kandydatem na prezesa, jest waleczny jak na boisku tak i po za nim!
Posiada odpowiednie wykształcenie i wie jaka jest sytuacja, wierzę że potrafi ją uzdrowić.
Takiego człowieka nam potrzeba a nie przywiezionych cieć-manów w walizkach (z Łodzi).
Ptak niech sobie będzie właścicielem ale niech się odwali od naszych tradycji i niech nie prubóje żadnych sztuczek.

i

Jak mozesz to powiedz jakie ma wyksztalcenie , bo ja nie mam o tym pojecia. Wg. mnie prezesem moze byc , grajacym prezesem nie. To jest zbyt wazna funkcja zeby dzielic ja z graniem w pilke.

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:28

eF^ napisał:  
Pewnie kazdy (lub prawie kazdy) chcialby zeby Matlak zostal w klubie, ale wg mnie na prezesa to troszke doswiadczenia mu brakuje - plusem jest to ze zna doskonale realia szczecinskie i wiedzialby jak utrzymac dobra atmosfere w klubie

Być może doświadczenia jako takiego nie ma ale tak jak napisałeś zna realia, co za tym idzie - być może potrafi (a wiem że chce) stworzyć warunki do tego a żeby doprowadzić naszycz zawodników żeby byli bliżej nas (mas), nie wspomnę że za taki "postępek" rozwiązano z nim umowę:(
Grzesiek wie czego chce i czego nam potrzeba.
Więc jeżeli chcemy (a jest to wskazane) mieć swojego człowieka, w zarządzie to stwórzmy atmosferę taką, "a żeby" i Ptak nas wysłuchał!!!!!!!

GRZESIEK!!!!!! MATLAK!!!!!!

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:34

goral1982 napisał:  

fan57 napisał:  

i

Jak mozesz to powiedz jakie ma wyksztalcenie , bo ja nie mam o tym pojecia. Wg. mnie prezesem moze byc , grajacym prezesem nie. To jest zbyt wazna funkcja zeby dzielic ja z graniem w pilke.

Z tego co wiem, Grzesiek ma AWF w Wrocławiu.

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:43

Cytat:  
to stwórzmy atmosferę taką, "a żeby" i Ptak nas wysłuchał!!!!!!!

Raczysz zartowac? podaj przyklad kiedy Ptak wysluchal nas (kibicow) bo ja jakos sobie nie przypominam

Matlak jest oczywiscie duzo lepszym kandydatem na stanowisko prezesa Pogoni niz Cwikla, i ja jestem jak najbardziej ZA

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:45

eF^ napisał:  

Czy uważasz że doświadczenie zdobywa się nic nie robiąc?
Odnośnie doświadczenia, mamy przyklady doświadczonych prezesów typu Ćwikła, kierowników typu Łopiński i co oni zrobili dla Pogoni, tylko szkodzą, bo nie wierze że Pogoń w poprzednim sezonie musiała tak nisko się uplasować.
Nie dziwię się (choć t będzie sprzeczne z moimi poprzednimi wypowiedziami) naszym decydentom z UM , ponieważ cały czas występuje brak zaufania do kolejnego właściciela, mieliśmy ich wcześniej dwóch, a że każdy z nich liczył tylko na kasę to się nie da ukryć, diś z Ptakiem jest troszkę inna sytuacja ale jednak widać ostrożność ze stony naszych "władz".
Chociaż ta ostrożność wkór_wia to jednak jest poniekąd uzasadniona.

Jednak działacze robią swoje, - dlaczego ŁKS wszedł do extraklasy(?) bo tak miało być a Pogoń wylądowała na tym miejscu na którym się znalazła dlaczego - bo tak miało być, nie inaczej.

Podtekst chyba każdy złapie?!!!

Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 lipca 2006, 11:53 [1 raz(y)]

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:51

Cytat:  

A gdzie ja to napisalem albo zasugerowalem?

Cwilka i Lopinski to temat na osobna dyskusje - jak dla mnie absurd ze takie osoby sa w klubie

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:58

eF^ napisał:  

Cytat:  

A gdzie ja to napisalem albo zasugerowalem?

Cwilka i Lopinski to temat na osobna dyskusje - jak dla mnie absurd ze takie osoby sa w klubie

Nie sugerowałeś i nie napisałeś, ale jakoś tak to odczułem...

Sory za brak zrozumienia intencji;)

[cytat=ef^][cytat]Raczysz zartowac? podaj przyklad kiedy Ptak wysluchal nas (kibicow) bo ja jakos sobie nie przypominam[cytat]

No wiesz, może w końcu trochę zmądrzal po takich przejściach...
Ale tak jak mówisz malo realne.
Dla tego potrzeba nam swojego człowieka w tych strukturach który, jak wcześniej napisałeś zna realia Szczecińskie..., a nie dupka z pod Lodzi...

:)

Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 lipca 2006, 12:17 [1 raz(y)]

Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 12:07
Napewno wiecej dobrego wyniknie z jego prezesury niz z prezesury Cwikly, o tym jestem przekonany:)

Zachód !
Truszeg
Kibic
Na forum od 7115 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 12:21
Grzesiu na pewno robiłby co się da żeby osiągnąć z Pogonią sukces przynajmniej jako prezes :)

"W życiu piękne są tylko chwile"
fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 12:24

blaaah napisał:  
Napewno wiecej dobrego wyniknie z jego prezesury niz z prezesury Cwikly, o tym jestem przekonany:)

Jest tylko jeden szkopuł, czy wielki Pan Ptak przystanie na taki układ?
Reasumując, Ptak prawdopodobnie nawet nie wie o roszadach kadrowych spółki Ćwikła&Łopiński, albo przystaje na to i coś nie czystego jest tutaj grane, więc najwyższy czas aby nastąpiła zmiana...
To co w tej chwili się dzieje jest chore, tak jak wcześniej wspominałem o ŁKS, tak może
chodzić o mistrzostwo dla ŁKS a Pogoń dalej po środku lub w barażach z ewentualnością spuszczenia do II ligi i całkowite wycofanie się Ptaka i przenosiny do innego miasta, tylko kto go przyjmie...?

Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 lipca 2006, 13:22 [3 raz(y)]

gregm
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 13:54
Matlak prezesem???Mało realne...jesli "nie leżał" ostatnio Łopinskiemu i Ptakowi jako pilkarz, to tym bardziej nie dopuszczą go do władzy!!!takie jest moje zdanie
z twgo co wiem to Grzesiek bierze sie za menadżerkę, więc w tej kwestii mógłby pomóc Pogoni<czyt.sciagac mlodych z regionu>

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768798097 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005