wyjazdy - 25/04/2006 22:19
Wielu z Was pisze, w ostatnim czasie, wielkie hasło „ POGOŃ TO MY ”. Hasło to dość dużo niesie, a jestem ciekaw, czy każdy powinien się tak utożsamiać z Pogonią. Tak, więc: ile macie już wyjazdów na mecze wyjazdowe Pogoni? Kiedyś to było głównym kryterium oceny kibica.
Często przewija się temat wyjazdów, więc teraz każdy może się zastanowić „co lubi robić”.
PS ja jako autor nie muszę odpowiedzieć na to pytanie
Odp: wyjazdy - 25/04/2006 22:23
A czy wyjazdy to glowny wyznacznik tego ze jest sie wiernym kibicem i utozszamia sie z druzyna? wg mnie nie ... nie bylem na zadnym wyjezdzie a Pogon mam w sercu niezaleznie od tego co sie w druzynie dzieje
edit. nie chodzi o to zeby sie chwalic jakim sie nie jest kibicem, wyrazam po prostu swoja opinie dot. zwiazania z klubem i wyjazdami
Ostatnio edytowany przez: eF^, 25 kwietnia 2006, 22:30 [1 raz(y)]
Odp: wyjazdy - 25/04/2006 23:10
i co ze kazdy ma takei zdanie.. jest temat we wczesneijszym sie nie udzielalem to teraz cos skrobne ..
4 wyjazdy jezlei patrzac po ''kryterium oceniania kibica'' to jestem..., po prostu - piknik - .. no coz ta liczba napewno sie zmieni .. a mowiac ''Pogon to MY!" mysle o nas, kibicach nie tylko jezdzacych ale (chyba najwazniejsze) WSPIERAJACYCH.. nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy .. bo to jest malolat i rodzice nie pozwalaja , a nie zawsze uda sie uciec, bo nie ma pieniedzy (wh mnie - jak sie chce to wsyztko sie zrobi), niema czasu, musi sie opiekowac dzieckiem itp. itd. Mowiac ''wpierajacych'' mam na mysli tych co Wspieraja oprawy, pomagaja w realizacji ich, jednyym slowem ROBIACY cos a nie KRYTYKUJACY czy OCENIAJACY ...
sa chyba rowniez grupy ludzi takie jak
1)nie jezdzacy,niechcacy
2)nie jezdzacy, chcacy
3)jezdzacy nie zawsze (z powodu wlasnie tych w/w przypadkow)
4)jezdzacy..
ja raczej zaliczam sie do grupy 2.. niestety.. staram sie to naprawic i mam nadzieje ze za max. 3 lata bede juz ''na pelnej kurwie []) mogl dopingowac Pogon SZCZECINSKA! na kazdym wyjezdzie .. oby.. jak narazie robie tylko co moge tutaj, w Szczecinie oraz ''zagladac'' czasami na jakims wyjezdzie - w miare mozliwosci oraz wyrozumialosci rodzicow.. - ktorych po czesci rozumiem, ze nie pozwalaja mi jezdzic ..
Odp: wyjazdy - 26/04/2006 08:47
Do Gdynii bedzie 21 na Pogoń, a dodatkowo mam jeszcze Flota Świnoujście-Amica Wronki(pozdr K.)
Nie tylko wyjazdy swiadcza o zaangazowaniu, ale sa najwazniejszym kryterium.Wg mnie wazne sa tez takie rzeczy jak:pomaganie w oprawach,uczestnictwo w zbiorce na flagi,kupowanie vlep czy innych akcesoriow kibicowskich a nawet rozklejanie plakatow o Inwazji do Gdynii.Wiec jak ktos jest za mlody,rodzice nie chca go puscic,nie ma kasy(choc z tym w wiekszosci sie nie zgodze, bo prawie zawsze mozna skrecic),ma jeszcze inne opcje pokazania ze Pogoń to nie jest dla niego tylko 90 minut spotkania..
