Radni w radzie nadzorczej Pogoni?? - 23/05/2006 19:06
co Wy na to? Pytanie tylko którzy bo chyba nie wszyscy a tak na powaznie szykuje sie nam spora porcja wszelakich "delicji" jakie nam zafundują władze klubu oraz miasto...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Radni w radzie nadzorczej Pogoni?? - 23/05/2006 19:13
Powiem szczerze ze bede z niecierpliwoscia sledzil doniesienia na ten temat.Ale mam ciekawi mnie jesczze jedno.Czy po przekazaniu stadionu za symbolicznego zeta centrum "Ptak" wznawia finansowanie klubu?I jeszcze jedno prezydent Zalewski powiedzial w jednym z komentarzy ze czeka na deklaracje Ptaka co do przyszlosci druzyny a takze na decyzja w sprawie terenow ktore Ptak chcial wykorzystac pod budowe stadionu.Panie PTAK MY tez CZEKAMY!!!!!
Kolego wierzysz w to co piszesz? Stadion? Predzej zobacze własne ucho... Owszem,Ptak wybuduje nam stadion pod warunkiem ze w 100% sfinansuje go miasto lub inny podmiot... Poki co była walka o najem starego trupa,i dnia brakowało bysmy licencji nie otrzymali...problem polega na tym ze my kibice w większości mamy ambiwalentne odczucia to całej tej sprawy z Ptakiem,władzami miasta, sytuacja w Pogoni oraz zastojem gospodarczym a naszym pięknym miescie...a tak apropo... ogladam sobie album ze zdjeciami i opisami starego przedwojennego szczecina i strasznie mi żal ze to miasto wyglada teraz jak wygląda. Chciałbym aby chćby w 50% było jak sprzed 39 roku..ale to marzenia ścietej głowy tak samo jak marzenia o silnej Pogoni...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Ty Badboy chyba Cie ponoislo Czas ptaka w Pogoni skończył się już dawno i chyba każdy jest za tym by odszedł. Co pół roku to samo - szantaż, szantaż i jeszcze raz... antonio żegnamy
Odp: Radni w radzie nadzorczej Pogoni?? - 24/05/2006 00:18
Ty Badboy chyba Cie ponoislo Czas ptaka w Pogoni skończył się już dawno i chyba każdy jest za tym by odszedł. Co pół roku to samo - szantaż, szantaż i jeszcze raz... antonio żegnamy [/cytat]
Ty Lissek mnie nie ponioslo a Ciebie? ;] Jakbys doczytal to odnalazlbys odrobine ironii w moim tekscie..Tak wogóle to ja juz kurwa w nic nie wierze..Juz mam dosyc tych jak to slusznie napisales szantazy.Niech powie prosto z mostu ze odchodzi.Moze ktos kurwa normalny ogarnie ten klub..Ale z drugiej strony jak nawet taki sie znajdzie to zawsze pozostają mądre glowy z magistratu..I wszystko od nowa..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768798097 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.