Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 10:43
Grzesiek wykopany z Pogoni za "niesubordynacje", walcząc w słusznej sprawie o powrót zespołu do macierzy, powinien zostać w Pogoni jako działacz i - dlaczego nie, grający działacz?
Uważam że jest dobrym kandydatem na prezesa, jest waleczny jak na boisku tak i po za nim!
Posiada odpowiednie wykształcenie i wie jaka jest sytuacja, wierzę że potrafi ją uzdrowić.
Takiego człowieka nam potrzeba a nie przywiezionych cieć-manów w walizkach (z Łodzi).
Ptak niech sobie będzie właścicielem ale niech się odwali od naszych tradycji i niech nie prubóje żadnych sztuczek.
Grzesiek, jestem, za a nawet przeciw!!!
Wypowiedzcie się drodzy forumowicze w tej kwesti.
Pozdrawiam wszystkich kiboli!!!!!!!!!!
i
Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 lipca 2006, 10:53 [2 raz(y)]
Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 11:11
Pewnie kazdy (lub prawie kazdy) chcialby zeby Matlak zostal w klubie, ale wg mnie na prezesa to troszke doswiadczenia mu brakuje - plusem jest to ze zna doskonale realia szczecinskie i wiedzialby jak utrzymac dobra atmosfere w klubie
Jak mozesz to powiedz jakie ma wyksztalcenie , bo ja nie mam o tym pojecia. Wg. mnie prezesem moze byc , grajacym prezesem nie. To jest zbyt wazna funkcja zeby dzielic ja z graniem w pilke.
Być może doświadczenia jako takiego nie ma ale tak jak napisałeś zna realia, co za tym idzie - być może potrafi (a wiem że chce) stworzyć warunki do tego a żeby doprowadzić naszycz zawodników żeby byli bliżej nas (mas), nie wspomnę że za taki "postępek" rozwiązano z nim umowę
Grzesiek wie czego chce i czego nam potrzeba.
Więc jeżeli chcemy (a jest to wskazane) mieć swojego człowieka, w zarządzie to stwórzmy atmosferę taką, "a żeby" i Ptak nas wysłuchał!!!!!!!
Pewnie kazdy (lub prawie kazdy) chcialby zeby Matlak zostal w klubie, ale wg mnie na prezesa to troszke doswiadczenia mu brakuje - plusem jest to ze zna doskonale realia szczecinskie i wiedzialby jak utrzymac dobra atmosfere w klubie
Czy uważasz że doświadczenie zdobywa się nic nie robiąc?
Odnośnie doświadczenia, mamy przyklady doświadczonych prezesów typu Ćwikła, kierowników typu Łopiński i co oni zrobili dla Pogoni, tylko szkodzą, bo nie wierze że Pogoń w poprzednim sezonie musiała tak nisko się uplasować.
Nie dziwię się (choć t będzie sprzeczne z moimi poprzednimi wypowiedziami) naszym decydentom z UM , ponieważ cały czas występuje brak zaufania do kolejnego właściciela, mieliśmy ich wcześniej dwóch, a że każdy z nich liczył tylko na kasę to się nie da ukryć, diś z Ptakiem jest troszkę inna sytuacja ale jednak widać ostrożność ze stony naszych "władz".
Chociaż ta ostrożność wkór_wia to jednak jest poniekąd uzasadniona.
Jednak działacze robią swoje, - dlaczego ŁKS wszedł do extraklasy(?) bo tak miało być a Pogoń wylądowała na tym miejscu na którym się znalazła dlaczego - bo tak miało być, nie inaczej.
Podtekst chyba każdy złapie?!!!
Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 lipca 2006, 11:53 [1 raz(y)]
Czy uważasz że doświadczenie zdobywa się nic nie robiąc?
A gdzie ja to napisalem albo zasugerowalem?
Cwilka i Lopinski to temat na osobna dyskusje - jak dla mnie absurd ze takie osoby sa w klubie
Nie sugerowałeś i nie napisałeś, ale jakoś tak to odczułem...
Sory za brak zrozumienia intencji
[cytat=ef^][cytat]Raczysz zartowac? podaj przyklad kiedy Ptak wysluchal nas (kibicow) bo ja jakos sobie nie przypominam[cytat]
No wiesz, może w końcu trochę zmądrzal po takich przejściach...
Ale tak jak mówisz malo realne.
Dla tego potrzeba nam swojego człowieka w tych strukturach który, jak wcześniej napisałeś zna realia Szczecińskie..., a nie dupka z pod Lodzi...
Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 lipca 2006, 12:17 [1 raz(y)]
Napewno wiecej dobrego wyniknie z jego prezesury niz z prezesury Cwikly, o tym jestem przekonany
Jest tylko jeden szkopuł, czy wielki Pan Ptak przystanie na taki układ?
Reasumując, Ptak prawdopodobnie nawet nie wie o roszadach kadrowych spółki Ćwikła&Łopiński, albo przystaje na to i coś nie czystego jest tutaj grane, więc najwyższy czas aby nastąpiła zmiana...
To co w tej chwili się dzieje jest chore, tak jak wcześniej wspominałem o ŁKS, tak może
chodzić o mistrzostwo dla ŁKS a Pogoń dalej po środku lub w barażach z ewentualnością spuszczenia do II ligi i całkowite wycofanie się Ptaka i przenosiny do innego miasta, tylko kto go przyjmie...?
Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 lipca 2006, 13:22 [3 raz(y)]
Odp: Matlak na grającego prezesa - 28/07/2006 13:54
Matlak prezesemMało realne...jesli "nie leżał" ostatnio Łopinskiemu i Ptakowi jako pilkarz, to tym bardziej nie dopuszczą go do władzy!!!takie jest moje zdanie
z twgo co wiem to Grzesiek bierze sie za menadżerkę, więc w tej kwestii mógłby pomóc Pogoni<czyt.sciagac mlodych z regionu>
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768798097 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.