Odp: wyjazdy - 26/04/2006 12:45
29 Pogoń:
Wronki x 4
Poznań x 3
Białystok x 1
Łęczna x 1
Grodzisk x 1
Wodzisław x 2
Bełchatów x 2
Kielce x 2
Zabrze x 1
Łódź x 1
Wrocław-Polar x 1
Warszaw-Legia x 1
Warszawa-Polonia x 1
Płock x 1
Ołomuniec x 1
Gdynia x 1
Konin x 1
Świdnica x 1
Lubin x 2 (w 1 Polkowice )
Kraków x 1
+3 Legia+ Kotwica-Lechia (prawie)
Ostatnio edytowany przez: AlterB, 27 kwietnia 2006, 16:24 [1 raz(y)]
Odp: wyjazdy - 26/04/2006 13:15wyjazd-rzecz święta tak było jest i będzie
nigdzie nie przeżyjesz tyle co na wyjeździe pod każdym względem
żeby jeździć po prostu trzeba złąpać na to fazkę, później już samo leci
najtrudniej, a zarazem zajebiście że tak się dzieje, jest wyjść z tego i przestać jeździć
całkowite zaprzestanie ot tak sobie jest chyba bardzo cięzkie do zrealizowania kto jeździ/jeźził ten wie o czym pisze
tylko że takie tematy na takim forum, delikatnie mówiąc nie mają sensu
mniej więcej wiadomo kto ile jeździ Ci co jeżdzą znają sie bardzo dobrze, a reszta no cóż może powoli ktoś dołączy do tego grona
moim zdaniem taki temat ot luźny może być aczkolwiek nie upatrywałbym w nim nic szczególnego kto ma jeździć i tak będzie to robił kto jest forumowiczem pełną gębą i tak pewnie nim zostanie
nikt nikogo tutaj nie przekona do swoich racji niestety, a kłócić się kolejny raz nie ma sensu i tak mamy zbyt wiele tematów do kłótni
ps co do tematu to kilkadziesiąt w sumie już się pogubiłem dokładnie musiałbym na spokoju kiedyś usiąść i z termianrzem od połowy lat 90-tych przelecieć sezon po sezonie
Odp: wyjazdy - 26/04/2006 13:20
ok. 50 w latach 1990-2003 na I i II ligę,
po przełomie ok. 20 (z pewnych względów) tylko na IV i III ligę...
+ 1 na Pogoń 04
Ostatnio edytowany przez: dary, 26 kwietnia 2006, 15:57 [1 raz(y)]
Odp: wyjazdy - 26/04/2006 13:27
Lech Poznań 9X
Olimpia Poznań 1X
Warta Poznań 1X
Sokół Pniewy 1X
Amica Wronki 2X
Groclin Grodzisk 1X
Arka Gdynia 1X
Jagiellonia Białystok 1X
Legia Warszawa 1X
Polonia Warszawa 2X
Zagłębie Lubin 2X
Stal St Wola 1X
Siarka Tarnobrzeg 1X
Stilon Gorzów 1X
Naprzód Rydułtowy 1X
Miedz Legnica 1X
Zawisza Bydgoszcz 1X
Stilon Olsztyn 1X
Widzew Łódz 1X
ŁKS Łódz 1X
Petrochemia Płock 1X
Ruch Chorzów 1X
33razy uczestniczyłem w wyjazdowych meczach Pogoni. Z chęcią by się coś dorzuciło ale już za bardzo chyba nie kleje tych klimatów i całej ekipy. Towarzystwo z którymi jeżdziłem tak jak ja pozakładało rodziny i tak jakoś ciężko jest się zebrać i pojechać. A i "połowica" nieraz kwiczy Pozdro
Odp: wyjazdy - 26/04/2006 18:01
Heh ja tylko 6 wyjazdów ale warte zaznaczenia to tylko Konin , Lubin , Ostrowiec Świetokrzyski.
Ale dlaczego tak mało to wiedza te osoby co wiedzą o mnie coś wiecej
pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802758 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.